- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.581
Bizde 17 gunluk olduk masallah benim oglumda cok yakisikli bende asik oldum oglumatek sikintimiz pisik ne denediysek gecmedi dun doktorunuz yeni kremler verdi insallah bu sefer gecer.gogus catlaklari icin evicap kapsul bana cok iyi geldi 3 gunde iyilesti catlaklar.13 kg almistim 9 u gitti insallah kirkmevludumuze kadar hepsi gider.bende 4 gundur tekim canim annemm mecburen gitti kayinvalideye uyuz olmaya basladim cok yakin oturuyoruz yaninda ben kalicam demisti dogumdan beri sadece 1 kere ugradi ve oglumu hic sevmiyo gebeyken bu kadar aglamamistim surekli aglama modundayim Allah herkesin gonlune gore versin kalbini kirmak istemiyorum ama sinirden ölüyorum benden simdilk bu kadar kuzularinizi ve sizi opuyorum [/QUOTE
Pişik için sudocrem dene bak bi günde nasıl gectiğini göreceksin mükemmel bi krem benim oglanda işe yaradı görümcem bebegine ne denediyse gecirememiş ben söyledim kullandı oda memnun bide sen dene bakalım gecmiş olsun
Canim sen guzel fikirler veriyorsun saol
gününü bekleseydi 4 -4.200 arası bekliyordu doktor 37+6 da oldu 3.900 doğdu canım 51 cm de boyumuz var
ne demek canım bildiklerimi paylaşıyorum aslında daha çok iyiydim bebek bakımında yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum hemşireyim 3 yıllık bi deneyimim var ama nedense kendi kızımda bütün bildiklerimi sıfırları hafızam gül gibi bebek bakan ben kızımda hiç bişey bilmiyormuş gibi oldum yada öyle hissediyorum bugün kızıma aşı yaptılar utanmasam ağlayacaktım o derece yani bu işin içinde biri olarak herseyi abartıyorum sanırım :)) birde süt sorunun ne oldu cnm ben biraz ilerledim iki gündür kızım göğsümü tuttu sütümde daha önceye göre biraz arttı mama vermedim bugün hiç hep beni emdi sık sık emziriyorum doyuyor galiba çünkü yatıyo huysuzlanmıyor sık sık emzirdikçe sütüm çaoğlıyor gibi doldu sanki göüğüslerim inş böyle gider bi kaç güne tam alışır o kadar üzüldüm mama veriyorum diye pes etmedim hiç kızım erken doğmuştu şuan doğması gerekiyorken benim kızım bugün 1 aylık oldu ve emdi çok mutluyummmm:):) 2400 du kilomuz hastaneden taburcu olurken bugün 4000 gr olmuş
ne demek canım bildiklerimi paylaşıyorum aslında daha çok iyiydim bebek bakımında yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum hemşireyim 3 yıllık bi deneyimim var ama nedense kendi kızımda bütün bildiklerimi sıfırları hafızam gül gibi bebek bakan ben kızımda hiç bişey bilmiyormuş gibi oldum yada öyle hissediyorum bugün kızıma aşı yaptılar utanmasam ağlayacaktım o derece yani bu işin içinde biri olarak herseyi abartıyorum sanırım :)) birde süt sorunun ne oldu cnm ben biraz ilerledim iki gündür kızım göğsümü tuttu sütümde daha önceye göre biraz arttı mama vermedim bugün hiç hep beni emdi sık sık emziriyorum doyuyor galiba çünkü yatıyo huysuzlanmıyor sık sık emzirdikçe sütüm çaoğlıyor gibi doldu sanki göüğüslerim inş böyle gider bi kaç güne tam alışır o kadar üzüldüm mama veriyorum diye pes etmedim hiç kızım erken doğmuştu şuan doğması gerekiyorken benim kızım bugün 1 aylık oldu ve emdi çok mutluyummmm:):) 2400 du kilomuz hastaneden taburcu olurken bugün 4000 gr olmuş
süt olyına çok sevindim canım... hadi gözünaydın... inş. benim bebek de büyüyordur.. çok endişeliyim ya.. büyük doğdu ama doyuyor mu içtiğii süt yarıyor mu çok merak ediyorum bakalım..
Canim o kadar sevindim ki epey ilerletmissiniz insallah devam eder valla ben o kadar deneyimsizim ki cevremdeki herkese bir seyler soruyorum sut olayimiz ayni canim hala gogsumu almiyor ya da bir kac kere cekiyor sinirleniyor. Ya sutum az ya da agzina uc gelmedigi icin sinirleniyor. Ben de gunduz devamli sagip veriyorum ne kadar icse doymuyor uyumuyor acaba sutum mu foyuuyor bilmiyorum geceleri mama veriyorum doyuyor uyuyor bizde boyle maalesef halbuki nasıl hayal etmistim kizimi emziricem diye.
Bizde 17 gunluk olduk masallah benim oglumda cok yakisikli bende asik oldum oglumatek sikintimiz pisik ne denediysek gecmedi dun doktorunuz yeni kremler verdi insallah bu sefer gecer.gogus catlaklari icin evicap kapsul bana cok iyi geldi 3 gunde iyilesti catlaklar.13 kg almistim 9 u gitti insallah kirkmevludumuze kadar hepsi gider.bende 4 gundur tekim canim annemm mecburen gitti kayinvalideye uyuz olmaya basladim cok yakin oturuyoruz yaninda ben kalicam demisti dogumdan beri sadece 1 kere ugradi ve oglumu hic sevmiyo gebeyken bu kadar aglamamistim surekli aglama modundayim Allah herkesin gonlune gore versin kalbini kirmak istemiyorum ama sinirden ölüyorum benden simdilk bu kadar kuzularinizi ve sizi opuyorum
selam anneler ve minik kuzular :)
kızlar ne yeyip ne içiyorsunuz? hem süt olması hemde bebişe gaz yapmaması için?
gaz yapan ne kadar yiyecek var ya şaşırdım ne yiycem ben?
bu arada tek olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun benim yanımda annemle kayınvalidem olmasına rağmen vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum sürekli kızımla ilgilenmekten. evde ne oluyor bitiyor hiç bilmiyorum yani?
zaten akşamları kızım uyumadığı için kocamın yanında bile yatamıyorum o işe gidecek uyusun diye.
onlar gidince ben ne yapıcam valla düşünemiyorum bile :18::18::18::18::18:
cnm doymasa belli eder bebeğin merak etme
canım 1 ay sonra oldu yani ama olmayabilirdi de hiç üzme kendini elinden gelini yapıyorsun sonuçta
sezeryan olan anneler sütünüz ne zaman geldi ben dün sezeryan oldum. maşaallah oğlum bugün daha iyi çekiyor ama boş çekiyor o yüzden 2 gündür 1-2 çay kaşığı kadar mama veriyoruz iyice aç kalmasın diye. bi de bebek memeyi çekerken çok acı çekyorum bu normal mi?
Taze anneler bir bir gelip bu sefer de bebek bakimi olaylarinda konusuyorlar
Ben hala doguramadim. Bir yandan stres olsum, moralim bozuluyor, hep hamile kalicam saniyorum, bir yandan da bebegim saglikli ve gununu bekliyor sabirla buna seviniyorum. Annelik iste. Sabah gelmiyor diye kusmustum oglusa ama ogleden sonra yine "oglusum, pasam" moduna girdim
Benimki basini kanalin ucunda tutuyor ama inmiyor asagi. Gununu dolduracak galiba
bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim . benimki doğum kanalına girmiş dr dedi. ama gününden önce gelmezmiş
Benimki basini kanalin ucunda tutuyor ama inmiyor asagi. Gununu dolduracak galiba
Canım Allah kerim her anne ister bebeğini emzirmeyi anne sütü büyük bir nimet ama olmayınca olmuyor işte biz de daha 12 günlüğüz ben sabırla her gün deneyeceğim ve buradan paylaşacağım iyi ki varsınız birbirimizi tanımasak bile bir destek olduğunu bilmek çok güzel gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?