- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.641
Yani bebeği görmeye geliyorlar moral bırakmıyorlar insanda ben asla bir daha yeni doğum yapmış birine asla şunu yap bunu yapma yok bebeğin söyle yok bebeğin böyle demeyeceğim ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyorlar kızımın ümüğü yukardaymış ondan zayıfmış kilo almıyormuş tıp tarihinde böyle bişeye ışık tutan komşuma teşekür ediyorummm :)))
Canim denedim oda buyuk geliyo agzina acaba markasindan mi zaten ole yalanci meme falanda almiyo cok sinirleniyo bidek chiconun biberonu var sari baslikli onla mamayi aliyo
ya kızlar bebegımın banyosundan sonra ozellıkle
derısı kepek kepek soyulmaya basladı
varmı boyle bısey yasayan Ölü derı mı atıyor ne yapıyor bılemedım
doktoru arasammı normalmı acaba
yoksa kullandıgımız urun vs baska seydenmı oldukıı???
evet canım tuttu değerler
saf zeytinyağı ve prima (yeni bebek) tavsiye ediyorum herşeyi denedim bunlar kurtardı yavrumu pişikten
ben kendim ufak tefeğim bir de kocaman göbeğim vardı oğluşa yaramış kilo
bizde de durum aynı saf zeytinyağı tavsiye etti doktor her banyodan sonra sürüyoruz komple atıcakmış o deriyi normalmiş
tobrex göz damlası tavsiye ediyorum 1 haftalık kontrolümüzde doktor yazmıştı 2 günde iyileşti gözü
merhaba kızlar..bebişim dogalı 5 gün oldu....lakin gözleri capaklanıyor niye bilmiyorum...bende ıslak tülbentle siliyom capaklarını ama yine capaklanıyor...acep sizin bebişlerinizde de oldu mu capaklanma?ya da hemen gecti mi?
bu arada bugün sarılık testi yaptırdım oglumun sarılık degeri biraz yüksek cıkmıs canım cok sıkıldı....doktor yarın cocugu getirin tekrar bakalım dediler...hayır olsun inş..korktum ya umarım sarılık kötü boyutta degildir inş.kızlar dua edin bebişlerimiz saglıklı büyüsünler...........
Sagol canim amin insallah allahim yardim etsin cumlemize valla moralim bozuk saglik ocagina gittik topuk kani verdik azda olsa anne sutu almasi yeterli dediler cani acidi kuzumunalamiyor agzina deli olacagim kipkirmizi oluyo aglamaktan bende azda olsa pompayla cekip cekip veriyorum napayim... Saglik ocagindaki hemsire yardim edecek bana valla aci falan umrum degil yeterki alsin bebisim... Zaten dogum yapinca bi muddet beden senin olmuyo :)
Canim benimkide memeyi agzina verince aynen cigligi basiyo kafasını saga sola salliyo 2 kere saglik ocagina gittim emzirme dersi verdiler resmen ozel olarak ama nafile silikon ucuda almiyor sipam hic sevmedi onuCanim denedim oda buyuk geliyo agzina acaba markasindan mi zaten ole yalanci meme falanda almiyo cok sinirleniyo bidek chiconun biberonu var sari baslikli onla mamayi aliyo
Ya cnm hen bu insanlari bir turlu anlamiyorum hayret bi şey boyle sacma sey duymadımYani bebeği görmeye geliyorlar moral bırakmıyorlar insanda ben asla bir daha yeni doğum yapmış birine asla şunu yap bunu yapma yok bebeğin söyle yok bebeğin böyle demeyeceğim ya ne kadar saçma sapan şeyler söylüyorlar kızımın ümüğü yukardaymış ondan zayıfmış kilo almıyormuş tıp tarihinde böyle bişeye ışık tutan komşuma teşekür ediyorummm :)))
ayyy ınanmıyorum yaa
yoruma bakarmısın bu ne cehalet
hııııc takmaya degmez valla baksana sacmalıkta sınır tanımamıslar :))
sen yıne ıyısın
bnm kayınvalıde banyo snrası bebegın kulaklarını emmemi teklıf ettı
gerekcesı de ıcıne su kacmamasıymıs
kudurdum valla yaa yeter
saol canım evet iyi toplardı miniğim pre aptamil verdim ben canım yaradı bebeğime
Canim benimkide memeyi agzina verince aynen cigligi basiyo kafasını saga sola salliyo 2 kere saglik ocagina gittim emzirme dersi verdiler resmen ozel olarak ama nafile silikon ucuda almiyor sipam hic sevmedi onu
Ya cnm hen bu insanlari bir turlu anlamiyorum hayret bi şey boyle sacma sey duymadım
gunaydın canım hadi hayırlı olsun 30 nuz o zman :)) aşını yaptın mı
ya kızlar bebegımın banyosundan sonra ozellıkle
derısı kepek kepek soyulmaya basladı
varmı boyle bısey yasayan Ölü derı mı atıyor ne yapıyor bılemedım
doktoru arasammı normalmı acaba
yoksa kullandıgımız urun vs baska seydenmı oldukıı???
teşekkür ettik... yok 27 sinde aşımız.. bakalım nasıl olacak.. :) siz yaptınız mı? nasıl geçti?
benim ki de soyuluyor bebe yağı sürüyorum.. zeytinyağı demişler.. bizim evin etrafı zeytin ağacı dolu, zeytinyağı varillerle ama ben bebe yağı sürüyorum niyeysepoposundaki pişiklere bile iyi gelirmiş ama ben gittim mustela pişik önleyii krem aldım bi sürü paraya onu sürüyorum.. hoş çok memnunum hiç pişik olmadık ama kelin ilacı olsa misali zeytinyağlarını sürcek bir yer bulamadım
dün 30 günümüzü yaptık görümceler geldiler.. su hazırladık ( yumurtanın içini boşaltıp suyu 40 kere onunla doldurup yaptılar) suyun içine çörek otu, zeytin dalı, sonra köklü bir taştan kırılmış taş parçası, iğde dalı,bozuk para,melis çiçeği bişiler bişiler koydular onu suyuna atttık sonra hiç şampuan falan dökmeden yıkadık, en son ellerine ayaklarına döküp çıkardık.. hiç giymediği kıyafetlerini giydirdik.. sonra kalan suyu zeytin dalıyla bütün eve bebeğin eşyalarına ve kocişle benim üstüme serptiler.. böyle bir ritüel yaptık biz.. bütün bunları cuma öğlen ezanı okunmadan yaptık... halilefeyi yıkamadan önce ben de banyo yaptım bi de..
Herkese selam.Dogumlar oldu,burasi da oksuz kaldi.Neyse tabiki bebislerin keyfini cikaracaksiniz
Gece nasil umutlandim bir an,cunku yaklasik 3 saat boyunca her 10dk da gelen sancilarim oldu.Sabah hava aydinlanmaya baslayinca dalmisim,uyandigimda hic bisey yoktu.Yanlis alarm yani.Napalim.Yarin kismetse annemler geliyor,artik cok daha hazirim.Insallah fazla bekletmez bizi
Nurray,canim Rabbim yardimcin olsun,yavrun biran once sagligina kavussun insallah !
Herkesi opuyoruz.
canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. allahım sabırlar versin..
nurray cım Allah beraberinde olsun. inşallah tez vakitte yavrunu kucağına alırsın. taaa en içimden dua ettim sana. Allah'ım kabul etsin inşallah
geçmiş olsun nuray Allah tez zamanda sağlıkla kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin. inş. herşey çok güzel olacak
allah tez vakitte şifa versin inş
teşekkür ederim arkadaşlar bugun 25 gün oldu hala yoğun bakımdayız RABBİM yardımcımız olur inş. rabbim kimseyi evlatları ile imtihan etmesin inş.Canim allah yardimciniz olsun allahin izniyle kucagina al bebisini allah sifa versin guclu ol bebisinde guclu olur en kisa zamanda evinize yuvaniza kavusun
sagol canm ALLAH razı olsunAllah yardımcınız olsun, tez vakitte şifa bulsun inşallah bebişin.. hiç görmediğe dönsün çabucak.. acil şifalar..
Canim umarim en yakin zamanda kavusursun yavruna.
Insallah canim. Su siralar tek ihtiyacim olan sey moral ve destek
Burda bir cogumuzun gunu gecti. Minikler istedikleri zaman geliyorlar:) biz de böyle sabirsizlikla bekliyoruz iste:) insallah senin minik fazla bekletmeden gelir
Insallah cok kolaylikla olur doğumun.
canım o zaman sana nacizane tavsiyem biberonla mama verme ona alışırsa zaten meme almaz ağzına dr.um da öyle dedi biz şiringayla verdik ilk başlar. Bir de göğüs ucun çıkması için pompalar vs. var onları deneyebilirsin. Silikon uçlarda çok büyük haklısın bende ufağına hiç rastlamadım
CAnim senin cozumun ne dert ortagiyiz malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?