- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.681
Kizlar kilolar gobusler ne durumda?? Biz 9 gunluk olduk 61 yada 62 le doğuma girdim..bugun ac karna 54.8 kg ciktim..az mi vermisim bebis 3200 dogdu..?? Gobekde var cok yumusak gülünce hopluyor cok :-/
Canım ben 85 kilo girdim doğuma, bebeğim 2900 gram doğdu, sezeryan oldum, şu anda 75 kiloyum. Bebeğim 3,5 haftalık. 62 kiloydum hamile kaldığımda. Diğer fazlalıkları da yavaş yavaş veririm İnşallah. Benim de göbeğim baya küçüldü ama hala rahim toparlanıyor sanırım, ağrım oluyor arada.
Benim bebis 9 günlük, bende 50kg hamile kaldim.dikisler ve karnim aciyor ağrıyor hala..sadece yemekte ve emzirirken oturuyorum onun disinda hep yatıyorum. .bazi sezeryan olanlar hemen ayaga kalkabilmis ama ben hemen normale donemedim..birde ameliyatta benim rahimde 1-2cmlik birkac miyom gormus doktor onlarida almis.
Kizlar bu arada sizde de var mi bazen geceleri üşüme ve titreme geliyor sanirim arada süt sitmasi oluyorum..
arada oluyor banada süt sitması mı deniyormuş
Benim bebis 9 günlük, bende 50kg hamile kaldim.dikisler ve karnim aciyor ağrıyor hala..sadece yemekte ve emzirirken oturuyorum onun disinda hep yatıyorum. .bazi sezeryan olanlar hemen ayaga kalkabilmis ama ben hemen normale donemedim..birde ameliyatta benim rahimde 1-2cmlik birkac miyom gormus doktor onlarida almis.
Kizlar bu arada sizde de var mi bazen geceleri üşüme ve titreme geliyor sanirim arada süt sitmasi oluyorum..
Annem oyle diyor netten de bir bakalim :)
kızlar bebıslerı kac gunde bı yıkıyosunuz?
gün aşırı uygun şimdilik
evet bızde oyle yapıyoruz sımdılık.
bıraz buyuynce sıcaklarda belkı hergun de yıkanır.
hemsıre bana hergun sampuanlamana gerek yok
bos suyla yıkayabılırsn demıstı.
canım birde hala toparlanamamışsın üzüldüm bende ameliyattan 6 saat sonra kalktm yürüdüm bir daha ne yattım ne bişey yaptım bebeğim yogun bakımdaydı belki o yüzden güç aldım hep onu görmeye gittim 6 gün hastanede kaldık oda tuttum zor günlerdi ama hiç sezaryan oldugum için zorlanmadım kızım için çok endişeliydim belki de o yüzden ağrı sızı çekmedim hatta soranlara sezaryan çok güzeldi diyorum :)
ne cok benzesıyoruz senınle :)
bende 16 mayısta dogum yaptım 9 gunluk olduk
50 kg ıle hamıle kalmıstım bende
suan kacım bılmıyorum ama karnım baya gıttı
hafıf bı ayva gobek var oda dedıgın gıbı bıraz salık duruyo
nasıl sıkılasıcaz bılmıyorum.
Gecelerı genelde asırı terlıyorum ben su gıbı uyanıyorum
bazen o terle yataktan ılk cıkarken bı usume gelıyo ustume bısey alıyorum.
ben hıc yatmadım hast den geldıgımden berı kızımla kendım ılgılendm genelde
cok dayanılmaz agrımda olmadı cok sukur
ama belımden cok cekıyorum suan
dıkısımı unuttum bu yuzden bacagım fln sıyatık felaket
yatıp kalkmalarım ıskenceye dondu
ıns gecer artk bebegımle rahatca ılgılenmek ıstıyorum
Bende mi curukluk yoksa ameliyatmi zordu bilemedimbebekten sonra 45-60 dakika sonra cikmisim sezeryandan.. gecmis olsun canim bebis iyidir umarim..
Bu arada annem hergun yıkıyor oglumu..
mrb arkadaşlar. 17 mayıs ta spinal sezeryanla doğum yaptım, çok şükür ii geçti, emzirme dışında bi sıkıntı yaşamadık.. doğumdan 3 gün sonra sütüm gelmeye başladı, o zamana kadarda mama verdik biberonla.kaşığıda denedik ama doymadı onunla yavrum.. sütüm geldikren sora çok zor tutturduk memeyi. tutturamayan mamaya alışanlara tavsiyem; az bişi mamadan meme ucunuza damlatın ve meme ucunu öle verin bebeğin ağzına, ağzını geri çektiği gibi tekrar damlatın bi damla.. biz bu şekilde tutturduk, 2 gündür emiyo.. yalnız emmeye başladıktan sonra kakasını hiç yapmadı, çişini yapıyo ama.. aacaba sütüm yetmiyo mu, doymuyo mu diye düşünmeye başladım :S
Selam annecikler,herkes iyidir umarim,bebisler de oyle.Ben de uzun zamandir forumu takip edemeyenlerdenim.Butun ailem burda,onlarin tadini cikariyorum =).
Bu arada ben hala dogum yapamadim.Bugun 40+3 uz.Benim kuzu gelmek bilmiyor.Hepimiz sabirla bekliyoruz.Biraz stres yapiyorum kendime,elimde degil,ama olumlu dusunmeye calisiyorum.Sonucta Rabbim ne zaman uygun gorurse...Herkesi kocccaman opuyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?