2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim bende ayni depresyona girmistim..sezeryan olmami saplanti yapmistim hala aklima gelsede Allah onu unutturacak başka dert vermesin diye olumlu tarafindan bakmaya çalışıyorum. .en azindan altta dikis ve deformasyon yok diye kendimi teselli ediyorum. .cogunlukla herjes bir konuya takarmis..seninvde varsa boyle bir konu iyi olan seyleri düşün sıkıntına nelerin iyi gelecegini düşün depresyon cok kötü bebeklerimizin bu tatli halleri bir daha olmayacak cabuk buyuyorlar..bir laf var ya problemleri degil cozumlerini düşünün diye aynen öyle yapalim canim..iyi ol inşallah[/QUOTE]

Benimle aynı şeyleri yaşayan birinin olması bile rahatlatıyor. Bende sezaryana girmeden önce çok üzdüm kendimi hiç istememiştim hep normal istedim normal doğumda çok zormuş diye düşünüp durdum sonra öyle avuttum kendimi çıkınca sezaryan ağrısı bile insana zor geliyor çünkü normal doğumda canlı canlı alttan kestiklerini düşününce çok korkardım herhalde hayırlısı böyleymiş gerçekten. İnş bu ruh halinden çıkarım herşeyden keyif almak istiyorum annelik duygusunu yaşayamıyorum bu depresyon yüzünden. Yorucu bir süreçten geçiyoruz annem yanımda çok şükür. Senn normal olucaktı sezaryana neden dönüldü canım?

ben yapamıyorum canım pansumanı içim gidiyo annem yapıyo D vitaminini sağlık ocağında 15.gün başlancak dediler bir aylık bi olsa ben bol bol d vitamini aldırcam güneşten

gobek dusene kdr gercekten ınsan pek elleyemıyo
ıns hemencık duser annesı
saglık ocagı banada 15.gun dedı
snra cocuk doktoru 10 gunden snra baslayabılırsn dedı
bakalım yrndan snra baslarım artk.
Ya evet bıraz buyuseler gunese cıkarıcaz rahat rahat ınsallah
yaz bebegı olmanın nımetlerınden faydalansın kuzular

Tam doymuyordur canım ondan dalamiyordur özellikle gece uykusu için sütünü sagip biberonla verebilirsin miktarindan emin olarak ozaman mışıl mışıl uyur bizde de durum aynıydı goguste uyuduğu için tam doymuyodu uyaniyordu şimdi uyutmadan 60-70 cc sagip veriyorum çok güzel uyuyor gece uykusunu karnı ne zaman acikirsa ozaman uyanıyor gündüz normal emziriyorum tavsiye ederim hem dinlenmiş olursun biraz

Sanırım aynen böyle çünkü mama verince uyuyor sıpa :) süt sağma işi çok zor geliyor bana otomatik makine var ve göğüslerine kan oturttu iki kere kullanınca. Siz neyle sağıyorsunuz.

ayyy omrumden omur gıttı
ılk gaz krızımızı yasadık sanırım
gorsenız nasıl aglıyo karnı tok altı temız
karnı agrıdı yavrumun sanırım.
Havluyu ısıtıp karnına ayaklarına sardık bı sure snra rahatladı sanırım
kucagımda uyuyakaldı.
cok sukur uyuyo sımdı, ne zor ya boyle caresız aglamasını ızlemek.
Bı daha su corapları cıkarmıcam ayagımdan benden gectı kesın kuzuma

darısı başına inşallah.. o kadar normal istedik bekledik hayırlısı buymuş.. senin için de inşallah en hayırlısı neyse o olsun..

dualarınızı bekliyorum

demekki hayırlısı böyleymiş canım takma kafana bebişini düşün bana da dua et

Canım senin bebeğin kaç günlük? Benimkinin bugün 24. günü, ben de geceleri sağıp veriyorum. Hem korkuyorum gece emzirirken içim geçer diye, hem de göğüs uçlarım yara, onları dinlendiriyorum, gündüz emziriyorum. Benim 3 saatte bir 80-100 cc civarında oluyor ama uykuya dalmazsa 1 saat sonra yine acıkıyor, bu defa mama vermek zorunda kalıyorum. Doktoru günde en az 500 cc alması lazım, üstünü de istiyorsa alabilir, verin dedi. Sütümü nasıl arttırabilirim acaba? Milupa süt çayı ile rezene çayı içiyorum...

Benimle aynı şeyleri yaşayan birinin olması bile rahatlatıyor. Bende sezaryana girmeden önce çok üzdüm kendimi hiç istememiştim hep normal istedim normal doğumda çok zormuş diye düşünüp durdum sonra öyle avuttum kendimi çıkınca sezaryan ağrısı bile insana zor geliyor çünkü normal doğumda canlı canlı alttan kestiklerini düşününce çok korkardım herhalde hayırlısı böyleymiş gerçekten. İnş bu ruh halinden çıkarım herşeyden keyif almak istiyorum annelik duygusunu yaşayamıyorum bu depresyon yüzünden. Yorucu bir süreçten geçiyoruz annem yanımda çok şükür. Senn normal olucaktı sezaryana neden dönüldü canım?[/QUOTE]

Canim zamani geri alamayacagiz o yuzden bu günlerde kendimizi motive etmeye çalışalim :-/ benim sancilar 2dakikaya dusmustu hastanede sonra dr.geldi sanci sirasinda bebegin kalp atislari düşüyor yarım saat bile bekleyemeyiz dedi ve ailemle konustu 5dk sonra ameliyathanedeydim..cok buyuk şok yasadim keske benimle 5dakija konusup ikna etseydi..aglayarak istemiyorum diyerek ve sancilarimla sedyede ameliyathaneye gittim.. tabiki bebeğimin sagligini dusunecektim ama neye ugradigimi sasirdim..keske benimle detayli konussaydi..samimiyetine inandirsaydi..

merhaba kızlar..canım cok sıkkın....simdi hastaneden geldim..bebegimin sarılık degeri yüksek cıktıgı için yatıs verdiler...eli bos eve döndüm.sadece emzirme saatlerinde bebişimi görecekmişim.. kızlar bişi sorcam....hemşire benden bez pecete ıslak mendil mama getirmemi istedi lakin eve gelince aklıma geldi...bebek bezi acılmamıs sekilde mi istiyorlar yoksa acılmıs olan bebek bezini götürsem kabul eder mi hastane??? kızlar bana yardımcı olursanız bu konuda sevinirimmmofff ev cok sessiz bebişin yoklugu cok hissediliyo.......

Canim cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda kavustursun sizi tek ayriliginiz bu olsun. Kac gunluktu bebisin?

Canim zamani geri alamayacagiz o yuzden bu günlerde kendimizi motive etmeye çalışalim :-/ benim sancilar 2dakikaya dusmustu hastanede sonra dr.geldi sanci sirasinda bebegin kalp atislari düşüyor yarım saat bile bekleyemeyiz dedi ve ailemle konustu 5dk sonra ameliyathanedeydim..cok buyuk şok yasadim keske benimle 5dakija konusup ikna etseydi..aglayarak istemiyorum diyerek ve sancilarimla sedyede ameliyathaneye gittim.. tabiki bebeğimin sagligini dusunecektim ama neye ugradigimi sasirdim..keske benimle detayli konussaydi..samimiyetine inandirsaydi..[/QUOTE] acil olarak alındığın için sana daha zor gelmiştir canm anlıyorum seni insan kendini neye hazırlarsa onu istyor benim bebeğim tersti o yüzden sancım gelmeden gün belirledik gittim ağlayarak girdim sezaryana kendimi normale hazırlamıştım içimde hayal kırıklığı ve aşırı korku vardı ama şimdi içim o konuda rahat kısmet böyleymiş diyorum. En güzel zamanlarımızı mutlu geçirmeyi çok istyorum inş sende bir an önce toparlanırsın bu anlar bir daha geri dönmück biliyoruz bu dahada üzüyo beni bol bol fotoraf ve video çek sonradan izlmesi çok güzel oluyo çok çabuk büyüyorlar çünkü

Canım Allah şifasını versin bebeğinin inşallah tez zamanda düşer ve evine döner, nasıl üzüldüğünü tahmin ediyorum bizim sarılık sınırdaydı o yüzden yatırmadılar hergün gidip kan veriyorduk o daha kötü kanı canı ne sanki için acıyor keşke yatırsalardı diyorsun 5. gün düşmüştü ama hala hafif sarılığımız var.

acil olarak alındığın için sana daha zor gelmiştir canm anlıyorum seni insan kendini neye hazırlarsa onu istyor benim bebeğim tersti o yüzden sancım gelmeden gün belirledik gittim ağlayarak girdim sezaryana kendimi normale hazırlamıştım içimde hayal kırıklığı ve aşırı korku vardı ama şimdi içim o konuda rahat kısmet böyleymiş diyorum. En güzel zamanlarımızı mutlu geçirmeyi çok istyorum inş sende bir an önce toparlanırsın bu anlar bir daha geri dönmück biliyoruz bu dahada üzüyo beni bol bol fotoraf ve video çek sonradan izlmesi çok güzel oluyo çok çabuk büyüyorlar çünkü[/QUOTE]
Hayırlısı belki böyledir kızlar sıkmayın canınızı ben de normal doğum diye inat ettim bebek doğum anında strese girdi vakumla almak zorunda kaldı doktorum çok şükür bir sorunumuz yok ama olabilirdi önemli olan bebeğin ve sizin sağlıklı olmanız

Kızlar benim de epidural sezeryan olacak lütfen başından geçenler anlatsın zor mu bebek çıkarken ağrı oluyo diyolar aşırı baş ağrısı oluyo diyolar lütfen yazarmisiniz hikayenizi

slm kızlar meme sorunu bendede var 25 günlük olduk hala geçmedi hametan sürüyorum sanki o biraz iyi yaptı yarık gibi damağı kopartmış resmen günde üç posta o emerken ben hep ağladım hep uyusun istedim o mmeye sıra gelince :)

anne olmak buymuş canın yansada direnmek

lahusalık psikolojisi benimde 15 gün gel gitlerim oldu ağlamalar durup durup bunalmalar bebek bile mutlu edemiordu beni ama toparladım çok şükr patikle yelekle gezdim sıcakta halen daha millet don paça geziyor ben hırka giyorum üşüyorum arada kırkımızdan sonra değişir inşallah

birde bebeğiniz durmuyorsa anakucağı çok iyi iki gündür ytak odasından çıktım sıkıldıkça koyup içine odaoda geziyorum

Çok geçmiş olsun cnm bizde takipteyiz sarılık için. Çok fark etmez bence açık kapalı paket. Biz hastanede iken bizim bezlerimizi hiç kulanmadı hastane. İnş en kısa zamanda bebeğin evinize döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…