2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tabiki öyle cnm ama ne yaptıysak sakinleşmedi mina ama arabaya bindiğimiz gibi uyudu hastanede bi film çektik hep gazdı yavrum

geçmiş olsun tekrar valla çocuk öyle olunca biz de napacağımız şaşırdık.. doktora gitmek de bir sorun bizim için.. çok uzak mesafede hastane.. öyle birbirimize baktık kocamla.. bir kaç dakikalığına da olsa korkunçtu.. dedim Allah sabır versin kolik bebek sahiplerine.. hele gece öyle bir ağlama düşünemiyorum Allah korusun ya...

aynen yaa aklıma kolik bebekler geldi allah yardımcıları olsun çok şükür normale döndük o gaz ilacı gerçekden çok iyiydi iki günde kendisi yapmaya başladı biogia diye bir ilaç zorda kalan olursa doktoruna danışıp kullanabilir

selam kızlarrr
bızde bıkac gundur gaz sıkıntısı yasadık
dun gunduz resmen uykuya dalamadı cocuk
tam uyutuyorum koyuyorum hop 5 dk snra cıglıkla uyanıyor
bıraz masaj brz sıcak havlu derken
sonra basladı patır patır kaka yapmaya da rahatladı yavrum
ama bızım tıpı gormenız lazım kocamla cocugun basında beklıyoruz
heeh yaptı haah pırtladı dıye dıye bı sevındık bı sevındık
hey gıdı dunyaa dedımm nelere mutlu olur hale gelmısız :))
su yalancı emzık konusuda bende alıstırmak ıstıyorum ama
almıyo bı turlu ılk anda tutsada hemen atıyo agzından
gecen aksam emzırdıkten snra aglamıstı bende acaba doymadımıkı dıyıp
mama yaptım bıberona koydum
bıberonu bıle tutamadı saf kızım benım ıstemedı
alıstı yımısacık memeye tabı allah sutumuzu almasın yoksa naparız bılmem..
Bıde memeyle bı oynasmalar basladı bızde
bıraz emdıkten snra atıyo agzından yalanıyo yalanıyo
yanakları dayıyo yastık gıbı mıncıklıyo ellerıyle falan
sonra hop bı daha kapıyo gulucukler ata ata
koparıvercem agzını cımcımenın haberı yok

mutlaka sağmalısın sağıp stokla hatta sütün de artar ayrıca bekletme beklettikçe ilk süt son süt kalitesi de değişir ilk süt daha sulu olur arkadan gelen süt daha yağlı ve bebeğe esas kilo aldıran süttür sen sağmazsan ilk sulu olan süt daha çok birikir bebeğin de onu içip doyarsa kilo konusunda verim alamayabilirsin

bizimki avent ortadontik emziği sevdi onu emiyor uykuya dalınca ağzından atıyor ama

Selam canim bende seni cok merak ediyordum..kendi evindemisin kim kaliyor seninle?
benim sezeryan disinda pek sıkıntım olmadi ki dezeryan dikislerim goruntu ve rahatsizlik olarak yeterince sıkıntılı senin doktoruna yada medicanadaki kendi dt.uma gitmedigim icin cok pisman oldum..sema hast. Doktora inancli biri diye gittim ama hala icimde boşuna mi sezeryana alindim suphesi var..cunku sancilar 120ye dusuyordu..bebek kafasi yamun dogdu cunku kanala girmiş dogum cok yakinmis zaten sancilarimda 2dakikada bir deli gibi siddetli geliyordu..artik gunahi onun boynuna rabbim icimi biliyor cok üzüldüm acı cektim ama takdiri ilahi deyipkabullendim artik
Bizde 14gunluk olduk..61-62 civari doguma gittim 54kgyum..insallah kalanda gider:-/ bebisine cok gecmis olsun rabbim hastaliktan uzak tutsun..ne guzel disari cikabiliyosun maasallah ozendim simdi..benim basim dönüyor ve agrilarim vsr disarda yuruyemiyorum bakkala bile gitmeye guvenim yok kendime gecer insallah zamanla...

Selam canim bende seni cok merak ediyordum..kendi evindemisin kim kaliyor seninle?
benim sezeryan disinda pek sıkıntım olmadi ki dezeryan dikislerim goruntu ve rahatsizlik olarak yeterince sıkıntılı senin doktoruna yada medicanadaki kendi dt.uma gitmedigim icin cok pisman oldum..sema hast. Doktora inancli biri diye gittim ama hala icimde boşuna mi sezeryana alindim suphesi var..cunku sancilar 120ye dusuyordu..bebek kafasi yamun dogdu cunku kanala girmiş dogum cok yakinmis zaten sancilarimda 2dakikada bir deli gibi siddetli geliyordu..artik gunahi onun boynuna rabbim icimi biliyor cok üzüldüm acı cektim ama takdiri ilahi deyipkabullendim artik
Bizde 14gunluk olduk..61-62 civari doguma gittim 54kgyum..insallah kalanda gider:-/ bebisine cok gecmis olsun rabbim hastaliktan uzak tutsun..ne guzel disari cikabiliyosun maasallah ozendim simdi..benim basim dönüyor ve agrilarim vsr disarda yuruyemiyorum bakkala bile gitmeye guvenim yok kendime gecer insallah zamanla...
Birde benim gobekk sabah ayva gibi aksama kocaman hamile gibi ve yumusak.. korsede takamiyorum rahim yapisir dediler..dikisler iyi olsada yuzmelere gitsek :)

Normal dogum yapanlardan dikisleri acikan varmi hic?

canım ben dün gittim doktora kontrole...dikişlerimm cok sükür acılmamıs ama dikişler yavas yavas atmaya baslamıs cok sevindim masallah barekallah...cünkü popomun üstüne mecbur oturuyom..pek fazla yatamıyom....yani dikkat etmedim kendime suan 10 günlügüz...inş. gececek dikiş agrılamız...bu arada gögüs uclarım yara olmustu gecti derken tekrarladı off ne yapacagım yaa memelerim cok acıyo zaten gögüs ucumda yok...bebişle cebellesiyoz emcegi zaman...gögüs ucu acısı cok kötüymüş...........

Kizlat sezeryan izi icin krem kullanıyomusunuz? ? Ben scarex kullanıyorum. .contractubex diye bi krem var onu da merak ediyorum

Oda en kisa zamanda gecer ins canim...

Kizlar sezeryan sonrasi 14.gunum.soylemesi ayip kucuk tuvaletim gelince hissetmiyorum. .buyuk tuvaletim gelince de alt karnimda siddetli kramplar giriyor sizde de var mi

Kizlar benim yine depresyonum tuttu..bakiyorum herkesin sezeryani iyi gecmis agrisi yok bir tek ben iki hafta gecmesine ragmen hala agriliyim yatıyorum. . hala sikintilarim var..dikis yerimde cok buyuk..doktoru aradim yapistirma dikisim iki düğüm var onu almadiniz dedim..düğüm yoktu dugumler icerde kontrole gelmedinizmi dedi..geldim baktiniz dedim..bi ara gelin goreyim dedi..cisim gelincei hhissetmiyorum buyuk wc gelince şiddetli kramplar giriyor ne yaptilat bana ameliyatta bilmiyorum zaten keyfi sezeryana alindigimi düşünüyorum eski doktoruma mi gitsem ondan da utanıyorum. .adama 8ay gityim pat diye doktor degistirdim... (fiyat ve hastane personeli yuzunden)

Canım benim bir ay oldu sezeryan doğum yapalı, benim de 2 hafta sürdü ağrılarım. Sonrasında da da ara ara devam etti. Benim de ameliyat yerim yapıştırma ama iki kenarda dikiş yok. Ameliyat yerim de ortalama 8-10 cm uzunluğunda, seninki ne kadar bilmiyorum. Küçük tuvaletimi yaparken his kaybı değil de aksine mesanemin üzerinde acayip baskı hissediyordum, yaparken ağrım oluyordu. Büyük tuvaletimi de kolay yapamadım uzun süre.

Kafana takacak bir şey yok yani, başka bir arkadaşım benden 3 gün önce sezeryan olmuştu. 20 gün sonra kız fenalaşmış, kendini kötü hissetmiş, doktora gitmişler, hala narkozun etkisini atamamış üzerinden. Herkesin tepkisi farklı olur tedavilere.

Canim sagol cvp yazdığın icin..iki kenarda siyah düğüm var ve işin garibi doktor olmamasi lazim diyor..benim 15cm var gibi..metre yok olcemiyorum ama goz karari 15cm var..cevreden de yok hala ayaga kalkamadin mi kesigin cok buyuk deyip duruyorlar..keyfi yatıyorum saniyorlar birde dikisimin uzerinde parmak kalinliginda enine dikis boyunca şişlik var bu normal mi zamanla geçer mi herkeste var mi acaba?

mrb kızlar biz geldik 25.05.2013 de dünyaya geldi aslan parçam normal doğdu tansiyonum yükseldiği için düşük dozda suni sancıyla başlayıp hastaneye yattığımın ertesi günü anca doğum oldu çok şükür allahıma bugün 5. gün gayet iyiyiz tek problemimiz sarılığımız var biraz dün 17 di bugün 14 e düşmüş inşallah daha iyi olcak göğüs uçlarımda yara oldu çok acıyolar hele emzirirken ağzıma bişeler tıkıyorum bağırmamak için ama inşallah buda geçecek katlanmaktan bşka çarem yok ve sütü daha gelmeyen arkadaşlara önerim komposto ve humana çayı acayip süt yapıo şimdilik bizden bukadar teyzeleri oğlum çarıyo hepinizi öpüyoruz

Kizlat sezeryan izi icin krem kullanıyomusunuz? ? Ben scarex kullanıyorum. .contractubex diye bi krem var onu da merak ediyorum

canım bana doktorum verdı bu contractubex
ama daha kullanmadım ne zmn nasıl kullanılcagını sormamısım
14 gun oldu surebılırmıyız acaba gunde kac kere bıde nasıl olur
bı ogrenmek lazım aslında eczaneyemı sorsak

Cnm çok emin değilim ama emzirirken contratubex kullanılmıyor diye biliyorum ama şuna piyasadaki en iyi yara izi kremi de o diye biliyorum.

Kizlar sezeryan sonrasi 14.gunum.soylemesi ayip kucuk tuvaletim gelince hissetmiyorum. .buyuk tuvaletim gelince de alt karnimda siddetli kramplar giriyor sizde de var mi

Ben Sezeryan olalı bugün 18 gün oldu yeni yeni küçük tuvaletimi hissediyorum o da mesanem o kadar dolmuş oluyor ki şaşırıyorum. Hamile iken çok çabuk sıkışırım. Büyük tuvaletteki kamplarım da yeni yeni geçti ama arada yine oluyor. Özellikle 2 gün falan tuvalete çıkamazsam ilk çıktığım gün çok zorluyor. Ama hergüne çıkabilirsem o zaman fazla zorlanmıyorum. Bence normal cnm ben ameliyat sonrası da kendiliğimden yapamadım ilaçla çıkabilmiştim zaten.

Canım ben yazmadım için hikayemi galiba sezeryanlar iyi geçti sanıyorsunuz :) ben resmen süründüm Sezeryan sonrası. Spinal Sezeryan oldum. Hastaneden çıkacağım gün baş ve boyun ağrısı başladı. Başımı yataktan 2 cm kaldırsam çatlayacak gibi başım ağrıyordu. Yatmam gerektiği için wc ye çıkamadım onu da ilaçla hallettiler. Klozete oturduğumda baş ağrısından hıçkıra hıçkıra ağladım 10 gün kadar. Bebeği oturarak emziremediğimden sütüm azaldı. Çok sıkıyordum kendimi emzirmeye çalışırken çünkü sonra yatarak emzirmeye başladık. 14 gün kadar annemler hem bebeğe hem bana baktılar baş ağrılarım tamamen geçmedi ayakta çok kalırsam yorulursam akşamları yine baş ağrılarım oluyor. He bide kulak çınlaması başladı baş ağrıları geçtikten sonra duymada sorun yaşıyorum şuan. O kadar çok sıkıntı çektim ki ameliyat yerinin ağrısını hiç hissetmedim diyebilirim. B'nde estetik dikiş var ama dikişler alınmayacak. Kendiliğinden eriyor. Siyah bi iz var sanki orası çizilmiş gibi. Bide o bölge baskıda ağriyor. Oğlumu karnıma koyup emziremiyorum asla. Yada sıpa bazen tekme atarsa çok cnm acıyor yüzüstü ve yan zor yatıyorum. Ağrı olacakmış gibi oluyor.
Ben suyum azaldığı için suni sancıyı istemedim Sezeryan olsun istedim. Anestezi Dr U spinal sonrası baş ağrın olur genel anestezi yapalım dediler yok ben spinal istiyorum dedim. Kendim kaşımdım yani. İlk bebeğim bu kesinlikle kardeş istiyordum ama şuan tekrar Sezeryan olmaktan deli gibi korkuyorum. Şimdiki Halime şükrediyorum ama çünkü artık bebeğimde ilgilenebiliyorum bari. Zamanla çok daha iyi olacağız.

Bir ameliyat geçirdik bebeğin kırkı çıkana kadar bizde anca toparlanacağız. Herkesin vücut tepkisi farklıdır cnm fazla kafana takmamaya çalış. Bebeğinle mutlu olmaya bak. Hepsini unutturacak bu minnaklar bize :)

Canim benim cok sagol icimi rahatlattin yalnızım saniyordum..sende cok sıkıntı cekmissin insallah bir an once eski sagligina rahatligina dönersin.. bebis yuzunden yazamadim uzun uzun

Son düzenleme:

Meli' cim ben de görünce yazayım dedim lütfen üzülme. Ben de aynı sanie gibi acaip baş ve boyun ağrısı çektim sezeryan sonrası ağrıdan bağırarak ağlıyordum bir de bebeğim emmedi aç kaldı sabahlara kadar ağladı. o kadar sıkıntılıydım ki anlatamam benim de ameliuat yerimde acaip hissizlik ve ağrı var, anlatmam mümkün değil sen de benim gibi kendini tamamiyle normale hazırlamıştın biz bu yüzden şoku atlatamadık sanırım bir de üstüne benim bebeğimin hiç emmemesi beni acaip depresyona sokto bir kez bile emmedi düşünsene duyduğum üzüntüyü bir de sezeryanı sindirememek ve ağrılarım her şey üstüste gelsi evde oturan bir tip değildim evekapandım eşim bile sanki ilgisizleşti gibi geliyor. Hepimiz az biraz depresyondayız canım. İyi ki böyle bir platform var da en azından dertleşme imkanımız oluyor. Canım krem içinde doktor bana 40 ından sonra kullanmaya başlayacaksın izi neredeyse yok ediyor dedi ama ameliyat izini yok etse ne olur o zaten altta görünmüyor. Benim karnım harita gibi yanları bile berbat ve kıpkırmızı Yani canım boşver hiçbir şeyi dert etmeyelim mümkün olduğunca olan oldu biten bitti. İleriye bakmak lazım. Sevgiler...

Mayıs ayının üçünde saat 10.30'da minik prensesimizi kucağımıza aldık.. Darısı bekleyenlerin ve isteyenlerin başına. İlk kez anne olanlardanım ve çok şükür doğum kolay geçti.doğum yapacaklara tavsiyem korkutanlara kulak asmayın evet birazcık canı acıyor insanın ama abartılacak birşey değil. Korku ve gerginlik acıyı daha da artırıyor ve uzatıyor..ebelerin komutlarını dinleyin sancı geldiği anda ıkının .. Kısa sürede bitiyor inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…