2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Guzelim ben 3 saatte bir sagiyorum cikani veriyorum yetmediginde mama takviyesi napiyim bizfe boyle memeye tutuyorum 3-5kere cekiyo bu kadar yani.

Ya biberona alisti bu sipa kasikla mi versem acaba bilemedim bikac gun de oyle deneyecegim bende sagiyorum ilk kez bugun biraz fazla oldu 40cc ona bile seviniyorum ama baya ugrastim bakalim almazsa boyle devam napayim tabi alsin diye denemelere devam ediyorum allah yardimcimiz olsun

Allah yavrunu sana bağışlasın canım

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler bişey sorucam bebeişleriniz kaka yapması ne alemde benim oğluşum çok kaka yapıyo ben üzülüyorum kilo alamıcak diye sizinkiler ne alemde ???

Canım Allah acil şifalar versin bebeğine. Moralini bozmamaya çalış, sütünü sağıp veriyosan moral çok önemli. O da hissedermiş sen üzüldüğünde. En kısa zamanda evinize gidersiniz İnşallah...

bebeklerin cildi o kadar hassas kii insan dokunmaya kıyamıyor.............canım ben serce parmagımla yapamam ki zaten cok capaklı ve capaklar kurumus halde oluyo onları alırken bebek aglayınca cok kötü oluyom.doktor göz damlası verdi bi de bu damlayı deneyeyim....inş. gecer..bebişlerimizz saglıklı büyür......

Çok geçmiş olsun. şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim bebeğine şafi ismiyle şifa versin inşallah. en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde.

kaç cc çıkıyor 3 saate bir canım
Canim devamli degisiyor 50 civari oluyor genelde senin?

Ben basta kasikla verdim alismasin biberona diye cok zor oldu özellikle geceleri iskenceydi sonra verdim biberonu

slm kızlar nasılsınız bebek olunca bılg. gırmek ne kadar zormus benım zıllı uyumak nedır bılmıyor gunduz bısey soracakatım kızlar bebısımın gobeı dustu ama kenarında az bır srı sıvı gelıyo dun dr gıttık antıbıyotık cubukla temızledı olmazsa yaarız dedı basına gelen varmı ne yapmalıım....

NURAYY Allah yardımcın olsun canmı tez zamanda bebeısına kucagna alırsın ınsallah...

Ben doktoruma sordum cnm 6 ay mekik yok dedi bende çok kalmadı çok yavaş yavaş gdiyo çok şükür.

En büyük sorunum pskoljim bozuk devamlı içim sıkılıyor bebeğimin en güzel anlarını yaşayamıyorum hiç birşeyden keyif alamıyorum(uzun zamndır burayada bakmadım keyifsizim perşembe günüde mvltimizi yaptık onuda atlattık kızım gelin oldu melek gibi

Canim merhaba nasilsin yanlis hatirlamiyorsam seninde bizim gibi emzirme problemin vardi. Ne durumdasiniz?
İyiyim cnm sen nasılsın uzun zmn oldu grmdm foruma Evet doğru hatırlıyorsun benim hala sütüm çok az önceleri biberona alıştığı için emmiyordu sağıyordum anca 25 ml çıkıyordu oda günde bir kere çıkıyordu. Şimdi emiyor ama süt durumu aynı mamayla besliyorum ben senn sütün geldimi

Son düzenleme:
Canim devamli degisiyor 50 civari oluyor genelde senin?

canım ilk zamanlar 80 cc çıkıyordu günde bir kez sonra 40 a düştü sonra 25 cc falan şuan emiyor tuttu göğsümü ama süt gelmiyor artmadı sütüm çığlık atıyo süt gelmiyor diye yine mama devam ama göğsümüde veriyorum belki artar sütüm [/QUOTE]

sende de mi aynı sorun var cnm ya allah yardımcın olsn hangi mamayı veriyorsun

Selam annecikler,herkes iyidir umarim,bebisler de oyle.Ben de uzun zamandir forumu takip edemeyenlerdenim.Butun ailem burda,onlarin tadini cikariyorum =).
Bu arada ben hala dogum yapamadim.Bugun 40+3 uz.Benim kuzu gelmek bilmiyor.Hepimiz sabirla bekliyoruz.Biraz stres yapiyorum kendime,elimde degil,ama olumlu dusunmeye calisiyorum.Sonucta Rabbim ne zaman uygun gorurse...Herkesi kocccaman opuyoruzzzz

Canim neden icin sıkılıyor ? Lohusaliktan mi acaba

Canim bende lansinosh da vae ama hakiki zeytinyagi cok cabuk iyilestiriyor göğüs ucunu..bende 16mayista genel anestezi sezeryan oldum agrilarin nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…