- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.261
[bugun tam 44 günlük oldu kızım yoğun bakımda tedavisi sürüyo dualarınızla ayaktayız arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ne zormuş evlatla imtihan RABBİM hayırlısı ile bu imtihanı atlatmayı nasip eylesin inş. kimseyide evladı ile imtihan etmesin o masum bakışları yakıyo yüreğimi delincek yeri kalmadı yarumun damar yolunu çok zor buluyolar artık ama unudumuzu yitirmiyoruz dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
[bugun tam 44 günlük oldu kızım yoğun bakımda tedavisi sürüyo dualarınızla ayaktayız arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ne zormuş evlatla imtihan RABBİM hayırlısı ile bu imtihanı atlatmayı nasip eylesin inş. kimseyide evladı ile imtihan etmesin o masum bakışları yakıyo yüreğimi delincek yeri kalmadı yarumun damar yolunu çok zor buluyolar artık ama unudumuzu yitirmiyoruz dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
kızlar bugün maranki ebru şallıdaymış. kardeşim izlemiş bana söyledi. bebeklerinize mama vermeyin çocukları içi boş şekilde şişiriyor demiş. sütüm az geldiği için ben de mama veriyorum. mama vermeyeyim de napıyım anlayamadım. bu aralar memleketteyim. babam diyor gel mamayı bırak mama yerine inek sütü ve keçi sütü verelim. biz sizi inek sütüyle besledik hem de doğar doğmaz başladık (ben anne sütü almamışım) hiç bişey olmadı. sen 1 yaşından önce inek sütü yasak diyen doktorlara bakma diyor. annem de destekliyor. yarıdan fazlası su olacak şekilde inek sütünü suyla karıştırıp verirsek bi sıkıntı olmaz inş. diyor. hepsi süt olacak şekilde verilirse çocuk ishal oluyormuş ama suyla karışınca sıkıntı olmuyormuş. çok kararsız kaldım. inek sütünün etkisi belki günü birlik ama mamanın yan etkisi ileride çıkar Allah korusun diye korkuyorum. :26:
Kızlar biberon olarak step up kullanan varmı benim bebeğim hiç sevmedi az geliyor diye ben gaz yapmasını engellemek için onu kullanmak istyorum ama şimdi chicco natural glass kullanıyorum
Dr browns nasıl arkadaşlar peki kullanan varsa hangi modeli olmakı geniş ağızlımı diğerimi cam mı kararsız kaldım
kızlar bugün maranki ebru şallıdaymış. kardeşim izlemiş bana söyledi. bebeklerinize mama vermeyin çocukları içi boş şekilde şişiriyor demiş. sütüm az geldiği için ben de mama veriyorum. mama vermeyeyim de napıyım anlayamadım. bu aralar memleketteyim. babam diyor gel mamayı bırak mama yerine inek sütü ve keçi sütü verelim. biz sizi inek sütüyle besledik hem de doğar doğmaz başladık (ben anne sütü almamışım) hiç bişey olmadı. sen 1 yaşından önce inek sütü yasak diyen doktorlara bakma diyor. annem de destekliyor. yarıdan fazlası su olacak şekilde inek sütünü suyla karıştırıp verirsek bi sıkıntı olmaz inş. diyor. hepsi süt olacak şekilde verilirse çocuk ishal oluyormuş ama suyla karışınca sıkıntı olmuyormuş. çok kararsız kaldım. inek sütünün etkisi belki günü birlik ama mamanın yan etkisi ileride çıkar Allah korusun diye korkuyorum. :26:
Ben can hastanedinde çektirdim ultrsonu cnm çok kolay oldu beklemeden girdim hemen tavsiye ederim. Doğumumu istnbulda yaptım. Ordaki çocuk doktorumuz bir aylıkken dedi sağlık ocağıda bir ay 45 gün arası dedi.can hstensnde çocuk doktoru da yok aylık kontrolüne götremedim sağlık ocağında yapıldı devlet hastanesine gitmedim çok zahmetli olcak diye klinik var oraya gidicem bakalım. Can hastanesinde bebeği hangi doktor kontrol etti cnm yaşlı bir doktor var gidecğim klinikte o geliyormuş diye duydum çanklede özel hastanede varmı güzel doktorlar
Yani cnm Dr ların da mamaya karşı olmalarının bi sebebi bu bebeği şişiriyor. Ama bnm 35 yaşındaki Abim mama ile büyümüş affedersin öküz derisi vardır kendisinde. Hiç hasta olmaz doğru dürüst. Bünyesi sağlamdır. Hayvandan ürünleri 1 yaşından önce vermemek gerek diye biliyorum. Bence iyi bi danış bunu cnm çocuğu hasta da etme.
Bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama ilk 20 gün bnmde sütüm yetmiyordu. Şurada 10 gündür sütüm yetmeye başladı. Ben hergüne 3 kupa falan süt çayı içiyorum. Dereotu yiyorum hergün. Komposto içiyorum hergün. Önce bi bunları dene istersen tatlım.
bugün itibariyle 24 günlük olduk. sütümde maalesef nerdeyse hiç artış yok. sütüm az olduğu için günde 1-2 defa çok acıkmışsa alıyor memeyi. onun haricinde varolan bütün süt midesine gitsin diye elektrikli pompayla sağıyorum o şekilde veriyorum. humananın çayını çok içtim artık midem ağrımaya başladı. bi faydasını da göremedim. hoşaf doğumdan hemen sonra içmeye başlamıştım çok bi faydasını görmeyince bırakıverdim. su eşittir süt derler. günde belki 3 litre su içiyorum onun da bi faydasını göremiyorum. bol bol çiş oluyor afedersin. dereotu ne kadar yiyorsun onu bi deneyeyim.
ben dediğim gibi inek sütüyle büyümüşüm hamd olsun hiçbir sindirim problemim yoktur hatta başka insanlara göre çok çok iyiyimdir. yakında 1 aylık kontrolümüz var doktorumuza soracam bakalım
Eki Görüntüle 736089
Kızlar işte benim uyutmaya çalıştığım oğlum maşallah çaki gibi kocamın benzetmesi 2 gündür sabah 4 te uyuyornapıcaz bilmiyorum yinede Allaha çok şükür sağlık sıkıntısı yok
Dogum yapacaklar,Rabbim yardimciniz olsun,her sey yolunda gitsin.....
Hayirlisiyla yarin 37.haftayi dolduruyoruz kuzumla,sukur bu gunlere geldik,bir de dogumu gorebilsem...Gelse mi artik offf,yok kalsin 1 hafta daha Bari :18:
Bu arada karni asagiya inmeyen var mi ??
OY OY OY MAŞALLAH...bende pzrtesi kntroldeydim çatı muaynesi oldum normalmiş cumartesi yine gidicez bakalım bekliyoruz..
canım yalancı emzık ver o emmek ıstıyo aclıgından deıl bence rahatlarsınn
Kizlar bana bi yol gosterin kafayi yicemm bugün 18 gunluk olduk kizim surekli emiyo sabahtan aksama kadar sadece 2 saat uyuyo sonra dewamli emiyo altina yapiyo hep kucagimda gecede uyumuyor deli olacam lavaboya bile gidemiyorum napcam bilmiyorum mamada wermek istemiyorum ama boylede cok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?