2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet kese gerçekten birebir... baya açıldı benimde rengim keseyle.. bende tavsiye ederim

Maydonoz yiyordum ama dereotunu denemedim yemeklere mi koyuyorsun yoksa salatada olabilir ama sade de yenir sanırım ??

Ben salata şeklinde yiyorum cnm. Cacık yapıp doğuruyorum kabak salatasına doğuruyorum Çiğ tüketiyorum hem yoğurtla soğuk soğuk iyi gidiyor.

Maşallah sübhanallah Aras bebeğe :)
Bizi görseniz şaşarsınız herhalde. Ben. 11. Katta oturuyorum pek cam açamıyorum çok cereyan oluyor. Klima açmaya korkuyorum. O yüzden sadece iç zıbınla duruyoruz biz. Dışarı da kısa bacak tutumla çıkarıyorum tüm isilikler geçti. Eziyet deiyormuşum oğluşa :)

Fıstıklarrr ve minnoşları neler yapıyorsunuz Geçmişi okudum desem yalan olur canlarım ama mutlaka merak edenler vardır diye düşünüyorum Bizler iyiyiz teyzeleri tabii benmi fıttırmaya az kalmam haricinde , 2 çocuk değişik sorunlar derken..Yuvarlanıp gidiyoruz işte.Ama bu süreçte foruma giremiyorum.Geçmişi okuyarak gelmediğim zaman kendimi yabancı gibi hissediyorum,o yüzden bi boşladım,kaldı öyle.

anne34 nasıl idare ediyorsun canım maaşallah sana gerçekten bende 2 tane ama mahvoldum sıkıntıdan:18: Kızım ne zaman tıkanarak ağlasa oğlum da çığlık çığlığa gülüyor bağırıyor konuşuyor ne biliyim çıldıracak gibi oluyorum ya fenalık basıyor resmen.Hadi kız söz dinlemez ufacık ama oğlan... Yemiyor içmiyor oyuncaklarını toplamıyor sürekli ağlıyor huyları değişti.Kızım da maaşallah ama çok cırtlak çok ağlıyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum :26: Sizleri çok özledim azıcık geçmişe bakıyım kimler neler yapıyor...Bu arada kaç kilo verdiniz kızlar?

yaaaa benım kızımında yuzu ısılık oldu
ne gıydırcegımı sasırdım
ama daha kısa kollulara gecmedım ne bıleyım cok kuuck sankı daha
bugun 33 gunluguz ne yapsamkı bılemedım
dun dr artık daha ınce gıydır fln dedı ama bıde hasta etmekten korkuyorum
burnu tıkanıyor sankı hemen
sızler gectınızmı kısa kol bacak kıyafetlere?
Bıde corap mutlaka gıydırıyomusunuz ayaklarını nasıl koruyosunuz?

Ben simdi sadece beziyle uyuttum ustunde uzun kollusu var deliksiz uyuyor bir kac gundur huzursuzdu uykuda cok ikiniyordu rahat gozukuyor bakalim. Koruyacagiz diye eziyet ediyoruz galiba kuzucuklar...

ben evin durumuna gore giydiriyorum
bizim ev kuzeye bakiyor ve soguk 22 derece oluyor maksimum 23 derece
o yuzden ben kisa kollulara sortlara gecemiyorum
hala kalin giyiyoruz
corap da mutlaka var ayaklarina ozellikle dikkat ediyorum usumesin gaz yapmasin diye

bende kısa kollu tulumuyla yatırıyorum gündüzleri örtüsünü örtüyorum ki üşütmesin gerçi bizim ev bütün ev güneş alıyor ama yinede üşütmemek gerek.arada altını açarken özellikle üzerini açıp hava almasını sağlıyorum masajlar yapıyorum.daha tam dışarı çıkarma fırsatım olmadı bursada bakalım yavaş yavaş onuda yapmak istiyorum evde çok bunalsın istemiyorum
pencere açıyormusunuz evdeykn

yaa bızımde ıcınde askılı cıtcıtlı badı
ustunde uzun kollu altında uzun bacak patıklı pıjama
ınce penye bunlar ama yınede ısılıkler duruyo
soysammı cocugu napsam bılemedım
corap bende cıkarmıyorum usurse vay halımıze
ztn ıkınıyo cocukk

Kıyafet soranlar olmuş ben bayağıdır kısa kollu giydiriyorum hatta askılı kollu kıyafetlerden de giydiriyorum çünkü havalar aşırı sıcak gidiyor emerken filan felaket terliyor minişim.Çorap konusuna gelince çok sıcaklarda giydirmiyorum ama hep tetikteyim bakıyorum hafiften soğumuş hemen giydiriyorum zaten çok kustuğu için kıyafet yetiştiremiyorum hediye getirenler de sağolsunlar 1 yaş-9 ay kıyafetleri getirmişler hiç bebeğimin giyebileceği kıyafet alan olmadı maalesef.Ben de fazla almamıştım açıkcası şimdi az biraz temin etmeye çalışıyorum kızımla bir yere çıkamıyorum kızımsız gittiğimde de olmuyor bir de oğlum var biliyorsunuz hadi kızımı emzirince susuyor ama oğlumun istekleri bitmek bilmiyor

Havalar da çok sıcak camları da çok açamıyorum cereyan yapıyor ben de emzirirken falan çok terliyorum,denize gitmek istiyorum ben yaaaa

arada havalandır canım bide ben arada ılık su yapıp yumuşacak bir pamuk olabilir siliyordum

bence de mutlaka citcitli askili bir badi olmali icte her zaman
beli karni tutar cunku

Merhabalar kızlar Bayadır gırenedım ee malum 4 cocuk pek kolay olmuyor ay Rabbıme sıkayet olmasıncok şükür hasta olmasınlarda Allah banada güç versın olsun yınede hersey çok guzel gecen gün bende bı depresyona gırer gıbı oldum çok şükür sımdı ıyıyım ee sızlerede nasılsınız benım 3 numara hastalandı gecen hafta sımdı ıyı ufaklık büyüyor süt sorunu hepsimizde var bende bal serbesti ıse yaradı tavsıye edlerim sımdılık bulaşar benım cımcıme benı çağırıyor gorusuruzzzzz

40 gunluk olduk nasıl yıydırmelıyım bebegımı bılmıyorum sımdı ince tayt üstüne atlet ve uzun kollu cıtcıtlı badı bukadar haftaya kıssa kolluya baslarım Artıkk sızler nasıl gıydırıyosunuzz

Aventin meme ucu koruyucuları var. Benim kurtarıcım onlar oldular.

Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kelebek 2`li Standart - e-bebek.com

Tavsiye ederim. Bir standart boyu birde küçük boyu var. Şu an için küçük boyu ideal.

biz antalyadayız kolsuz çıtçıtlı body giyiyor oğluş yoksa ne uyku ne bişey.. üşür diye çıkarmadım üstünü uzun süre yüzü hep sivilceli gibiydi her gün yıkamama rağmen. çocuğu soyduğum an gitti o pütürler yüzünden.. şimdi ne zaman sıcak olsa yne kızarıyor yüzünde sivilce gibi bişiler çıkıyor serinleyince yüzü bembeyaz tertemiz oluyor oğlumun.. arabaya biner binmez klima açıyoruz evde de klimayı açıyoruz dünden beri kapatmadık kapatmayız da artık bundan sonra.. bir odada klimayı açıp diğerine yatırıyorum kapılar açık evin her yeri serin ona rağmen terliyor çocuk... klimalı odada duruyor artık yoksa uyumuyor inanın..ayakları bazen soğuk ama doğduğun beri hiç eli ayağı ısınmadı ztn gaz problemimiz de yok çok şükür.. elma yağı sürüyoruz her akşam banyodan sonra göbek deliğine kasıklarına ve ayaklarının altına.. yalnız benim oğlanın kafası vevücudu çok sıcak oluyor elleri ayaklarıyla yorum doğru değil bence çünkü dolaşım sistemi gelişmediği için elleri ayakları soğuk oluyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama..

bir de teyzeleri oğluma oyun halısı almış amcası onunla çok güzel vakit geçiriyior dün 45 dk oynadı içinde kahkahalar atarak.. oğluş uzun zamandır bize gülmeye başladı bu arada videoya bile çektik annecim dedikçe kahkaha atıyor sıpam... bu arada oyun halısıyla oynarken ve uyurken evde klasik müzik açıyorum... ineklerin süt üretimini artırıyormuş ya belki bende de işe yarar hem oğluş rahatlar diye düşünüyorum... denemek de fayda var Klasik Müzik Dinleyen İneklerin Verimi Tavan Yaptı haberi

Ben evde sadece çıtçıtlı body ile tutuyorum. Ayaklarına çorap giydiriyorum. Ama hastanede hemşireler bana el ve ayaklarından üşüdüğü anlaşılmaz. Burnu ve kulaklarını kontrol et demişlerdi. İlk ay kontrolüne gittiğimde Dr dedi bana kalın giydiriyorsun ince giydir diye. O zamandan beri zıbınla duruyoruz. Dışarıya da kısa bacak tutumla çıkarıyorum artık. Ama arabada klima açamadığımız için ne zaman bi yere gitsek yüzü kabarıyor.

Oyun halısı ne almışlar acaba???? Artık bnm oğlum da daha uzun uyanık kalıyor gündüzleri oyalamak zor olmaya başladı.

slm kızlar nasılsınız buhralı dönemler geçmiştir inşallah

kızımı banyo yaptırdık uyudu banyodan sonrabiraz uyuyor bende dinleniyorum

kıyafet olarak bende kısa kollu çıt çıtlı ile uzerine penye kollu takım giydiriyorum daha açılamadık tam korkuyorum üşütürum diye önumuz haftalar yavaş yavaş geçeriz

gezmelere başladık yumurta toplamaya gidiyoruz yakınlara arabayı seviyor uyuyor eve girince açıyor gözlerini

siyyah bursaya taşınan ark sana msj hakkım yeterli değil atamadım ben osma-nga-zi tıpa gidiyoruz oraya başladık dr iyi
fikir olur aratır istersen erkek dr

maşallah barik allah çok tatlı nazar değmesin

tam doymadığından yapıyordur canım bende her saat kalkıyorsum şimdi mama veriyorum yatmadan oda bende dinleniyorum mama vermek istemiyorsan sağ sütünü biraz bol yedir uyur açlıktan vede gzı olduğunda uymak isteimyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…