- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.801
Kizlar bana fiyati uygun ve kullanisli sut pompasi tabsiye edebilirmisiniz elektirikli istiyorum madela ve avent hosuma gitti ama 300 400 arasi pahali geldi acikcasi
Aynen cnm aldığım en doğru şey Lansinoh oldu. Emmese de en azından yavrumun boğazından anne sütü geçiyor. Ben de psikolojik olarak çok normal değilim sanırım insanın bir bebeğinin olması çok başka bir duygu tabii ama eve hapis olma düşüncesi çok sıkıyor. Sanki hiç dışarı çıkamayacakmışım gibi. Senin bebiş kaç günlük canım bir de bebeiş ne kadarlıkken döneceksin işe?Kızlar slmlar gerileri çok fırsat bulup okuyamnıyorum.
Herkese kolaylıkla gelsin bol sütler çocuklara uykular...
Benim oğlan temelli uykusuz gece uyumuyor sabah uyumuyor öğleden sonra da uyumamak için direnişte gözleri kapanıyor ama inatla duruyor
Hala biberon rahatlığını arayıp memeyi almıyoruz son 2 gündür gündüzleri ara ara emmeye başladı ama gece çok açıkmış uyanınca kesinlikle meme istemiyoruz illa hemen doyucaz Lansinoh süt sağma makinesi elim ayağım oldu kesinlikle aldığım en doğru şey diyebilirim
Biraz evvel hsos un dediği gibi yatarak emzirdim emdi ama sağı solu belli olmuyor bakalım bir dahaki seans ta ne yapacak
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Kızlar sizede artık hayatınız hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi geliyor mu?
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Kendimi çok yorgun hissediyorum[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]tuvalete gitmek bile lükse dönüştü resmen...[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Ev işlerini kv yapıyor ben sade çocuğa bakıyorum ama yinede yetişemiyorum işe dönünce ne olacak acaba[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Meltemcim seni çok iyi anlıyorum geçen annem giderken bende arkasından ağladım Kv her işi yapsa da annenin yerini tutamıyor..[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Bende kendimi lohusa sendromuna girmmiş hissediyorum Allah sonumuzuu hayretsin[/FONT]
[/FONT]
Canım bir çoğumuz mama takviyesi yapıyoruz. Napalım başka. Bebişlerin beslenmesi gerek öyle ya da böyle.Aynı sıkıntı bende de var. Bütün gün uyumadığı her an memede durmak istiyor oğlum. Aksama da süt kalmıyor doymuyor mama vermek zorunda kalıyorum. Herkes de aynı laf mama verme. E napimmm yani aç mı bırakayım ????
Canım benim doktorum da aynen öyle dedi sütle doymaysa uyumazsa mama teklif edin, toksa zaten almaz dedi. Açlıktan ağlatamayız ya kuzularımızı. Biz de 18 günlüğüz 8 kilo gitti ama burda durduk çünkü sütolsun diye dikkat etmiyorum. Zaten kafalar darma dağınık annem kvalidem ben de kendi düzenimi oturtup yalnız kalana kadar pek dikkat edemeyeceğim sanırımbebekler tam doymadıkları için uykuya geçmekte zorlanırlarsa mecbur mama vericekmişiz. doktorum bebeğini açlık yüzünden sakın ağlatma süt yetmiyorsa mamayı ver dedi. hiç sakıncası yok sonuçta anne sütü de verebiliyoruz. hiç anne sütü almadan büyüyen bebecikler de var sonuçta. o sebeple söylenenleri umursamayın annecikler
benim de ilk anda 3,5 kilom gitti. bebeğim 20 günlük oldu. bu zamana kadar toplam 8 kilo gitti. birkaç gündr hiçç gitmiyor kilolar. iştahım biraz fazla maalesef
arkadaşımın doktoru bebeği her emzirdiğinde gazını çıkarmana gerek yok kendi kendine de gaz çıkarmasını öğrensin demiş ama biri öyle diyor biri böyle, anlamadım gitti
Beni 7.gun cagirdi bakti bisey yapmadı. .estetik yapistirma yapmış kenarda iki düğüm var almafi onları alinacakmiydi acaba???walla cnm bugün 11. gün hala ağrım var özellikle dikişin bir tarafı kalkıp otururken bile bi garip şekilde ağrıyoo,,bu arada sütüm hala az uçları yara veremiyorum pompayla sağıp veriyoruz ve tabiki mama da,,peki kızlarr hepinize sorayım sezeryan sonrası dikiş kontrolü falan varmı doktrm beni çağırmadıdaa
madela mini elektirkli pilli olan modelini almıştım onla sağıyorum manuelde vardı ama hiç sağamadım onla çok canımı yaktı
bugün 15. günümüz 2 satte bir 100 cc çıkıyor benden de iki göğüsten ama bazen 3-4 saat uyanmadığı oluyor güzel doyuyor göğüslerim şişiyor fazlasını sağıp buzluğa kaldırıyorum bolken stoklamak lazım maşallah sütüm gelmiycek diye çok korkmuştum sezeryanlı olduğum için ama yetip artıyor oğluma emdikçe daha da artıyor emzik verip emme refleksini arttırdım şimdi daha kuvvetli çekiyor 37+6 da doğdu oğlum o yüzden emerken biraz yoruluyordu emzik sayesinde çenesi kuvvetlendi cok cok çekiyor şimdi
1 haftada 250 gram almış 3800 doğmuştu 4 kilo 50 gr olmuş
bana yarayanlar bol su 4 litre günde
humana çay, papatya çayı 2 fincan günde
marul salatası, çorba, hurma, hertürlü komposto
bir de balık yağı vitamini ve kan hapını kesmedi doktorum onların da faydası varmış süt artımında [/B
dikiş yok bende yapıştırma estetik oldum okadar da memnun kaldım ki çok korkuyodum sezeryandan hiç korktuğum gibi olmadı ne ağrı ne sızı ilk gün kalktım ayağa
dikiş mi yapıştırma mı ameliyat yerin benimki yapıştırma estetik dikiş yok 1. haftanın sonunda kontrole çağırıp bandajımı aldı sadece onun haricinde hiç pansuman ya da bir krem kullanmadım gerek yokmuş çok da ufak dikiş yerim belli bile olmuyor ordan bebeği nasıl çıkarttılar hayret doğrusu
kızlar şemsiye gibi kolay katlanabiir doğumdan itibaren kullanılabilecek hafif bebek arabası alan ve tavsiye edebilecek olan var mı acaba? ben artık bebeği bahçeye vs çıkarıyorum otokoltuğuyla çıkardım artık araba istiyorum birlikte yürüyüş yapabilmek için
kızlar şemsiye gibi kolay katlanabiir doğumdan itibaren kullanılabilecek hafif bebek arabası alan ve tavsiye edebilecek olan var mı acaba? ben artık bebeği bahçeye vs çıkarıyorum otokoltuğuyla çıkardım artık araba istiyorum birlikte yürüyüş yapabilmek için
Evet ya bende tavsiye istiyorum:)
Kızlar Mac Laren Quest var baston puset kolay katlanıyor ve hiç yer kaplamıyor bir de acaip hafif arkadaşım aldı.
aynen cnm gıden gıttı kalan kaldıKizlar 13.gun eski kilomdan 4kg fazlayim..toplamda 11-12 kg almistim..sizin ne kadar fazlaniz kaldi?? Ben az mi verdim acaba. .süt yüzünden diyet de yapamıyoruzki
Kilo konusunda topikteki en bahtsiz benim galibatam 28 kilo aldim 8 gun oldu 12 kilo gitti daha odem var hissediyorum bakalim ne kadar gidecek bebis az kendine gelsin cok pis sımsıkı bir diyet beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?