2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Biraz pompayla fazlasını alabilirsin. Bu arada hiç şikayet etme nazar değmesin ve fışkırsın sütün . Bak burada sütü yetmeyen sütü az olan ya da sütü hiç olmayan onlarca insan var haline şükret. Sağ fazla sütünü at buzluğA. Ya da fazla süt varsa gönder bize :))

arkadaşlar sütüm az olduğu için sağarak veriyorum. bi de son damlasına kadar sağıyordum. bu sabah hiç farketmedim tam işim bitiyorken gördüm süt pembe olmuş. sol göğsümden kan gelmiş. çıkan süt de anca 30 cc :26:

Zorlanmadan olmuştur bende de oluyor bazen hatta pompaya gerek yok çocuk emerken bile kanıyor bazen. Ziyan etme içir yine de 30 cc bile çok önemli. Şifa niyetine. Doymazsa da mama verirsin minnoşa. Doktorum verilen mama yeter ki şeker içermesin dedi. Piyasadaki mamaların çoğunluğu şeker içeriyormuş. Özellikle de kaşık malarına geçtiğinizde mama içeriklerine çok dikkat edin. Ben çok araştırdım ve doktorumuzun da onayı ile SMA gold veriyorum. Meme sütüyla aynı tatta. Bundan dolayı bebeğim hiç yadırgamıyor tadını.

şimdiye kadar hiç ziyan etmedim son damlasını dahi mamaya katıp verdim dediğin gibi bi damlası dahi şifa niyetine diye. sabah kan gelince korkup attım hepsini.
mama da veriyorum tabi doymuyor yavrum. sarılığı da vardı atlatması için iyice doyması lazım. ben humana nın mamasını veriyorum. ebe onu tavsiye etmişti. anne sütüne en yakın mama dedi. bulmak zor oluyor. eczacımıza önceden sipariş veriyoruz.

Peki merak ediyorum mamayı biberonla mı veriyorsunuz kaşıkla mı

evt cnm kayısı bızede yaramadı ıcmıyorum artık
tahın helvası bıde sut yaparmıs yedım ama oda gaz yaptı sankı
tatlı ztn canım cok cekıyo benım sureklı bsy bulsam yıyorum
soganı bende duydum ama bos yıyemıyorum bı turlu ya
yesek cok ıyı ama ıste yemeklere bol koyduruyorum
bıkac kez mama verdım bende smdıye kdr
bakalım bugunlerde doyuyo sankı dun deneyım dıye mama yaptım yıne
yemedı demek doymustu zorlamadım
keske gecekı gıbı dolu dolu olsa memısler hep
gunduz uyunmuyo sureklı dedıgın gıbı.
Bıde bnm kız gunduzde gecede uykusunda cok mıkırdanıyo
sızınde oylemı dalamıyomu tam acaba dıyorum ama bakıyorum derın uyuyo kolay uyanmıyo
ama yınede ıkınıyo sesler cıkarıyo gerınıyo sureklı uykusunda
uyancak sanıp hep tetıkte oluyorum tabı
bakalım daha nasıl huy degıscek bu kuzular

Peki merak ediyorum mamayı biberonla mı veriyorsunuz kaşıkla mı

Biberonla veriyorum. Avent biberon kullanıyorum deliği çok minik çok az az geliyor. 9 yaşındaki oğlumu da aynı şekilde beslemiştim 1 yıl emdi inşallah bu da emer. 2 öğün emziriyorum 1 öğün mama veriyorum böylece bir sonraki öğünlerde sütüme doyabiliyor. Yoksa her yarım saatte bir emmek istiyor bu da çok verimiz oluyor. Hem yeterli süt birikmiyor hem çocuk doymuyor hem ben yoruluyorum. Stres ve sıkıntısı da cabası. Biz öyle bir sistem oturttuk şimdilik

bana doktorum süt arttırmak için mamma milk maker diye bitkisel bir ilaç verdi suya yada meyve suyuna günde 3 defaa 15 damla damlatıyorsun. internettende araştırdım eczacıyada sordum bayağı etkili birşey olduğunu söyledi. birde milupanın lactamil i içmemi söyledi.

bir dene istersen belki faydası olur

Bende biberonla veriyorum kızıyorlar verme seni bırakır diye. Halbuki biz gündüz dediğin gibi yarım saatte 1 memedeyiz. Gece uyumadan mama veriyorum ki doysun 4 saat falan uyusun diye. Hoş dün gece uyumadı hiç bugün de doyup uykuya dalamıyor. Doktorumuz da özellikle 35 ml den fazla mama verme dedi ikilemdeyim ((((

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar ayağında sallayan var mı
devit damlasını günde kaç damla veriyorsunuz

bu damla ıyımıs canım ya tsk ederım onerın ıcın
ekstra ıcılen bısı degıl sonucta
ıctıgıne katıyosun demek sevdım bak
aldırayım bende esıme eczanede var heralde dımı?

benımkıde anca memede uyuyor koftehor :))
ama yerıne koyunca uyanıyo cogu zaman
ozaman mecbur besıgını sallamak zorunda kalıyorum
yoksa gozunden uykuda aksa ı ıhh uyumuyo hanfendı
bazende ben otururken dızlerıme yatırıyorum dızlerımı hafıfce sag sol yaparken nınnı soyluyorum
oyle de uyudugu oluyor nınnıyı sevdııı fıstıgım ama repertuarımı genısletmem lazım artık :))

ben yaptım geçen hafta
tavuk pilaz
patatesli gül böreği
pilav
sarma
hazır olarakda baklava
ve ayran

ayrıca bebek şekeri

ayakta sallıyorum
beşikte sallıyorum
kollarımda uyuyor bazende memede
keyfi nasıl isterse

bu damla ıyımıs canım ya tsk ederım onerın ıcın
ekstra ıcılen bısı degıl sonucta
ıctıgıne katıyosun demek sevdım bak
aldırayım bende esıme eczanede var heralde dımı?

milupa lactamil de çok etkili şuan onu kullanıyorum
humana kullanyordum onu bıraktım

Benimki sadece emerken memede uyuyor canim..hic sallamiyorum alışır diye..

memede uyuması çok kötü sonra siz olmadığınızda başkası uyutamaz olur.
gerçi ayakta sallamkta kötüama ben olmasam bile başkalarıda uyutabilir çünkü ben ağustosta iş başı yapacağım
memede uyuması işime gelmedi anlayacağınız
gerçi ben hiç sallamak istemeim ama 3 gün boyunca inat ettim sallamadım
oda inatetti uyumadı

benimde 22.gün devam ediyor bazen 2-3 gün bir şey olmuyor sonra tekrar başlıyor düzensiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…