2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar 1haftadır oğlumun başında 37.4 ateşi var ama vücut ve koltuk altı 36.4 anlayamadım doktora gittik tahlil yaptılar herşey normal.sadece calpol verdi halen aynı.şu lazerli ateş ölçerden var bizde ölçüp duruyorum ama hep aynı.burnu tıkalı rahat ememiyor uyuyamıyor of ne zaman iyileşcez ne yapabilirim fikri olan var mı?

kızlar herkese selam,

doğum yapmayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Allah hepimizin bebeklerine uzun sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah..

biz biraz zorlu bir doğum süreci geçirdik ama şu an iyiyiz çok şükür.. binlerce hatta sonsuz şükür rabbime..

doğum hikayemi ayrıca yazıcam ama biraz bahsedeyim, arada girdim foruma okudum yazılanları ama yazmak bile gelmedi içimden biraz bunalım vardı

sezeryan olacağım sabah plasenta ablasyonu diye adlandıırılan eşin önden gelmesi durumunu yaşadık. kanama ve parçaların düşmeye başlamasının anında uyandım sabah saat 03:45 civarıydı hızlı davranmamız ile sonsuz şükürler olsun toplam 1 saat içinde bebeğim dünyaya geldi, bu kadar hızlı olmamıza rağmen oksijensiz kalmış 3 gün yoğun bakımda kaldı.

şimdi toparlıyoruz inşallah. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın, şimdi ağlamaya başladı benim paşam ben kaçar..

sevgiler.

maşallah 1.5kilo çok iyi... benim oğlan 15 gün hiç kilo almadı sarılığı çok uzadı sonra haftada 300 gram almaya başladı.. 3700 doğdu 5 haftalıkken 4500 çıktı..

maşallah 1.5kilo çok iyi... benim oğlan 15 gün hiç kilo almadı sarılığı çok uzadı sonra haftada 300 gram almaya başladı.. 3700 doğdu 5 haftalıkken 4500 çıktı..

Evet cnm kilo alimi iyi ama hic usanmadan emziriyorum ilk 15 gun gogus yaralarim vardi aglaya aglaya emzirdim pasami cok sukur kilo kaybimiz hic olmadi

banada sürekli korse deyip duruyorlar
paylaşım için sağol o egzersizleride paylaşırsan sevinirim teşekkürler:)

benimde çok berbattı göğüs kalkamı işe yaradı

Kızlar hangi marka bebek bezi kullanıyorsunuz ve bebişlerinizin poposunu neyle temizliyorsunuz markaları yazarsanız sevinirim

benimde çok berbattı göğüs kalkamı işe yaradı

canım benim gögüs ucum yok buyüzden cok cok küçük bi cıkıntı cıktı mı tabiii onu da pompayla cıkarmaya calısıyom bebek direk ona saldırıyo offffff yanıyorum canım yana yana emziriyom...ama cok sükür masallah barekallahhh bebiş ilk hafta 40gr 2.hafta 300gr kilo aldı doktora gögüs uclarımı gösterdigimde cok sasırdı ...bu gögüs yarılmalarınla hemde gögüs ucun olmadan nasıl emzirdin dedi...ama bebişin kilo aldıgını söyledigimde takdir etti beni... yuppiiiiiiiiii canıım cok acıyooo ama işte herseyy bebiş için...........ama hiç ümidim yokk bu gögüs yaram gecmeyecek cünkü yara tekrarlayıp duruyoooooooo

Kızlar hangi marka bebek bezi kullanıyorsunuz ve bebişlerinizin poposunu neyle temizliyorsunuz markaları yazarsanız sevinirim

prima premium care almıştım ilk onunla başladım berbat geldi bebeğime petekli doku olduğu için çok pişik yaptı sürekli tenine yapıştı sevmedik onu sonra prima yeni bebek serisine geçtik ve saf zeytinyağı ile maşallah hiçbirşeyimiz kalmadı sebamed mustela kullandım onlar da iyi gelmedi çözümü zeytinyağında bulduk

garmastan pomad baya etkılıymıs gogus ucu yaralarında canım

benımkının de burnu cok tıkanırse emerken rahatsız olursa serum fızyolojık damlatıyorum okyanus suyunu ve burun asprıtaoruyle cekıyorum. rahatlıyor o zaman

Kızlar bebişi yeşil kaka yapan oldu mu hiç? Benim bugün akşam 2 defa yeşil kaka yaptı bebişim herhangi bir sıkıntısı yok uyuması emmesi normal ateşi vs de yok netten araştırdım biraz çeşitli sebepler yazılmış. Başına gelen varsa tecrübelerinden faydalanmak istedim. Geçen gün burda yeşil kakayla ilgili bir yazı okuduğumu hatırlıyorum ama şimdi bulamadım.

premium care den çook memnunuz biz, popomuzu da premium care ıslak havlu ile siliyoruz. yüzümüz için de unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil kullanıyoruz çünkü göbeğimiz 11. gün ama hala düşmedi vücudumuzu ve yüzümüzü onunla temizliyoruz.

göbeklerimiz ne alemde bu arada? kaç günde düştü sizlerde?

kızlar doğum öncesi hastanedeki eğitimde söylemişlerdi; ben de zeytinyağı ile ilgili kullanırım diye düşünüyordum; ancak zeytinyağı asit içerdiğinden cilt Ph ına uygun değilmiş bu nedenle de önermiyor doktorlar. bilginiz olsun..

benımkının de burnu cok tıkanırse emerken rahatsız olursa serum fızyolojık damlatıyorum okyanus suyunu ve burun asprıtaoruyle cekıyorum. rahatlıyor o zaman

bebek hemşiresi demişti, burun aspiratörü kullanmayın sakın, ne kadar basınç uygulandığını bilemezsiniz; otribebe nazal aspiratör kullanın emiş gücünü kendiniz ayarlamış olursunuz demişti.. aklınızda olsun..

Premıum care bez ve onun ıslak mendilini kullanıyorum. Pişik için zdrave diye bi krem kullanıyorum ben çok memnunum.

Huggies kullandık 1 tane alerji yaptı popişimizi. Kıpkırmızı olmuştu zor geçirdik. Onun dışında hiç sorun yaşamıyoruz şükür.

Bizim boynumuz ve kafamızın arkası baya yoğun isilik oldu kızlar bunun için önerebileceğiniz birşey varmı? Çocuk Dr U sütünü sür dedi ama pek fayda etmiyor.

Bide bnm oğlan hiç uyumamaya başladı max yarım saat uyuyor derin hiç dalmıyor çok yoruluyorum (((

yüz ve baştaki isilikler için su ile günde 3 kere sil kurula ardından stilex sür dedi.gaz mı uyandırıyor bebişini acaba ya da tam doymuyor da olabilir.gaz için sab simplex kullanıyorum gaz olsa da olmasa da düzenli kullanmak gerekiyor bizde çok işe yaradı ayrıca ağzımızda da pamukçuk oldu.emzirmeden sonra 1 kaşık su ver dediler ayrıca dr.mikostatin verdi.işte bizim sorunlara karşılık yaptıklarımız belki sizler de yardımcı olur.

Bizde prima premium care kullaniyoruz bide primanin islak mendilini almistik ama cogunlukla pamuk ve ilik su ile temizliyoruz. Krem olarakta sebamed pisik onleyici kullaniyorum cokta memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…