2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bebegımın banyosundan sonra ozellıkle
derısı kepek kepek soyulmaya basladı
varmı boyle bısey yasayan Ölü derı mı atıyor ne yapıyor bılemedım
doktoru arasammı normalmı acaba
yoksa kullandıgımız urun vs baska seydenmı oldukıı???

Sagol canim amin insallah allahim yardim etsin cumlemize valla moralim bozuk saglik ocagina gittik topuk kani verdik azda olsa anne sutu almasi yeterli dediler cani acidi kuzumun alamiyor agzina deli olacagim kipkirmizi oluyo aglamaktan bende azda olsa pompayla cekip cekip veriyorum napayim... Saglik ocagindaki hemsire yardim edecek bana valla aci falan umrum degil yeterki alsin bebisim... Zaten dogum yapinca bi muddet beden senin olmuyo :)

merhaba kızlar..bebişim dogalı 5 gün oldu....lakin gözleri capaklanıyor niye bilmiyorum...bende ıslak tülbentle siliyom capaklarını ama yine capaklanıyor...acep sizin bebişlerinizde de oldu mu capaklanma?ya da hemen gecti mi?
bu arada bugün sarılık testi yaptırdım oglumun sarılık degeri biraz yüksek cıkmıs canım cok sıkıldı....doktor yarın cocugu getirin tekrar bakalım dediler...hayır olsun inş..korktum ya umarım sarılık kötü boyutta degildir inş.kızlar dua edin bebişlerimiz saglıklı büyüsünler...........

benim bebeğimin de gözleri çapaklanıyor aynen ıslak pamukla siliyorum. püf noktası şu bi kere sildiğin kısmı asla 2. kere kullanmayacaksın

inş iyi haberler alırsın. bizimde az kaldı bak bizde alacağız yakında kucağımıza inş

Maşallah ona benim paşa da tosuncuk biraz inşallah.. Ultrasondaki fl değerini 7 ile çarpınca da 51 cm mi çıkıyordu? yani tam mı tuttu değerler?

evet canım tuttu değerler

saf zeytinyağı ve prima (yeni bebek) tavsiye ediyorum herşeyi denedim bunlar kurtardı yavrumu pişikten

maşallahhh yavruna benim minik mina daha 1 aylık oldu yeni o kiloya geldi :)))

ben kendim ufak tefeğim bir de kocaman göbeğim vardı oğluşa yaramış kilo

bizde de durum aynı saf zeytinyağı tavsiye etti doktor her banyodan sonra sürüyoruz komple atıcakmış o deriyi normalmiş

tobrex göz damlası tavsiye ediyorum 1 haftalık kontrolümüzde doktor yazmıştı 2 günde iyileşti gözü

suyla sildiğiniz için tekrarlıyordur çay demleyip sogutun onunla günde 5 - 6 kez telbentle silin tabi tülbeti kaynatın öncesinde iki güne kalmaz geçer

Yani bebeği görmeye geliyorlar moral bırakmıyorlar insanda ben asla bir daha yeni doğum yapmış birine asla şunu yap bunu yapma yok bebeğin söyle yok bebeğin böyle demeyeceğim ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyorlar kızımın ümüğü yukardaymış ondan zayıfmış kilo almıyormuş tıp tarihinde böyle bişeye ışık tutan komşuma teşekür ediyorummm :)))

etrafta kendini doktor sanan o kadar kişi varki birde söylediklerinde o kadar ısrarlılar sanırsın profesör tek yapılacak şey gülüp geçmek galiba ama o da zor malesef

ayyy ınanmıyorum yaa
yoruma bakarmısın bu ne cehalet
hııııc takmaya degmez valla baksana sacmalıkta sınır tanımamıslar :))
sen yıne ıyısın
bnm kayınvalıde banyo snrası bebegın kulaklarını emmemi teklıf ettı
gerekcesı de ıcıne su kacmamasıymıs
kudurdum valla yaa yeter

etrafta kendini doktor sanan o kadar kişi varki birde söylediklerinde o kadar ısrarlılar sanırsın profesör tek yapılacak şey gülüp geçmek galiba ama o da zor malesef

haklısın canım ama bıktım artık onun dediğini düşün bunun dediğini düşün olmuyor anca kendime dert ediniyorum artık gülüp geçiyorum yoksa bunalıma sokacaklar ya zaten ne zaman bu saçma insanları takmamaya başladım sütüm oldu

maşallah bebeginiz cok güzel kilo almış. benim bebegimde biraz küçük dogdu 2750 gram şu an 21 günlük tabi ilk günler kilosu düştü sonra 12 günlükken tartıldıgında 50-60 gr almıştı doktor sıkıntı yok bundan sonra almaya başlar dedi ama ben cok endişe ediyorum sanki hiç kilo almamış gibi geliyo siz ek olarak hangi mamayı verdiniz. sütüm var ama ben ek olarak vermek istiyorum

bakalım daha neler duycağız :))) ay koptum ben bu kulak emme işine ömrümde duymadıgım şeyleri duydum yaaa

boşver onları sen bebişini düşün. benim kv de tutturmuş sen zayıfsın minicik bi bebek doğurursun sütünde olmaz senin bilmem ne

saol canım evet iyi toplardı miniğim pre aptamil verdim ben canım yaradı bebeğime

ay şu kaynanalar ne gıcık ya bende cuma günü doğum yaptım annem kaldı yanımda pazar günü o gelip kalcak dün gece geldi oğlumla konuşuyo biz seninle birlikte yatıcaz mı diye kokusunu alıştırcak gidicek bidaha ben zorluk yasıcam bide gördü ben pusetiyle yanıma koyuyom vermicem ama çok ısrar ederse nolur bilmiyom ben yatmıyom kokuma alışcak diye bi kırkımız çıksada bebeklerimizle basbasa kalsak

bende aptamil prebiiyotik 1 kullanıyorum günde 1 kere veriyorum 60 ml hepsini içiyo hemen hemn . siz kaç kere ve kaç ml verdiniz

benm emmiyordu kızım bende sütümü sağıyordum bi öğün 80cc sütümü içiyor bi öğün 80cc mama içti bir ay sonra 90cc oldu bu mamamız artık azaılmıştı neyse biraz arttı yine şuan 3 saatte bir 90 cc içiyor hem benide emiyor

boşver onları sen bebişini düşün. benim kv de tutturmuş sen zayıfsın minicik bi bebek doğurursun sütünde olmaz senin bilmem ne

kaynanaları kaynar kazana atıp kaynatmalı :)):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…