- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.601
Benim bir sonraki randevu da 31 mayis. Artik doktor nasil umudu kestiyse
bana hatta 30unda gel dedi
Ben deniyorum gun icinde ara ara emzirmeyi sutum az az geliyor ama gelmiyo diye sinirleniyor catlicak gibi oluyor aglamaktan az bi sure emip birakiyor bide gogus ucumu alamiyor bunun icin bi cozumu olan var mi
sezeryan olan anneler sütünüz ne zaman geldi ben dün sezeryan oldum. maşaallah oğlum bugün daha iyi çekiyor ama boş çekiyor o yüzden 2 gündür 1-2 çay kaşığı kadar mama veriyoruz iyice aç kalmasın diye. bi de bebek memeyi çekerken çok acı çekyorum bu normal mi?
göğsüm felaket yara oldu emzirirken canım çıkıyor resmen zaten silikon göğüs ucu ile veriyorum ona rağmen çok fena ağrıyor lansinoh krem adım 3 gündür sürüyorm bir değişiklik yok tavsiye edeceğiniz başka bişe var mı?
günaydın anneler... biz bugün 40 yapıcaz.. erkek çocukların 30 unda çıkarmış 40 ı.. 30 unu yapıcaz yani.. 40 ında bir daha 40 yapıcaz falan adet işte ne bilim... halalarımız gelcekler onlar yapcak bakalım nasıl bir şeymiş.. ilk defa görcem ben de.. hava da bulutlu burda.. halil efe yeni uyudu.. o uyurken yemek falan halletmem lazım.. yarın hava güzel olursa hemen gezmeye atıcam kendimi
Benim bir sonraki randevu da 31 mayis. Artik doktor nasil umudu kestiyse
Oh satdaslarda dogum yapmis hadi gozumuz aydin <3
Kizlar bizde ayin 21 inde sezeryanla geldik dunyaya sukur kavusturana
Suara derdimiz cok ozellikle gaz ve mama problemi , malesef sutum gelmedi yani doyuracak boyutta degil cok agladim uzuldum etrafta gene bitoa laf ebesi ara ara tuttum gene memeye azda olsa geliyo ama cok az bende manuel pompa aldim bambinonun 6 lira onla ara ara sagiyorum gerci 10cc falan oluyo ama olsun bogazindan gecsin yavrumun cok takiyorsaniz sizde boyle yapabilirsiniz biraz moral oluyo onun disinda mama yiyoruz dunyanin sonu degil nasipse bollasir sutlerimiz optuk sizi
Dogum yapanlara kolaylik yavrusuna henuz kavusamayanlarada tez zamsnda kavusma diliyoruz
Ben deniyorum gun icinde ara ara emzirmeyi sutum az az geliyor ama gelmiyo diye sinirleniyor catlicak gibi oluyor aglamaktan az bi sure emip birakiyor bide gogus ucumu alamiyor bunun icin bi cozumu olan var mi
ayy oooo gögüs ucu yarası berbat bişi.........kavuruyor vallahi.............ben dogum yapalı 4 gün oluyo ama gögüs uclarım yara oldu kabuk bagladı ...bebek uç bulamıyor...sütü cekemiyo gerci süt cekmeye calısıyo ama bos geliyo galiba doymuyo sürekli emziriyom geceleri uyumuyo galiba ac....kahroluyorum.........bi de bugün bebegin altını alayım derken pişik oldugunu farkettim...ALLAHIMM YAA ben nasıl anneyim dedim utandım kendimden..bebek agladıkça içim içimi yedi offf............simdik bu pişikler nasıl geccek???bi de gögüs ucu ve alt taraftaki dikişlerim nasıl geccek ??? oyyyy oyyyy annelik zormus ama anne olmak harika bir duyguymus.........sükürler olsun RABBİM E...........
Merhaba guzel anneler sut artirici caylardan kullanan anneler slze bisey sorucam bebeginizin kakasi nasil benimki cok sulu yapiyo doktora sordum caylarin bi yan etkisi olur mu diye olmaz aksine faydali dedi
bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim . benimki doğum kanalına girmiş dr dedi. ama gününden önce gelmezmiş
aynen canım sulu oluyor bizimki 6 gündür yapmıyordu bugün yaptı nasıl sevindik anlatamamMerhaba guzel anneler sut artirici caylardan kullanan anneler slze bisey sorucam bebeginizin kakasi nasil benimki cok sulu yapiyo doktora sordum caylarin bi yan etkisi olur mu diye olmaz aksine faydali dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?