- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.661
Guzelim ben 3 saatte bir sagiyorum cikani veriyorum yetmediginde mama takviyesi napiyim bizfe boyle memeye tutuyorum 3-5kere cekiyo bu kadar yani.
Guzelim ben 3 saatte bir sagiyorum cikani veriyorum yetmediginde mama takviyesi napiyim bizfe boyle memeye tutuyorum 3-5kere cekiyo bu kadar yani.
Allah yavrunu sana bağışlasın canım30 nisanda doğum yaptı arkdaslar bebeğim rahatsız karın boşluğunda sıvı birikimi var şiloz asit teşhisi koydular 25 gündür yoğun bakımda tedavisini bulamıyorlar dularınızı bekliyorum RABBİM inş. onu bize bagıslar dualarınızı esirgemeyin ne olur yer gök dua üstüne kurulu dururmuş RABBİM hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş. amin
30 nisanda doğum yaptı arkdaslar bebeğim rahatsız karın boşluğunda sıvı birikimi var şiloz asit teşhisi koydular 25 gündür yoğun bakımda tedavisini bulamıyorlar dularınızı bekliyorum RABBİM inş. onu bize bagıslar dualarınızı esirgemeyin ne olur yer gök dua üstüne kurulu dururmuş RABBİM hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş. amin
benim bebeğimin de gözleri çapaklanıyor aynen ıslak pamukla siliyorum. püf noktası şu bi kere sildiğin kısmı asla 2. kere kullanmayacaksın
Benim bebeğiminde gözleri çok çapaklanıyor.Çocuk doktoru doğumda göz pınarları açılmadığı için olur dedi.Aynı şekilde arkadaşımın bebeğinde de olmuştu.Doktor elimi yıkayıp,serçe parmağımla emzirirken göz pınarlarına doğru masaj yapmamı önerdi.
30 nisanda doğum yaptı arkdaslar bebeğim rahatsız karın boşluğunda sıvı birikimi var şiloz asit teşhisi koydular 25 gündür yoğun bakımda tedavisini bulamıyorlar dularınızı bekliyorum RABBİM inş. onu bize bagıslar dualarınızı esirgemeyin ne olur yer gök dua üstüne kurulu dururmuş RABBİM hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş. amin
Canim devamli degisiyor 50 civari oluyor genelde senin?kaç cc çıkıyor 3 saate bir canım
Ya biberona alisti bu sipa kasikla mi versem acaba bilemedim bikac gun de oyle deneyecegim bende sagiyorum ilk kez bugun biraz fazla oldu 40cc ona bile seviniyorum ama baya ugrastimbakalim almazsa boyle devam napayim tabi alsin diye denemelere devam ediyorum allah yardimcimiz olsun
Ben doktoruma sordum cnm 6 ay mekik yok dedi bende çok kalmadı çok yavaş yavaş gdiyo çok şükür.slm çiçeği burnunda annişler göbişler ne durumda bi sorayım dedim benm hala duruyor 20 gün oldu aşşağıya doğru sarkmada var ne yapsam acaba sezeryanla doğumum oldu 1 ay sonramı mekik çekmye başlayabilirim sizin fikirleriniz ne bide zayıflama kemeri aldım netten bugün yarın gelir boş durmaktansa onu takarım belki bi faydasını görürüm dedim sarkma düzelirmi acaba ayy çok moralim bozuk eşimdan çok utanıyorum bu haldeyken hiç yanıma yaklaştırmam ya beni beyenmezse diye önce zayıflayıp kilo vermem lazım aynalara küstüm
İyiyim cnm sen nasılsın uzun zmn oldu grmdm foruma Evet doğru hatırlıyorsun benim hala sütüm çok az önceleri biberona alıştığı için emmiyordu sağıyordum anca 25 ml çıkıyordu oda günde bir kere çıkıyordu. Şimdi emiyor ama süt durumu aynı mamayla besliyorum ben senn sütün geldimiCanim merhaba nasilsin yanlis hatirlamiyorsam seninde bizim gibi emzirme problemin vardi. Ne durumdasiniz?
Canim devamli degisiyor 50 civari oluyor genelde senin?
İyiyim cnm sen nasılsın uzun zmn oldu grmdm foruma Evet doğru hatırlıyorsun benim hala sütüm çok az önceleri biberona alıştığı için emmiyordu sağıyordum anca 25 ml çıkıyordu oda günde bir kere çıkıyordu. Şimdi emiyor ama süt durumu aynı mamayla besliyorum ben senn sütün geldimi
Canim neden icin sıkılıyor ? Lohusaliktan mi acabaBen doktoruma sordum cnm 6 ay mekik yok dedi bende çok kalmadı çok yavaş yavaş gdiyo çok şükür.
En büyük sorunum pskoljim bozuk devamlı içim sıkılıyor bebeğimin en güzel anlarını yaşayamıyorum hiç birşeyden keyif alamıyorum(uzun zamndır burayada bakmadım keyifsizim perşembe günüde mvltimizi yaptık onuda atlattık kızım gelin oldu melek gibi
merhaba kızlarr..
bende 18 mayıs ta epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım çok şükür..
bayadır takip etmekte zorlanıyorum burayı ama galiba genel bi problem şu göğüs ucu yarası ve süt azlığıı(
göğüslerimin ucu çook yanıyo, acıyoo,,nasıl geçirdiniz bu acılarıı deneyimli annelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?