- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.301
Yanliz degilsin canim Kilo olayi ve yorgunluk suara takintili oldugum seyler ozellikle kilo yani sadece esortmanla nereye kadar( fon cekmek istiyorum soyle guzel bir bakim banyo bile dus gibi oluyor benki 1 saat banyo yapardim hayat eskisi gibi olmayacak belli oldu .. Ben 28 kilo aldim baya almisim 14 u gitti gerisi gram oynamiyor oyle ayni dogum yapali 26 gun oldu ekmek yemicem diyorum bi bakiyorum onu sur bunu sur ekmek yiyorum diyorum cikolata vs yemiyim cocuk uyuyo cikolata kahveye saldiriyorum yani ne yapacagim bilmiyorum kendimi kotu hissettikce yemek yiyesim var simdi bide yaz geldi thirt giydinmi heryer tum yaglar ortada off offf bi irade lazim bana )
off offf bende hep esofman giyiyorum yarın birgün ise baslayınca ne olacak böle top gibi .nerden baslayacagımı bilmiyorum birlikte biseyler yapsak birbirimize destek oldurduk.
Ben su an 69 kiloyum hamilelikten once 63tum ama hic bir kiyafetim olmuyor tabiihep ayni seyleri giymek zorundayim cmrtesi bebisle avm ye gityik bir seyler alirim diye nerde hicbir sey alamadan dondum. Ben de karnimdaki catlaklardan acaip sikayetciyim krnim taa alttan yukariya kadar full çatlak ve kip kirmizi bunlar asla gecmicek ve igrenc duruyo bir de agda konusunu naptiniz
Ben ağda olayını halletim acır sanıyordum dikişlerimden dolayı ama korktuğum gibi olmadı açıkcası
Şu süt olayı gerçekten kafa yorucu yetip yetmemesi ayrı bir dert uykusuzluğu geçtim artık dinlenmek bile hayal oldu artık.Süt için bir çok şeyi deniyorum ama mama şart oluyor tabi gündüz öyle uzun uyuması olmuyor ama en azından sakin tutabiliyorum
mutlu günler anneler
Dereotunu denediniz mi ben sütümün artmasını ona bağlıyorum. 10 gündür de mama falan vermeme rağmen gece uyuyor oğlum. Ama gündüz uyumuyor artık max 2 saat bence artık gündüzleri daha az uyuyacaklar demekki.
Maydonoz yiyordum ama dereotunu denemedim yemeklere mi koyuyorsun yoksa salatada olabilir ama sade de yenir sanırım ??
birde aklıma gelmişken merak ettiğim bir konu daha var benim kızım emdikten yada mamadan sonra çıkarması fazla oluyor bunun sebebi gaz olabilir mi yada başına gelen var mı benim mi gibi
teşekkürler
Oyy maşallah benim bebeğimde 45 günlük oldu yakınız canım. Nereye gittin tatile cnm bnm eşim bu sene tatil yok diyo ya bebekle olmazmış çok cnm sıkılıyor bu işe.kısa kollulara biz daha geçmedi çanklede oturuyorum
Bakışlara bak maşallah oğluşuna küçücükler ama faliyetleri büyük
Bende kilodam degil ama 100 beden olmus goguslerimden ve kararmis vucudumdan sikayetciyim kizlar koltuk altimdan kasiklara kadar kararma olmustu hamilelikte hala gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?