- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.041
Ameliyattan sonra doktorum batikon ve krem verdi cilt altı dokusunu yeniler yazıyor üstünde ona devam ediyorum benim de yapıştırma oldu dikiş yok ama yine de verdi
Little black dress Canim kremin adi ne ve ikisiyle nasıl bakim yapıyorsun anlatir misin bende yapmak istiyorum.
Batikonu 15 gün kullanıp bıraktım pamukla sürdüm ama artık gerekmez kullanmana gerek yok rem decubex onu hala kullanıyorum az kaldı bitme üzere günde 1 kez dikiş yerine sürüyorum
Evet cnm genel + spinal şklinde oldu benim sezaryan olmak istemiyordum birde o yüzden pskoljmde etkilndi dkişler kaç ayda kendine geliyor eski halime ne zamn dönücem
Benim ilkinde dikişlerim 1 hafta sonra alınmıştı alınana kadar yatıp kalkerken gerilme hissediyordum canım yanıyordu alınınca geçti ameliyat yerinde sıkıntı olmadı dikiş yerimde çabuk iyileşti ama kendimi iyi hissetmem 1 yılı buldu ilaç falanda kullanmamıştım vardır belkide sebebi kan ve vitamin ilaçlarına devam etmek gerekiyormuş senin ne gibi sıkıntıların var
Canim bende anestezi aldim ne zaman eski haline döndün ilk doğumunda??
Arkadaşıma yazdığım gibi 1 yılı buldu düzelmem ama dikiş yerlerim değil genel olarak ağrı yorgunluk oldu senin dikiş yerlerinde mi ağrın var
canım ara sıra bızdede oluyo bu durum
tıkanıyo cocuk nasıl cevırdıgımı bılemıyorum panıkten
hemen yuz ustu cevırıp sırtına vuruyorum brz oksuruyo snra gecıyo
sut bol geldıgı zaman bırden de cekınce o aclıkla kuzular
bogazlarına kacıyor sanırım buna yapcak pek bısı yok
sakın olup yavas cekmeyı ogrenmelerı gerekecek
ya kızlar bnm kızın dılı beyaz olmus
sut artıgı fln dıyodum snra korktum pamukcuk olmasn bıde dıye
dru arayıp sordum sadece dılınde varsa o beslenmeden olur
dudak ve yanak ıclerıne damaklarına bak orda da varsa pamukcuktur dedı
ama ıcım rahat degıl aranızda varmı boyle olan?
Kızımda oldu benim ben de ilk zamanlar süt ve kusmuk artğı diye düşündüm nette baktım pamukçuk yazıyor korktum değilmiş çok şükür
1 çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı karbonat at karıştır parmağına sargı bezini sar suyla aslatıp dilini sil
temizlenir arada yap doktorlar 1 2 çay kaşığı su verin günde diyorlar oluşumunu engelliyormuş
Selam anneler herkes iyidir umarım bebislere de alismissinizdir inşallah bizim bir sorunumuz var oğlum emerken çok tıkanıyor süt ilk çekmeye başladığında fiskirtarak akıyor oğlum da nefes almadan birden içmek istiyor her seferinde mutlaka 1-2 kez boğazına kaçırıyor sütü napicami bilemedim yaa aynı şeyi yaşayan varsa çözüm istiyorum bişey olcak diye aklım çıkıyor emzirirken
Süt bol geldiği zaman oluyor olunca parmağınla iki kaşının ortasını yukarıya kaldırır gibi yapabilirsin yada kaldırıp gaz çıkartır gibi hafif sırtına vurabilirsin
ya kızlar 3*4 gundur sutum azaldı sankı
goguslerım daha bı cıvık cıvık
ozellıkle gunduzlerı bıde bebıs gunduz daha cok meme tepesınde oldugundan
pek bırıkmıyo sanırım sutler
gece uyuyunca doluo masallah gece sorun olmuyo
dınlenme ve uyku cıdden onemlı
ama gunduzlerı kızım doymuyomus gıbıme gelıyo
sut artırıcı neler yapabılırız
humana ıcıyorum ben bıde bol su
baska bısey ıcmıyorum ama varsa bıldıgınız pratık onerıler
kayısı hosafı ıcmıstım cocuk su gıbı yaptı kakasını bıraktım
bılemedım baska ne yapayım
Sık emdikleri zaman süt birikmediği için göğüsler yumuşuyor
bol süt için uyku dinlenmek bol su ve kesinlikle tatlı süt yapmaz diyorlar ama kesinlikle fark ediyor
ben hergün yemeye çalışıyorum helva özellikle çok güzel süt yapıyor
komposto yada başka bişey yapmaya vaktim olmuyor ben çareyi tatlıda buldum