- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.001
kızlar bebeğim cok kusuyor.bazen kesik kusma bazende oldugu gibi sütü sulu cıkartıyor.çok kusan bebeği olan var mı aranızda normal mi.
birde bir püf noktası vereyim size bebeğin burnundaki sümük birikintisini tel tokanın ters tarafıyla alabilirsiniz cok kolay oluyor.burun aspiratöründen cok daha kolay.
Fistiklar selam..yarin yari kirkimiz..kayinvalidemdeyim onlarda bu adet yokmus ama ben yapmak istiyorum yari kirk nasil yapilir? Suya alyans atiliyomus ama benim altansim kayıp
meme kalkanı çok işe yarıyor canım. meme ucunu sütünle ıslatıp meme kalkanını tak ve kıyafetle veya göğüs pediyle temasını kes. ço hızlı yararını göreceksin.çok geçmiş olsun
selam canımm nasılsınn gozun aydınnnCevaplar icin sagolun kizlar
Birde gobeginize herhangi bir bakım nemlendirme yada dikislere bakim yapiyomusunuz?? Benim gobegim kara ve ortadaki cizgi duruyor hala 19gunluguz...
yokh deryossss annelık nasıl gıdıyor gozun aydınnnnn
selamlar
bizde ilk doktor kontrolümüze gittik aklımızda olanları sorma fırsatımız oldu.Mama ve emme konusunda şöyle bir yorum getirdi benım kızım gündüzleri sürekli memede durmak istiyor ve emiyor ama uyuduğu anda ağlamaya başlıyordu doktorumuz aç olan bebek uyur dedı ara sıra mama vermende hiç sorun yok kilo alımıda onemli dedi bende biraz hak verdim çünkü süreki emince sütün kalitesi azalıyor dinlenmesi gerek
birde benim bir sorum var bu göbüşlerden nasıl kurtlacagız korseden başka tAvsiyesi olan?
canım dün doktora cocugumun kakasını yapmakta zorlandıgını söyledim o da biogia verdi...bugün 2.gün haala fayda etmedi...hatta bugün fitille kakasını yaptırdık....ayyyyyyyyyy ne ilaclar aldım yok nafileee bu cocuk kakasını bi türlü yapamıyo..tek care fitillllllllllllldevit le alakası yok koliktir bebeğin benimde oglum sürekli gazını cıkardıgımız halde kendini sıkıp mosmor oluyor bizim doktorumuza gelen anneler bi ilaç demişler kullananlar cok memnun bende aldım 2 gündür veriyorum gazını rahatlıkla cıkarıyor bi dene isterse biogia biraz pahalı ama deger bence
canım dün doktora cocugumun kakasını yapmakta zorlandıgını söyledim o da biogia verdi...bugün 2.gün haala fayda etmedi...hatta bugün fitille kakasını yaptırdık....ayyyyyyyyyy ne ilaclar aldım yok nafileee bu cocuk kakasını bi türlü yapamıyo..tek care fitilllllllllllll
canım dün doktora cocugumun kakasını yapmakta zorlandıgını söyledim o da biogia verdi...bugün 2.gün haala fayda etmedi...hatta bugün fitille kakasını yaptırdık....ayyyyyyyyyy ne ilaclar aldım yok nafileee bu cocuk kakasını bi türlü yapamıyo..tek care fitilllllllllllll
kızlar benim kız akşam üstü 7 buçuktan beri uyumuyo bi derdi var ama anlamıyoz? memede emiyo biraz fışkırmaya başlasın ağlıyoçok geldiği içinmi acaba ememiyo off napıcağımı bilmiyom uyumuyooo
GÜNAYDIN canım anneler... biz de bugün aylık kontrolümüze gidiyoruz. kalça ultrasonu çektircez inş. sonuçları iyi çıkar.. bakalım doktora soracaklarımızı not aldık.. cevaplarımızla dönücez sizlerle de paylaşırız.. oğluş da ıkınıyor hem uyuyor hem ıkınıyor.. geceki kakayı az yaptı kalanı yapıcak sanırım.. günde 3 kere kaka yapıyor benim oğlan az yaparsa 4 kere yapıyor.. ama uyku düzenimiz değişti gündüz daha az uyuyor.. gece de çok çabuk acıkmaya başladı sık sık uyanıyor...dün ilk defa 9 saat boyunca uyumadı gündüz 6 da kalktı öğleden sonra 3 de zor uyuttum... uyuyamadı bir türlü karnı da toktu, gazı da yoktu... uyuyamadıkça hırçınlaştı.. bu arada bayanlar aranızda bebeği dönen var mı?? benim oğlan 2 gün önce sırt üstü yatırdım gözümün önünde yüz üstü döndü... uyusun dye bırakmıştım şok oldum.. şimdi ne zaman sırt üstü yatırsam yan dönüyor.. bi kaç kere de yüz üstü dönmeye çalıştı.. beşiğine düz bırakıyorum, hatta güvenli yatış yastığının arasına koyuyorum hareket etmesi baya zor ama bu sabah bir baktık beşiğin köşesine sıkıştırmış kendini kaya kaya gitmiş.. beşiği alçak diye yükseltmiştik beşiğin kenarına gelmiş bir de yan demirine ayağını atıp sarkıtmış.. bugün 39 günlük olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?