2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar bebeklerinizi acken mi yıkıyorsunuz tokken mi?herkes baska soyluyor bilemedim

valla ben emzırıp hemen yıkıyorum tokken
acken zaten huysuz oluyolar o halde yıkanmazkı
banyodan sonrada uyuyor zaten
karnı tok sırtı pek ohh keyıf yapıyor :)

lactamıl ıyı dıyosunuz hım
ben humana ıcıyorum ama tabı faydasını cok anlamıyorum
kessem ozmn anlarım sutum ıdare edıyor sımdılık
bakayım bu kutum bıtınce mılupa alayım bıde
fıskıracakmı sutler :)

Bende humana içiyorum saniyordum meğer hipp marka iciyomusum memnunum :)

açken ağlar
tokken kusar
yaptırmadan önce birazcık yedir 1 saat oyala ondan sonra yaptır

valla ben emzırıp hemen yıkıyorum tokken
acken zaten huysuz oluyolar o halde yıkanmazkı
banyodan sonrada uyuyor zaten
karnı tok sırtı pek ohh keyıf yapıyor :)

Tesekkur ederim cevaplarınız için.

selam kızlar..

bende tokken yıkıyorum çünkü açken malesef mızırdamadan durmuyor... eh o haliylede yıkanmıyo malesef..... sizinki uyanıkken ağlamadan duruyomu benimki durmuyo normalmi :) göknil de hiç böyle olmamıştı uyanıkken ağlamazdı bunun huyu suyu farklı biraz :))

Bi sey dahs sotucam fazla olmazsam :) eşimden hacı sakir yumusatici istemistim bulamaomis dalin hipoalerjenik almis yumusatici almis kullaniyim mi sizce yoksa zararli midir kullanan var mi

Kizlar size de bas dönmesi gibi, sersemlik gibi hal gelip gidiyor mu?? 21gunluk olduk ama daha gecmedi benim..kan degerlerim de iyi cikti ama anlamadim

kızlar ben banyoyu aç yaptırıyorum güzelce emzirdiğimde çok guzel uyuyor rahatlamış oluyor hep öyle denk geldi yada ben öyle sanıyorum banyodan sonra 2 3 saat uyuyor

bende sallıyorum malesef bir haftalıkken üşüttüm onada geçti karnı çok ağırdı sardı sarmaladı kv salladı yoksa kendi kendine uyuyordu şimdi ne mümkün bir saat sallıyorum anca dalıyor hatta tavana asıcağız beşik olmuyor elde saatlerce kucağa alıştırdı neymiş kendi çok hevesliymiş üç çocuk büyütmüş hep kendi uyumuş kucağa almamış buna böyle sankı kendi bakıyor bişey diyemiyorum ama sinirden deli oluyorum resmen

benim 36 gün kahve leke geliyor günlük ped kullanıyorum
eşim kırkı dört gözle bekliyor ben nedense hiç istemiyoum ya

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar ayağında sallayan var mı
devit damlasını günde kaç damla veriyorsunuz

Valla memede de uyuyor beşiğindede sallıyorum bazen kucağımda emdikten sonra yastığın üzerinde hafif sallıyorum keyfine göre inatçı olduğumuz için kollarım kas yaptı bu arada memede uyuması sana alıştırmaz canım zaten emerken uyuyup kalıyor eğer yattığın yerde hem emzirip hem kendin yatarsan kokuna alışır benimki emerken uyuyor biraz bekliyorum dalsın diye sonra beşiğine koyuyorum korkma emerken uyursada alışmaz yani

Bende korkuyorum biraz kilosu düşük doğdu oğlum 2450 gr şimdi 3400 oldu ama altını değiştirirken bile soğuk alıyor 2 gün kakasını yeşil yaptı karnı ağrıda sadece yatak odasında altını değiştirdiğim için 25 günlüğüz 2 kere yıkadık benim korkum yüzünden bu gece eşimle yıkıycaz bakalım canım birde dr özellikle açıklıyor bebek ne zaman isterse kucağınıza alın diye çünkü kendilerini yalnız hissederlermiş korkarlarmış sakın kucağa alkışmasın diye almamazlık yapmayın demişler kucağa alınan bebekler daha güvenli olurlarmış ben sık sık alıyorum öpüp koklayıp evde gezdiriyorum kucakta müzik açıp şarkı söylüyorum o zaman ağlamadan sürekli beni dinliyor hele karnı toksa çok keyifli dene müzik olayını

aranızda çalışan varmı işe dönecekler kim bakacak minikleinize benimde bir ağustos iş başı kv bakcak sorcaz bakarsa tabi ben yıllık ızınimi kullanıp eylül de iş başı yapıcam yasada çıkmadı bakalım zolu günler bizi bekler

Kızlar bişey sorucam benim oğlum çok sesli uyuyor sürekli mıkır mıkırbirde nefes alışları çok ilginç bazen çok sessiz oluyor nefesini kontrol ediyorum bazende sürekli sesli nefes alıyor hatta nefesi kesiliyor gibi yapıyor sonra tekrar alıyor gece odada korku filmi gibi oluyor eşimle ikisinin horultusundan 2 saat uyku uyuyamıyorum

canım bebek bu üşür üşümese senden geçer yediğinden içtiğinden illaaki öyle böyle büyücekler ama çok geç göbeği düştükten sonra biz bir gün ykadık birgün yıkamadık gün aşırımı deniliyor ne yıka sende yok bızımkı tam bir kucak alışkanlığı yatağına koydugun an yaygara öylr böylr değill müzik bizim şirinemiz ar gazeteden almıştık masal ve ninnileri var kendi kendine peş peşe çok iyi onu açıyorum

benim başka merak ettiğim görüyorlarmı duyuylarmı tepki veriyor diyorki büyükler ne duycak ne bilcek ya nasıl anlıyor tak ses oldumu hemen uyanıyor bızıklanıyor:)

merhaba kızlar ,
size sorum olucak, oğlm gece ve gündüz memede uyuyor fakat memeyi bırakıp yatağa koyar koymaz gözleri açıyor , memeyi sürekli ağzında istiyor emmiyorda emsede zaten fazlasını çıkartıyor , emdikten sonra doyduğuna emin olunca yalancı meme versemmi , aslında hiç istemiyorum ama geceleri çok zor oluyor bazen hiç uyumuyor meme hep ağzında olsun öylede olmazki (
yorumları bekliyorum , şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:

Benimde iznim 15 ağustosta bitiyor( şimdiden aklıma düşünce kara kara düşünüyorum nasıl ayrılacağım diye( yasa çıksaydı en azından 2 ay daha uzayacaktı ekim 15 e kadar yinede küçük bir umudum var. Heyet raporu almaya çalışacağım geçen yıl doğum yapan arkadaşlarım hep öyle yaptı 2şer ay 2şer ay aldılar çoğunun 8,9 aylık oldu çocukları. Bende yıllık izindi rapordu heyet raporuydu en az 6 aylık olana kadar başlamayı düşünmüyorum. Hatta bu yılı kapatıö yılbaşında başlarım diyorum. tani rapor alanilirsem. Ev kredimiz var olmasa ücretsiz izne ayrılırdım ne güzel. Ama işe başladığımda kayınvalidem bakacak büyük ihtimalle. Off nasıl ayrılacağız biz bu minnaklardan uyurken özlüyorum ben meleğimi...

Aynı sıkıntı bende de var ve kafayı yemek üzereyim. Doymuyor diye mama verdim o da çare olmuyor uyumuyor. Ben emzik veriyorum onu da atıyor ağzından o da çare olmuyor yani

Kizlar size de bas dönmesi gibi, sersemlik gibi hal gelip gidiyor mu?? 21gunluk olduk ama daha gecmedi benim..kan degerlerim de iyi cikti ama anlamadim
Canim aynenbende de uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor

Bende agustosun 19unda basliyorum maalesef annem ve kvalidem donusumlu bakacak olmazsa kadin tutucaz
Benimkide garip sesler cikariyor boguluyor gibi hırıldıyor gibi.
Bende yalanci meme vermem diyordum fakat bir gun hic susmadan agladi ve ben de cikip aldım baya ise yarigor aventin damaksizindan aldim 0-3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…