- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.921
Kizlar daha once bahsetmistin benim kizim memede uyumaya alisti ama
Uykuya dalarken acaip sinirleniyor kendini kasiyor kipkirmizi oluyor elleriyle bana vuruyor homurdanip agliyor ne yapmam lazim acaba konusuyorum tamam kizim sakin ol bitanem falan diye ama nafile dalana kadar boyle :)
canım sanki beni anlatmışsın gündüz çok güzel emiyor akşam olunca sinirleniyor homurdanıyor falan memeyi çekiyordu meğer sütüm az gelip ona yetmediği için kızıyormuş normalde0-2 hafta arası bebeklere 60 ml mama veriliyormuş ama ben gece 30 ml 1 kere yapıp veriyorum uyku moduna geçiyor yoksa çok ağlıyor kızıyor sürekli uykudan kalkıyordu belki seninkide aynıdır
kızlarr çok önemli bişey sorcm ben kızıma mama kullanıyorum ve bu şekilde biyerlere gitmek işkence ev gezmeleri sıkıntı değil ama biyerle gidip otursak ne yapcm ben hazır suyu kaynatıp sogutuyorum sonra onu ılık yapıp veriyorum zaman kaybını önlemek için çünkü kızım asla suyun kaynamasını ve sonra ılımasını beklemez kımayeti koparır ne zaman uyanacağınıda kestiremediğimden öyle yapıyorum şimdi ben bir termos alsam çıkarken suyu kaynatsam sıcakken termosa koysam gittiğim yerde hemen bi soğuk suya tutup hazırlarım mamayı sanıyorum asıl soruya geleyim hangi termos daha sağlıklı olur bebeğim için araştırmalarım sonucu tupperware termos iyi gibi geldi bana ürünleri güvenilir diyorlar sizinlerin önereceği bir şey var mı ??
benim kızım bugün itibari ile 20 günlük oldu.37.haftada suyumuz azaldığı için sezaryenle 3500 gr dünyaya geldi.sanırım haftası küçük olduğu için memeyi alamadı.çok uğraştım nafile. sağarak verdim biberonla.sarılık oldu kıyamadım ağlatmaya.beslenmesi lazımdı.sarılığımız kısmen düzelince meme alıştırmalarına devam ettik.etraftan sürekli gelen emzir annesi diyen seslerin çok etkisi oldu .sağarak vermek de sıkıntı.dışarıya çıktığımızda taşıma ısıtma problemi vs..
hem emzirmenin anneyle bebek arasında müthiş bir bağ kurulmasına katkısı var.inat ettim.saatlerce ağladı ama sonunda oldu.artık tavrum düzenli emiyor.meme uçlarımda çatlaklar oldu.yavrumun suçu yok ben hatalı tutturmuşum memeyi.beraber doğru emzirme tekniği öğrenmeye çalışıyoruz şimdi.kuzum meme aşığı.başka bişey bilmiyor ki bütün dünyası meme.
kızlar sütüm yok demeyin.emzirdikçe geliyor.memeyi tutmuyor demeyin inanın 10 gün uğraştık.hemşire arkadaşlarımı çağırdım göstersinler diye sabırla denedim.denemeye devam edin.herkese kuzucuklarıyla güzel günler dilerim.
Kızlar ya benim kızım sabah dokuzdan taa aksama kadar hic uyumuyorkarni tok alti temiz gazıni da cikariyor ustten ne derdi var anlamıyorum kucagimda uyuyor yatiriyorim gozler aciliyor basliyor aglamaya acaba gazini alttan cikaramiyor mu ne olabilur sizce bir de acı acı agliyor anliyorum nesi var niye uyumuyor bu kadar uzun sure uyumamasi normal mi sizce? Bu arada bugun 21 gunluguz
Canım benimde hiç sütüm yok mamayla besliyorum dışarı çıkarken herşeyimi hazırlıyorum bebeğimi ağlatmadan doyurmak için gerçekten zor oluyor çok telaşlı şimdilik termosum yok alıcam bende genelde avm gbi yerlere gidiyorum gezmeye orda bebek odasında işimi görüyorum annem yanımda oluyor zaten çıktığımdakızlarr çok önemli bişey sorcm ben kızıma mama kullanıyorum ve bu şekilde biyerlere gitmek işkence ev gezmeleri sıkıntı değil ama biyerle gidip otursak ne yapcm ben hazır suyu kaynatıp sogutuyorum sonra onu ılık yapıp veriyorum zaman kaybını önlemek için çünkü kızım asla suyun kaynamasını ve sonra ılımasını beklemez kımayeti koparır ne zaman uyanacağınıda kestiremediğimden öyle yapıyorum şimdi ben bir termos alsam çıkarken suyu kaynatsam sıcakken termosa koysam gittiğim yerde hemen bi soğuk suya tutup hazırlarım mamayı sanıyorum asıl soruya geleyim hangi termos daha sağlıklı olur bebeğim için araştırmalarım sonucu tupperware termos iyi gibi geldi bana ürünleri güvenilir diyorlar sizinlerin önereceği bir şey var mı ??
merhabalar göğüs pompası kullanan varsa bana marka konusunda öneride bulunabilirmi??
canım aynı sorun bizde de var ben uykusuzluktan ölüyorum bizimkinin gözler faltaşıgecede uyumuyor derin dalıp. memede uyuya kalıyor kucağımda olursa sorun yok beşiğine yatırdığım zaman 5 dk. içinde uyanıyor emzik veriyoruz onuda kısa sürede atıyor yine uyanıyor. çözüm bulan veya bilen varsa aydınlatsın bizi:44:
ya kızlar göğüs ucu yarasına ne iyi geliyor bilgisi olan var mı?
canım ben we baby kullanıyorum memnunumda
kendi sütünle sil kurumasını bekle göğüs pedi al kendinden jelli olanları var iyi gelecektir
kendi sütümü denedim ama randıman alamadım daha
canım sanki beni anlatmışsın gündüz çok güzel emiyor akşam olunca sinirleniyor homurdanıyor falan memeyi çekiyordu meğer sütüm az gelip ona yetmediği için kızıyormuş normalde0-2 hafta arası bebeklere 60 ml mama veriliyormuş ama ben gece 30 ml 1 kere yapıp veriyorum uyku moduna geçiyor yoksa çok ağlıyor kızıyor sürekli uykudan kalkıyordu belki seninkide aynıdır
Taze anneler merhaba cokca optum meleklerinizi
Ya bisey sorucam benim sol mememde emzirirken farkettim elime bi kitle geliyo sert boyle sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?