- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.621
Canimm yaa dert ortagiyiz valla benim dutum gelmeye basladiktan sonra bile almadi gogsumu benim sipa ben ne cok agladim günlerce ac biraktik cocugumu saglik icagi tutturdu anne sutunden baska bi sey vermeyin dıye sutu bol olanbebegi emen hangi anne ister mama vermeyi delirmedik heralde ama sartlar bazen yonlendiriyor bizi. Herkes karisti bir de bana ilk gunler herkes mememi mincikliyordu cildirmak uzereydim boyle bir baski olabilir miama neyseki yavaş yavaş toparliyorum her sey iyi olacak cnm yavrulatimiz buyuyecek tum bu zorluklari unutacagiz.
silikon uç al canım emdikçe göğüs ucunda çıkıyor zaten
merhaba kızlar..bebişim dogalı 5 gün oldu....lakin gözleri capaklanıyor niye bilmiyorum...bende ıslak tülbentle siliyom capaklarını ama yine capaklanıyor...acep sizin bebişlerinizde de oldu mu capaklanma?ya da hemen gecti mi?
bu arada bugün sarılık testi yaptırdım oglumun sarılık degeri biraz yüksek cıkmıs canım cok sıkıldı....doktor yarın cocugu getirin tekrar bakalım dediler...hayır olsun inş..korktum ya umarım sarılık kötü boyutta degildir inş.kızlar dua edin bebişlerimiz saglıklı büyüsünler...........
hadi gözün aydınhayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artık ben de yarın gidicem bakalım yine kontrole, güzel şeyler duyarım inşallah doğum yoluna girmiş olsa ve artık gelseeeeee
bir arkadaş yazmıştı inşan görmediği, tanımadığı birisini özler mi diye; ben de oğluşumu çok özlüyorummm
hepimizin evlatlarını Allahım bağışlasın, hayırlısıyla kucağımıza alabilelim inşallah bizler de..
Maşallah onabenim paşa da tosuncuk biraz inşallah.. Ultrasondaki fl değerini 7 ile çarpınca da 51 cm mi çıkıyordu? yani tam mı tuttu değerler?
Bizde 17 gunluk olduk masallah benim oglumda cok yakisikli bende asik oldum oglumatek sikintimiz pisik ne denediysek gecmedi dun doktorunuz yeni kremler verdi insallah bu sefer gecer.gogus catlaklari icin evicap kapsul bana cok iyi geldi 3 gunde iyilesti catlaklar.13 kg almistim 9 u gitti insallah kirkmevludumuze kadar hepsi gider.bende 4 gundur tekim canim annemm mecburen gitti kayinvalideye uyuz olmaya basladim cok yakin oturuyoruz yaninda ben kalicam demisti dogumdan beri sadece 1 kere ugradi ve oglumu hic sevmiyo gebeyken bu kadar aglamamistim surekli aglama modundayim Allah herkesin gonlune gore versin kalbini kirmak istemiyorum ama sinirden ölüyorum benden simdilk bu kadar kuzularinizi ve sizi opuyorum
maşallahhh yavruna benim minik mina daha 1 aylık oldu yeni o kiloya geldi :)))
ya kızlar bebegımın banyosundan sonra ozellıkle
derısı kepek kepek soyulmaya basladı
varmı boyle bısey yasayan Ölü derı mı atıyor ne yapıyor bılemedım
doktoru arasammı normalmı acaba
yoksa kullandıgımız urun vs baska seydenmı oldukıı???
merhaba kızlar..bebişim dogalı 5 gün oldu....lakin gözleri capaklanıyor niye bilmiyorum...bende ıslak tülbentle siliyom capaklarını ama yine capaklanıyor...acep sizin bebişlerinizde de oldu mu capaklanma?ya da hemen gecti mi?
bu arada bugün sarılık testi yaptırdım oglumun sarılık degeri biraz yüksek cıkmıs canım cok sıkıldı....doktor yarın cocugu getirin tekrar bakalım dediler...hayır olsun inş..korktum ya umarım sarılık kötü boyutta degildir inş.kızlar dua edin bebişlerimiz saglıklı büyüsünler...........
Yani bebeği görmeye geliyorlar moral bırakmıyorlar insanda ben asla bir daha yeni doğum yapmış birine asla şunu yap bunu yapma yok bebeğin söyle yok bebeğin böyle demeyeceğim ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyorlar kızımın ümüğü yukardaymış ondan zayıfmış kilo almıyormuş tıp tarihinde böyle bişeye ışık tutan komşuma teşekür ediyorummm :)))
Yani bebeği görmeye geliyorlar moral bırakmıyorlar insanda ben asla bir daha yeni doğum yapmış birine asla şunu yap bunu yapma yok bebeğin söyle yok bebeğin böyle demeyeceğim ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyorlar kızımın ümüğü yukardaymış ondan zayıfmış kilo almıyormuş tıp tarihinde böyle bişeye ışık tutan komşuma teşekür ediyorummm :)))
etrafta kendini doktor sanan o kadar kişi varki birde söylediklerinde o kadar ısrarlılar sanırsın profesör tek yapılacak şey gülüp geçmek galiba ama o da zor malesef
ne demek canım bildiklerimi paylaşıyorum aslında daha çok iyiydim bebek bakımında yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum hemşireyim 3 yıllık bi deneyimim var ama nedense kendi kızımda bütün bildiklerimi sıfırları hafızam gül gibi bebek bakan ben kızımda hiç bişey bilmiyormuş gibi oldum yada öyle hissediyorum bugün kızıma aşı yaptılar utanmasam ağlayacaktım o derece yani bu işin içinde biri olarak herseyi abartıyorum sanırım :)) birde süt sorunun ne oldu cnm ben biraz ilerledim iki gündür kızım göğsümü tuttu sütümde daha önceye göre biraz arttı mama vermedim bugün hiç hep beni emdi sık sık emziriyorum doyuyor galiba çünkü yatıyo huysuzlanmıyor sık sık emzirdikçe sütüm çaoğlıyor gibi doldu sanki göüğüslerim inş böyle gider bi kaç güne tam alışır o kadar üzüldüm mama veriyorum diye pes etmedim hiç kızım erken doğmuştu şuan doğması gerekiyorken benim kızım bugün 1 aylık oldu ve emdi çok mutluyummmm:):) 2400 du kilomuz hastaneden taburcu olurken bugün 4000 gr olmuş
ayyy ınanmıyorum yaa
yoruma bakarmısın bu ne cehalet
hııııc takmaya degmez valla baksana sacmalıkta sınır tanımamıslar :))
sen yıne ıyısın
bnm kayınvalıde banyo snrası bebegın kulaklarını emmemi teklıf ettı
gerekcesı de ıcıne su kacmamasıymıs
kudurdum valla yaa yeter
haklısın canım ama bıktım artık onun dediğini düşün bunun dediğini düşün olmuyor anca kendime dert ediniyorum artık gülüp geçiyorum yoksa bunalıma sokacaklar ya zaten ne zaman bu saçma insanları takmamaya başladım sütüm oldu
maşallah bebeginiz cok güzel kilo almış. benim bebegimde biraz küçük dogdu 2750 gram şu an 21 günlük tabi ilk günler kilosu düştü sonra 12 günlükken tartıldıgında 50-60 gr almıştı doktor sıkıntı yok bundan sonra almaya başlar dedi ama ben cok endişe ediyorum sanki hiç kilo almamış gibi geliyo siz ek olarak hangi mamayı verdiniz. sütüm var ama ben ek olarak vermek istiyorum
saol canım evet iyi toplardı miniğim pre aptamil verdim ben canım yaradı bebeğime
bende aptamil prebiiyotik 1 kullanıyorum günde 1 kere veriyorum 60 ml hepsini içiyo hemen hemn . siz kaç kere ve kaç ml verdiniz
boşver onları sen bebişini düşün. benim kv de tutturmuş sen zayıfsın minicik bi bebek doğurursun sütünde olmaz senin bilmem ne
ay şu kaynanalar ne gıcık ya bende cuma günü doğum yaptım annem kaldı yanımda pazar günü o gelip kalcak dün gece geldi oğlumla konuşuyo biz seninle birlikte yatıcaz mı diye kokusunu alıştırcak gidicek bidaha ben zorluk yasıcam bide gördü ben pusetiyle yanıma koyuyom vermicem ama çok ısrar ederse nolur bilmiyom ben yatmıyom kokuma alışcak diye bi kırkımız çıksada bebeklerimizle basbasa kalsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?