2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

merhaba arkadaşlar bende kızımı bekliyorum sabırsızlıkla,
günlük adet sancıları gibi sancılarım oluyor sizde de oluyor mu?

selam anneler ve minik kuzular :)

kızlar ne yeyip ne içiyorsunuz? hem süt olması hemde bebişe gaz yapmaması için?

gaz yapan ne kadar yiyecek var ya şaşırdım ne yiycem ben?

bu arada tek olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun benim yanımda annemle kayınvalidem olmasına rağmen vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum sürekli kızımla ilgilenmekten. evde ne oluyor bitiyor hiç bilmiyorum yani?

zaten akşamları kızım uyumadığı için kocamın yanında bile yatamıyorum o işe gidecek uyusun diye.

onlar gidince ben ne yapıcam valla düşünemiyorum bile :18::18::18::18::18:

Canim sen guzel fikirler veriyorsun saol

ne demek canım bildiklerimi paylaşıyorum aslında daha çok iyiydim bebek bakımında yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum hemşireyim 3 yıllık bi deneyimim var ama nedense kendi kızımda bütün bildiklerimi sıfırları hafızam gül gibi bebek bakan ben kızımda hiç bişey bilmiyormuş gibi oldum yada öyle hissediyorum bugün kızıma aşı yaptılar utanmasam ağlayacaktım o derece yani bu işin içinde biri olarak herseyi abartıyorum sanırım :)) birde süt sorunun ne oldu cnm ben biraz ilerledim iki gündür kızım göğsümü tuttu sütümde daha önceye göre biraz arttı mama vermedim bugün hiç hep beni emdi sık sık emziriyorum doyuyor galiba çünkü yatıyo huysuzlanmıyor sık sık emzirdikçe sütüm çaoğlıyor gibi doldu sanki göüğüslerim inş böyle gider bi kaç güne tam alışır o kadar üzüldüm mama veriyorum diye pes etmedim hiç kızım erken doğmuştu şuan doğması gerekiyorken benim kızım bugün 1 aylık oldu ve emdi çok mutluyummmm:):) 2400 du kilomuz hastaneden taburcu olurken bugün 4000 gr olmuş

süt olyına çok sevindim canım... hadi gözünaydın... inş. benim bebek de büyüyordur.. çok endişeliyim ya.. büyük doğdu ama doyuyor mu içtiğii süt yarıyor mu çok merak ediyorum bakalım..

Canim o kadar sevindim ki epey ilerletmissiniz insallah devam eder valla ben o kadar deneyimsizim ki cevremdeki herkese bir seyler soruyorum sut olayimiz ayni canim hala gogsumu almiyor ya da bir kac kere cekiyor sinirleniyor. Ya sutum az ya da agzina uc gelmedigi icin sinirleniyor. Ben de gunduz devamli sagip veriyorum ne kadar icse doymuyor uyumuyor acaba sutum mu foyuuyor bilmiyorum geceleri mama veriyorum doyuyor uyuyor bizde boyle maalesef halbuki nasıl hayal etmistim kizimi emziricem diye.

süt olyına çok sevindim canım... hadi gözünaydın... inş. benim bebek de büyüyordur.. çok endişeliyim ya.. büyük doğdu ama doyuyor mu içtiğii süt yarıyor mu çok merak ediyorum bakalım..

cnm doymasa belli eder bebeğin merak etme

canım 1 ay sonra oldu yani ama olmayabilirdi de hiç üzme kendini elinden gelini yapıyorsun sonuçta

canım biz oğluşuma pişik kremi yerine zeytinyağ sürüyoruz hiç pişik yok bi dene istersen canım kendini üzme gelmediği daha iyi gelse seni daha ok sinir eder...

canım hem süt için hemde gaz problemi için humana milupa marka fark etmez anne sütünü artıran aylardan var onlardan kullanabilirsin ben aktardan aldım anne cayı diye bitkilerden karışık maşallah oğluşum emerkem kendi çıkarıyo gazını bide süt için hurma yiyebilirsin

sezeryan olan anneler sütünüz ne zaman geldi ben dün sezeryan oldum. maşaallah oğlum bugün daha iyi çekiyor ama boş çekiyor o yüzden 2 gündür 1-2 çay kaşığı kadar mama veriyoruz iyice aç kalmasın diye. bi de bebek memeyi çekerken çok acı çekyorum bu normal mi?

Taze anneler bir bir gelip bu sefer de bebek bakimi olaylarinda konusuyorlar

Ben hala doguramadim. Bir yandan stres olsum, moralim bozuluyor, hep hamile kalicam saniyorum, bir yandan da bebegim saglikli ve gununu bekliyor sabirla buna seviniyorum. Annelik iste. Sabah gelmiyor diye kusmustum oglusa ama ogleden sonra yine "oglusum, pasam" moduna girdim

cnm doymasa belli eder bebeğin merak etme

canım 1 ay sonra oldu yani ama olmayabilirdi de hiç üzme kendini elinden gelini yapıyorsun sonuçta

Canım Allah kerim her anne ister bebeğini emzirmeyi anne sütü büyük bir nimet ama olmayınca olmuyor işte biz de daha 12 günlüğüz ben sabırla her gün deneyeceğim ve buradan paylaşacağım iyi ki varsınız birbirimizi tanımasak bile bir destek olduğunu bilmek çok güzel gerçekten...

ayy oooo gögüs ucu yarası berbat bişi.........kavuruyor vallahi.............ben dogum yapalı 4 gün oluyo ama gögüs uclarım yara oldu kabuk bagladı ...bebek uç bulamıyor...sütü cekemiyo gerci süt cekmeye calısıyo ama bos geliyo galiba doymuyo sürekli emziriyom geceleri uyumuyo galiba ac....kahroluyorum.........bi de bugün bebegin altını alayım derken pişik oldugunu farkettim...ALLAHIMM YAA ben nasıl anneyim dedim utandım kendimden..bebek agladıkça içim içimi yedi offf............simdik bu pişikler nasıl geccek???bi de gögüs ucu ve alt taraftaki dikişlerim nasıl geccek ??? oyyyy oyyyy annelik zormus ama anne olmak harika bir duyguymus.........sükürler olsun RABBİM E...........

bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim . benimki doğum kanalına girmiş dr dedi. ama gününden önce gelmezmiş

canım sonuna kadar desteğim sana çünkü aynı yaşadıklarını yaşadım hiç kolay değil sabır ve çaba istiyor çevreni de dinleme lütfen ben öyle yaptım hatta çok konuşanlara mamayla büyütecem çokda sağlıklı olacak kızım göreceksiniz dedim bişey diyemediler

Oh satdaslarda dogum yapmis hadi gozumuz aydin <3
Kizlar bizde ayin 21 inde sezeryanla geldik dunyaya sukur kavusturana
Suara derdimiz cok ozellikle gaz ve mama problemi , malesef sutum gelmedi yani doyuracak boyutta degil cok agladim uzuldum etrafta gene biton laf ebesi ara ara tuttum gene memeye azda olsa geliyo ama cok az bende manuel pompa aldim bambinonun 6 lira onla ara ara sagiyorum gerci 10cc falan oluyo ama olsun bogazindan gecsin yavrumun cok takiyorsaniz sizde boyle yapabilirsiniz biraz moral oluyo onun disinda mama yiyoruz dunyanin sonu degil nasipse bollasir sutlerimiz optuk sizi
Dogum yapanlara kolaylik yavrusuna henuz kavusamayanlarada tez zamsnda kavusma diliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…