2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım sanki beni anlatmışsın gündüz çok güzel emiyor akşam olunca sinirleniyor homurdanıyor falan memeyi çekiyordu meğer sütüm az gelip ona yetmediği için kızıyormuş normalde0-2 hafta arası bebeklere 60 ml mama veriliyormuş ama ben gece 30 ml 1 kere yapıp veriyorum uyku moduna geçiyor yoksa çok ağlıyor kızıyor sürekli uykudan kalkıyordu belki seninkide aynıdır

Bunu hic dusunmemistim bak benimkide yapiyordu ben gazdan saniyordum. Kipkirmizi kasip kendini memeye araniyor ama alinca sinirlenip atiyordu ve dogru bazen sutum azaliyor...

Hawincim valla benim etrafimda daha buyuk cocuklari icin mama hazirlayanlar siradan celik termosa koyuyolardi bence tupperware iyi...

benim kızım bugün itibari ile 20 günlük oldu.37.haftada suyumuz azaldığı için sezaryenle 3500 gr dünyaya geldi.sanırım haftası küçük olduğu için memeyi alamadı.çok uğraştım nafile. sağarak verdim biberonla.sarılık oldu kıyamadım ağlatmaya.beslenmesi lazımdı.sarılığımız kısmen düzelince meme alıştırmalarına devam ettik.etraftan sürekli gelen emzir annesi diyen seslerin çok etkisi oldu .sağarak vermek de sıkıntı.dışarıya çıktığımızda taşıma ısıtma problemi vs..
hem emzirmenin anneyle bebek arasında müthiş bir bağ kurulmasına katkısı var.inat ettim.saatlerce ağladı ama sonunda oldu.artık tavrum düzenli emiyor.meme uçlarımda çatlaklar oldu.yavrumun suçu yok ben hatalı tutturmuşum memeyi.beraber doğru emzirme tekniği öğrenmeye çalışıyoruz şimdi.kuzum meme aşığı.başka bişey bilmiyor ki bütün dünyası meme.
kızlar sütüm yok demeyin.emzirdikçe geliyor.memeyi tutmuyor demeyin inanın 10 gün uğraştık.hemşire arkadaşlarımı çağırdım göstersinler diye sabırla denedim.denemeye devam edin.herkese kuzucuklarıyla güzel günler dilerim.

Son düzenleme:
Evet kizlar etraftaki gicik teyzeler gibi konusmak istemem ama aglasada yirtinsada verin memeyi agzina elinde sonunda aliyor ben ilk kiyamadim 5 gun neler cektim inat ettim aglayinca daha kolay yakaliyor :)) oyle tuttu ve oldu sukur allah onun rizkini vermis bizde zorlansakta denemeliyiz vermek icin. Ama olmuyorsa da dunyanin sonu degil mamalar var zehir degil ya bunlar biton bebek boyle buyuyor masallahta gayet iyiler kimseyi takmayin ben 1 hafta agladim etrafimdakilerin sozlerine hele kaynanam diger gelinlerle bile karsilastirdi beni onlarin ilk gun sutu gelmis mama ne gormemisler falan cocuk bizim karar bizim kimseye firsat vermeyin bu guzel gunleri bozmaya.. Zaten yeterince bezdiriyo bebisler ;D

Bu arada kizlar bebislerin kakasi nasil bizimkinin baya sivi su gibi ama tabi daha koyu sari renkli doktora gosterdim normal dedi bilemedim

Merhaba benim kizimda 22 gunluk ve dogdugu gunden beri hic emmedi ben de sutumu sagip veriyorum ben de hergun ugrastim alistirmsk icin farkli silikon uclar denefim ama bir turlu almadi. Benim gogus uclarim yok bu engel degil diyorlar ama sanırım benim ki uc istiyr. Senin basarmis olmana cok sevindim ayrica da umutlandim ben de emmesini i kadar cok istiyorum ki neler yapmami onerirsin peki alistirmaya calisirken ac mi biraktin? Tavsiyelerini bekliyorum. Simdiden cok tesekkur ederim.

canım aynı sorun bizde de var ben uykusuzluktan ölüyorum bizimkinin gözler faltaşı gecede uyumuyor derin dalıp. memede uyuya kalıyor kucağımda olursa sorun yok beşiğine yatırdığım zaman 5 dk. içinde uyanıyor emzik veriyoruz onuda kısa sürede atıyor yine uyanıyor. çözüm bulan veya bilen varsa aydınlatsın bizi:44:

Canım benimde hiç sütüm yok mamayla besliyorum dışarı çıkarken herşeyimi hazırlıyorum bebeğimi ağlatmadan doyurmak için gerçekten zor oluyor çok telaşlı şimdilik termosum yok alıcam bende genelde avm gbi yerlere gidiyorum gezmeye orda bebek odasında işimi görüyorum annem yanımda oluyor zaten çıktığımda

emzirdikten sonra gazını çıkarmazsan uyuyamaz bide öle dene..

Taze anneler merhaba cokca optum meleklerinizi
Ya bisey sorucam benim sol mememde emzirirken farkettim elime bi kitle geliyo sert boyle sizce normal mi?

Sutum azaliyor olabilir canim ama ben hic mama vermiyorum simdilik bide benimki boyle uyumayi huy edinmis gibi geliyor sanahlarida yapiyor cunku sipa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…