2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

off offf bende hep esofman giyiyorum yarın birgün ise baslayınca ne olacak böle top gibi .nerden baslayacagımı bilmiyorum birlikte biseyler yapsak birbirimize destek oldurduk.

off offf bende hep esofman giyiyorum yarın birgün ise baslayınca ne olacak böle top gibi .nerden baslayacagımı bilmiyorum birlikte biseyler yapsak birbirimize destek oldurduk.

Suan yapilabilecek en guzel sey bol su icmek bebisi bolca emzirmek mumkunse yuruyus ve mumkun oldugunca karbonitrattan uzak durmak tabi islenmis abur cuburdanda ama iradem sifir suara yani beni ancak biri elime falan vurarak durdurabilir

Bende kilodam degil ama 100 beden olmus goguslerimden ve kararmis vucudumdan sikayetciyim kizlar koltuk altimdan kasiklara kadar kararma olmustu hamilelikte hala gecmedi

Ben su an 69 kiloyum hamilelikten once 63tum ama hic bir kiyafetim olmuyor tabii hep ayni seyleri giymek zorundayim cmrtesi bebisle avm ye gityik bir seyler alirim diye nerde hicbir sey alamadan dondum. Ben de karnimdaki catlaklardan acaip sikayetciyim krnim taa alttan yukariya kadar full çatlak ve kip kirmizi bunlar asla gecmicek ve igrenc duruyo bir de agda konusunu naptiniz

kızlar ben ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım heryerim çatlamıştı bunda 12 kîlo aldım 72 ile dığuma gittim şuan 61 kiloyum daha 2 3 kilom var verilecek ideal kilo alımı 10 12 kilo demekki hemen veriliyomuş :))

Bende 15 almistim 60 la hamile kaldim su an 63'um 65e kadar 1 haftada dusmustum bu son kilolar cok yavas gidiyor bugun 38 gunluguz gerci ne spor ne yuruyus yapabiliyoruz evlere yuruyus bandi sart bence

Evet yaaa ağda yaptıran varmı ben sezeryanlıyım da biraz çekiniyorum. Ama 40 I'm çıkınca kontrole çağırdı Dr. Giden varmı alttan muayene oluyor mu acaba ????

Haftaya benimde komtrolum var agda yaptirmam lazim ama hem bebekle hem de dikislerim acilmisti 15 gunlukken hala aciyo biraz biraz nasi yapicam bilmiyorum:S

Ben 48 le hamile kaldım 62 ile doğuma girdim şu an 46 günlüğüz 53 kiloyum bnm sorunum doğum sonrası depresyon malesef hayatımın bu kadar değiştiğini kabul etmek zor olucak

Ben 46 günlük oldum hala kontrole gidemedim sezaryan yerimde ve onun altında benim tüy çıkmıyordu zaten çıkan ufak tefek cımbızla alıcam uyuşuk yeri diğer yerleri kırkım çıktığı gün jiletle temizleyip bir kaç gün sonra da epilasyon aleti ile aldım çok rahatladım
sezaryen yeriniz sizn nasıl tüy çıkıyormu oraya ağda yapmk acıtır yaa bnm hala acıma oluyo benim orda olsa ben yapamazdım

ben normal yaptım dikişlerim 15 günde düştü maşallah :) ilk kızımdada normal yapmıştım ama hayatım kabusa dönmüştü 23. gün hala dikişlerim yerindeydi ve oturamıyodum bu kırk muaynesine kendim evde yapıp gidicem ağdayı en azından kendim daha kibar davranırım dikişlerime :)))

Ben ağda olayını halletim acır sanıyordum dikişlerimden dolayı ama korktuğum gibi olmadı açıkcası
Şu süt olayı gerçekten kafa yorucu yetip yetmemesi ayrı bir dert uykusuzluğu geçtim artık dinlenmek bile hayal oldu artık.Süt için bir çok şeyi deniyorum ama mama şart oluyor tabi gündüz öyle uzun uyuması olmuyor ama en azından sakin tutabiliyorum
mutlu günler anneler

Dereotunu denediniz mi ben sütümün artmasını ona bağlıyorum. 10 gündür de mama falan vermeme rağmen gece uyuyor oğlum. Ama gündüz uyumuyor artık max 2 saat bence artık gündüzleri daha az uyuyacaklar demekki.

Maydonoz yiyordum ama dereotunu denemedim yemeklere mi koyuyorsun yoksa salatada olabilir ama sade de yenir sanırım ??

birde aklıma gelmişken merak ettiğim bir konu daha var benim kızım emdikten yada mamadan sonra çıkarması fazla oluyor bunun sebebi gaz olabilir mi yada başına gelen var mı benim mi gibi
teşekkürler

birde aklıma gelmişken merak ettiğim bir konu daha var benim kızım emdikten yada mamadan sonra çıkarması fazla oluyor bunun sebebi gaz olabilir mi yada başına gelen var mı benim mi gibi
teşekkürler

Evet maydonozun sutu azalttigini bende duymustum, bugun ilk kez dereotu yedim, ince ince kiydim limon ve zeytinyagi yaptim yedim :) bakalim gorecez artacak mi. Benim oglumla her disari ciktigimda cocuk cok gazlaniyor, acı acı bağırıp aglıyor, yavrum normalde uslu ya kendi kendine uyuyana kadar dururrrr dururrrr sonrada uyur AMA disari cikinca döndügumuzde Yazik aci cekiyor. O kadarda koruyorum Hava sicakken cikiyorum niye acaba hassas bu kadar, ustelik 49 gunluk oldu. Var mi baska Boyle disari cikinca gazlanan? Hepinize kolay gelsin guzel anneler....

biz daha iki kez gezme amaçlı çıktık ondada çok ağladı hafta sonu yazlığa gidip açılış yapmayı planlıyoruz bakalım nasıl olucak? burnumuzdan gelmez inşallah (

işte benim oğlumda burda arasım...bişey sormak istiyorum yazlık kıyafetlere geçen varmı bide oğlum 40 günlük ve geceleri saat başı kalkıyoruz emmeye ve anne sütü dışında başka bişey vermiyorum benimle aynı sorunu yaşayan varmı uykular ne zman düzene girecekkk

Eklentiler

• $aras12.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Canım bende çanakkaledeyim daha kısa kollulara geçmedim ama bugün ince giydirdim oğlumu 1-2 hafta içinde kısa kolluya geçerim

Bende kilodam degil ama 100 beden olmus goguslerimden ve kararmis vucudumdan sikayetciyim kizlar koltuk altimdan kasiklara kadar kararma olmustu hamilelikte hala gecmedi

canım benimde vücutta kararma oldu dün 35 günlüktük kese yatım resmen deri değiştirdim karnımı iyice keseledim bemneyaz oldum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…