2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlarr..
bende 18 mayıs ta epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım çok şükür..
bayadır takip etmekte zorlanıyorum burayı ama galiba genel bi problem şu göğüs ucu yarası ve süt azlığıı (
göğüslerimin ucu çook yanıyo, acıyoo,,nasıl geçirdiniz bu acılarıı deneyimli annelerrrr

haha süpermiş ya bunları nereden bulup uyduruyorlar ve yakıştırıyorlar bu tür insanları anlamak çok güç gerçekten

Canim denedim oda buyuk geliyo agzina acaba markasindan mi zaten ole yalanci meme falanda almiyo cok sinirleniyo bidek chiconun biberonu var sari baslikli onla mamayi aliyo

canım o zaman sana nacizane tavsiyem biberonla mama verme ona alışırsa zaten meme almaz ağzına dr.um da öyle dedi biz şiringayla verdik ilk başlar. Bir de göğüs ucun çıkması için pompalar vs. var onları deneyebilirsin. Silikon uçlarda çok büyük haklısın bende ufağına hiç rastlamadım

canım bizde de aynısı oldu normalmiş için rahat olsun

ıyı barı yaa normalmıs rahatladım ınankı
bebe yagı surdum bende aslında dedıgın gıbı z.yagı en guzelı ama
cok agır kokar ya.
Kayınvalıdem yıkadı ılk banyosunda elındekı bezle cocugun derısını yuzdu resmen
kavga edıyoduk valla faturayı ona cıkarcaktım yoksa

İyi akşamlar hanımlar
Benim sıpayı uyutamıyorum bi türlü memede uyumak istiyor hep. Memeden alıp yatağa koydum mu 10 dk ya kalkıyor. Emzik veriyorum onu biraz emip eliyle düşürüyor. Sonra gene uyanıyor bana yardımcı olabilecek biri var mı yaaaa

Benim bebeğiminde gözleri çok çapaklanıyor.Çocuk doktoru doğumda göz pınarları açılmadığı için olur dedi.Aynı şekilde arkadaşımın bebeğinde de olmuştu.Doktor elimi yıkayıp,serçe parmağımla emzirirken göz pınarlarına doğru masaj yapmamı önerdi.

Canim denedim oda buyuk geliyo agzina acaba markasindan mi zaten ole yalanci meme falanda almiyo cok sinirleniyo bidek chiconun biberonu var sari baslikli onla mamayi aliyo
Canim benimkide memeyi agzina verince aynen cigligi basiyo kafasını saga sola salliyo 2 kere saglik ocagina gittim emzirme dersi verdiler resmen ozel olarak ama nafile silikon ucuda almiyor sipam hic sevmedi onu

Ya cnm hen bu insanlari bir turlu anlamiyorum hayret bi şey boyle sacma sey duymadım

saol canım evet iyi toplardı miniğim pre aptamil verdim ben canım yaradı bebeğime

sözde son 4 günümüz bakalım doğru mu çıkacak. burada erken doğum yapanları görünce heveslenmiştim ama ......

CAnim senin cozumun ne dert ortagiyiz malum

gunaydın canım hadi hayırlı olsun 30 nuz o zman :)) aşını yaptın mı

teşekkür ettik... yok 27 sinde aşımız.. bakalım nasıl olacak.. :) siz yaptınız mı? nasıl geçti?

benim ki de soyuluyor bebe yağı sürüyorum.. zeytinyağı demişler.. bizim evin etrafı zeytin ağacı dolu, zeytinyağı varillerle ama ben bebe yağı sürüyorum niyeyse poposundaki pişiklere bile iyi gelirmiş ama ben gittim mustela pişik önleyii krem aldım bi sürü paraya onu sürüyorum.. hoş çok memnunum hiç pişik olmadık ama kelin ilacı olsa misali zeytinyağlarını sürcek bir yer bulamadım

dün 30 günümüzü yaptık görümceler geldiler.. su hazırladık ( yumurtanın içini boşaltıp suyu 40 kere onunla doldurup yaptılar) suyun içine çörek otu, zeytin dalı, sonra köklü bir taştan kırılmış taş parçası, iğde dalı,bozuk para,melis çiçeği bişiler bişiler koydular onu suyuna atttık sonra hiç şampuan falan dökmeden yıkadık, en son ellerine ayaklarına döküp çıkardık.. hiç giymediği kıyafetlerini giydirdik.. sonra kalan suyu zeytin dalıyla bütün eve bebeğin eşyalarına ve kocişle benim üstüme serptiler.. böyle bir ritüel yaptık biz.. bütün bunları cuma öğlen ezanı okunmadan yaptık... halilefeyi yıkamadan önce ben de banyo yaptım bi de..

yaptık bu aşı iyi canım hç bi yan etkisi yok ikinci ayın sonunda ki aşı zahmetli oluyor biraz çokda ağlamadı mina hemen sustu ama hemşireye çok pis baktı yavrum ben yapacaktım aslında aşısnı ama kıyamadım tanımadıgım hemşiriye yaptırmak istemiyordum babasıda sen yap daha iyi dedi ama kıyamıyorumm

canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. allahım sabırlar versin..

nurray cım Allah beraberinde olsun. inşallah tez vakitte yavrunu kucağına alırsın. taaa en içimden dua ettim sana. Allah'ım kabul etsin inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar bugun 25 inci günümüz oldu hala yoğun bakımdayız rabbim yardımcımız olur inş. rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin inş.

geçmiş olsun nuray Allah tez zamanda sağlıkla kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin. inş. herşey çok güzel olacak

allah tez vakitte şifa versin inş

Canim allah yardimciniz olsun allahin izniyle kucagina al bebisini allah sifa versin guclu ol bebisinde guclu olur en kisa zamanda evinize yuvaniza kavusun
teşekkür ederim arkadaşlar bugun 25 gün oldu hala yoğun bakımdayız RABBİM yardımcımız olur inş. rabbim kimseyi evlatları ile imtihan etmesin inş.
Allah yardımcınız olsun, tez vakitte şifa bulsun inşallah bebişin.. hiç görmediğe dönsün çabucak.. acil şifalar..
sagol canm ALLAH razı olsun

30 nisanda doğum yaptı arkdaslar bebeğim rahatsız karın boşluğunda sıvı birikimi var şiloz asit teşhisi koydular 25 gündür yoğun bakımda tedavisini bulamıyorlar dularınızı bekliyorum RABBİM inş. onu bize bagıslar dualarınızı esirgemeyin ne olur yer gök dua üstüne kurulu dururmuş RABBİM hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş. amin

slm kızlar
bebeği olan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar

sakın başkalarının sözüne bakmayın açın netten araştırın geceleri bedne netten bakıyorum salladığım zamanlar herkes bişey diyor yok onu yeme bunu yeme yok öyle yok böyle inanın hiç bilmeyen insan en tecrübeli insan
kızlar emziği şerbete batırıyorum ben alıştı iyi değil diyorlar ama hep öyle büyümüşüz hepimız annelerimiz çok şükür bir anormallik yok bizlerde emzik bir meme kadar yararlı birwc giderken ağzına veriyorum ağlamıyo iyiki alıştı ama tutamıyor düşürüyor oda başka bir durum

birde yeni doğan bebekler aç bırakmayın sütünüz yoksa bile mama verin sarılık atlatsın açlıktanda oluyor sarılık biz 23 günlük olduk az çok ufak tecrübe ettik birde güneşe tuttuk bebeği

bebeğinizin memelerine süt birikir sıkın dr sıkmayın diyor aam sıkın yoksa yumruk gibi olur dr dr gezersiniz bir komşu sıkmadı bebeğinin memeleri ceviz kadar masaj yapın göğüslerine ve o ağrı yapar şişkinlik varsa

kızlar stres yapmayın benim bekarkende memelerim hiç yoktu bırak ucu evlendim yine büyümedi hamilelikte yine tık yok şimdi fındık kadar pompa ile arada çekin hem çektikçe geliyor hemde ucu biraz büyüyor alışır şimdi oyalayacak kadar emiyr mamada veriyorum arada yetmeyince aç kalmasından iyidir

mamayı öyle kötülüyorlar ki sanki zwhir aç kalmasın

CAnim senin cozumun ne dert ortagiyiz malum

Guzelim ben 3 saatte bir sagiyorum cikani veriyorum yetmediginde mama takviyesi napiyim bizfe boyle memeye tutuyorum 3-5kere cekiyo bu kadar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…