- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.021
günaydın canım sana bir tavsiye bebeği yan yatır sırt ustu değil nedenini soylıyeyeım allah korusun anıden fazla sut ıctıgı ıcın kusarsa sırt ustu yattıgında agzından cıkaramaz ve bogulma olasılıgı olur yan yatırdıgında rahat agzından ckartır. yan yatma yastıgın var anladıgım kadarıyla o yastıga yan yatır. bırde sureklı saat bası yada 2 saate bır bır yandan dıger yana cevır. şimdiki bebekler feciii erkenden dönmeye başlayabiliyorlar. :)
Sezaryandan sonra kendimi çürük bir insan gibi hissediyorum artık eski aktifliğim yok uzun sürede olmucakancak çocuğuma bakabiliyorum dışarı çıksam yoruluyorum enrjim bitiyor iş yapsam çocuğa bakamıyorum yarın annmde gidiyor evden sışarı çıkamam artık (
kızlar hepinize selamlar:)
forumda doğum yapmayan kalmadı herhalde çok sessizleşmiş forum.
herkes bebişi ile ilgilenmekten fırsat bulamıyor internete girmeye. benim kızımda uyku ile sorun yaşıyor. hiç uyumak istemiyor gece gündüz hep kuş uykusu.
bide 23 gün oldu daha doğum kilosuna gelemedi yani kilo alımı çok düşük doktorum anne sütü yanlısı o sebeple mama verdirmiyor laktoz intoleransına bakıcak bakalım şimdi
kızım ağlıyor ben kaçıyorum
Ameliyattan sonra doktorum batikon ve krem verdi cilt altı dokusunu yeniler yazıyor üstünde ona devam ediyorum benim de yapıştırma oldu dikiş yok ama yine de verdiCevaplar icin sagolun kizlar
Birde gobeginize herhangi bir bakım nemlendirme yada dikislere bakim yapiyomusunuz?? Benim gobegim kara ve ortadaki cizgi duruyor hala 19gunluguz...
Kızlar bebeğinin kakası yeşil olan varmı dünden beri yeşil daha önce olmuştu kan ilacından kaynaklıymış bıraktım ilacı ama elevit kullanıyorum ondanmı acaba yada üşüttümmü acaba çocuğu bilemedim
Sezaryandan sonra kendimi çürük bir insan gibi hissediyorum artık eski aktifliğim yok uzun sürede olmucakancak çocuğuma bakabiliyorum dışarı çıksam yoruluyorum enrjim bitiyor iş yapsam çocuğa bakamıyorum yarın annmde gidiyor evden sışarı çıkamam artık (
zaten hep sağlı sollu yatıyorum canım o gün gezmeye gitmiştik yanımıza yatırınca sırt üstü bırakıverdim tam dalmamıştı çünkü sonra bir baktım paşam yan dönmüş sevmiyor sırt üstü yatmayı.. artık yan yatırsam da sırt üstü çok rahat dönüveriyor.. yan yatırma yastığını ilk günden beri kullanıyorum inş. yüz üstü falan dönmez.. çünkü kafasını kaldıramazken yüz üstü dönüyor çok tehlikeli oluyor.. bir dee benim oğlan sırt üstü yatırsam da kafasını bir tarafa doğru çeviriyor.. kafası çekiç gibi oldu oğlanın hiç kafanın arkasına yatmıyor
Ameliyattan sonra doktorum batikon ve krem verdi cilt altı dokusunu yeniler yazıyor üstünde ona devam ediyorum benim de yapıştırma oldu dikiş yok ama yine de verdi
Kızımında 2 gün yeşil geldi kan hapı içmiştim demek ondanmış bittiği için kullanmadım düzeldi ben de endişelenmiştim içim rahatladı teşekkürler canım
Genel anestezi ile mi yaptın doğumunu benim ilk doğumum genl anesteziydi bir daha hiç eskisi gibi olamıycam derdim ikinci sipinal oldu çok şükür iyiyim ben anesteziden olabileceğini düşündüm ilk doğumumda 20 yaşındaydım oysa çok daha iyi hissetmem gerekirdi
Bebekler ilk ayda sırt üstü yatırsanda başını yana çevirir zaten kafa şekli için endişelenme sonra yuvarlak şekle geliyor benim kızım da dönüyor korkudan yatağa yatırırsam ortasına yatırıp yanına yastık koyuyorum şimdiden bu kadar hareketliler büyüdükçe ne olacaklar bilmiyorum
Ameliyattan sonra doktorum batikon ve krem verdi cilt altı dokusunu yeniler yazıyor üstünde ona devam ediyorum benim de yapıştırma oldu dikiş yok ama yine de verdi
Little black dress Canim kremin adi ne ve ikisiyle nasıl bakim yapıyorsun anlatir misin bende yapmak istiyorum.
Kızımında 2 gün yeşil geldi kan hapı içmiştim demek ondanmış bittiği için kullanmadım düzeldi ben de endişelenmiştim içim rahatladı teşekkürler canım
Genel anestezi ile mi yaptın doğumunu benim ilk doğumum genl anesteziydi bir daha hiç eskisi gibi olamıycam derdim ikinci sipinal oldu çok şükür iyiyim ben anesteziden olabileceğini düşündüm ilk doğumumda 20 yaşındaydım oysa çok daha iyi hissetmem gerekirdi
Bebekler ilk ayda sırt üstü yatırsanda başını yana çevirir zaten kafa şekli için endişelenme sonra yuvarlak şekle geliyor benim kızım da dönüyor korkudan yatağa yatırırsam ortasına yatırıp yanına yastık koyuyorum şimdiden bu kadar hareketliler büyüdükçe ne olacaklar bilmiyorum
Selam anneler herkes iyidir umarım bebislere de alismissinizdir inşallah bizim bir sorunumuz var oğlum emerken çok tıkanıyor süt ilk çekmeye başladığında fiskirtarak akıyor oğlum da nefes almadan birden içmek istiyor her seferinde mutlaka 1-2 kez boğazına kaçırıyor sütü napicami bilemedim yaa aynı şeyi yaşayan varsa çözüm istiyorum bişey olcak diye aklım çıkıyor emzirirken
Selam anneler herkes iyidir umarım bebislere de alismissinizdir inşallah bizim bir sorunumuz var oğlum emerken çok tıkanıyor süt ilk çekmeye başladığında fiskirtarak akıyor oğlum da nefes almadan birden içmek istiyor her seferinde mutlaka 1-2 kez boğazına kaçırıyor sütü napicami bilemedim yaa aynı şeyi yaşayan varsa çözüm istiyorum bişey olcak diye aklım çıkıyor emzirirken
olabilir biraz sağ pompa ilekızlar benim kız akşam üstü 7 buçuktan beri uyumuyo bi derdi var ama anlamıyoz? memede emiyo biraz fışkırmaya başlasın ağlıyoçok geldiği içinmi acaba ememiyo off napıcağımı bilmiyom uyumuyooo
selam bayanlar. bugün 15 günlük olduk. şu 15 gün bana baya bi tecrübe kazandırdı. ilk 5 gün inatla hiçbişey verdirmedim. meğer o kadar aç kalmış ki sarılık oldu 1 gün hastanede yattı. oğlumun o mama biberonunu nasıl kaptığını gördüm ya. gözlerimden yaşlar dolu gibi yağdıkendimi çok kötü hissettim. meğer sütüm çok azmış. hastanede mamayla birlikte sağarak anne sütü verdik. 2 saate bir 25 ml anca çıktı süt. şu an hala sağıyorum. sütüm çok az olduğu için sürekli meme almıyor. ben de son damlasına kadar sağıp veriyorum. çok şükür birazcık arttı. şimdi 2 saate bir 35-40 ml çıkıyor. yine de çok az ama napıyım midesine biraz olsun anne sütü gdiyor. bi de elektrikli pompa sütü arttırıyormuş ondan dolayı içim rahat çok şükür. etraftan mama verme diyenlerin ağzına mama doldurasım geliyo. keyfimden veriyorum sanki. hastalığını atlatması için iyi beslemem lazım. 30 ml sütle doymuyor ki.
ya kızlar 3*4 gundur sutum azaldı sankı
goguslerım daha bı cıvık cıvık
ozellıkle gunduzlerı bıde bebıs gunduz daha cok meme tepesınde oldugundan
pek bırıkmıyo sanırım sutler
gece uyuyunca doluo masallah gece sorun olmuyo
dınlenme ve uyku cıdden onemlı
ama gunduzlerı kızım doymuyomus gıbıme gelıyo
sut artırıcı neler yapabılırız
humana ıcıyorum ben bıde bol su
baska bısey ıcmıyorum ama varsa bıldıgınız pratık onerıler
kayısı hosafı ıcmıstım cocuk su gıbı yaptı kakasını bıraktım
bılemedım baska ne yapayım
ya kızlar 3*4 gundur sutum azaldı sankı
goguslerım daha bı cıvık cıvık
ozellıkle gunduzlerı bıde bebıs gunduz daha cok meme tepesınde oldugundan
pek bırıkmıyo sanırım sutler
gece uyuyunca doluo masallah gece sorun olmuyo
dınlenme ve uyku cıdden onemlı
ama gunduzlerı kızım doymuyomus gıbıme gelıyo
sut artırıcı neler yapabılırız
humana ıcıyorum ben bıde bol su
baska bısey ıcmıyorum ama varsa bıldıgınız pratık onerıler
kayısı hosafı ıcmıstım cocuk su gıbı yaptı kakasını bıraktım
bılemedım baska ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?