- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.981
24 mayısta spinal sezeryanla kızıma kavuştumaama yeni doğan sarılığımız çıktı bi gece hastenede kaldık şükürki kan değerleri düştü evimizdeyiz şimdi ama göğüs yarasıyla başım dertte kullanmadığım krem kalmadı kızım uyanmassın diye sevinicem nerdeyse acil önerileriniz varsaa çok memnun olurum
arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn
Hanımlar neler yapıyorsunuz süt için
Ben hipp in emziren anneler sütünü içiyorum
Rezene demliyorum onu içiyorum
Milupa nın lactamil ini içiyorum ama yetmiyor oğluma. İşe yarayacak tavsiyelere ihtiyacım var
slm canım bende doğum yapalı bir ay oldu cmt dr kontrolumuz vardı mamada veriyorum yetmiyor dedim günde bir kere sıkıştığımda dedim dedi verme gerek üç saat ağlasın sütün yetmediğine sen karar nasıl veriyorsun dedi ağlıyor aranıyor dedim sen süekli memede tutsanda emme refleksi diyor yine açar ağzını bilmem ne yetiyordur diyor yetmese kg almaz bilmem ne psikolojik bende çok taktım aç kalıyor yetmiyor şimdi umursamıyorum ne yapayım stresde azaltıyor vardır yetiyordur diyorum birde emip emip kusuyr ya ağlayasım geliyor nasıl kıymetlı o süt benim için birde iki üç saatte bir anca sütümün geldiğni yenilendiğni anlıyorum yani her ağladığınıda bebeğe verecek sütüm yok ne zaman göğüslerim geriliyor uçasım geliyor havalara emeli bir bucuk saat oldu şuan istese yetcek sütü yok diye anlıyorum ama dr dediği gini nerden bilcem belki var dün yine verdim akşam mama ağlamasına insan dayanamıyor ki
arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn
slm canım bende doğum yapalı bir ay oldu cmt dr kontrolumuz vardı mamada veriyorum yetmiyor dedim günde bir kere sıkıştığımda dedim dedi verme gerek üç saat ağlasın sütün yetmediğine sen karar nasıl veriyorsun dedi ağlıyor aranıyor dedim sen süekli memede tutsanda emme refleksi diyor yine açar ağzını bilmem ne yetiyordur diyor yetmese kg almaz bilmem ne psikolojik bende çok taktım aç kalıyor yetmiyor şimdi umursamıyorum ne yapayım stresde azaltıyor vardır yetiyordur diyorum birde emip emip kusuyr ya ağlayasım geliyor nasıl kıymetlı o süt benim için birde iki üç saatte bir anca sütümün geldiğni yenilendiğni anlıyorum yani her ağladığınıda bebeğe verecek sütüm yok ne zaman göğüslerim geriliyor uçasım geliyor havalara emeli bir bucuk saat oldu şuan istese yetcek sütü yok diye anlıyorum ama dr dediği gini nerden bilcem belki var dün yine verdim akşam mama ağlamasına insan dayanamıyor ki
Canim bizim doktorumuzda yenidoganin her aglamasi acliga işarettir siz mamayi teklif edin bebek toksa zaten almaz dedi. Gercekten tokken agzini kiyliyor avmiyor benimki.
kıslar kızım çok kötü kolik dün yine saatlerce ağladıı
artık en sonunda arabayı atlayıp gezdirdik uyudu bıraz
eve geldık yıne başladı..yorgunşuktan bittim
oyle olunca memede emmıo mamada içmıo
hadı akşam olur kolık ama gunduz de oluo kızımda
gunduz olan sancıları akşama olanla daha kısa sürüo
netten kolık bebeklerı ıcın muzık acıoz fön acıoz
drun verdıklerı damlalrı kullanıoz
dunden once rahattı dün yıne çok ağladı
4 yıl bekledıkten sonra kızımla hiç iyi vakıt gecıremıyoruz coocuk sureklı
cığlık cığlığa masaj yapıoruz sıcak havlu koyuoz sadece bende bıraz rahatlıo
am saatlerın sonunda benımde kucağımda tutatack hal kalmıo
vereceğiniz butun çözüö önerılerıne acığım arkadfaslar
en azından denerimm
bıde gunde bı kez yapıo kakasını odamı zorluo kakayımı başlatamıo
bılmıorum zeytınyagı verıorum poposunada surup masaj yapıorum
nolur bı an önce geçsin su süreç kıslar cok zor kolik hiçbişeyı takmayın beebğiniz kolık değilse
bende en azından gececk sağlık problemı yok dıe avutmaya çalısıorum
Kizlar birde oglum aglamiyor ama cok ikiniyor uzun uzun ve domates gibi kizariyo ya gazini cikaramiyo ya tuvaletine o kadar zorlanıyor anlayamadim bit türlü..uykusu bölük porcük bu yuzden cok huzursuz. .kimyonou rezene cayi veriyorum birkac kasik ama sanki daha iyi birsey lazim..devit mi boyle yapti cocugu bilemedim
Fistiklar selam..yarin yari kirkimiz..kayinvalidemdeyim onlarda bu adet yokmus ama ben yapmak istiyorum yari kirk nasil yapilir? Suya alyans atiliyomus ama benim altansim kayıp
Kizlar birde oglum aglamiyor ama cok ikiniyor uzun uzun ve domates gibi kizariyo ya gazini cikaramiyo ya tuvaletine o kadar zorlanıyor anlayamadim bit türlü..uykusu bölük porcük bu yuzden cok huzursuz. .kimyonou rezene cayi veriyorum birkac kasik ama sanki daha iyi birsey lazim..devit mi boyle yapti cocugu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?