- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.961
arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn
Nuray canim allah sifa versin en kosa zamanda ins
Kizlar bebisi memede uyuyanlarbenimkide oyle surekli memede bende yoruluyorum yataga yan yatip onu da yanima yan yatirip agzina dayiyorum memeyi o mutlu ben dinlenik tavsiye ederim
Benim meme kocsman oldu hamilelik sut derken bebegin bogarim diye korkuyorum mazallah:))
arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn
canım aynı sorun bizde de var ben uykusuzluktan ölüyorum bizimkinin gözler faltaşıgecede uyumuyor derin dalıp. memede uyuya kalıyor kucağımda olursa sorun yok beşiğine yatırdığım zaman 5 dk. içinde uyanıyor emzik veriyoruz onuda kısa sürede atıyor yine uyanıyor. çözüm bulan veya bilen varsa aydınlatsın bizi:44:
Sutum azaliyor olabilir canim ama ben hic mama vermiyorum simdilik bide benimki boyle uyumayi huy edinmis gibi geliyor sanahlarida yapiyor cunku sipa:)
kıslar kızım çok kötü kolik dün yine saatlerce ağladıı
artık en sonunda arabayı atlayıp gezdirdik uyudu bıraz
eve geldık yıne başladı..yorgunşuktan bittim
oyle olunca memede emmıo mamada içmıo
hadı akşam olur kolık ama gunduz de oluo kızımda
gunduz olan sancıları akşama olanla daha kısa sürüo
netten kolık bebeklerı ıcın muzık acıoz fön acıoz
drun verdıklerı damlalrı kullanıoz
dunden once rahattı dün yıne çok ağladı
4 yıl bekledıkten sonra kızımla hiç iyi vakıt gecıremıyoruz coocuk sureklı
cığlık cığlığa masaj yapıoruz sıcak havlu koyuoz sadece bende bıraz rahatlıo
am saatlerın sonunda benımde kucağımda tutatack hal kalmıo
vereceğiniz butun çözüö önerılerıne acığım arkadfaslar
en azından denerimm
bıde gunde bı kez yapıo kakasını odamı zorluo kakayımı başlatamıo
bılmıorum zeytınyagı verıorum poposunada surup masaj yapıorum
nolur bı an önce geçsin su süreç kıslar cok zor kolik hiçbişeyı takmayın beebğiniz kolık değilse
bende en azından gececk sağlık problemı yok dıe avutmaya çalısıorum
Hanımlar neler yapıyorsunuz süt için
Ben hipp in emziren anneler sütünü içiyorum
Rezene demliyorum onu içiyorum
Milupa nın lactamil ini içiyorum ama yetmiyor oğluma. İşe yarayacak tavsiyelere ihtiyacım var
Zaman ne çabuk geçiyor 22 günlük olduk ve ben böyle bir güzellik mutluluk tanımıyorum şükürler olsun Allahım sana 1 yaşına gelsin inşallah olursa hemen 2. Bebişimi istiyorum Allah izin verirse:)
çok geçmiş olsun biz de gittik sancıdan doktora göbek bölgesinin çevresinde yarım ay çizecek şekilde bi masaj gösterdi. onu birkaç kere yapında 5-10 dk içinde tüm gazını çıkarıyor birkaç kere de hatta kakasını yapıyor. rahatlayınca daha çok emiyor ve daha çok uyuyor canım.slm kıslarr dun size yazdıktan sonra kızım hiç durmadı cığlık cığlığa kolık sancıları
gece 11e kadar sürdü,gecede yıne cok rahat uyuyamdı sabak uyanınca yıne başladı
acı acı ağlmaya,benıde emmıodu kıızarıodu sancıdan
bızde dra götürdük,kolik dedi mamayı değiştirdi antıkolık humananın mamasını bıde bebelac ın kolık beebkelr ıcın maamsını
önerdi bide gaz için ilaç verdi daha doğrusu bakterıymıs bu,bagırskalrımızda bulunan faydalı bakteriler havıne de dr aynı damlayı vermişti..bide debdidat verdi..bunlarla epey yol alıyoruz dedi..ama
kızlar dunden bu yana mahvoldum sureklı kucağımda hop hop tutmaktan sırtlarım kırıldı
bebeğim ağlıo acı acı dayanamıosun acıosun elınden bişey gelmıo 26 gunluk olduk bugun
son 2 gundur var bu sancılarımız..okadar cok dua etmıstım gazsız bır bebek olur ınsallh die ama saglıklı olsunda
gececk bır ay sonra fılan en azından bunu bılıorum aam sabaha rtık cok kötü oldum o ağlıo ben ağlıorum..
cunku kolık akşamları olur 4-5 saat surer bızımkı gece gunduz sureklı surunce dedim bu coocuk hep mi böyle olucak
eşim zaten doktor muyane etti bişeyıyok kolık dedi ıyıkı onu dınlemeyıp dra götürmüşüz herkesın branşı farklı sonucta
bakalım akşama daha hafıf atlatcakmıyız..dılımde sureklı dua edıorum..
aman ksılarr sütüm yetmıo sezeryan oldum diyip uzulmeyın allah onu unutturcaj dert vermesın beebğiniz feryat figan ağlarken kucağınıza lamk dısında elınızden bısey gelmeyınce,diğer hiçbişeyın önemi kalmıo ınanın,bılıosunuz bende gunde 1-2 kez mama verıorum dıe edert edıodum.. coocuk olan sütümü ememedi saatlerce sancıdan..
bide benım kızım bırıktırıp gunde bı kez yapıo kakayı dolu dolu sanırım oda zorluo az az 2-3 kez yapsa daha rahat olcak
hepınızıöperiz bır ay sonra bunları unutucaz ınsallah keyfini çıkarıcaz esım sımddıen kardes mardes dusunemeyız dıo gözü korktu
bizde de aynı durum var valla kaç kere kaka içinde kaldım. bebişimiz gazlı kakasını çıkasın da gerisi önemli değil:) kızlar dalinin alt değiştirme bezleri dğerlerine göre daha uzun. lekelenen kısmı kesip kalanını birkaç kere daha kullanıyrum iyi oluyoryaa ne zmn altını degıstırmek ıcın acsam
o anda kaka yapıyor ya benım cadı
bıde sulu ztn bılırsınız
foş dıye ustume
ama her bez acısta. Ztn kakalı oluyo genelde bezler.
Hadı ustune bıde benı batırıyo.
Ne ust bas kaldı ne yatak yorgan valla odum kopuyo alt degıstırmeye
nasıl huy edındı bu kız bunu ben anlamadım.
Varmı boylesı aranızda
canım ben de çok çektim. hemen eski paylaşımımı bulup tekrar paylaşıyım.ya kızlar göğüs ucu yarasına ne iyi geliyor bilgisi olan var mı?
bende de oluştu canım genel cerrahiye gittim süt bezesi bu hiç tedirgin olma dediler. hemen meme ucunu sıkınca hissetiyorum nohut büyüklüğünde birşeyTaze anneler merhaba cokca optum meleklerinizi
Ya bisey sorucam benim sol mememde emzirirken farkettim elime bi kitle geliyo sert boyle sizce normal mi?
umarım işinize yarar öneriler. şimdi paylaşıyorum24 mayısta spinal sezeryanla kızıma kavuştumaama yeni doğan sarılığımız çıktı bi gece hastenede kaldık şükürki kan değerleri düştü evimizdeyiz şimdi ama göğüs yarasıyla başım dertte kullanmadığım krem kalmadı kızım uyanmassın diye sevinicem nerdeyse acil önerileriniz varsaa çok memnun olurum
kızlar eski paylaşımımı tekrar ediyorumsoruma cevap veren tüm annelere teşekkur ediyorum. tüm dediklerinizi yaptım neyseki artık çok daha iyi göğüs uçlarım. tek tek yaptığım herşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
1. lansinoh krem( çok hızlı iyileşme sağlamıyor uzun vadede iyi maalesef)
2. silikon göğüs ucu - bebedor ve chiko aldım. chiko silokonu iyi fakat kötü kokusu geçmiyor bebeğim ağzına almadı, bebedor silikonu kötü biraz uyduruk fakat 1 gün bununla emzirdim ve göğüs uçlarım biraz olsun rahatladı.
3. göğüs kalkanı (philips) göğüs uçlarına sürdüğüm kremin, sütün hemen kurumamasını sağadı en etkili iyileşmeyi bu sayede yaşadım. herkese tavsiye ediyorum
4. pompa. ameda elektrikli pompa aldım ve bebeğim emerken daha fazla acı çekiyorken sağıp verdim öyle daha iyi geldi. ayrıca göğsümde kalan sütü de bu sayede boşalttım ve sertlik nedeniyle acı çekmem geçti.
5. inek sütünün kaymağını sürüp göğüs kalkanı ile birkaç saat beklettim
6. kendi sütümü göğsümün ucuna sık sık sürdüm ve kurumasını engelledim kalkan sayesinde hiçbir yere temas ettirmedim ve çok iyi geldi. hızlı iyileşme sağlıyor.tavsiye ediyorum.
7. bella nipple nurture butter diye üzerinde arı resmi olan bir krem buldum eczaneden. o da geyet iyi geliyor fakat göğüs kalkanı olmadan tüm sürdüklerim boş. o sebeple ne sürersem süreyim göğsüm tamamen iyileşene kadar her gün göğüs kalkanı kullanıcam.
tüm doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum. bebişler tek tek geliyor. sağlıkla huzurla mutlulukla büyütelim inşallah
kızlar eski paylaşımımı tekrar ediyorum
paylaşımın için sağol canım ilk zamanlar daha feciydikanıyordu kızım kanla beraber içiyodu sütü şimdi ise çektikçe canımdan can kopuyor sanki ama mecburum kızım için emzirmek zorundayım deniyicem bakalım işe yarıycakmı:26:
peki bu elektiriklimi nasıl
Benim kociste 2 ay sonra yenisi yapalim diyor:S tabi tasiyan doguran buyuten biz :) kuzumun emme donemi gecsin ben de disunuyorum valla 2. Yi Rabbim pisman etmesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?