- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.861
Meli' cim ben de görünce yazayım dedim lütfen üzülme. Ben de aynı sanie gibi acaip baş ve boyun ağrısı çektim sezeryan sonrası ağrıdan bağırarak ağlıyordum bir de bebeğim emmedi aç kaldı sabahlara kadar ağladı. o kadar sıkıntılıydım ki anlatamam benim de ameliuat yerimde acaip hissizlik ve ağrı var, anlatmam mümkün değil sen de benim gibi kendini tamamiyle normale hazırlamıştın biz bu yüzden şoku atlatamadık sanırım bir de üstüne benim bebeğimin hiç emmemesi beni acaip depresyona sokto bir kez bile emmedi düşünsene duyduğum üzüntüyü bir de sezeryanı sindirememek ve ağrılarım her şey üstüste gelsi evde oturan bir tip değildim evekapandım eşim bile sanki ilgisizleşti gibi geliyor. Hepimiz az biraz depresyondayız canım. İyi ki böyle bir platform var da en azından dertleşme imkanımız oluyor. Canım krem içinde doktor bana 40 ından sonra kullanmaya başlayacaksın izi neredeyse yok ediyor dedi ama ameliyat izini yok etse ne olur o zaten altta görünmüyor. Benim karnım harita gibi yanları bile berbat ve kıpkırmızıYani canım boşver hiçbir şeyi dert etmeyelim mümkün olduğunca olan oldu biten bitti. İleriye bakmak lazım. Sevgiler...
Kuzular,1 haftalik gecikmenin ardindan kuzuma kavustum Rabbime binlerce kez sukur.Hala inanamiyorum.
Normal dogum yaptim,bekledigimden daha hizli ilerledi surec...Bizden haberler Boyle.Kocccaman opuyoruz herkesi.
Meli' cim ben de görünce yazayım dedim lütfen üzülme. Ben de aynı sanie gibi acaip baş ve boyun ağrısı çektim sezeryan sonrası ağrıdan bağırarak ağlıyordum bir de bebeğim emmdı sabahlara kadar ağladı. o kadar sıkıntılıydım ki anlatamam benim de ameliuat yerimde acaip hissizlik ve ağrı var, anlatmam mümkün değil sen de benim gibi kendini tamamiyle normale hazırlamıştın biz bu yüzden şoku atlatamadık sanırım bir de üstüne benim bebeğimin hiç emmemesi beni acaip depresyona sokto bir kez bile emmedi düşünsene duyduğum üzüntüyü bir de sezeryanı sindirememek ve ağrılarım her şey üstüste gelsi evde oturan bir tip değildim evekapandım eşim bile sanki ilgisizleşti gibi geliyor. Hepimiz az biraz depresyondayız canım. İyi ki böyle bir platform var da en azından dertleşme imkanımız oluyor. Canım krem içinde doktor bana 40 ından sonra kullanmaya başlayacaksın izi neredeyse yok ediyor dedi ama ameliyat izini yok etse ne olur o zaten altta görünmüyor. Benim karnım harita gibi yanları bile berbat ve kıpkırmızıYani canım boşver hiçbir şeyi dert etmeyelim mümkün olduğunca olan oldu biten bitti. İleriye bakmak lazım. Sevgiler...
Kizlat sezeryan izi icin krem kullanıyomusunuz? ? Ben scarex kullanıyorum. .contractubex diye bi krem var onu da merak ediyorum
Kizlar sezeryan sonrasi 14.gunum.soylemesi ayip kucuk tuvaletim gelince hissetmiyorum. .buyuk tuvaletim gelince de alt karnimda siddetli kramplar giriyor sizde de var mi
Kizlar benim yine depresyonum tuttu..bakiyorum herkesin sezeryani iyi gecmis agrisi yok bir tek ben iki hafta gecmesine ragmen hala agriliyim yatıyorum. . hala sikintilarim var..dikis yerimde cok buyuk..doktoru aradim yapistirma dikisim iki düğüm var onu almadiniz dedim..düğüm yoktu dugumler icerde kontrole gelmedinizmi dedi..geldim baktiniz dedim..bi ara gelin goreyim dedi..cisim gelincei hhissetmiyorum buyuk wc gelince şiddetli kramplar giriyor ne yaptilat bana ameliyatta bilmiyorum zaten keyfi sezeryana alindigimi düşünüyorumeski doktoruma mi gitsem ondan da utanıyorum. .adama 8ay gityim pat diye doktor degistirdim... (fiyat ve hastane personeli yuzunden)
kızlar kocişin işi çıktı Antalya merkeze otele gidiyoruz kışlahan a.. tam 1 hafta tatil yapıcaz.. oğluşumla bol bol gezicez, alışveriş yapıcaz.. inş. her şey çok güzel olur.. haziran 8 den sonra bir hafta yokum hanımlar.. umarım bebekle her şey güzel geçer... hava da güzel olursa deniz, havuz süper olacak... neler sıkıntı olur bilemiyorum ama tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? bebek arabamızı alıcaz, kociş diyor küvetini alalım, yok artık dedim oteldeki küveti yıkarım orda yıkarız artık bagaja bebek arabası zor sığıyor... onun dışında nelere dikkat etmek gerekir?? umarım kötü bir fikir değildir çünkü kocam olmadan 1 hafta tek başıma kalamam evde.. mecbur gidicem ve gitmeyi de çok isitoyrum hepimizin buna ihtiyacı var.. yardımcı olun lütfen.. neleri düşünmem gerekiyor bilmiyorum...
Kizlar benim yine depresyonum tuttu..bakiyorum herkesin sezeryani iyi gecmis agrisi yok bir tek ben iki hafta gecmesine ragmen hala agriliyim yatıyorum. . hala sikintilarim var..dikis yerimde cok buyuk..doktoru aradim yapistirma dikisim iki düğüm var onu almadiniz dedim..düğüm yoktu dugumler icerde kontrole gelmedinizmi dedi..geldim baktiniz dedim..bi ara gelin goreyim dedi..cisim gelincei hhissetmiyorum buyuk wc gelince şiddetli kramplar giriyor ne yaptilat bana ameliyatta bilmiyorum zaten keyfi sezeryana alindigimi düşünüyorumeski doktoruma mi gitsem ondan da utanıyorum. .adama 8ay gityim pat diye doktor degistirdim... (fiyat ve hastane personeli yuzunden)
kızın gaz sancısı geldi yazamadım
eslacım gaz ıcın zınko kullanıyoruz bızde 24 gunluğün 3 gundur var bızımde sancımız
havlu sarıp rahatlatıorum sonrada zeytınyagı ıle karnıma masaj yapıorum
ama masajı bıraz rahatlamaya baslayınca yapmk lazım once spazmın sıcakla çö<zukup karnın bıraz yumusanması lazımcok
aglıyorken setken yparsan daha kötu olur..saat yonunde yapacaksın masajıda cnm olabıldıgıncede sakın ol ağlmaya başlayınca sakın bı ses tonuyla konus,sen panık yaparsan o daha cok korkar cnm
melıcımm hepımızde oldu ınan o agrılar..bahsettiğin şişlik ödem cnm dikişlere bağlı gecececk..ruh halınde 20 gunden sonra daha ıyı olacak,benımde heresey aglayasım vardı bu gunlerde bıraz rahatladı sanki
bende cok sıkıntı yasadım benım bı göğsumu almadı kızım ordakı sut azaldı sagfmama rGMEN sımdıde aksama bıtıo ıstye,
geçmişibırakmamız lazım bende uzuluodum sutumyetmıo dıe ama elımden gelenı yapıorum artık çabalamıcam
yıne elımden gelenı yapıcam ama ıfade bıle etmıcem olumsuz konustukça kendımıze cekıoruz yenı olumsuzlujları cunku..
kkdakı bı topıkte bı arkaads yazmıs,sutolsun dıe butun yaptıkalrımızı bırakıp tkmayınca sutum arttı demiş
bende artık agzıma bıle almıcam
sanısanıe cnm ayenn benımde uyanıkken sureklı emmek ıstediği ıcın akşama bıtıo süt mama verıoz bı ıkı kez ee napalım bırazda ondan alsın vıtamınını demi
Selam canim bende seni cok merak ediyordum..kendi evindemisin kim kaliyor seninle?
benim sezeryan disinda pek sıkıntım olmadi ki dezeryan dikislerim goruntu ve rahatsizlik olarak yeterince sıkıntılısenin doktoruna yada medicanadaki kendi dt.uma gitmedigim icin cok pisman oldum..sema hast. Doktora inancli biri diye gittim ama hala icimde boşuna mi sezeryana alindim suphesi var..cunku sancilar 120ye dusuyordu..bebek kafasi yamun dogdu cunku kanzala girmiş dogum cok yakinmis zaten sancilarimda 2dakikada bir deli gibi siddetli geliyordu..artik gunahi onun boynuna rabbim icimi biliyor cok üzüldüm acı cektim ama takdiri ilahi deyipkabullendim artik
Bizde 14gunluk olduk..61-62 civari doguma gittim 54kgyum..insallah kalanda gider:-/ bebisine cok gecmis olsun rabbim hastaliktan uzak tutsun..ne guzel disari cikabiliyosun maasallah ozendim simdi..benim basim dönüyor ve agrilarim vsr disarda yuruyemiyorumbakkala bile gitmeye guvenim yok kendime gecer insallah zamanla...
Birde benim gobekk sabah ayva gibi aksama kocaman hamile gibi ve yumusak..korsede takamiyorum rahim yapisir dediler..dikisler iyi olsada yuzmelere gitsek :)
çok sağol canım verdiğin bilgiler işime yarıcak eminim. bakalım ilaç konusunda bizim doktor ne dicek. zinko kullanmana rağmen çok şiddetli sancıları oluyor mu canım bebeğinin? zinkoyu doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsun?
kızın gaz sancısı geldi yazamadım
eslacım gaz ıcın zınko kullanıyoruz bızde 24 gunluğün 3 gundur var bızımde sancımız
havlu sarıp rahatlatıorum sonrada zeytınyagı ıle karnıma masaj yapıorum
ama masajı bıraz rahatlamaya baslayınca yapmk lazım once spazmın sıcakla çö<zukup karnın bıraz yumusanması lazımcok
aglıyorken setken yparsan daha kötu olur..saat yonunde yapacaksın masajıda cnm olabıldıgıncede sakın ol ağlmaya başlayınca sakın bı ses tonuyla konus,sen panık yaparsan o daha cok korkar cnm
melıcımm hepımızde oldu ınan o agrılar..bahsettiğin şişlik ödem cnm dikişlere bağlı gecececk..ruh halınde 20 gunden sonra daha ıyı olacak,benımde heresey aglayasım vardı bu gunlerde bıraz rahatladı sanki
bende cok sıkıntı yasadım benım bı göğsumu almadı kızım ordakı sut azaldı sagfmama rGMEN sımdıde aksama bıtıo ıstye,
geçmişibırakmamız lazım bende uzuluodum sutumyetmıo dıe ama elımden gelenı yapıorum artık çabalamıcam
yıne elımden gelenı yapıcam ama ıfade bıle etmıcem olumsuz konustukça kendımıze cekıoruz yenı olumsuzlujları cunku..
kkdakı bı topıkte bı arkaads yazmıs,sutolsun dıe butun yaptıkalrımızı bırakıp tkmayınca sutum arttı demiş
bende artık agzıma bıle almıcam
sanısanıe cnm ayenn benımde uyanıkken sureklı emmek ıstediği ıcın akşama bıtıo süt mama verıoz bı ıkı kez ee napalım bırazda ondan alsın vıtamınını demi
Canim dr.bugun yemek yapmak dışında ev isi yapma dedi supurmek dikisine zarar vermesin..puff 8cmden sonra sezeryan ne zor keşke deneseydin dicem ama kaderde bu varmis hicbirimiz istemedik sonucta..maasallah kucuk adam iyi beslenmis :) evet artik bu dusuncelerden siyrilmam lazim..nobet gibi ara ara gelip bunalima sokuyor beni..rabbim yardimcimiz olsun. .bu arada bu kremler catlak izibe de kullaniliyormus canim..Cnm bana da hemsireydi sanirim dra sormadan kesinlikke kullanma dedi zaten limbonun da dedigi gibi sezeryan izi asagida ve incecik birsey ama karnim catlaklar yuzunden harita gibi.
Kucuk tuvaletimin geldigini ben de pek hissetmiyorum tuvaletimi bir yapiyorum bayagi birikmis aslinda.
Benim de sag tarafta aci oluyor dun de kalktim butun evi supurdum dunden beri daha cok aciyor kontrole gittigimde soylemistim dra normal demisti. Sezeryan olayini takma bence daha fazla sag salim kucagina aldin ya oglunu one.li olan o. Ben de 7 cm acilmayla gittim 8 cme ulasti ama bebek iri zorlanirsin dediler ben de kabul ettim oglum da 4220 gr dogdu belki zorlasam normal olurdu ama ufacik da olsa risk almak istemedim kismet boyleymis
Canim benim abla bi de candir niye oyle yapmislarki lohusa halinle..benim ablamda bana oyle sacma bi laf soktuki gecen hafta anlatsam yuh dersin..maalesef bende hep cepten yaziyorum, annemdeyim evde de net yok zaten..yarinda kayinvalideme gidicem..bu arada senin yalniz kalmaman lazim degilmi? Bizde lohusayi 40gun yalniz birakmazlar..odada isik 40gun acik olur..Kendi evimdeyim canim 6.gunden sonra evdekileri gonderdim onlar yaNimda oldukca dahada stresliydkm cok uzdu ablamlar beni sanki tatile geldiler acilden geliyoruz gece esimle 2 ablam erkek kardesim 3 leptop acilmis net keyfinde yatak odamiza gittik yer yok diye bu tur cok sey yasadim esim uykusuz kalsada geceleri yardim ediyo oda cok kizgin ailemeve hakli
Canim olan oldu stres yapip sutunu azaltma bak ben yaptim sutum cok azaldibu tecrube olmus oldu vardir bundada bu hayir.. belkide cidden gerekliydi sezeryan benim hocam 3 cocugunu doktorumda d0gurdu 3.de son kontrol haftasinda nts kalp atisi 80 inince aninda herseyi biraiip hastaneye gitmislersezeryan oldu 3.de malesef cepten yaziuorum cok zor burdan yazmak yavrum uyandi bana musade teyzesi lutfen artik kendini uzme bak bende sikintidayim uykusuz geceler evin tum yuku bende panikatsk hastasiyim disari cikamiyorum park yanimda ama bugune kadar sadece 2kez cikabildik kendimi tutuyorjmkriz yasamiyim diyeesimdestek olmasanapardim bilemiyorum ...
kızlar selam biz son 3 gündür büyük yapamadık böyle bir durumlar karşılaşan varmı
ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?