2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım ayva çekirdeğini dene, çekirdeği çöpüyle suda pişir, jöle gibi olunca 3 gün kullanabilirsin, ben buzdolabında muhafaza ettim, her emzirmeden sonra sürdüm, hararetini de aldı. bir de lansinoh ya damedelanın lanolin göğüs ucu kremini kullan...

Canım Allah tez zamanda şifasını verir İnşallah. Moralini yüksek tut, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

slm canım bende doğum yapalı bir ay oldu cmt dr kontrolumuz vardı mamada veriyorum yetmiyor dedim günde bir kere sıkıştığımda dedim dedi verme gerek üç saat ağlasın sütün yetmediğine sen karar nasıl veriyorsun dedi ağlıyor aranıyor dedim sen süekli memede tutsanda emme refleksi diyor yine açar ağzını bilmem ne yetiyordur diyor yetmese kg almaz bilmem ne psikolojik bende çok taktım aç kalıyor yetmiyor şimdi umursamıyorum ne yapayım stresde azaltıyor vardır yetiyordur diyorum birde emip emip kusuyr ya ağlayasım geliyor nasıl kıymetlı o süt benim için birde iki üç saatte bir anca sütümün geldiğni yenilendiğni anlıyorum yani her ağladığınıda bebeğe verecek sütüm yok ne zaman göğüslerim geriliyor uçasım geliyor havalara emeli bir bucuk saat oldu şuan istese yetcek sütü yok diye anlıyorum ama dr dediği gini nerden bilcem belki var dün yine verdim akşam mama ağlamasına insan dayanamıyor ki

Canim bizim doktorumuzda yenidoganin her aglamasi acliga işarettir siz mamayi teklif edin bebek toksa zaten almaz dedi. Gercekten tokken agzini kiyliyor avmiyor benimki.

Rabbim yavruna şifa versin canım umarım dualaeımız kabul olur

Bnm Dr um da aynısını diyor yenidoğan bebek doyduğunu bilmez sen verdikçe alır. Mamada bunun sonu yok dedi. ama bnm oğlum da her uyanık olduğu dakika memede durmak istiyor. Mecbur veriyorum gündüzleri nerdeyse göğsümü hiç gergin hissetmiyorum sadece gece 3 saat falan aralıksız uyursa. Akşamları mama vermezsem uyumuyor. Günde 1 kerelik bende veriyorum ama vermemek için de sütümü çoğaltmaya çalışıyorum işte canım.

Canim bizim doktorumuzda yenidoganin her aglamasi acliga işarettir siz mamayi teklif edin bebek toksa zaten almaz dedi. Gercekten tokken agzini kiyliyor avmiyor benimki.

Anlamadım ben bu işi Dr lar neden bu kadar farklı konuşuyorlar????

Canim bebegin kusmasi doydugunu gosterirmis ozelliklede kesik kesik cikiyosa sut hic uzulme sutun fazla bile geliyoki cikariyor bebegin

Hala dogum yapmayan mayis annesi var mi benim gibi? Benim BDT 29 mayisti ama oglum gelmek istemiyor hala

Canım bebeğin kusuyorsa mama verme zaten fazla gelince kusuyor bende veriyorum mama ama 21 günde 3 defa verdim aç olduğunda sütünün gelmediğini hissettiğinde verirsin bana dr öyle hissettiğinde sende zorlanma bebeğide zorlama dedi her gece vermene gerek kalmıyor zaten

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum
oğlumda kolikten çok çektik yavrumda ben de perişan olyorduk
beni kurtaran sab simplex oldu yurt dışından geliyordu o zaman bulmak zordu annemler kargoyla gönderiyorlardı
şimdi epey yaygınlaşmış herhalde bir çok kişiye tavsiye ettim kullanan herkes memnun
bi yan etkisi yok günde 40 damlaya kadar verebilirsin demişti eczacı ama 5 6 damla yetiyordu bize
zaten bebek biraz hareketlenmeye başlayınca geçiyor sancılar
inşallah senin kuzucuğunda en kısa zamanda kurtulur kolik sıkıntısından

Fistiklar selam..yarin yari kirkimiz..kayinvalidemdeyim onlarda bu adet yokmus ama ben yapmak istiyorum yari kirk nasil yapilir? Suya alyans atiliyomus ama benim altansim kayıp

Kizlar birde oglum aglamiyor ama cok ikiniyor uzun uzun ve domates gibi kizariyo ya gazini cikaramiyo ya tuvaletine o kadar zorlanıyor anlayamadim bit türlü..uykusu bölük porcük bu yuzden cok huzursuz. .kimyonou rezene cayi veriyorum birkac kasik ama sanki daha iyi birsey lazim..devit mi boyle yapti cocugu bilemedim

kızlar bebeğim cok kusuyor.bazen kesik kusma bazende oldugu gibi sütü sulu cıkartıyor.çok kusan bebeği olan var mı aranızda normal mi.
birde bir püf noktası vereyim size bebeğin burnundaki sümük birikintisini tel tokanın ters tarafıyla alabilirsiniz cok kolay oluyor.burun aspiratöründen cok daha kolay.

kızlar merhaba... sürekli takip ediyorum paylaştıklarınızı biraz olsun rahatlıyorum valla :) benim 2. kızım ama sanki daha önce hiç doğurmamış gibiyim :) göknilde hiç bu sıkıntıları yaşamadığımız için garip geliyo... berayın 3 4 gündür memeyle var bir sorunu çözemiyorum karnı aç deli gibi saldırıp yapışıyo memeye 5 dk emiyor bırakıyo oluyo domates gibi ıkınıp sıkınmaktan kavga ediyo memeyle anlamadım gitti valla :) okadar ağlıyoki kızdığı zaman katılıyo neredeyse bizde aptamil aldık çok kızdımı yapıyom nevsini körelticek kadar onu veriyom! sütüm maşallah gayet iyi hatta emzirmeden önce sağmak zorunda kalıyorum biraz çok gerilmiş oluyo ucunu yakalıyamıyo... cuma kontrolümüz var aşımız var bakalım nekadar almış kilo? umarım sütüm yarıyodur... uykusu deseniz şuan uyuyo ama uyandımı 1 2 saat uyanık kalıyo 7 haziranda 1 aylık olucak bukadar nasıl uyanık kalıyo anlamıyorum bide olduğu yerde yatsa hadi dicem uyanık kalsın ondada ağlıyo deli gibi kucak istiyo göğsümüze yatırıyoz keyif yapıyo göknilimle ilgilenemiyom bu sefer allahtan annem yanımda oluyo gündüzleride öyle halletmeye çalışıyoz.. nasıl düzene gircek bilmiyorum??

devit le alakası yok koliktir bebeğin benimde oglum sürekli gazını cıkardıgımız halde kendini sıkıp mosmor oluyor bizim doktorumuza gelen anneler bi ilaç demişler kullananlar cok memnun bende aldım 2 gündür veriyorum gazını rahatlıkla cıkarıyor bi dene isterse biogia biraz pahalı ama deger bence

Fistiklar selam..yarin yari kirkimiz..kayinvalidemdeyim onlarda bu adet yokmus ama ben yapmak istiyorum yari kirk nasil yapilir? Suya alyans atiliyomus ama benim altansim kayıp

Canim ben d3 hic anlamam bu adetleri ama 1 kere oluyor diye yapmak istedim. Biz suyuna yumurta kabugu attik kuvvetli ve dayanikli olsun diye 20 tane tas diyorlar (bunu ben yapmadim)ve bir altin alyans yoksa baska bir altinin varsa onu koyabilirsin bu suyla bebegimi yikadik ve yikarken suyuna dua okudu annem sonrada artan suyu dusun altina koydum su aktikca ben yikandim ve abdest aldım en son üstüme doktum sonra buyuk ananemize gittik ziyarete onlarda bize yumurta hediye etti. Biz boyle yaptik m
Melicim :) canım ayrica o gaz olayi bizde de oldu biogia verdik bacaklarini karnina dogru ittirdim karnina zeytin yagiyla masaj yaptim bunlarida forumda paylasan arkadaslardan ogrenmistim.

ya kızlar bu kolikte moda oldu galba? herkes kolik olmuş ya ... beraydamı kolik acaba anlayamadım gitti? gazını çıkarıyo sorunsuz bi şekilde emdikten sonra.. uyurkende yüzüstü yatırıyorum uyanmaya yakın pır pır pır alttan çıkarıyo gerilirken :) ama memede ıkınmaktan morarıyo ağlıyo ememiyo... kolikmi şimdi yani ??

benim kızım da aynen anlattığın gibi. çok ıkınıyor geriliyor.uykusundan uyanıyor. 2-3 saat deliksiz uyuyamıyor. çayı bikaç kaşık veriyim dedim.tadını beğenmedi :) ben de vazgeçtim.vermedim çok.ben içiyorum. ama onda bi değişiklik yok. ilaç kullanmadım daha ama 1 aylık kontrolunde doktor verirse kullanırım. ozamana kadar dayanabilirsek tabi.

kıslar merhaba yıne tek tek alıntı yapamıcam
bebeğiniz hfatada 3 kez gunde 3 saatten fazla ağlıosa kolıktır
kolıkse soru ısaretı olmadan anlrsıznı cığklarından zaten
benım kızımda aynen dediğiniz gıbı emerken 5 dakıka ancak emebılıo kızarıp ıkınıp duruo
bugun plates topunun uzerınde zıplaya zıplaya emzırdım bıraz faydası oldu sankı
emzırme anlarından bıle keyıf alamıoz emmıcek dıe korkumdan
esım o ıkınmar ıcın bagırsakalrı guclenmek ıcın kasılma çalışması yapıomus
spor gıbı dusun dedı ordakı kasları calıstırak ıcın kasarsın sıkarsın
oda kendını sıkarak gelısecek dedi
bıde bız ebebekten hamak besık almıstık ıkınıp uyanacak gıbı oldugunca sallıoz ıyı gelıo yenıden dalıo
gaz sancıları geldığınde de plates topunda zıplıoz kucağımda kızla bıraz sakınlıomsankı
sutum yine az maalesef hıç sertleşmıo bıle göğsüm
buna şukru yıende verıorum ya cok sukur
öpuoruz sizi anısler tek tak yazamasanız bıle deneyımlerın paylasın
vallahı rahatlıo ınsan tek değilmısım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…