2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar brnde dogum yaptim sezeryanla sut sorunum brnimde oldu humana still cayi aldim eczaneden gunde 3 fincan ictim 2. Gubun aksaminda sutum tasiyordu hala daha oyle mutlaka kullanin

Bu arafa gogis acilari yaralari tam 10 gun surdu bende 10 gun disimi sktim ama ne aci aman allahim simdi gecti hic buse yok bebegimi her istediginde uzun uzun emziriyorum.. emzirmeyi keserek bidey degismiyor saburla vermeye calisin memenizi yavrulara

gunaydinn kizlar benim bebegimin de basi kanala giremiyordu su fazlaligindan ama yine de 37 ci haftayi doldurdup oyle dogdu gununu beklmdi yani siz herseye hazirlikli olun yine de ,
sutum gelmiyor diye de uzulmeyin mama vermezseniz sarilik olur bebeginiz

Ben deniyorum gun icinde ara ara emzirmeyi sutum az az geliyor ama gelmiyo diye sinirleniyor catlicak gibi oluyor aglamaktan az bi sure emip birakiyor bide gogus ucumu alamiyor bunun icin bi cozumu olan var mi

Kızlar selamlar. ayrıntıları sonra anlatırım:)) sabah 8'de hastaneye gittim 10'da doğurdum. ama sancıları evde çektim tabi... oğlum şimdi uyuyor. müthiş bir duyguymuş kızlar...

acı çekmen normal ama göğüs ucu kremi kullan muhakkak yara olmasın. benim sütüm ilk gün geldi ama az ve yetersizdi beslenmene dikkat edersen bebeğin emdikçe gelir zaten. artı olarak humana anne çayını şiddetle tavsiye ederim

günaydın anneler... biz bugün 40 yapıcaz.. erkek çocukların 30 unda çıkarmış 40 ı.. 30 unu yapıcaz yani.. 40 ında bir daha 40 yapıcaz falan adet işte ne bilim... halalarımız gelcekler onlar yapcak bakalım nasıl bir şeymiş.. ilk defa görcem ben de.. hava da bulutlu burda.. halil efe yeni uyudu.. o uyurken yemek falan halletmem lazım.. yarın hava güzel olursa hemen gezmeye atıcam kendimi

madecassol öneririm çok hızlı iyileştiriyor

gunaydın canım hadi hayırlı olsun 30 nuz o zman :)) aşını yaptın mı

Mrb hanımlar geçmişe bakamadım doğum yapanlara hayırlı uğurlu olun bol sütlü günleri olsun inşallah :)

Ben sezeryandan sonra yeniyeni toparlanmaya başladım baş ağrılarım geçti ama şimdi de kulak çınlaması var. Oğlumuzun da sarılığı yüksek çıktı ilk kontrolümüzde gün aşırı gidip kan veriyoruz takip ediliyor sarılık sınırımız.

Süt için bana hastanede hıpp in süt artırıcı çayını aldırdı hemşireler çok memnunum sütüm ilk 2 gün yetmiyor gibi idi ama şimdi sorunumuz kalmadı. Maşallah mamasız doyuyor oğlum ki sarılık için saat başı emzirmeye çalışıyorum.

Ben deniyorum gun icinde ara ara emzirmeyi sutum az az geliyor ama gelmiyo diye sinirleniyor catlicak gibi oluyor aglamaktan az bi sure emip birakiyor bide gogus ucumu alamiyor bunun icin bi cozumu olan var mi

Canimm yaa dert ortagiyiz valla benim dutum gelmeye basladiktan sonra bile almadi gogsumu benim sipa ben ne cok agladim günlerce ac biraktik cocugumu saglik icagi tutturdu anne sutunden baska bi sey vermeyin dıye sutu bol olanbebegi emen hangi anne ister mama vermeyi delirmedik heralde ama sartlar bazen yonlendiriyor bizi. Herkes karisti bir de bana ilk gunler herkes mememi mincikliyordu cildirmak uzereydim boyle bir baski olabilir mi ama neyseki yavaş yavaş toparliyorum her sey iyi olacak cnm yavrulatimiz buyuyecek tum bu zorluklari unutacagiz.

göğüs uçlarım yara değildi ama bebek çektikçe acayip acı çekiyorum. şimdiden kızarmaya başlamışlar. kantaron yağı sürüyorum ben. çok faydalı dediler ama maalesef hala acıyor bi de kantaron yağını pişiğe de kullanabiliyorsun diye duydum.

dün gece 1.30 da kendimi tutamayıp bi ağladım bi ağladım. bebeğim çok çaresizmiş gibime geldi. kuru kuru meme çekiyor. mamamız vardı onu verdik moralim ona da çok bozuldu. istemezdim hiç mama vermeyi. sabah doktorumla konuştum. mama verme ısrarla memeyi çekmesini sağla dedi. süt gelmese bile su gibi bişeyler geliyormuş süt öncesi. bu dahi bebeğe çok yarıyormuş. ısrarla vermeye çalışalım Allah hepimize kolaylık versin.

Merhaba guzel anneler sut artirici caylardan kullanan anneler slze bisey sorucam bebeginizin kakasi nasil benimki cok sulu yapiyo doktora sordum caylarin bi yan etkisi olur mu diye olmaz aksine faydali dedi

Merhaba guzel anneler sut artirici caylardan kullanan anneler slze bisey sorucam bebeginizin kakasi nasil benimki cok sulu yapiyo doktora sordum caylarin bi yan etkisi olur mu diye olmaz aksine faydali dedi

canım korkma
eger anne sutu ıle beslıyorsan,
anne sutu alan bebekler sık kaka yapıp
kakaları sarı*yesıl ve sulu olurmus
normalmıs yanı.
Kızımda o sekılde yapıyor basta bende garıpsemıstım.
Her bezımız kakalı genelde.
Bıde altı acıkken ustume yapmasa daha guzel olcak

bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim . benimki doğum kanalına girmiş dr dedi. ama gününden önce gelmezmiş

hadi gözün aydın hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artık ben de yarın gidicem bakalım yine kontrole, güzel şeyler duyarım inşallah doğum yoluna girmiş olsa ve artık gelseeeeee

bir arkadaş yazmıştı inşan görmediği, tanımadığı birisini özler mi diye; ben de oğluşumu çok özlüyorummm

hepimizin evlatlarını Allahım bağışlasın, hayırlısıyla kucağımıza alabilelim inşallah bizler de..

aynen canım sulu oluyor bizimki 6 gündür yapmıyordu bugün yaptı nasıl sevindik anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…