2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bızde bebıs ıcın evde oyalansın dıye bısey alıcaz aama
ev tıpı ana kucagımı alsak su tıtresımlılerden yoksa oyun halısı dahamı fonksıyonel
kullananlar varmı fıkır alalım

merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Tatlı ama yorucu zamanlar geçiriyoruz sanırım.
Biz de bugün 26 günlük olduk. size sormak istediğim birşey var. kızımın göbeği 6 günlükken düştü. Özellikle iki gündür dikkatimi çekiyor da sanki açık gibi göbeği. akıntı falan bir sıkıntı yok bebeğimde çok şükür sakin sayılabilecek bir bebek. ama göbeğinin açık olması endişelendirdi beni. Bilgisizim bu konuda birşey de bulamadım nette. göbek düştükten hemen sonra bizimkiler gibi olur mu yoksa zaman mı lazım tamamen düzelmesi için?

maşallah yavruna :) aynı kıyafetten battanıyesı ıle takımı bendede var :)benımkıde sureklı meme ıstıyor ama kendımı ve onu zorlayıp enaz 2 3 saat aralıkla emzırmeye çalışıyorum yakın zamanda emzırdıkce gaz sorunu artıyo

goz damlası kullandık halada kullanıyoruz burun ıcınde serum fızyolojık br kutu bıtmek uzere ama nafıle emdıgınde sonrası burnundan ağzından kusuyor bu yüzdende burun tıkanıklığı hıc bıtmıyor ..

merhaba canım.. yazdıkların bana hiç yabancı gelmiyor :) benimde 2.5 yaşında kızım varadı göknil. beray ağlamaya başladımı göknilde neden ağlıyooo neden ağlıyooo diye diye yüksek sesle mızırdamaya başlıyo.. birden çıkmaza giriyoruz kabus gibi :) ama birde güzel bişi kızım neredeyse bir haftadır tuvaletini lazımlığa yapıyor. biraz berayın katkısı oldu sanki :) bizim bez yükümüzü biraz olsun hafifletti. bugünlerde geçicek bir bakmışız kocaman oluvermişler :))) inşallahhhhhhhh :26:

Playgro Mutlu Çiftlik Oyun Halısı / YENİ GittiGidiyor'da 87235350 bunu almış canım.. gayet işe yarıyor valla..

kızlar bızde bebıs ıcın evde oyalansın dıye bısey alıcaz aama
ev tıpı ana kucagımı alsak su tıtresımlılerden yoksa oyun halısı dahamı fonksıyonel
kullananlar varmı fıkır alalım

bende ikisi de oldu.. titreşimli olan anakucağıyla kakasını daha kolay yapıyor ve rahat uyuyor..

kızlar benim oğlum uyurken garip sesler çıkarıyor homurdanıyor içini çekiyor sizinkilerde de varmı bu normalmi acaba 35 günlüğüz bugün bu arada :26:

kızlar benim oğlum uyurken garip sesler çıkarıyor homurdanıyor içini çekiyor sizinkilerde de varmı bu normalmi acaba 35 günlüğüz bugün bu arada :26:
evet canım benimkide yapıo bazen nefes alamıyomuş gibi sesler de çıkarıyo aklım gidio benimde ama yok cok şükür bişeyi normal heralde..

Allah yardımcın olsun tez zamanda evladın kollarına verilsin inş. ben de siteye girdiğimde senden haber gözlüyorum. güzel haberleriniz tez zamanda gelecek inş.

Allah yardımcınız olsun bebeğinize sağlık sıhhatt versin

Allahım tez vakitte şifa versin yavruna inşallah..

bugun 49 günlüğüz hala yoğun bakımdayım umudumu yitirmiyorum inş. kızımı kucağıma alıp sizlere iy haberler vereceğim günlerde gelecek dualarınızı bekliyorum rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin özel bi mama ile tedavi edilmeye çalışılıyor olmazzsa 10 15 gün sonra cerrahi ile görüşülecek ameliyat olacak rabbim yardımcımız olur inş. iy olacağız dualarınızla arkadaslar dualarınızı bekliyorum rabbim evlat acısı yasatmasın hiç birimizede amin

Ah o iç çekme yok mu yaaa sanki dövmüşüz çocuğu. Homurdanması burun tıkanıklığına bağlı sanırım. Ama bnm oğlan hapşurunca çıkartıyor burundaki mümükleri o yüzden başka birşey kullanma gereği duymadım.

Bnm oğlum sırt üstü yatırınca uyumuyor hanımlar. Kollarını bacaklarını sallayarak uyandırıyor kendini. Yüzüstü yatırıyorum o yüzden sürekli. Böyle birşey yaşayan varmı aramızda ???

rabbim şifa versin bebeğine canım. inşallah bizde o güzel haberini bekliyoruz. dualarımız seninle ve bebeğinle..

merhaba kızlar .bende 9 mayıs annesiyim.yarın inşl kırkımız çıkıyor.ama ben kafayı yemek üzereyim.bütün bir günü sadece 2 yada 3 saatlik uykuyla geçiriyorum feleğim şaştı resmen.aşırı gazlı.ne damla ne zeytinyağı faydası yok.böyle sorunu olan ve birşeylerden fayda gören arkadaşalr varmı.

benim kızımda valla 10 yada 15.günden sonra başladık yüzükoyun yatırmaya :) ne yan ne sırtüstü uyumuyo şuanda.... yüzükoyun yatırdığım an gözleri kayıyor :) memeside ağzında bisağa bi sola çevire çevire uyuyo kuzum maşallah :)

Uzun zamandir giremiyorum hepinizi ozledim vala nadilsiniz gecmisi okuyaladim fazla nuray cim gecmis olsun canim konu ne pek anlamadim ama allah yatdimcin olsun .... Gelelim bana gazli bi kizim var hic uyumuyor kirk takla atiyorum uyutmak icin ama gulmeye agulamaya basladik 2 3 haftadir cok tatli oluyor yaaaaa butun yorgunlugum gidiyor bu ara da 54 gunluguz buyuyoruz hizli bi qekilde bu ara acayip gelenim var bebek gormeye hafta nin 3 4 gun misafir oluyor ama gina geldi diyebilorim yani kizim da eziyetli simdi ablasida yapmadigi seyleri yapiyor ikisinin arasinda kaldim ... Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyorum ben gibi olan varmi sanki bisey olcak gibi kizlarima zarar gelcek gibi yanimdan ayirmak istemiyorum hic araba bile kullan mak istemiyorum sanki bisey olur uzak gitmek istemiyorum , hep telefonuma bakiyorum biri arayip kotu haber vercek gibi dr sordum dogumdan sonra olabiliyomus bazi kadinlarda gecici surec ama seni. Elînde korkunu yenmen lazim dedi ama nasil yapcam bilmiyorum

Oyun halısı olarak biz chicco nun aldık hem seyahate gidince de kolay tasinabiliyor.

Bu arasa herkese günaydın günümüze yine erken başladık. Comep cevap verdigin icin cok teşekkür ederim :) benim içimden nedendir hiç dışarı çıkmak istemiyor yanlız olduğumdan mıdır nedir ;( bugün bi denesem diye kendimi cesarerlendirmeye çalışıyorum

günaydın hanımlar... uyku düzenimiz tatil dönüşü oturdu yeniden.. akşam 22 de yıkıyoruz oğluşu 23 gibi emzirip yatırıyorum sonra gece 3,5-4 gibi uyanıyor emip yeniden uyuyor sonra 6-6,5 gibi tamamen uyanıyor... tekrar saat 9 da yatıyor 13 de kalkıyor.. sonra ki uyku hali belli olmuyor hala bazen uyuyor bazen uyumuyor... sizlerin uyku düzenleriniz nasıl? emdiği için sanırım tam 3 saatte bir uyanıp emiyor sıpam.. uyandığında emmesi tamam da tekrar uyumak için meme verdiğimde süt bu aralar azalmış oluyor... gece emzirmeye kalktığımda tek göğüsle doyuyor hemen uyuduğu için ben de göğüslerim şişp sabaha akıyor diye sağıyorum sabah kalktığımda yine emziriyorum ama memede uzun zaman geçirmek istiyor öğlen uyandıktan, emdiği kusuyor vermezsem dünyayı yıkıyor emdiği kusa kusa memede süt kalmıyor.. sağdığım sütü biberonla verince de hemen az emmeye başlıyor.. tatildeyken biberonla vermek zorunda kaldım belki ondan azalmıştır diyorum aslında azalma yok da yetmiyor gibi geliyor.. büyüme atağı gibi bir şey yaşıyoruz sanırım.. daha öncede olmuştu böyle inş. düzelir çünkü sütüm öncekine göre çok çok fazla ama sıpada büyüdü doymayacak bu gidişle...

yalnız en önemlisi bayanlar emzirdikten bir süre sonra süt yeniden göğüslerime dolarken acayip sızlıyor göğüslerim.. var mı böyle sızısı olan? göğüsümün dip kısımları kaşınıyor gibi oluyor hatta dışardan kaşıyorum.. sanki ip gibi bişileri çekiştiriyorlar göğsümden.. internette aradım bulamadım sebebini.. dün akşam dayanamadım sızısına.. süt olunca da sızlar ama bu çok çok acı veriyor.. benim oğlan tamamen sömürüyor sanırım vücut tam kapasite süte girişiyor ve acayip yorgun hissediyorum.. bir de benim boyundan kollarımdan başlayarak ve göğsümdeki tüm damarlar mosmor belli oluyor.. hatta emzirirken ya da sağarken göğsümde damarlar şişiyor.. anneannemin annesi,anneannem ve annem göğüslerden tedavi görmüşler hep.. doktora da gittim hamile kalmadan bir sorun yok demişti ama emzirirken bir sorun olmamıştır umarım.. meme ucu yarası çekmedim ama bu sızı dayanılmaz olmaya başladı oğluş tamamen çekip sütü bitirmeye başladıkça..

merhaba kızlar...dogum yaptıgım günden beri hastanee ev arası mekik dokuyorum önce bebiş sarılık oldu onun için 6 kez topuk kanı verdik,kontroller ,kuveyz de kalma, ve simdi de sag gögsümde mastit olusmus onun gidip duruyom doktor antibiyotik ve agrı kesici verdi ...inş gecer...kızlar tıkanmıs olan süt kanallarının baska acma yöntemleri var mı??antibiyotik kullanmaya cekiniyom...

evet canım benimkide yapıo bazen nefes alamıyomuş gibi sesler de çıkarıyo aklım gidio benimde ama yok cok şükür bişeyi normal heralde..

herzaman yapmıyor ama ara ara özellikle gündüz uykularında hep homur homur sanki biriyle konuşuyor gibi aguluyor içini çekiyor inliyor bende ağrısı var sanıyorum uyanınca cin gibi keyfi yerinde oluyo normal sanırım araştırdım biraz internetten olabiliyormuş böyle şeyler doktoru arayıp sorucam bi ara

rabbim meleğine şifa versin kokusunu içine çekmeyi nasib etsin dualarım sizinle

ben milupanın rezene çayından (günde 2-3 kez öğün aralarında 15er cc veriyorum) ve demlenmiş kimyondan memnun kaldım patır patır yaptırıyor hem gazı hem kakayı doktorumuz da hiç ilaç yanlısı değil damla vermek istemiyor pek bunların işe yaradığını söyledim devam edebilirsin dedi dene istersen

Yüzüstü yattıkları için kemik gelişiminde sıkıntı olur mu acaba diye endişeleniyorum bende. Ama şöyle bi faydası oldu bize. Bnm oğluş biraz inat. Sürekli kıpırdamak istiyor. Yüzüstü yattığı için kafayı kısa aralıklı da olsa tutmaya başladı.

Aslında çıkmak gerek. Ben ilk çıktığımda söylediler bana gözlerimin içi gülmüş. Biz mutlu olunca bebişlere de geçiyor bu mutluluk bence.

mrb halilefe uyku düzenlerimiz aynı bebeklerimizin ama ben 11 mama veriyorum meme emdimi yetmiyorsanırım pırpırlanıyor uykuya dalamıyor artık yavaş yavaş düzenli olmaya başlıyorlar üç ayda artık rahatlıcağız gibi

benim göğüslerim pek yok çok küçük sütyenden bile dışarı çıkaramıyorum soyunup anca :) dipleri benimde çok kaşınıyor hatta baktım kıpkırmızı sıcaktan sütte akıyorsa ondan herhalde dedim alt kat komşumuzda emdiriyor onunda mosmor damarları süt den dolayı oluyrmuş bende öyle tam belirgin yok hafif bir damar gibi var benim süt 3 saat de bir geliyor toparlanıyor hatta akıyor anlamıyorum dalga geçiyorum poşet bağlıcam kıymetlı onlar diyorum :) göğüs edlerim sıksam bir beron ÇIKAR gece özellikle akıyor fark edemiyorum uykuda sonra da yetmiyor haliye bir ek gıdalara geçsek böye sütle kafayı bozmuş durumdan yeni çıkmışken zaman hızlı geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…