- 17 Ekim 2009
- 878
- 10
- 118
- 40
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.321
Maydonoz yiyordum ama dereotunu denemedim yemeklere mi koyuyorsun yoksa salatada olabilir ama sade de yenir sanırım ??
Maşallah sübhanallah Aras bebeğe :)işte benim oğlumda burda arasım...bişey sormak istiyorum yazlık kıyafetlere geçen varmı bide oğlum 40 günlük ve geceleri saat başı kalkıyoruz emmeye ve anne sütü dışında başka bişey vermiyorum benimle aynı sorunu yaşayan varmı uykular ne zman düzene girecekkk
Ben salata şeklinde yiyorum cnm. Cacık yapıp doğuruyorum kabak salatasına doğuruyorum Çiğ tüketiyorum hem yoğurtla soğuk soğuk iyi gidiyor.
Maşallah sübhanallah Aras bebeğe :)
Bizi görseniz şaşarsınız herhalde. Ben. 11. Katta oturuyorum pek cam açamıyorum çok cereyan oluyor. Klima açmaya korkuyorum. O yüzden sadece iç zıbınla duruyoruz biz. Dışarı da kısa bacak tutumla çıkarıyorum tüm isilikler geçti. Eziyet deiyormuşum oğluşa :)
yaaaa benım kızımında yuzu ısılık oldu
ne gıydırcegımı sasırdım
ama daha kısa kollulara gecmedım ne bıleyım cok kuuck sankı daha
bugun 33 gunluguz ne yapsamkı bılemedım
dun dr artık daha ınce gıydır fln dedı ama bıde hasta etmekten korkuyorum
burnu tıkanıyor sankı hemen
sızler gectınızmı kısa kol bacak kıyafetlere?
Bıde corap mutlaka gıydırıyomusunuz ayaklarını nasıl koruyosunuz?
yaa bızımde ıcınde askılı cıtcıtlı badı
ustunde uzun kollu altında uzun bacak patıklı pıjama
ınce penye bunlar ama yınede ısılıkler duruyo
soysammı cocugu napsam bılemedım
corap bende cıkarmıyorum usurse vay halımıze
ztn ıkınıyo cocukk
yaa bızımde ıcınde askılı cıtcıtlı badı
ustunde uzun kollu altında uzun bacak patıklı pıjama
ınce penye bunlar ama yınede ısılıkler duruyo
soysammı cocugu napsam bılemedım
corap bende cıkarmıyorum usurse vay halımıze
ztn ıkınıyo cocukk
Kıyafet soranlar olmuş ben bayağıdır kısa kollu giydiriyorum hatta askılı kollu kıyafetlerden de giydiriyorum çünkü havalar aşırı sıcak gidiyor emerken filan felaket terliyor minişim.Çorap konusuna gelince çok sıcaklarda giydirmiyorum ama hep tetikteyim bakıyorum hafiften soğumuş hemen giydiriyorum zaten çok kustuğu için kıyafet yetiştiremiyorum hediye getirenler de sağolsunlar 1 yaş-9 ay kıyafetleri getirmişler hiç bebeğimin giyebileceği kıyafet alan olmadı maalesef.Ben de fazla almamıştım açıkcası şimdi az biraz temin etmeye çalışıyorum kızımla bir yere çıkamıyorum kızımsız gittiğimde de olmuyor bir de oğlum var biliyorsunuz hadi kızımı emzirince susuyor ama oğlumun istekleri bitmek bilmiyor
Havalar da çok sıcak camları da çok açamıyorum cereyan yapıyor ben de emzirirken falan çok terliyorum,denize gitmek istiyorum ben yaaaa
Selamlar anneler,
Sorunlar hep ayni ve yasanan bu sevgi, tadilan bu duygu, anne olabilmek tarif edilemez. Her aklima geldiginde allah ima binlerce sukurler ediyorum. Kakasina, cisine, yemegine, gazina sevindigimiz bu buyuk mcizeleri alah bizlere bagislasin insallah.
Kizlar ben 36haftaya grdigim gun dogum yaptim, bebegim kucuk ve gucsuzdu, sutum yoktu bu nedenle ilk gunler mama verdik 15gun meme almadi sonra kendiliginden basladi ben her gun daha fazla sut veriyorum sukur, emziriyorum.ama mama ile de hep destekledim 45.gundeyiz bugun. gunde en fazla 3 kez mama veriyorum gerisinde emziriyorum sukur ama gece sutum kalmiyor veeee emziremememde en buyuk sorun meme ucu yaralari. Siz neler yaptinz buyaralara herkes yasadi mi bilmiyorum ama lanolin suruyorum surekli. Bugun karbonatta surdum ama emzirirken agliyorum acidan ve agriya dayanikliyimdir, normal dogumyaptim ama emziremiyirum. bir de Emzirirken sadece ucunu aliyor buna engel olaniyorum siz nasil veriyosunuz memeyi ve yaralara cozumler var mi, e olur yardim
yaaaa benım kızımında yuzu ısılık oldu
ne gıydırcegımı sasırdım
ama daha kısa kollulara gecmedım ne bıleyım cok kuuck sankı daha
bugun 33 gunluguz ne yapsamkı bılemedım
dun dr artık daha ınce gıydır fln dedı ama bıde hasta etmekten korkuyorum
burnu tıkanıyor sankı hemen
sızler gectınızmı kısa kol bacak kıyafetlere?
Bıde corap mutlaka gıydırıyomusunuz ayaklarını nasıl koruyosunuz?
biz antalyadayız kolsuz çıtçıtlı body giyiyor oğluş yoksa ne uyku ne bişey.. üşür diye çıkarmadım üstünü uzun süre yüzü hep sivilceli gibiydi her gün yıkamama rağmen. çocuğu soyduğum an gitti o pütürler yüzünden.. şimdi ne zaman sıcak olsa yne kızarıyor yüzünde sivilce gibi bişiler çıkıyor serinleyince yüzü bembeyaz tertemiz oluyor oğlumun.. arabaya biner binmez klima açıyoruz evde de klimayı açıyoruz dünden beri kapatmadık kapatmayız da artık bundan sonra.. bir odada klimayı açıp diğerine yatırıyorum kapılar açık evin her yeri serin ona rağmen terliyor çocuk... klimalı odada duruyor artık yoksa uyumuyor inanın..ayakları bazen soğuk ama doğduğun beri hiç eli ayağı ısınmadı ztn gaz problemimiz de yok çok şükür.. elma yağı sürüyoruz her akşam banyodan sonra göbek deliğine kasıklarına ve ayaklarının altına.. yalnız benim oğlanın kafası vevücudu çok sıcak oluyor elleri ayaklarıyla yorum doğru değil bence çünkü dolaşım sistemi gelişmediği için elleri ayakları soğuk oluyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama..
bir de teyzeleri oğluma oyun halısı almış amcası onunla çok güzel vakit geçiriyior dün 45 dk oynadı içinde kahkahalar atarak.. oğluş uzun zamandır bize gülmeye başladı bu arada videoya bile çektik annecim dedikçe kahkaha atıyor sıpam... bu arada oyun halısıyla oynarken ve uyurken evde klasik müzik açıyorum... ineklerin süt üretimini artırıyormuş ya belki bende de işe yararhem oğluş rahatlar diye düşünüyorum... denemek de fayda var Klasik Müzik Dinleyen İneklerin Verimi Tavan Yaptı haberi
işte benim oğlumda burda arasım...bişey sormak istiyorum yazlık kıyafetlere geçen varmı bide oğlum 40 günlük ve geceleri saat başı kalkıyoruz emmeye ve anne sütü dışında başka bişey vermiyorum benimle aynı sorunu yaşayan varmı uykular ne zman düzene girecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?