- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.181
Canim benimde 20 gun surdu sonra 5 gun falan olmadim sonrasinda yeniden basladi simdi 36 gunluguz damla damla kanamam var yani normal bu yasadiklarimizKizlar herkese selam
Sizin yazdiklarinizi okumak inanin terapilerin en guzeli. Allah hepinizden razi olsun. Yasadiklarimin sizleron de yaadigi seyler olugunu gorunce bu surein noral oldugunu kabulleniyorum. Bebegim premature ddogdugundan ilk gunler uyanmiyoru ok sessizdi simdi ise her seye tepki veriyor e haliyle tepksi aglamakoluyor. Ben oook korkuyordum ama artik yavastan alismya babasladim. Uyku sorunlari devam edior ve bir de ailelerin surekli ynimzda olnasibeni de esimi de germeye basladi. Sukr ylnz degilim ama sikilmaya baslior insan.
Sizlere soracagim bir sey var. Nirmal dogum yaptim ve 39.ggundeyiz. ilk gunden beri cok fazla kanamm olmadi. Diksltim iyilesti. İdrarda mikrop ta ikmadi ama kanamam 20gune kadar suru onra durdu yine basladi hala var ama cok hafif aranizda boyle bir sey yasayan var mi, normal mi bu
Hepinize kolayliklar, allah yavrularinizi bagislain
merhaba anneler çok şükür sağlıklı bir erkek bebğim oldu bugün de tam 30 günü geride bırktık tek sıkıntımız bebeğimin yüzünde isilik şeklinde kızarıklıklar var ve doktor bunun normAL olduğunu söylüyor bazen bakıyorum geçmiş sonra bi bakıyorum yüzünün neredeyse tamamı kızarık bu şekilde sıkıntı yaşayan varmı???
merhaba anneler çok şükür sağlıklı bir erkek bebğim oldu bugün de tam 30 günü geride bırktık tek sıkıntımız bebeğimin yüzünde isilik şeklinde kızarıklıklar var ve doktor bunun normAL olduğunu söylüyor bazen bakıyorum geçmiş sonra bi bakıyorum yüzünün neredeyse tamamı kızarık bu şekilde sıkıntı yaşayan varmı???
Bebegim tam 41 gunluk oldu, dune kadar gayet sakin siddetli aglamayan bir bebekti, dun kirkini ucurmak icin disari ciktik ondan sanirim resmen huyu degisti, uyumuyor, surekli mizmiz ya da aglar vaziyette, anneannem soylemis " erkek bebek cok gazlanir, Ben disari cikalim dendiginde ödüm patlardi" demis, Peki gazlanacak diye disari cikmiyacak miyiz yaz bebegi bunlar evde durulmazki, ya da gaz icin ne yapabiliriz? Ben Humana sut artirici iciyorum birde simdi esime Humana rezene aldirdim onu icsem iyi gelir mi acaba? Sizde durum nasil?
Biz daha 26 günlüğüz ama dün dışarı çıktık. Arabada küp gibi uyuyan çocuk dönüş yolunda daha ağlamaya başladı. Eve geldik 7 gibi gece 1 e kadar katılana kadar ağladı memeden ayrılınca narsan uyutamadım. 1 de artık bayıldı yorgunluktan da uyudu. Sabah 5 e kadar çıtını çıkarmadı. Gazdan mıdır bilmiyorum ama.
Bnmde oğlumda baya isilik var cnm yanaklarda idi sonra boynuna ve ensesine yayıldı Dr sıcaktan olur sütünü sür dedi. Yanaklar geçti şimdi ama boynu ve ensesinde çok var. Ben şampuandan şüphelendim sebamed kullanıyordum bir de bübchen aldım bakalım onu deneyeceğim. Bi arkadaş ilaç kullandığından bahsetmişti isilik için. Ama ismini hatırlamıyorum cnm.
Evet canim buyuk ihtimalle gazdan, buyukler buna cocuga yel girdi diyor :) amannnn napicaz yaaa disari cikmadanda olmazki, bizimkisi 41 gundur yavrum usluydu dun bi ciktik aynen surekli mizmiz ve agladi. 3-4 ay bitene kadar cekecez sanirim.
bende sebamed kullanıyorum ondan mı oldu acaba yada kullandığımız deterjandan mı hacı şakirin sabun tozunu kullanıyorum
Bnmde oğlumda baya isilik var cnm yanaklarda idi sonra boynuna ve ensesine yayıldı Dr sıcaktan olur sütünü sür dedi. Yanaklar geçti şimdi ama boynu ve ensesinde çok var. Ben şampuandan şüphelendim sebamed kullanıyordum bir de bübchen aldım bakalım onu deneyeceğim. Bi arkadaş ilaç kullandığından bahsetmişti isilik için. Ama ismini hatırlamıyorum cnm.
Ben çok bunaldım bekleyemedim kırk çıkana kadar :) Allah tan yaz bebeği doğurduk yoksa kışın kafayı yerdim sanırım:) evet bu yel girme konusundan bana da bahsetmişlerdi. Ben oğlumun edepsizliğine yordum annesine bi para harcatmadı :)
Aynı cnm B'nde hacı Şakir granül kullanıyorum. Ya bizim isilikler sanki vücudunun aşağısına doğru ilerliyor. Annem isilik değil birşey çıkarıyor bu çocuk diyor ama bilemedim. Deterjanı da mı değiştirsek acaba ???
kızlar bende nerdeyse emzirmeyi bırakıcam tekrarlayan gögüs ucu yaralarımdan dolayı.....off niye bende emzirmekten zevk alamıyom bebegin anneyle en güzel iletisimi ama ben aksine acı cekiyom emzirirken......tamam bıraktım emzirmeyi diyorum ama bebegim agladıgında ellerini emerken gördügümde kahroluyorum mecbur emziriyorum yine gögüslerim yara....annem diyoki bebeginden nasıl sakınırsın anne sütünü....offf kızlar sizin gögüs ucu yaralarınız gecti mi ???anne olmak gercekten fedakarlıkkk gerektiriyor bunu anladım......
Uyumak istiyorum( anlayis istiyorum ama esim hic anlayis gostermiyo disari cikiyor ben evde kapali kaliyorum hic dusunmuyor moralim sifir ((
Kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Allaha şükür biz iyiyiz ama cuma öğleden sonradan beri bebişimin kakası yeşil birde sümüksü şeyler gördüm kayınvalidemdeyim apartmanda ebe var ona gösterdim az önce içinde sümksü şeyler olduğu için mutlaka göster dedi yarın 2 de randevunuz var inşallah önemli biley değildir.
Smone canım sıcak havlu koydum bebişide sıcak tuttum ama geçmedi ebede sadece yeşil kaka olsa üşüttüm derim ama sümüksü kıvam enfeksiyon belirtisi olabilir dedi onun için bir göstereceğim
Ebecik cevabn icin tesekkurler. Ben de noml diye dusunuodum ama sorayim dedim icim rahatladi.sag ol
Kizlar benim bebegim sakindi ama c.tesi gunnden beri aksamlari1saatlik aglamlari oluo.huzursuz boyle.bir yerine bii oldu diye cok korkuyorum ama susuyo sonra ama agldiginda emirsem, emzik versem, sallasm ne yapasam susmyo ve cok siddetli aglio. Bi yerne bi mi oldu diye yoklayip duruyorumgazini cikariyorum, karni tok alti temz.afai yiycem. Siz napiyosunuzbu durumda
selam kızlar nasılsınızzz...
kızlar ben bişi sorcaktım ya doğum yapan arkadaşlarda bebeği kakasını yaparken ıkınan ve zorlanan varmı bizimki yapıo ama çok ıkınıyo ve zorlanıyo..bacak jimlastiği ve poposuna masaj yapıorum ama sürekli oluyo..
Yok canım benimkindede vardı sümüksü şeyler geçti 2 günde ben nettende araştırdım bunun için dr antibiyotik tarzı ilaç verse bile kullanmayın geçer demişler o yüzden hiç gidip sormadım dr korkma 1 hafta bile sürebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?