- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.721
Sağol ben aptamil veriyorum cnm
sanırım doğum snrası depresyona girdim cnm hamilelikten öncede vardı ilaçlarımı bırakmıştım
ben 48 le hamile kaldım 62 ile grdim bir hafta sonra tartıldım doğumdan 55 tim şimdi 25 gün oldu tartılmadım hiç. Üşüme terleme sıcak basma oluyo cnm ilk zamanlarda geçiyor sonra göbekde çok yavaş olsada gidiyor. Birde herkes aynı zamnda toparlanamaz takma kafana ilk 15 gün dikişlerimi hep hissettim hiç iş yapmadım bende şimdi dikişlrimi hissetmiyorum artık
Bende içtim cnm ama bnde br fydası olmadı
ben yapamıyorum canım pansumanı içim gidiyo annem yapıyo D vitaminini sağlık ocağında 15.gün başlancak dediler bir aylık bi olsa ben bol bol d vitamini aldırcam güneşten
İyi akşamlar hanımlar
Benim sıpayı uyutamıyorum bi türlü memede uyumak istiyor hep. Memeden alıp yatağa koydum mu 10 dk ya kalkıyor. Emzik veriyorum onu biraz emip eliyle düşürüyor. Sonra gene uyanıyorbana yardımcı olabilecek biri var mı yaaaa
Tam doymuyordur canım ondan dalamiyordur özellikle gece uykusu için sütünü sagip biberonla verebilirsin miktarindan emin olarak ozaman mışıl mışıl uyur bizde de durum aynıydı goguste uyuduğu için tam doymuyodu uyaniyordu şimdi uyutmadan 60-70 cc sagip veriyorum çok güzel uyuyor gece uykusunu karnı ne zaman acikirsa ozaman uyanıyor gündüz normal emziriyorum tavsiye ederim hem dinlenmiş olursun biraz
vay be sende mi beni yalnız bırakıyorsun :) Allah yardımcın olsun
darısı başına inşallah.. o kadar normal istedik bekledik hayırlısı buymuş.. senin için de inşallah en hayırlısı neyse o olsun..
dualarınızı bekliyorum
Tam doymuyordur canım ondan dalamiyordur özellikle gece uykusu için sütünü sagip biberonla verebilirsin miktarindan emin olarak ozaman mışıl mışıl uyur bizde de durum aynıydı goguste uyuduğu için tam doymuyodu uyaniyordu şimdi uyutmadan 60-70 cc sagip veriyorum çok güzel uyuyor gece uykusunu karnı ne zaman acikirsa ozaman uyanıyor gündüz normal emziriyorum tavsiye ederim hem dinlenmiş olursun biraz
Canim bende ayni depresyona girmistim..sezeryan olmami saplanti yapmistim hala aklima gelsede Allah onu unutturacak başka dert vermesin diye olumlu tarafindan bakmaya çalışıyorum. .en azindan altta dikis ve deformasyon yok diye kendimi teselli ediyorum. .cogunlukla herjes bir konuya takarmis..seninvde varsa boyle bir konu iyi olan seyleri düşün sıkıntına nelerin iyi gelecegini düşün depresyon cok kötü bebeklerimizin bu tatli halleri bir daha olmayacak cabuk buyuyorlar..bir laf var ya problemleri degil cozumlerini düşünün diye aynen öyle yapalim canim..iyi ol inşallah
merhaba kızlar..canım cok sıkkın....simdi hastaneden geldim..bebegimin sarılık degeri yüksek cıktıgı için yatıs verdiler...eli bos eve döndüm.sadece emzirme saatlerinde bebişimi görecekmişim..kızlar bişi sorcam....hemşire benden bez pecete ıslak mendil mama getirmemi istedi lakin eve gelince aklıma geldi...bebek bezi acılmamıs sekilde mi istiyorlar yoksa acılmıs olan bebek bezini götürsem kabul eder mi hastane??? kızlar bana yardımcı olursanız bu konuda sevinirimmm offf ev cok sessiz bebişin yoklugu cok hissediliyo.......
Benimle aynı şeyleri yaşayan birinin olması bile rahatlatıyor. Bende sezaryana girmeden önce çok üzdüm kendimi hiç istememiştim hep normal istedim normal doğumda çok zormuş diye düşünüp durdum sonra öyle avuttum kendimi çıkınca sezaryan ağrısı bile insana zor geliyor çünkü normal doğumda canlı canlı alttan kestiklerini düşününce çok korkardım herhalde hayırlısı böyleymiş gerçekten. İnş bu ruh halinden çıkarım herşeyden keyif almak istiyorum annelik duygusunu yaşayamıyorum bu depresyon yüzünden. Yorucu bir süreçten geçiyoruz annem yanımda çok şükür. Senn normal olucaktı sezaryana neden dönüldü canım?
Kizlar..sezeryan dikisleri ne zaman eriyip düşüyor? ? Heyecanls bekliyorum da :)
Canım Allah şifasını versin bebeğinin inşallah tez zamanda düşer ve evine döner, nasıl üzüldüğünü tahmin ediyorum bizim sarılık sınırdaydı o yüzden yatırmadılar hergün gidip kan veriyorduk o daha kötü kanı canı ne sanki için acıyor keşke yatırsalardı diyorsun 5. gün düşmüştü ama hala hafif sarılığımız var.merhaba kızlar..canım cok sıkkın....simdi hastaneden geldim..bebegimin sarılık degeri yüksek cıktıgı için yatıs verdiler...eli bos eve döndüm.sadece emzirme saatlerinde bebişimi görecekmişim..kızlar bişi sorcam....hemşire benden bez pecete ıslak mendil mama getirmemi istedi lakin eve gelince aklıma geldi...bebek bezi acılmamıs sekilde mi istiyorlar yoksa acılmıs olan bebek bezini götürsem kabul eder mi hastane??? kızlar bana yardımcı olursanız bu konuda sevinirimmm offf ev cok sessiz bebişin yoklugu cok hissediliyo.......
acil olarak alındığın için sana daha zor gelmiştir canm anlıyorum seni insan kendini neye hazırlarsa onu istyor benim bebeğim tersti o yüzden sancım gelmeden gün belirledik gittim ağlayarak girdim sezaryana kendimi normale hazırlamıştım içimde hayal kırıklığı ve aşırı korku vardı ama şimdi içim o konuda rahat kısmet böyleymiş diyorum. En güzel zamanlarımızı mutlu geçirmeyi çok istyorum inş sende bir an önce toparlanırsın bu anlar bir daha geri dönmück biliyoruz bu dahada üzüyo beni bol bol fotoraf ve video çek sonradan izlmesi çok güzel oluyo çok çabuk büyüyorlar çünkü[/QUOTE]Canim zamani geri alamayacagiz o yuzden bu günlerde kendimizi motive etmeye çalışalim :-/ benim sancilar 2dakikaya dusmustu hastanede sonra dr.geldi sanci sirasinda bebegin kalp atislari düşüyor yarım saat bile bekleyemeyiz dedi ve ailemle konustu 5dk sonra ameliyathanedeydim..cok buyuk şok yasadim keske benimle 5dakija konusup ikna etseydi..aglayarak istemiyorum diyerek ve sancilarimla sedyede ameliyathaneye gittim..tabiki bebeğimin sagligini dusunecektim ama neye ugradigimi sasirdim..keske benimle detayli konussaydi..samimiyetine inandirsaydi..
merhaba kızlar..canım cok sıkkın....simdi hastaneden geldim..bebegimin sarılık degeri yüksek cıktıgı için yatıs verdiler...eli bos eve döndüm.sadece emzirme saatlerinde bebişimi görecekmişim..kızlar bişi sorcam....hemşire benden bez pecete ıslak mendil mama getirmemi istedi lakin eve gelince aklıma geldi...bebek bezi acılmamıs sekilde mi istiyorlar yoksa acılmıs olan bebek bezini götürsem kabul eder mi hastane??? kızlar bana yardımcı olursanız bu konuda sevinirimmm offf ev cok sessiz bebişin yoklugu cok hissediliyo.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?