- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.161
canım benım rabbım yardımcın olsun
mınık kızına sıfa versın tez zamanda ınsallah,
dualarım senınle guzel haberlerıını alalım bundan sonra..
NURRAY geçmiş olsun rabbim şifasını versin inş.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..
bu arada göğüs ucum benim de yok emziriyorum ama hala yok inanmazsınız belki.. keşke gösterebilsem.. :) ben yatarak emzirmenizi tavsiye ederim böylece siyah kısmı tamamen ağzına tepebilirsiniz.. tam ağlarken ağzı kocaman sokuverin hepsini.. vücudunu yukarı kaldırıp tam ayarlayın memenizi o küçük deliğe vee lömmpp diye sokuverin.. bunu yapmadan önce şırıngayla ya da pompayla göğüs ucunuzu çıkartın biraz.. kolay gelsin herkese.. ama emin olun benim nasıl emzirdiğime şaşırırsınız hiç ucu olmadanbebeğim ucunu emmiyor ordan sadece süt çıkıyor siyah yeri damağının arasında ezerek süt çıkarıyor...
[QUOTEbnurray;30653193]arkadaşlar bebeğim 33 gündür yoğun bakımda yarın kalp damarlarına girip katiter takacaklar ne olurrrr bize dua edin hayırlısı ile kurtulsun kı<zım iyleşsin dualarınızı beklıyorummmmmmmmm ne olur rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin yavrularımızı bizlere bagıslasın rabbim sen sifa ver kızıma aminnnnnnnn
Canım benim minik yavrun icin dua edicem Allahyardimciniz olsun en yakin zamanda kavusun insallah.[/QUOTE]
Rabbim tez zamanda şifasını versin inş.Kucağına alıp doya doya sevmeyi sevmeyi nasip etsin..
allah acil şifalar tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Allahım şifa versin canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin ve bir daha hiç ayrılmazsınız. Moralini yüksek tut şifa Allahtan bizlere evlatlarımızı bağışlayan Allahım elbet şifasını da verir meleğin için dualarım sizinle canım benim...
Nuray cnm cok buyuk gecmis olsun Rabbim sifa nasip etsin bebegine. Insallah en kisa zamanda iyilesir annesi.
çok üzüldüm canım Rabbim sana sabır bebeğine de şifa versin tez zamanda iyileşir inş. dualarımız seninle
cnm hep aklımdasın rabbım kızına şifa versin şafi adının yuzu suyu hurmetıne..aminn
Nuray canim allah sifa versin en kosa zamanda ins
Kizlar bebisi memede uyuyanlarbenimkide oyle surekli memede bende yoruluyorum yataga yan yatip onu da yanima yan yatirip agzina dayiyorum memeyi o mutlu ben dinlenik tavsiye ederim
Allah bir an önce sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizi çok iyi anlıyorum benimde kızım 18 gündür yoğun bakımda cihazla nefes alıyor tek başına nefes alamıyor inşallah Allah ın izniyle biran önce kızlarımıza kavuşuruz
Nuray, sed 323 Rabbim yardimciniz olsun sifa versin dualarimiz sizinle
Canım Allah tez zamanda şifasını verir İnşallah. Moralini yüksek tut, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
Rabbim yavruna şifa versin canım umarım dualaeımız kabul olur
hepinizede teşekkür ediyorum arkadaşlar yavrum ilaçlara cevap vermeye başladı inşallah sizlerin dualrınızla ayaktayız ALLAH hepinizden razı olsun hepinizinde hakkı geçti bana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum inşallah kızm düzeldi iyileşti diye haber verdiğim günlerde gelecek bugun 40 günlük oldu hala yoğun bakımda bebeğimin karın boşluğunda asit var şilöz asit lenf damarlarında kacak yada yırtık varmış inş. iyi olacak tedaviye cevap verdi birazcık damar yollarından besleniyor 5 gündür dualarınızla ayaktayız dularınızı bekliyorum çok sagolun arkadslar rabbim kimseye evlat acısı vermesin bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin amin