2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar göğüs uçlarınızdaki yaralar için göğüs kalkanları var ya onları kullanabilirsiniz
gece bi kaç saat takılı tutun,isterseniz ilacınızı sürün bu arada, ama süt damlıyo ya, kalkanın içinde kalınca yumuşatıyor zaten göğsü, hemen iyileşiyor
tavsiye ederim
ben iyisini bulana kadar idare edeyim diye eczaneden ucuz bişey almıştım, sonra da aventin kini aldım
hiçbi farkı yok, yani pahalı bişeye gerek de yok, deneyin derim

Kizlar bana fiyati uygun ve kullanisli sut pompasi tabsiye edebilirmisiniz elektirikli istiyorum madela ve avent hosuma gitti ama 300 400 arasi pahali geldi acikcasi

ben ameda aldım arkadaşımın tavsiyesiyle
çift pompalı 200 lira
pille de çalışabniliyo ayrıca
memnunum

Aynen cnm aldığım en doğru şey Lansinoh oldu. Emmese de en azından yavrumun boğazından anne sütü geçiyor. Ben de psikolojik olarak çok normal değilim sanırım insanın bir bebeğinin olması çok başka bir duygu tabii ama eve hapis olma düşüncesi çok sıkıyor. Sanki hiç dışarı çıkamayacakmışım gibi. Senin bebiş kaç günlük canım bir de bebeiş ne kadarlıkken döneceksin işe?
Canım bir çoğumuz mama takviyesi yapıyoruz. Napalım başka. Bebişlerin beslenmesi gerek öyle ya da böyle.
Canım benim doktorum da aynen öyle dedi sütle doymaysa uyumazsa mama teklif edin, toksa zaten almaz dedi. Açlıktan ağlatamayız ya kuzularımızı. Biz de 18 günlüğüz 8 kilo gitti ama burda durduk çünkü sütolsun diye dikkat etmiyorum. Zaten kafalar darma dağınık annem kvalidem ben de kendi düzenimi oturtup yalnız kalana kadar pek dikkat edemeyeceğim sanırım

Canım benim doktorum da aynen öyle dedi sütle doymaysa uyumazsa mama teklif edin, toksa zaten almaz dedi. Açlıktan ağlatamayız ya kuzularımızı. Biz de 18 günlüğüz 8 kilo gitti ama burda durduk çünkü sütolsun diye dikkat etmiyorum. Zaten kafalar darma dağınık annem kvalidem ben de kendi düzenimi oturtup yalnız kalana kadar pek dikkat edemeyeceğim sanırım[/QUOTE]

Bizim bugun 19. Gunumuz 15 kilo almistim 11 i gitmisti 15 gunde daha da bakmadim ama o kalan 4 kilo yag sanirim ben normal dogum yapmistim epizyo yapildi tabi perine dikislerimen 2 tanesi patlamis yeniden dikmediler kendi iylesir diye onlar iylessin platese basliyoruz cdler hazir bakalim:)))

sanırım herkes aynı sorunları yaşıyor bizimkiside memeden ayrılmıyor sürekli emmek ve orada uyumak istiyor
buradaki paylaşımlar güzel oluyor kızlar :)

Beni 7.gun cagirdi bakti bisey yapmadı. .estetik yapistirma yapmış kenarda iki düğüm var almafi onları alinacakmiydi acaba???

Ohh maasallah canim herkese soyleme nazar olur..benimde ilk grldiginde goguslerim sisti ates yapti gittik hastanede sagdirdik 15dk.da tek gogusten 120cc çıkmıştı hep oyle olacak sandim..ebeler mutlaka pompa al yoksa duramazdim sütün bol demislerdi simdi ya azaldı yada oglum cok içiyor bilmiyorum ama 13gunluguz 600-650 gr aldi oglum..
Benim sezeryan dikisim 15 cm vardir neden boyle bilmiyorum agrilarimda gecmedi doktorun eli getcekten onemliymis

Kizlar 13.gun eski kilomdan 4kg fazlayim..toplamda 11-12 kg almistim..sizin ne kadar fazlaniz kaldi?? Ben az mi verdim acaba. .süt yüzünden diyet de yapamıyoruzki

kızlar şemsiye gibi kolay katlanabiir doğumdan itibaren kullanılabilecek hafif bebek arabası alan ve tavsiye edebilecek olan var mı acaba? ben artık bebeği bahçeye vs çıkarıyorum otokoltuğuyla çıkardım artık araba istiyorum birlikte yürüyüş yapabilmek için

Evet ya bende tavsiye istiyorum:)

Evet ya bende tavsiye istiyorum:)

Kızlar Mac Laren Quest var baston puset kolay katlanıyor ve hiç yer kaplamıyor bir de acaip hafif arkadaşım aldı.

kızlar ben de 26 nisan da doğum yaptım.. bugün kuaföre ağdaya bakıma gittik ama elektrikler yokmuş geri döndük oğluşla.. hem de 30 km uzağa gittik. oğluşu arabaya bağladım kuafördede uyudu ztn.. kaş aldırdım sadece.. sonrasına markete ve manava bile gittik.. yani evde tıkılıp kalcak bir şey yok ki burası aşırı derecede sıcak ve bugün çok rüzgarlı.. çıkmak istiyorsanız çıkın bence korkmayın ve bebeğinize güvenin gerçekten hissediyorlar.. evde durmak insanın psikolojisini bozuyor gelen giden saçma sapan konuşuyor ztn.. pazar günü denize gitmeyi düşünüyoruz hava güzel olursa oğlancığımı denize atıvercem önceden gezmediğim kadar çok gezmek istiyorum artık.. her yere gidebilecek gibiyim. kociş diyor ki: oğlum annen sana emanet gelince anlatırsın olanları diyor... oğlumla mükemmel bir ekip olduk, artık hiç birimiz asla yalnız değiliz...

slm herkese
bızde bugun ılk gaz krızımızı yasadık arada hep oluodu ama bugun epey uzun surdu kucakta hopapala hopapla
yapmaam ragmen susmadı kuzum zınko verdık bıde havlu ısıtıp koyduk karnına o ıyı geldi uyudu kuzu
bıde ben hiç dıkkat etmıodum ayaklar corapsız filan bugun corap gıyıldı hemen
sıcak gelıo kısın bıle corap gıymedım ben hiç ama kuzuma kıyamdım bugun içli içli ağlayınca bende ağladım bı ara hatta
bıde fön sesi açtım netten oda bıraz sakınleştırdısanırım
ya bazı arkaadslar 3-4 saat uyuo demıs benım kız 1 saat bıle kesıntısız uyumuo sureklı hormudanıo ıkınıo gerınıo
malt ıceceğim geldi sankı bıraz faydası oldu kıslar dün bugun içtim psıkolojık olareak bıle ıyı geldıyse bana uyar yeterkı artsın
sızde deneyın tadını sevemdım aam burnumu kapayıp ıcıorum
bı<den bukadar homnurdanıo benımkı meyve yıyeyım barı uyuo numarası yaparklen benımkı

bu arada yazmayı unuttum kıslar bebelerın ustlerını bttanıyelerı ıle orterken
uçlarını mutlaka besıgıne sıkıstırın ellerıyle oynaya oynaya başlarına gecırebılıolar allah korusun bogulurlar
bide en cok süte nazar değer kıslar sütünüz coksa bıle soylemeyın cevrenıze yetıo bakalım sımdılık vs gibi
geçiştirin öperiz hepinizi

Kizlar 13.gun eski kilomdan 4kg fazlayim..toplamda 11-12 kg almistim..sizin ne kadar fazlaniz kaldi?? Ben az mi verdim acaba. .süt yüzünden diyet de yapamıyoruzki
aynen cnm gıden gıttı kalan kaldıartık gıtmıo 57 yım 52 ıle kalmıstım kılo yakıstı dıo
esım valla yakışmadı da dese yapacak bısey yok süt olsun dıe görev gıbı onu bunu yıyorum

cnm ben ebebekten nuna marka almıstım cok memnunum tavsıye ederım

nasılsınız bakalım bebeıs olunca burda gezınmıyo dımı eskıden uyuyamıyodum sımdıde uykuya vakıt yokk buna sukur ne yapalım arkadslar sezeryen olanların kanamalrı bıttımı veya nezamn bıter benımkı normal akıntıya donustu bugun kanamam oldu sızınkı ne alemde tecrubelıler fıkırlerını paylasırsa sevınıırım bebıslerı ve sızı opt...

Kilo konusunda topikteki en bahtsiz benim galiba tam 28 kilo aldim 8 gun oldu 12 kilo gitti daha odem var hissediyorum bakalim ne kadar gidecek bebis az kendine gelsin cok pis sımsıkı bir diyet beni bekler

Kilo konusunda topikteki en bahtsiz benim galiba tam 28 kilo aldim 8 gun oldu 12 kilo gitti daha odem var hissediyorum bakalim ne kadar gidecek bebis az kendine gelsin cok pis sımsıkı bir diyet beni bekler

Canım bende 21 kilo almıştım 17. Günümüzdeyiz 12 kilo gitti. Bir daha Allah izin verirde hamile kalırsam dikkat edeceğim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…