2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kıslar kızım çok kötü kolik dün yine saatlerce ağladıı
artık en sonunda arabayı atlayıp gezdirdik uyudu bıraz
eve geldık yıne başladı..yorgunşuktan bittim
oyle olunca memede emmıo mamada içmıo
hadı akşam olur kolık ama gunduz de oluo kızımda
gunduz olan sancıları akşama olanla daha kısa sürüo
netten kolık bebeklerı ıcın muzık acıoz fön acıoz
drun verdıklerı damlalrı kullanıoz
dunden once rahattı dün yıne çok ağladı
4 yıl bekledıkten sonra kızımla hiç iyi vakıt gecıremıyoruz coocuk sureklı
cığlık cığlığa masaj yapıoruz sıcak havlu koyuoz sadece bende bıraz rahatlıo
am saatlerın sonunda benımde kucağımda tutatack hal kalmıo
vereceğiniz butun çözüö önerılerıne acığım arkadfaslar
en azından denerimm
bıde gunde bı kez yapıo kakasını odamı zorluo kakayımı başlatamıo
bılmıorum zeytınyagı verıorum poposunada surup masaj yapıorum
nolur bı an önce geçsin su süreç kıslar cok zor kolik hiçbişeyı takmayın beebğiniz kolık değilse
bende en azından gececk sağlık problemı yok dıe avutmaya çalısıorum

cnm hep aklımdasın rabbım kızına şifa versin şafi adının yuzu suyu hurmetıne..aminn

Nuray canim allah sifa versin en kosa zamanda ins

Kizlar bebisi memede uyuyanlar benimkide oyle surekli memede bende yoruluyorum yataga yan yatip onu da yanima yan yatirip agzina dayiyorum memeyi o mutlu ben dinlenik tavsiye ederim

Nuray canim allah sifa versin en kosa zamanda ins

Kizlar bebisi memede uyuyanlar benimkide oyle surekli memede bende yoruluyorum yataga yan yatip onu da yanima yan yatirip agzina dayiyorum memeyi o mutlu ben dinlenik tavsiye ederim

Benim meme kocsman oldu hamilelik sut derken bebegin bogarim diye korkuyorum mazallah:))

Napcaz bu goguslerle nadise sultan halt etmis yanimizda :) uykum yoksa bende yatarak veeriuorum ama mitemadiyen uykum var gece uyumadigimiz icin 40 i cikan bi arkadasimim bebegi geeleri 5-6 saat uyuyomus artik darisi bizim basimiza kizlar:)

Allah bir an önce sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizi çok iyi anlıyorum benimde kızım 18 gündür yoğun bakımda cihazla nefes alıyor tek başına nefes alamıyor inşallah Allah ın izniyle biran önce kızlarımıza kavuşuruz

Hanımlar neler yapıyorsunuz süt için
Ben hipp in emziren anneler sütünü içiyorum
Rezene demliyorum onu içiyorum
Milupa nın lactamil ini içiyorum ama yetmiyor oğluma. İşe yarayacak tavsiyelere ihtiyacım var

Sutum azaliyor olabilir canim ama ben hic mama vermiyorum simdilik bide benimki boyle uyumayi huy edinmis gibi geliyor sanahlarida yapiyor cunku sipa:)

Kızlar maşallah diyeyim benimde sütüm çok Allaha şükür ama bazen bebeğim uyumayıp sürekli emmek istediği için göğüslerimi boşaltıyor eme eme sonra gece basıyor yaygarayı sürekli göğsümde kv çocuk aç dedikçe göğsümü sıktım hala süt var dr gittim sordum haftada 200 gr almış normal ama dedi uyumayıp sürekli emmek isteyebilir tam acıktığı zamanda göğüsten gelen süt ona yetmeyebilirmiş o yüzden çok sıkışırsan mama yap ver dedi zaten mamyı bitiremiyor bile 2 kez cuk cuk yapıyor hırsı geçiyor gerçi bazen yine uymuyor saatlerce uğraşıyorum ama en azından içli içli ağlamıyor birde biraz sütüm toplanıyor tekrar 21 günlük olduk 3 kez çok az mama verdim bende en azından biraz rahat ettim yedim içtim sütüm arttı uykusuzluk yorgunlukta sütü etkiliyor benim oğlumda günde en fazla 6-7 saat uyuyor gece 3 ten sonra uyutabilirsem şanslıyım dün gece 4 te kalktı taa gece 11 de tekrar uyudu Allahtan eşim evdeydi yoksa ölürdüm yorgunluktan

Canım aynı sıkıntı bendede oldu sana tavsiyelerin dr bio gia diye bir damla verdi günde 5 damla verebilirsin dedi ara sıra veriyorum çünkü ilaçları devamlı kullanırsanda bağışıklık yapıp işe yaramazmış benim oğlum gece 3-4 arası gaz sancısıyla uyanıyor tekrar uyku moduna geçemiyor ben peçeteyi sivriltiyorum zeytinyağına batırıp poposuna ucunu braz sokuyorum zaten kakasıyla gazı aynı anda çıkıyor bikaç kez tekrarlıyorum karnına masaj yaparak parça parça yapıyor çok rahatlıyor birde eşimin aktar arkadaşı acı elma yağı tavsiye etmiş 2 günde 1 topuklarına 1 damla yapıp ovuyorum birde göbek deliğine denk gelmiycek şekilde göceğine 1 damla yap ov ben biraz rahat ettim bunları yapınca bazen ben yaptırmadan oğlum kendi gazını çıkarıyor artık bu arada ben dr sordum benim kakasını yaptırmam sakıncalımı diye hayır hiçbir sakıncası yok sen destek oluyorsun zamanla kendi yapmayı öğrenecek zaten dedi

Canım bana ebemiz bol bol komposto iç dedi sabah kahvaltıda rezene içiyorum gün içinde incir üzüm ve vişne kompostosu içiyorum birde bol su 3 lt kadar dene belki işe yarar kayısı ve erik kompostosu içme sakın ben içtim bebeği rahatsız ediyor o gün çok sıkıntı çekmiştim

Zaman ne çabuk geçiyor 22 günlük olduk ve ben böyle bir güzellik mutluluk tanımıyorum şükürler olsun Allahım sana 1 yaşına gelsin inşallah olursa hemen 2. Bebişimi istiyorum Allah izin verirse:)

24 mayısta spinal sezeryanla kızıma kavuştum aama yeni doğan sarılığımız çıktı bi gece hastenede kaldık şükürki kan değerleri düştü evimizdeyiz şimdi ama göğüs yarasıyla başım dertte kullanmadığım krem kalmadı kızım uyanmassın diye sevinicem nerdeyse acil önerileriniz varsaa çok memnun olurum

Zaman ne çabuk geçiyor 22 günlük olduk ve ben böyle bir güzellik mutluluk tanımıyorum şükürler olsun Allahım sana 1 yaşına gelsin inşallah olursa hemen 2. Bebişimi istiyorum Allah izin verirse:)

Benim kociste 2 ay sonra yenisi yapalim diyor:S tabi tasiyan doguran buyuten biz :) kuzumun emme donemi gecsin ben de disunuyorum valla 2. Yi Rabbim pisman etmesin:)

çok geçmiş olsun biz de gittik sancıdan doktora göbek bölgesinin çevresinde yarım ay çizecek şekilde bi masaj gösterdi. onu birkaç kere yapında 5-10 dk içinde tüm gazını çıkarıyor birkaç kere de hatta kakasını yapıyor. rahatlayınca daha çok emiyor ve daha çok uyuyor canım.
bizde de aynı durum var valla kaç kere kaka içinde kaldım. bebişimiz gazlı kakasını çıkasın da gerisi önemli değil:) kızlar dalinin alt değiştirme bezleri dğerlerine göre daha uzun. lekelenen kısmı kesip kalanını birkaç kere daha kullanıyrum iyi oluyor
ya kızlar göğüs ucu yarasına ne iyi geliyor bilgisi olan var mı?
canım ben de çok çektim. hemen eski paylaşımımı bulup tekrar paylaşıyım.
Taze anneler merhaba cokca optum meleklerinizi
Ya bisey sorucam benim sol mememde emzirirken farkettim elime bi kitle geliyo sert boyle sizce normal mi?
bende de oluştu canım genel cerrahiye gittim süt bezesi bu hiç tedirgin olma dediler. hemen meme ucunu sıkınca hissetiyorum nohut büyüklüğünde birşey
umarım işinize yarar öneriler. şimdi paylaşıyorum

kızlar eski paylaşımımı tekrar ediyorum

kızlar eski paylaşımımı tekrar ediyorum

paylaşımın için sağol canım ilk zamanlar daha feciydi kanıyordu kızım kanla beraber içiyodu sütü şimdi ise çektikçe canımdan can kopuyor sanki ama mecburum kızım için emzirmek zorundayım deniyicem bakalım işe yarıycakmı:26:

özellikle göğüs kalkanı meme ucunun kıyafet veya pedle temasını kestiği için çok yararlı canım. kendi sütünle meme ucunu ıslatıp kalkanı tak. ben 1 günde rahatladım o sayede. çok geçmiş olsun çok zormuş gerçekten çekmeyen bilemez

Benim kociste 2 ay sonra yenisi yapalim diyor:S tabi tasiyan doguran buyuten biz :) kuzumun emme donemi gecsin ben de disunuyorum valla 2. Yi Rabbim pisman etmesin:)

Aynen canım çünkü böyle bir mutluluk yok:) yeri geldi göğüslerim kanayarak emzirdim ama her acı unutuluyor evlat kokusu cennet kokusu gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…