2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım benım rabbım yardımcın olsun
mınık kızına sıfa versın tez zamanda ınsallah,
dualarım senınle guzel haberlerıını alalım bundan sonra..

Canım benim minik yavrun icin dua edicem Allahyardimciniz olsun en yakin zamanda kavusun insallah.[/QUOTE]

Rabbim tez zamanda şifasını versin inş.Kucağına alıp doya doya sevmeyi sevmeyi nasip etsin..

allah acil şifalar tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Nuray cnm cok buyuk gecmis olsun Rabbim sifa nasip etsin bebegine. Insallah en kisa zamanda iyilesir annesi.

çok üzüldüm canım Rabbim sana sabır bebeğine de şifa versin tez zamanda iyileşir inş. dualarımız seninle

cnm hep aklımdasın rabbım kızına şifa versin şafi adının yuzu suyu hurmetıne..aminn

Nuray canim allah sifa versin en kosa zamanda ins

Kizlar bebisi memede uyuyanlar benimkide oyle surekli memede bende yoruluyorum yataga yan yatip onu da yanima yan yatirip agzina dayiyorum memeyi o mutlu ben dinlenik tavsiye ederim

Nuray, sed 323 Rabbim yardimciniz olsun sifa versin dualarimiz sizinle

Canım Allah tez zamanda şifasını verir İnşallah. Moralini yüksek tut, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

Rabbim yavruna şifa versin canım umarım dualaeımız kabul olur

hepinizede teşekkür ediyorum arkadaşlar yavrum ilaçlara cevap vermeye başladı inşallah sizlerin dualrınızla ayaktayız ALLAH hepinizden razı olsun hepinizinde hakkı geçti bana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum inşallah kızm düzeldi iyileşti diye haber verdiğim günlerde gelecek bugun 40 günlük oldu hala yoğun bakımda bebeğimin karın boşluğunda asit var şilöz asit lenf damarlarında kacak yada yırtık varmış inş. iyi olacak tedaviye cevap verdi birazcık damar yollarından besleniyor 5 gündür dualarınızla ayaktayız dularınızı bekliyorum çok sagolun arkadslar rabbim kimseye evlat acısı vermesin bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin amin

çoğu zaman sırf senden haber var mı diye girip bakıyorum inan. Tanımıyorum ama hep aklımdasın. Rabbim daha güzel haberler vermeni nasip etsin inşallah canım. Bu haberin bile çok umut verici. En kısa zamanda minik yavrun yanında olsun. Aklıma geldikçe dua ediyorum hep edecem sende habersiz bırakma bizleri. Allahım yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versin kuzuna.

Bez konusu gecti ama aklınızda bulunsun diye söyleyim dedim ben bebeğime 3 çeşit bez kullandım en son molfix aldım pişik yapmıyor fakat hem kilosu tutmuyor hemde sızdırma yapıyor bu sefer prima aktif bebek aldım insallah bundan memnun kalırım

kızlar benim kızım da memede uyuyor.memeden ayırınca 10 dk içinde tekrar uyanıyordu.okudum.yenidoğanların tek bildikleri emmek olduğu için sıkıntılı olduklarında mesela beslenmeden 10-15 dk sonra tekrar aranmaya başlarlarsa gaz sıkıntısı olması daha muhtemel aslında aç değiller diyır uzmanlar.yani biz doymadı da aranıyor sanıyoruz ama aslında emme ihtiyacı hep var.ben de napayım emzik verdim.aldı şükür.emzirme sonrası gazını çıkarınca emziği verip öyle yatırıyorum.zaten uyuyunca ağzından atıyor.beni çok rahatlattı belki aynı durumdan muzdarip anneleri rahatlatır diye paylaşmak istedim.ek gıdaya başlayınca emziği kesmeyi planladım.bakalım artık..

Benim bebeğimde akşama kadar emiyor akşam 12-4 arası uyuyor sadece gündüzleri ondan sonra hep memede doğal olarak gece sütüm kalmıyor çok ağlıyor ben meme arandığı zaman değilde eğer emerken memeyi asılıp bırakıyorsa ve ağlamaya başlıyorsa sütümün bittiğini anlıyorum çok sinirleniyor hemen 30 ml mama yapıp veriyorum rahatlıyor uyuyor emmeyi falanda unutmadı zaten hastanedeki ebelerde unutmaz korkma dedi gün içinde geceleri sadece meme emiyor nasıl unutsunki 1 kerelik mama vermekle inşallahta unutmaz

benimk, de memede uyuyakalıyor ama besiğe koydum mu hemen uyanıyor....bu arada sagol canım.. bende tedirgin oluyodum acep emzirdim haala mı ac bu bebiş diye evhamlanıyordum...verdigin bilgi için teskürlerr

Bende molfix kullaniyorum memnunum kilo olayi tam tutmuyor ama bizde sizdirma olmadi henuz ben 3 numarasini kullanmaya basliycam 2 sikiyor sanki

Benim kizimda aksam 4-9 arasi bi tuhaf oluyo meme istiyor veriyor sut cokta gelsenaxda gelsenhuysuzlaniyor agliyor memeyi itiyor aloyorum ayakta gezdiriyorum meme araniyor ayakta emziriyorum pisss piss diye diye uyuyo 5 dk sonra heri kalkiyor gazini cikariyorum altini degistiriyorum nagife deli gibi esniyor yavrum uykusu var uyuyamiyor 9 da uyuyo rahatliyo cocugum duzelirmiki kizlar cok yoruluyorm...

Canım kendini hiç yıpratma sütün yetmiyor demekki bende çok direndim yetiyor diye hatta gittim tekrar tarttırdım haftada 200 gr almış ebe güzel kilo alıma dedi ama sürekli meme aramaktan uykuya bile dalamadı hep diyorum sadece onun hırsını almak için 30 ml mama yapıp veriyorum ne o çırpınıyor nede ben mahvoluyorum aynen seninle saatlerimiz 4-9 arası benikide o saatlerde çırpınıyordu önce emziriyorum sinirlenene kadar sonra mamayı veriyorum oyalıyorum biraz daha emziriyorum uyuyup kalıyor zaten kendi kendine kuzum şimdide uyudu normalde 4 haftalığız 90-120 ml mama verilmesi lazımmış ama ben saat 8.30 gibi sadece günde 1 kere 30 ml veriyorum gecede kalktığında göğüslerim dolu oluyor emiyor uyuyor gece rahat oluyor yani

off kızlar okuyorumda hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz... memede ağlayan mama takviyesi ile susan ve uykusuz bebeklerimiz var! boğa bebişleri böyle oluyor demekki... şuan kızım babasının omzunda uyumaya çalışıyor... yaklaşık 2 saattir uyanık ve 4 kez meme emdi ağlamaya başladımı zor susturuyoz valla. çareyi fön makinesinde bulduk ikisinide atıyom yatağa öyle uyuyor :)

Canim benimde aklima yetmiyo dusuncesi geldi mama da berdim ama yine susmadi uyumadi mamanin ustune kac kere emdi hatta. ama saat 9 olunca memede kendikiginden gidiyor hic itmeler aglamalar yok benimde aklima artik burclarindan dolayi boyke olduklari geliyor kilo alimida hizli hatta doktoru mamayka alsaydi bu kiloyu dur derdim anne sutu oldugu icin devam edebilir dedi azcik buyuselerde baska seylerle oyalanabilseler aslinda tek oyuncaklari meme...

Bu arada ben hic istemiyordum ama ayakta sallamaya alistircam kuzumu uykuya rahat dalain diye yalanci meme almisti geri birakti onu emerken cok rahattim doyunca veriyisum hirsini aliyodu yavrum simdi alt dudagini emiyor cene yapisini bozucak diye korkuyorum.

Elektirik supurgesini fon makinesini cok seviyolar kuzucuklar ben hamileyken kizima cem karacanin bu son olsun sarkisini soylersim simdi siyledigim an rahatliyo iiih ihhh diye sesler cikariyo sipam keske repertuari genis tutsaymisim:)

kızlar bende nerdeyse emzirmeyi bırakıcam tekrarlayan gögüs ucu yaralarımdan dolayı.....off niye bende emzirmekten zevk alamıyom bebegin anneyle en güzel iletisimi ama ben aksine acı cekiyom emzirirken......tamam bıraktım emzirmeyi diyorum ama bebegim agladıgında ellerini emerken gördügümde kahroluyorum mecbur emziriyorum yine gögüslerim yara....annem diyoki bebeginden nasıl sakınırsın anne sütünü....offf kızlar sizin gögüs ucu yaralarınız gecti mi ???anne olmak gercekten fedakarlıkkk gerektiriyor bunu anladım......

Yaralar beslenme dışında da sürekli memede tutmaktan kaynaklanıyor. Seni emzik gibi kullanmasına izin verme. Lansinoh lanolin merhem çok iyi. Her emzirme sonrasında sürüp 1-2 saat emzirmeden bekle mutlaka faydasını göreceksin. Çok sık aralıklarla acıkıyorsa memeye ilaç sürdüğün aralıkta az mama verip idare edebilirsin. Ama sakın emzirmeyi bırakmayı düşünme, hele ki bebeğine yeten sütün varsa. Bak benim bebeğim benim sütümle doymuyor mama da veriyorum son damlasına kadar alsın diye saatlerce emziriyorum. Benim de yaralarım oluyor ama lansinoh merhemi mutlaka dene derim. Ben her emzirme sonrası sürüyorum çok faydalı.

Canım bebek tam memeyi kavrayamıyor da mı yaraların tekrarlıyor acaba? Bnm oğlum seviyor biraz meme ile oynamayı,sinirlenince falan çekiyor. O zaman acımaya başlıyor benimkilerde. Ben evicap e vitamin kapsülü aldım onu sürüyorum 2 saate tüm acısını alıyor yara da olmuyor. Bi dene istersen

selam taze anneler..
ben 2012 mayıs annesiyım yanı bebegım suan 13 aylıkk ve yazdıklarını okuyunca o gunlere gıttımmm sankı hıc o gunlerı yasamamısım gıbı yaa oysa ne gunlerrr ne zorluklar ne uykusuzluklar yasadımm ılk 2 ay gaz sancısından ayaktaydıkk annelıge alsıma surecı cok zorrr onu kabullenme özgurlugunun kısıtlanması fln ben hala kabullenmıs degılımmm:))))) oğlumu cok cok sevıyorumm tarıfı yok ama cok zor mesekattlı bı yolmusss...uyku duzenı kuramadık daha ama sıze tavsıyem kesınlıkle ayakta sallamayın ben suan 15 kıloluk bı tosunu ayakta sallıorum gece gunduzzzz daha 3 yasına kadar sallarım sanırımm... ama asıl iş yürüyünce baslıomus ben son ıkı aydır pesınde kosmaktan ınanın kılolarımı verdım hepsı gıdıoo merak etmeyınn emzırın bol boll kılo gıdıo ben tam 18 kılo almıstım...hepınınıze bebegınızleeee mutluuuuu gunler dlerım...

canım 38 günlüğüz her memede ağladım nasıl bir acıdır anlatılmaz aşanırki hepimiz yaşadık daha yeni toparlandı sana bir krem dicem fucudin dene birde canım ben hametanda sürdüm artık ne yapmadım ki ağlamaktan acıdan annemde aynılarını söyledi hatta o wn başta daha hastanede dedi dikkat et ki doğum kadar acıdır doğum acısı geçer meme acısı hemen geçmez dye sık dişini canım ne yapacaksın az dayan uzun sürüyor

korkma canım bişey olmaz benim kızımda sğzını oynatıyor ağzında sanıyor yavrum belli bir süre normale dönüyor

maşallah allah sağlıklı ömürler versin oğluna sizede güç evet anneliğe alışmak zor bende bebrğimi tarfisz seviyorum aam bazen bunalıorum sürekli evde sütüm yetersiz kalmasından ağlaşıyr kendime yemek yspıcak zaman bulamıyorum ekmek arası yediğim günler çok oldu :) 38 günlüğüz biraz biraz düzeen giriyr gibi uyma saatleri genelde takip ediyorum aynı saatlere geliyor gibi bizimde kucağı seviyor ama asla memede umuyor ana kucağında sallıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…