- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.081
Kizlar bebeklerinizi acken mi yıkıyorsunuz tokken mi?herkes baska soyluyor bilemedim
Yok canım alinmadi dikisler..estetik dikis kenarlarda iki düğüm vardı düğümler k ayboldu simdi.niye aci ve agri devam ediyor bilmiyorum
Kızlar sizinde Eşinizin tarafı bebegi hep kendilerine benzetiyor mu?niye böyle yapiyolarki bana da benziyo babasina da..ikimizin bebegi sonuçta:)
bizimkilerde eşimin tarafıda bende babaya benzetiyoruz:)) daha çok ufaklar canım değişir zamanla sana da benzer annesi:))
ayakta sallıyorum
beşikte sallıyorum
kollarımda uyuyor bazende memede
keyfi nasıl isterse
milupa lactamil de çok etkili şuan onu kullanıyorum
humana kullanyordum onu bıraktım
memede uyuması çok kötü sonra siz olmadığınızda başkası uyutamaz olur.
gerçi ayakta sallamkta kötüama ben olmasam bile başkalarıda uyutabilir çünkü ben ağustosta iş başı yapacağım
memede uyuması işime gelmedi anlayacağınız
gerçi ben hiç sallamak istemeim ama 3 gün boyunca inat ettim sallamadım
oda inatetti uyumadı
lactamıl ıyı dıyosunuz hım
ben humana ıcıyorum ama tabı faydasını cok anlamıyorum
kessem ozmn anlarım sutum ıdare edıyor sımdılık
bakayım bu kutum bıtınce mılupa alayım bıde
fıskıracakmı sutler :)
açken ağlar
tokken kusar
yaptırmadan önce birazcık yedir 1 saat oyala ondan sonra yaptır
valla ben emzırıp hemen yıkıyorum tokken
acken zaten huysuz oluyolar o halde yıkanmazkı
banyodan sonrada uyuyor zaten
karnı tok sırtı pek ohh keyıf yapıyor :)
Kizlar size de bas dönmesi gibi, sersemlik gibi hal gelip gidiyor mu?? 21gunluk olduk ama daha gecmedi benim..kan degerlerim de iyi cikti ama anlamadim
sezeryan olan arkadaşlar kanama durumunuz nasıl acaba?benimkisi 8 gün sürdü tamamen kesildi dedim bitti heralde.sonra başladı yine kesiliyor arada sonra bi bakıyorum geliyor tekrar..ilk doğumumda nasıldı unuttum 3 yıl geçti aradan
Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar ayağında sallayan var mı
devit damlasını günde kaç damla veriyorsunuz
kızlar ben banyoyu aç yaptırıyorum güzelce emzirdiğimde çok guzel uyuyor rahatlamış oluyor hep öyle denk geldi yada ben öyle sanıyorum banyodan sonra 2 3 saat uyuyor
bende sallıyorum malesef bir haftalıkken üşüttüm onada geçti karnı çok ağırdı sardı sarmaladı kv salladı yoksa kendi kendine uyuyordu şimdi ne mümkün bir saat sallıyorum anca dalıyor hatta tavana asıcağız beşik olmuyor elde saatlerce kucağa alıştırdı neymiş kendi çok hevesliymiş üç çocuk büyütmüş hep kendi uyumuş kucağa almamış buna böyle sankı kendi bakıyor bişey diyemiyorum ama sinirden deli oluyorum resmen
Bende korkuyorum biraz kilosu düşük doğdu oğlum 2450 gr şimdi 3400 oldu ama altını değiştirirken bile soğuk alıyor 2 gün kakasını yeşil yaptı karnı ağrıda sadece yatak odasında altını değiştirdiğim için 25 günlüğüz 2 kere yıkadık benim korkum yüzünden bu gece eşimle yıkıycaz bakalım canım birde dr özellikle açıklıyor bebek ne zaman isterse kucağınıza alın diye çünkü kendilerini yalnız hissederlermiş korkarlarmış sakın kucağa alkışmasın diye almamazlık yapmayın demişler kucağa alınan bebekler daha güvenli olurlarmış ben sık sık alıyorum öpüp koklayıp evde gezdiriyorum kucakta müzik açıp şarkı söylüyorum o zaman ağlamadan sürekli beni dinliyor hele karnı toksa çok keyifli dene müzik olayını
aranızda çalışan varmı işe dönecekler kim bakacak minikleinize benimde bir ağustos iş başı kv bakcak sorcaz bakarsa tabi ben yıllık ızınimi kullanıp eylül de iş başı yapıcam yasada çıkmadı bakalım zolu günler bizi bekler
merhaba kızlar ,
size sorum olucak, oğlm gece ve gündüz memede uyuyor fakat memeyi bırakıp yatağa koyar koymaz gözleri açıyor , memeyi sürekli ağzında istiyor emmiyorda emsede zaten fazlasını çıkartıyor , emdikten sonra doyduğuna emin olunca yalancı meme versemmi , aslında hiç istemiyorum ama geceleri çok zor oluyor bazen hiç uyumuyor meme hep ağzında olsun öylede olmazki(
yorumları bekliyorum , şimdiden teşekkürler..
Canim aynenbende de uykusuzluk ve yorgunluktan oluyorKizlar size de bas dönmesi gibi, sersemlik gibi hal gelip gidiyor mu?? 21gunluk olduk ama daha gecmedi benim..kan degerlerim de iyi cikti ama anlamadim
Bende agustosun 19unda basliyorum maalesef annem ve kvalidem donusumlu bakacak olmazsa kadin tutucazaranızda çalışan varmı işe dönecekler kim bakacak minikleinize benimde bir ağustos iş başı kv bakcak sorcaz bakarsa tabi ben yıllık ızınimi kullanıp eylül de iş başı yapıcam yasada çıkmadı bakalım zolu günler bizi bekler
Benimkide garip sesler cikariyor boguluyor gibi hırıldıyor gibi.Kızlar bişey sorucam benim oğlum çok sesli uyuyor sürekli mıkır mıkırbirde nefes alışları çok ilginç bazen çok sessiz oluyor nefesini kontrol ediyorum bazende sürekli sesli nefes alıyor hatta nefesi kesiliyor gibi yapıyor sonra tekrar alıyor gece odada korku filmi gibi oluyor eşimle ikisinin horultusundan 2 saat uyku uyuyamıyorum
Bende yalanci meme vermem diyordum fakat bir gun hic susmadan agladi ve ben de cikip aldım baya ise yarigor aventin damaksizindan aldim 0-3 aymerhaba kızlar ,
size sorum olucak, oğlm gece ve gündüz memede uyuyor fakat memeyi bırakıp yatağa koyar koymaz gözleri açıyor , memeyi sürekli ağzında istiyor emmiyorda emsede zaten fazlasını çıkartıyor , emdikten sonra doyduğuna emin olunca yalancı meme versemmi , aslında hiç istemiyorum ama geceleri çok zor oluyor bazen hiç uyumuyor meme hep ağzında olsun öylede olmazki(
yorumları bekliyorum , şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?