- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.941
Sutum azaliyor olabilir canim ama ben hic mama vermiyorum simdilik bide benimki boyle uyumayi huy edinmis gibi geliyor sanahlarida yapiyor cunku sipa:)
ara sıra bnm kızda yapıyodu oyle
sımdıye kdr bende hıc mama vermedım
ama bgn ustuste yarım saat aralıklarla emzırmeme ramen
bıturlu uykuya dalmadı yerıne koydugum an uyanıp aglıyordu.
Arkadasım dedı mama dene ac sankı dıye
hakkaten nasıl yedı mamayı.
Gunduzlerı sankı sutum daha az bende farketmedım smdıye kdr.
Merhaba benim kizimda 22 gunluk ve dogdugu gunden beri hic emmedi ben de sutumu sagip veriyorum ben de hergun ugrastim alistirmsk icin farkli silikon uclar denefim ama bir turlu almadi. Benim gogus uclarim yok bu engel degil diyorlar ama sanırım benim ki uc istiyr. Senin basarmis olmana cok sevindim ayrica da umutlandim ben de emmesini i kadar cok istiyorum ki neler yapmami onerirsin peki alistirmaya calisirken ac mi biraktin? Tavsiyelerini bekliyorum. Simdiden cok tesekkur ederim.
canım aynı sorun bizde de var ben uykusuzluktan ölüyorum bizimkinin gözler faltaşıgecede uyumuyor derin dalıp. memede uyuya kalıyor kucağımda olursa sorun yok beşiğine yatırdığım zaman 5 dk. içinde uyanıyor emzik veriyoruz onuda kısa sürede atıyor yine uyanıyor. çözüm bulan veya bilen varsa aydınlatsın bizi:44:
Bebekler 10. 21. Gunlerinde assagi yukari tabi ve 3. Aylarinda buyume ataklarina girerlermis o zaman sut yetmeyebiliyomus ama ne kadar emerse o kadar arttigi icin atak gecince sorun kalmiyomus bundan kaynaklaniyor olabilir...
Ahh cnm onuda aldim pompa gibi arkasi ama hemen iceri kacti ucu benim ki yine agladi. Sonra en buyuk siringa aldim kesip onunla denedim. Neler yapmadim ki olmayinca olmuyor.CANIM benimde gögüs ucum yok ama bebek cok ugrastı gögüs ucunu cıkarmaya ve yara yaptıı aglaya aglaya bi kaldım...solugu eczanede aldım rastgele bi gögüs ucunu cıkaran gögüs pompası al.ben onunla cıkarmaya calısıyom tabiii bebek alıncaya kadar gögüs ucum içeriye kacıyo ama azmediyom canım acıya acıya bu işlemi cok kez tekrarlıyom sonuc bebiş inş alıyo kücücük gögüs ucumu...kanıyo acıyo ama mecburum mama vermek istemiyom sabret sende dene gögüs ucunu cıkaran gögüs pompası al 9-11tl bişi...inan rahat edersin....
Doktorum bana bebekler tam doymadiklarinda uykuya gecemezler demisti acaba memede uyuya kaldigi icin tam doymuyor mu cnmcanım aynı sorun bizde de var ben uykusuzluktan ölüyorum bizimkinin gözler faltaşıgecede uyumuyor derin dalıp. memede uyuya kalıyor kucağımda olursa sorun yok beşiğine yatırdığım zaman 5 dk. içinde uyanıyor emzik veriyoruz onuda kısa sürede atıyor yine uyanıyor. çözüm bulan veya bilen varsa aydınlatsın bizi:44:
Kizlar daha once bahsetmistin benim kizim memede uyumaya alisti ama
Uykuya dalarken acaip sinirleniyor kendini kasiyor kipkirmizi oluyor elleriyle bana vuruyor homurdanip agliyor ne yapmam lazim acaba konusuyorum tamam kizim sakin ol bitanem falan diye ama nafile dalana kadar boyle :)
canım sanki beni anlatmışsın gündüz çok güzel emiyor akşam olunca sinirleniyor homurdanıyor falan memeyi çekiyordu meğer sütüm az gelip ona yetmediği için kızıyormuş normalde0-2 hafta arası bebeklere 60 ml mama veriliyormuş ama ben gece 30 ml 1 kere yapıp veriyorum uyku moduna geçiyor yoksa çok ağlıyor kızıyor sürekli uykudan kalkıyordu belki seninkide aynıdır
canım aynı sorun bizde de var ben uykusuzluktan ölüyorum bizimkinin gözler faltaşıgecede uyumuyor derin dalıp. memede uyuya kalıyor kucağımda olursa sorun yok beşiğine yatırdığım zaman 5 dk. içinde uyanıyor emzik veriyoruz onuda kısa sürede atıyor yine uyanıyor. çözüm bulan veya bilen varsa aydınlatsın bizi:44:
kendi sütümü denedim ama randıman alamadım daha
senin yasadıgın sıkıntıyı bende yasıyorum gündüz güzelce masallah barekallah uyuyor ama geceleri hep memede uyumak istiyor ...tam uyudu sanıyorum besige yatırdım mı aradan 5-10 gecti mi hararetli bisekilde uyanıp meme arayısına giriyor azcık emiyo yine uyuyakalıyor off bende caresizim ne yapcagımı bilmiyorum....geceleri uyumuyorr....
arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn
arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn
Merhaba benim kizimda 22 gunluk ve dogdugu gunden beri hic emmedi ben de sutumu sagip veriyorum ben de hergun ugrastim alistirmsk icin farkli silikon uclar denefim ama bir turlu almadi. Benim gogus uclarim yok bu engel degil diyorlar ama sanırım benim ki uc istiyr. Senin basarmis olmana cok sevindim ayrica da umutlandim ben de emmesini i kadar cok istiyorum ki neler yapmami onerirsin peki alistirmaya calisirken ac mi biraktin? Tavsiyelerini bekliyorum. Simdiden cok tesekkur ederim.
Ahh cnm onuda aldim pompa gibi arkasi ama hemen iceri kacti ucu benim ki yine agladi. Sonra en buyuk siringa aldim kesip onunla denedim. Neler yapmadim ki olmayinca olmuyor.
Doktorum bana bebekler tam doymadiklarinda uykuya gecemezler demisti acaba memede uyuya kaldigi icin tam doymuyor mu cnm
emzirdikten sonra gazını çıkarmazsan uyuyamaz bide öle dene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?