- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.741
Kızlar benim de epidural sezeryan olacak lütfen başından geçenler anlatsın zor mu bebek çıkarken ağrı oluyo diyolar aşırı baş ağrısı oluyo diyolar lütfen yazarmisiniz hikayenizi
rabbim bebegine safi ismiyle sifa versin ins. Kucagina sag salim al bebisini bugunleri unut...
allah yavrunu sana bağışlasın canım
canım allah acil şifalar versin bebeğine. Moralini bozmamaya çalış, sütünü sağıp veriyosan moral çok önemli. O da hissedermiş sen üzüldüğünde. En kısa zamanda evinize gidersiniz inşallah...
canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun bebeğine tez vakitte şifa versin inşallah
çok geçmiş olsun. şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bebeğine şafi ismiyle şifa versin inşallah. En kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde.
slm kızlar nasılsınız bebek olunca bılg. Gırmek ne kadar zormus benım zıllı uyumak nedır bılmıyor gunduz bısey soracakatım kızlar bebısımın gobeı dustu ama kenarında az bır srı sıvı gelıyo dun dr gıttık antıbıyotık cubukla temızledı olmazsa yaarız dedı basına gelen varmı ne yapmalıım....
Nurayy allah yardımcın olsun canmı tez zamanda bebeısına kucagna alırsın ınsallah...
canım allah bebeğine şifa versin. Sennle aynı gün doğum yapmıştık
canım benım cok uzuldum(
rabbım tez zamanda sıfasını versın
o mınık yavrunu sana bagıslasın ınsallah.
Merhabalar...
Sanırım mayıs anneleri içerisinde bebeklerine kavuşmayan çok az kişi kaldı..Allah onları da tez vakitte kurtarsın inş...
Benim oğlum bugün 6.gününü dolduracak inş...Doğum öncesi geçmeyen zaman şimdi koştur koştur geçiyor :)
Sezeryanla doğumdan korkardım ama şükür sonrası korktuğum gibi olmadı...Rahatça hareket edebiliyorum..Sadece doğum sonrası vücudum çok fazla ödem topladı...O nedenle şişliklerim çok..Kilo verememiş gibi hissediyorum..Ben 63 kg ile hamile kalmıştım, 79 la doğuma girdim...şimdi kaç kiloyum merak ediyorum ama iki gündür epey süzülmeye başladım...bol bol su içiyorum...Ama hala eski kıyafetlerimin içine giremedim...
Lohusalık depresyonundan korkardım...Korktuğumu da yaşadım...İlk birkaç gün eşimin bana olan ilgisinin azaldığını düşünüp sürekli ağlayıp durdum..Annem yanımda olamadı, kv dem geldi o nedenle daha bir gerildim...Çocuk gibi oldum, annem gelince yüzü gülen o gidince suratı asılan biri oldum..Kv ise ayrı konu, nefes alamadığımı hissediyorum...Gizli bir çatışma var aramızda, anlayış manlayış hak getire..Bir an önce kendi düzenime kavuşmak, kocamla çocuğumla kalmak istiyorum...Lohusalık psikolojisi içinde birde bunlara katlanmak çok güç...Sözde iyilik ediliyor ama tek amaç müdahale etmek, akıl vermek...
Neyse...
Bebeğim genel olarak iyi şükür ama yeni doğan sarılığı başladı ne yazıkki...Sınırı geçmedi değerleri şükür ama kontrol altında...Emzirme sorunu yaşıyorum.Başlarda sütüm neredeyse hiç olmadı...dünden bu yana şükür iyi durumda...Ama bu seferde benimkiyle savaş halindeyim...Göğsümü almak istemiyor, sürekli ağlıyor...Pes edene kadar bir saat savaş halinde oluyoruz..Aç bırakıp direnmeyi de seçemiyorum, sarılığının ilerlememesi için beslenmesi gerek...Mama takviyesi yaptım başlarda, şimdi de sütümü sağıp vermeyi seçiyorum özellikle geçeleri...Ama biberonla ilk başlarda verdiğimden olsa gerek, şimdi memeye tepkili..Bende dünden bu yana kaşıkla vermeye başladım..Bakalım bizimki ne zaman pes edecek...
Birşey sormak istiyorum..Bebeğim düzenli olarak kaka yaparken dünden bu yana neredeyse hiç kaka yapmadı...
Nette büyüme ve kilo almanın bir işareti olarak birkaç gün böyle bir dönem oluşabilir yazıyor ama gene de içim rahat değil...
Bugün doktor kontorlümüz olacaktı ama randevuların yoğunluğundan yarına kaldı..
Benzer bir durum yaşayan aranızda oldu mu...Yada bu konuda bilgisi olan...
Yardımcı olup paylaşımda bulunursa mutlu olurum...
canm ben genel oldum ama baştan epidural denendi olmadı zaten genel olucaktım epidurali çıktıktan sonra ağrı olmasın diye yaptıracaktım denendiği için aşırı baş sırt ağrısı yaşadım hastaneden çıktıktan sınraki gün yine hastaneye gttm serum taktılar çok şükür geçti ama herkesde aynı etkiyi yapmıyor ablamda tık etki olmamıştı genel anestezide çok rahatmış ama stressiz.Kızlar benim de epidural sezeryan olacak lütfen başından geçenler anlatsın zor mu bebek çıkarken ağrı oluyo diyolar aşırı baş ağrısı oluyo diyolar lütfen yazarmisiniz hikayenizi
Selam arkdaşlar mina göğsümü tuttu emiyor ama süt gelmeyince sinirleniyor ee süt gelmesi için sık sık emmesi lazım çıldırcam sağıyorum 25 cc süt çıkıyor bütn gün nasıl olck bu içmediğim denemediğim şey kalmadı artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum ama yinede sağıp olan sütü veriyorum ve son damlasına kadar vereceğim bir damlayı bile ziyan etmiyorum damlatıyorum ağzına şimdilik mamaya devam 1500 kilo almış bir ayda 3 saatte bir 100 cc içiyor tatlı kızım
Pompa olarak ne kullanıyorsunuz acaba
Canim cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda kavustursun sizi tek ayriliginiz bu olsun. Kac gunluktu bebisin?
Canım Allah şifasını versin bebeğinin inşallah tez zamanda düşer ve evine döner, nasıl üzüldüğünü tahmin ediyorum bizim sarılık sınırdaydı o yüzden yatırmadılar hergün gidip kan veriyorduk o daha kötü kanı canı ne sanki için acıyor keşke yatırsalardı diyorsun 5. gün düşmüştü ama hala hafif sarılığımız var.
Çok teşekkür ederim canım ilgin için...Canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki sanki benim yasadiklarimi yazmışsın biz bugun 16 gunluguz cok sukur ama ilk haftamiz aynen senin bahsettigin gibi gecti. Memeyi kesinlikle almadi anne sutu diye direttik ac birktik cok bilenlet biberon vermeyin dedi sanki ben keyfimden emzirmiyorum cocugu ne zaman memeye koysam aglamaktan kizariyor gogsumu yumrukluyor zaten de kilo vermis o donemde yavrum helak oldu dusundukce uzuluyorum kaka da yapmiyordu dedigin gibi beslenmiyordu ki kaka yapsin sonra kendi bildigimi okudum aynen senin gibi sutumu sagip vetiyorum ciktigi kadar doymassa da mama burdan havin mesela bana cok moral verdi sen bildigini oku canim evladin icin en dogrusunu sen bilirsin. Destege ihtiyacin olursa biz burdayiz. Sevgiler
canım ya 4 gündür topuktan kan alıp durdularr içim gitti...........bebiş agladıgında bende aglıyordum.......ama bugün hastaneden cıktı bebiş.. bakalım carsamba kontrolümüz var....inş. düzelir saglıgına kavusur yavrum....RABBİM evlatlarımıza sifa versin... amin
Kizlar..sezeryan dikisleri ne zaman eriyip düşüyor? ? Heyecanls bekliyorum da :)
selam güzel anneler... herkesin tatlı bebişi hayırlı olsun... bende 20 gündür giremedim.. enson kontrol günümüzde yazmıştım. o gece sabaha karşı 3:30 da sancılandım ve sabah 06:46 da berayımı sağ salim kucağıma aldım. çok şükür sıkıntımız olmadı halada yok :)) bugün kızımın yarı kırkı... tam cimcime inanılmaz çığırtkan... meme biraz ağzına geciksin nasıl ağlıyo.. işte böyle :)) herkese selamlar :)))Eki Görüntüle 721937 Eki Görüntüle 721938 Eki Görüntüle 721939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?