2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sutum azaliyor olabilir canim ama ben hic mama vermiyorum simdilik bide benimki boyle uyumayi huy edinmis gibi geliyor sanahlarida yapiyor cunku sipa:)

ara sıra bnm kızda yapıyodu oyle
sımdıye kdr bende hıc mama vermedım
ama bgn ustuste yarım saat aralıklarla emzırmeme ramen
bıturlu uykuya dalmadı yerıne koydugum an uyanıp aglıyordu.
Arkadasım dedı mama dene ac sankı dıye
hakkaten nasıl yedı mamayı.
Gunduzlerı sankı sutum daha az bende farketmedım smdıye kdr.

Bebekler 10. 21. Gunlerinde assagi yukari tabi ve 3. Aylarinda buyume ataklarina girerlermis o zaman sut yetmeyebiliyomus ama ne kadar emerse o kadar arttigi icin atak gecince sorun kalmiyomus bundan kaynaklaniyor olabilir...

CANIM benimde gögüs ucum yok ama bebek cok ugrastı gögüs ucunu cıkarmaya ve yara yaptıı aglaya aglaya bi kaldım...solugu eczanede aldım rastgele bi gögüs ucunu cıkaran gögüs pompası al.ben onunla cıkarmaya calısıyom tabiii bebek alıncaya kadar gögüs ucum içeriye kacıyo ama azmediyom canım acıya acıya bu işlemi cok kez tekrarlıyom sonuc bebiş inş alıyo kücücük gögüs ucumu...kanıyo acıyo ama mecburum mama vermek istemiyom sabret sende dene gögüs ucunu cıkaran gögüs pompası al 9-11tl bişi...inan rahat edersin....

senin yasadıgın sıkıntıyı bende yasıyorum gündüz güzelce masallah barekallah uyuyor ama geceleri hep memede uyumak istiyor ...tam uyudu sanıyorum besige yatırdım mı aradan 5-10 gecti mi hararetli bisekilde uyanıp meme arayısına giriyor azcık emiyo yine uyuyakalıyor off bende caresizim ne yapcagımı bilmiyorum....geceleri uyumuyorr....

Bebekler 10. 21. Gunlerinde assagi yukari tabi ve 3. Aylarinda buyume ataklarina girerlermis o zaman sut yetmeyebiliyomus ama ne kadar emerse o kadar arttigi icin atak gecince sorun kalmiyomus bundan kaynaklaniyor olabilir...

ayy ınsallah dedıgın gıbı gecıcı bıseydır canım ya

Ahh cnm onuda aldim pompa gibi arkasi ama hemen iceri kacti ucu benim ki yine agladi. Sonra en buyuk siringa aldim kesip onunla denedim. Neler yapmadim ki olmayinca olmuyor.

Doktorum bana bebekler tam doymadiklarinda uykuya gecemezler demisti acaba memede uyuya kaldigi icin tam doymuyor mu cnm

Sizleri okudukça kendi kendime teselli buluyorum. Aynısı bnm oğlanda da var bazen 2 saat memede kalıyor yarım saat kucağımda uyutuyorum yatağa koyduğum an açıyor gözleri fal taşı kadar. Gündüz uyursa gece maksimum 20 dk uyuyor. Sütüm yetmediğinden akşamları mama vermeye başladım ben ama nafile artık mamayı da yese gene meme istiyor uyumuyor. Çok bunaldım. Akşam olsun istemiyorum resmen.
kendi sütümü denedim ama randıman alamadım daha

Canım evicap e vitamin kapsülü al patlatıp göğsüme sıkıyordum ben kısa zamanda acısını alıyor. Sonra da bebiş fazla haşin kullanmazsa ilk memeyi aldığında acıyor ederken acı olmuyor.

arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn

ya aynı sorun bende de var benim hem gündüz hem gece. Sürekli emmek istiyor. Göğsüme alıyorum emerken uyuyor tam yatırıyorum 5-10 dak sonra uyanıyor gene meme istiyor. gece gündüz toplasan 7-8 saat ancak uyuyor. hani yenidoğan bebekler günün 20 saatini uyuyarak geçiriyordu. bizimkiler litaratüre aykırılar:)))) galiba sütüm yetmiyor zaten 10 günde sadece 10 gr almış. doktor 3 gün kontrol edelim sadece anne sütünü dedi. Ama galiba benim sütüm yetmiyor. çünkü mama verince direk içiyor bizimki

canım benım rabbım yardımcın olsun
mınık kızına sıfa versın tez zamanda ınsallah,
dualarım senınle guzel haberlerıını alalım bundan sonra..

NURRAY geçmiş olsun rabbim şifasını versin inş.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bu arada göğüs ucum benim de yok emziriyorum ama hala yok inanmazsınız belki.. keşke gösterebilsem.. :) ben yatarak emzirmenizi tavsiye ederim böylece siyah kısmı tamamen ağzına tepebilirsiniz.. tam ağlarken ağzı kocaman sokuverin hepsini.. vücudunu yukarı kaldırıp tam ayarlayın memenizi o küçük deliğe vee lömmpp diye sokuverin.. bunu yapmadan önce şırıngayla ya da pompayla göğüs ucunuzu çıkartın biraz.. kolay gelsin herkese.. ama emin olun benim nasıl emzirdiğime şaşırırsınız hiç ucu olmadan bebeğim ucunu emmiyor ordan sadece süt çıkıyor siyah yeri damağının arasında ezerek süt çıkarıyor...

[QUOTEbnurray;30653193]arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn [/QUOTE]

Canım benim minik yavrun icin dua edicem Allahyardimciniz olsun en yakin zamanda kavusun insallah.

Rabbim tez zamanda şifasını versin inş.Kucağına alıp doya doya sevmeyi sevmeyi nasip etsin..

allah acil şifalar tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Allahım şifa versin canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin ve bir daha hiç ayrılmazsınız. Moralini yüksek tut şifa Allahtan bizlere evlatlarımızı bağışlayan Allahım elbet şifasını da verir meleğin için dualarım sizinle canım benim...

canım kesinlikle umudunu yitirme.inan 10 gün uğraştım.ağladım.çok hassasız bu dönemlerde.aç kalınca alıyor memeyi.ağlıyor alamadıkça sinirleniyor doğru ama zamanla alışıyor.ben arada biberonla sağdığım sütümü de vererek emzirmeye devam ettim.acaba biberonla vermek emzirme çabasını bozar mı diye düşündüm ama bir iki saat ağlayıp da aç kalınca kıyamadım.öyle öyle oldu.ümidini sakın kaybetme.1-2 ay yoğun bakımda biberonla mamayla beslenen bebekler bile taburcu olunca meme alabiliyor.denemeye devam.hepimize kolaylıklar dilerim.

bilemiyorum ki sütüm çok maşallah bir de sürekli hıçkırık tutuyor tokluktan da kaynaklanırmış hıçkırık.emme iç güdüsüyle de alakalı olabilir emzikle de dalıyor düşsün ağzından uyanıyor hemen bilemedim bende:26:

çok üzüldüm canım Rabbim sana sabır bebeğine de şifa versin tez zamanda iyileşir inş. dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…