2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hala aynı bizde değiştirmedim hiç bişeyini dışarı çıkıp almaya fırsatım olmadı bende alım bubchen sabunundan bu arada şampuan kullanmadın dimi sadece sabunla yıkadın...

Evet cnm sabunu life sürüp keseliyoruz. Annem acaba şampuan iyi durulanmıyor mu diye şüphe etti de sabun alalım dedi. Bende markasını farklı alayım dedim. Dene bence bi.

Biz yalama konusunda ustayız. Çıplak ve kılsız her yakaladığımız yeri yalıyoruz kol omuz boyun farketmiyor. Çok hırslanırsa baş parmağını sokup ağzına emiyor. Emzik parmak emmekten daha iyi cnm. Parmak eMenlerin o parmağı inceliyor. Emzikte dişlerde yamukluk olabilir ama 6-7 yaşlarında o düzeltilebiliyor.

Arkadaslar bana acil cevap yazarsaniz sevinirim cunku bebegimi uyumadan dus aldirmak istiyorum, annemle yikadim hep simdiye kadar annem gitti ve siz bebeklerinizi tek basiniza nasil yikiyirsunuz, Ben cok korkuyorum, kuveti ve filesi var ön tarafi yikarimda arkasi nasil yikanacak, varsa pratik oneriniz cok sevinirim. Herkese koay gelsin...

Canim eger filen varsa cok rahat yikarsin yuz ustu yatirip sabunla bir yandanda suyu dok boynundan asagisini tabii once sonra kafasini sampuanlayip bir elinle iki kulaginkivirarak kapat ve diger elinle de suyu birden fos diye dok ben boyle yapiyorum.

Sirt ustu yatiyorda yuz ustu Fileye yatabilir mi?

sağa sola yan çevir sırtını yıkarken... ben küvetin içine havlu koyuyorum file yüksek olunca korkuorum.. 4 parmak su doldurup suyun içine sokup çıkarıorum.. en son tasa su hazırlayıp tepesinden döküp çıkarıorum..her gün yıkıoruz kocişle ama ben tek başıma da böyle yıkadım...

kızlar geceleri bebiş 5dk emiyo uyuyo ama ac uyuyo cok ugrasıyorum biraz daha emsin diye ama uykusu tatlı geliyo..içim gidiyo ac ac uyumasına...sizde de oluyo mu?bebeginizi kac saat arayla emziriyorsunuz? bende 1.5-2 saat arayla emzirmeye calısıyom.24 günluk olduk..kızlar bizde de ıkınma sıkıntısı oluyo.duyduguma göre rezene cayı bebişlerin gaz problemini gideriyomus..bende milupanın rezene cayını aldım ama kendim içiyom bebege versem zararı olur mu???

Benimkide bazen az emiyor ama bence ac olsa emer, bence tok oldugu icin emmiyor. Dun gece acikmis sanirim yattigi yerden şapırdanıyordu :) Humana rezene cayini bende iciyorum ve benceee faydasi oluyor bebege, gazi var fakat en azindan rahat cikartabiliyor, kakayida yapiyor cok sukur, birde Ben humananin sut arttiran cayini iciyorum, rezene cayi gunde ne kadar icicez onu bilmiyorum, fazla icip bana dokunmasindan korkuyorum, Ben bir su bardagina tepeleme iki tatli kasigi rezene atiyorum gunde 1 defa.

Kizlar bana bi yol gosterin kafayi yicemm bugün 18 gunluk olduk kizim surekli emiyo sabahtan aksama kadar sadece 2 saat uyuyo sonra dewamli emiyo altina yapiyo hep kucagimda gecede uyumuyor deli olacam lavaboya bile gidemiyorum napcam bilmiyorum mamada wermek istemiyorum ama boylede cok yoruluyorum

teşekkür ederim canm inş. iy olacazz ALLAH IN izni ile

Selam canim O kadar emiyorsa bosa emiyodur süt birikmez göğsünde diye tahmin ediyorum. .brnce aile hekimliginde hemsiren varsa arayip ona sor.yada kilo alimi iyiyse emzik denesen?? Kilo alimi az ise de mama verebilirsin bence gunde 1-2 kez

[bugun tam 44 günlük oldu kızım yoğun bakımda tedavisi sürüyo dualarınızla ayaktayız arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ne zormuş evlatla imtihan RABBİM hayırlısı ile bu imtihanı atlatmayı nasip eylesin inş. kimseyide evladı ile imtihan etmesin o masum bakışları yakıyo yüreğimi delincek yeri kalmadı yarumun damar yolunu çok zor buluyolar artık ama unudumuzu yitirmiyoruz dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

Canim 18 Gunde 360gr almis emzik weriyorum ama almıyor midesini bulandiriyor bilmiyorum napcam dr 40i cikana kadar bekle dedi ama cok zor durumdayım

Canim 18 Gunde 360gr almis emzik weriyorum ama almıyor midesini bulandiriyor bilmiyorum napcam dr 40i cikana kadar bekle dedi ama cok zor durumdayım

Cnm bence doymuyor bebeğin. Şimdilik mama yapıp 1 ölçek ver o da uyusun sen de dinlen. Dinlendikçe sütün de olacak hem psikolojin de düzelecek. Bnm oğlum da 25 günlük olana dek ben hep mama verdim geceleri uyusun diye bnm sütüm yeni yeni yetmeye başladı oğluma.şimdi mama vermiyorum artık. Dr bana da verme mama dedi ama sen iyi olmazsan bebeğine de iyi bakamazsın. Süt de anca 1 ayda gelmeye başlarmış zaten.

Allahım yar ve yardımcınız olsun cnm bebeğine güç ve şifa sana da sabır versin inş.
Umudunu asla kaybetme.

Canim gecmisi okurken gorur gormez atladim yaptirdibn mi bilmiyorum. Benim bebegimde gecemedi isitme testini 3 kere abr ye gonderdiler. Sefakoy kucukcekmecede rumeli hastanesi var. 5 dk da yaptilar gecti cocugum cok sukur. 100 tl aldilar. Cocugun uyumasi icin de kiz uyumazsa emzirirken yapariz demisti ama uyudu sukur. Ben cok kafama takmistim hemencik orda yaptirabilirsin. Odyometri bolumunde

Canim bak eger emzik almadiysa baska marka model falan dene kuzenim bana bisuru para verdim emzik aldim ama annemin bakkaldan aldigi emzigi tuttu demisti. Bide damaklilar yuvarlak uclular bar belki yuvarlak uclu alacak ama saniesanie ye katiliyorum bence doymuyor sen emzirdikten sonra gunde 3 defa sadece 30 cc mama versen iki kasik falan ediyor ama ona yetiyor. Dinlenince sutun daha iyi gelir. Ben cok huzursuzdu diye 3-4 sefer denemek icin verdim ama sorunumuz gazmis. 1 ayda 1 kilo almasi lazim en az. Ama vermeyeceksen emzik cesitleri dene.

Bugün annem gitti ilk kez yalniz kaldim oglumla..28gunluguz..kendimi kafeste kapatilmis gibi ve yalniz hissediyorum

Ah canim benim 14 gunden beri arada ugruyolar yanima tekim bende gece gunduz kendim bakiyorum. Gerci benim yanimda birileri varken de geceleri hep kendim baktim. Uyku yemek cok zor oluyor. Pazar gunude kirkimiz cikiyor yatinda mevludumuz var insallah. İnsallah onu da atlatiriz biran once.

Canim Allah yardimcin olsun isin gercekten zor. Belki biliyosundur ama tahmidiye diye bi dua var icinde sifa ayetleri ve dualari var. Onu oku yada okuyabilen birilerine okut istersen. İnsallah sifasini bulur.

Bugün annem gitti ilk kez yalniz kaldim oglumla..28gunluguz..kendimi kafeste kapatilmis gibi ve yalniz hissediyorum
canım benimde annem gidince öyle oldum çok ağladım geceleri annem bakıyordu bir hafta oldu gideli bu tempoya alışıyorum yavaş yavaş kardeşim var yanımda onla çıkıp geziyoruz avmde ii geliyor. Yardımcın bir arkadaşın varsa yanına çağır gündüzleri insan bir anda yanlızlığa alışamıyor bebek bakımıda çok zor sezaryan olduğumuz için birde benim hala dikşlerim sızlıyor çok harket etmkten herhalde bilmiyorum 44 günlük olduk

canım Allah sana güç ve sabır bebeğine şifa versin. Aynı gün doğum yaptık seninle benim kızımda 44 günlük oldu konuşuyorduk doğumda önce dığuma girerken aklımdaydın senin yaşadıkların gerçekten çok zor Allah yardım ediyor yinede sabrını veriyor inşallah bebeğini alıp sende evine gidersin inşallahh..Allah bebeğini korusun

Kızlar bebeğinize banyodan sonra ne sürüyorsunuz ben bir şey sürmedim daha yağ sürsem yağlı yağlı giydirmk içime sinmez gibi geliyor.

Banyo konusunda yardım isteyen olmuş annem beni banyoda duşlukta yıkımaya alıştırdı bende giriyorum içine aktına havlu seriyorum önce yüz üstü yatırıp sabukuyorum onu ve saçını sonra kucapıma alıp yüzü yere bakıcak gbi ellerimle tutuyorum sırtını sabunluyorum çeşmenin altında yıkıyorum leğen kullanmak zor geliyor bana su taşı lepen taşı pratik işeri severim havlusuna sarıp odaya görürüyoruz ben yıkıyorum kardeşim sarıyo hemn nir arkadaşın komşun vrsa çağır yanına sen yıkarsın pratiklik kazanırsın o da diğer işlere yaedım eder

canım yalancı emzık ver o emmek ıstıyo aclıgından deıl bence rahatlarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…