2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım ablamın çok gazlıydı sürekli sallıyordu ve kucağında zıplatıyordu biraz raahtlıyordu dene istersen masaj karnına deneyebilirsin

ne tarafta oturuyorsun acaba belki yakınızdır biz yumurta topalamalara gidiyruz ev oturmalarına bazen balkona güneş alması için çıkarıyorum sıkılıyorum alışık değilim ya evde durmaya fenalıklar basıyor çoğu tatillere gidiyor be pek cesaret edemiyorum temmuzun 2 de üç aya girecek ama halen tedirgin olduğum oluyor bir günü bir güne tutmuyor

merhaba bir aylik ASisini yaptiran varmi bebek atesleniyormu asimiz var korkuyorm

bugün kızımın bezini açtım rahat etsin hava alsın daha kucağıma almadan her tarafımı batırdı hiç tek yıkamamıştım musluğun altına sokuverdim nasıl elimi sıkı sıkı tutuyor korktumu ne yavrusum bir kerede çişini yapmıştı diyorlardı yatağına yapacak üstüne ne kadar asum bakıyr suratıma içime sokasım geliyor
konuşmayı seviyor dinliyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum
ev o biçim sizler ev işlerinizi felan yemek yapmaya vakit bulabiliyormusunuz

merhaba bir aylik ASisini yaptiran varmi bebek atesleniyormu asimiz var korkuyorm

bizde ateşlenme olmadı hepatitte olmuyor dedi dr ikinci ay bitiminde verem aşısı biraz ateş yapıyormuş zaten iki gün yıkanmaması gerekiyormuş banyo yaptırın getirin dedi sağlık ocağı bize

ben iğne olacağı zaman ninni söyleyen şirinesinide götürmüştüm baskın ses olduum ağlamıyor

Ne tesadüf bizde Temmuz 2 de 3. Aya gireceğiz. Su anda Nilüfer tarafında oturuyoruz goruklede istanbuldan eşyalarımızı getirmedik henüz eşyali ev tuttuk eşimde Nilüfer de Sheraton. Da çalışıyor şimdilik alışmaya çalışıyorum tek basıma oldugum icin biraz zor oluyor
Bu arada bizim gündüz hiç uykularımız uzun süreli olmuyor ;(

aynı gün doğmuşlar :) kelebekler
yıldırımdayım ben nilüfer güzel en rahat yeri bur-sanın bende o taraflarda çalışıyorum sanayide

takip etmek lazım ben hep aynı saatlede emdirip sallıyorum sallanmalı alıştı bizimki on gibi salladım şimdi 12 uyanması lazım bir saat oynuyoruz konuşuyoruz ikide tekrar yatırıyorum yusun uyumasın bilsin
uyumadığı zaan zorlanıyorum kucakta ne kadar durcak meme istiyor aç olmasa bile ağlıyor nazlanıyor öyle böyle düzene sokmaya çalışıyorum ama hep aynı saatlerde yatırıp emdiriyorum

birde banyodan sonr ÇOK rahat uyuyor banyo yaptırmayı dene istersen ve sonrasıemzirip uyut

yok canım bizde ateş falan yapmadı..

ev darma duman şuan.. ütü falan yaptım işte.. cumadan yatılı misafir geliyor.. onlarında 9 aylık oğlu var bakalım bir kaç gün kalcaklar nasıl geçecek.. oğlan uyurken ev işi yapıyorum vlla.. tek başımayım doğumdan beri.. gündüz uyumuyorum dinlenemiyorum kociş öğlen yemeğe geliyor koşturmaca.. kendi işimi de kendim yapmayı severim.. bugün de oğluş uyansın kuaförümüze gidicez. alışverişi falan hep kendim yapasım geliyor. haftada bir gün sağlık ocağına tartmaya götürüyorum 53 günlük oğlum dün 5050 gram çıktı.. milletin çocukları 6 kilo diyorum koçişim diyor şimdiden çocuğu kıyaslmaya başlama yarın temizlik yapıcam.. baya yoğun velhasıl hiç kilo veremiyorum koşu bandı aldırdım kocişe spor da yapıcam hahaaayyy cozutmuş durumdayım.. eylülde de göreve başlıycaz bakalım nasıl olacaksa bakıcı yok bişi yok içim daraldı beee...

canım en etkili yöntem o memeni daha çok emzirmen.. benim göğsümde ne zaman sertlik olsa o göğsümü daha çok emziriyorum ve sertlik hemen kayboluyor. bir de doğru yöntemle emziriyor musun ona dikkat et..

demlenmiş kimyonu sen mi içiyosun bebeğemi içiriyosun bide nasıl demliyosun

bio gaia verdı drumuz cnm ama bır hafta kullandıktan sonraa zaltıo gıbı duzenlı kullanacksın gecmıs olsun cnm bızde kolıgız cok fena bılıorum cok zor ama gececk bu gunklerde buyuycekler

Gogus tamamen bosalimca oluyor canim benimde ta omzumun yanindan gogsuun altlarina koluna kadar elektirik carpmasi gibi oluyor yabi tum emdigi surece degim 30 sn falan normal yani gorumcem emzirirken sutun gelisini hissediyomisun diyordu bende bunlari tarif ettim sutun inisiymis o aci olmasa gariplik olir demisti... 50 yasinda 3 cocok annesi kendisi

selam guzel anneler
hepımızde aynı sorunlar..
Pzt doktordaydık bızde asımız yapıldı kalca usg sı vs..
Kontrolumuzde ıyıydı sukur..
Yalnız gaz sorunu ıcın zınco pek etkılı olmaynca sab sımplex yazdı
2 gundur onu kullanıyorum cocuk daha bı azıttı sankı delırıcem
sabaha karsı ıkınıyo sureklı uykusunda huzursuz
tum gun uyumuyo pert ettı benı dun
ana kucagında sallarken gozlerı kapıyo yanından kalktıgım an bayrakları acıyo
emerken uyusa yerıne yatırınca uyanıyo.
Cok sukur tek tesellım gece uykusu duzenlı
ev ısı demısken evımı .ok goturuyo yemek yok karnım ac
dun wc ye gıdemedım nerdeyse yanından kalkıp
eve baktıkca ruhum daralıyo
dısarı baktıkcada oyle
hava mıs gıbı ama cıksan nereye gıtcen evden cıkmak ztn 2 saat
yolda aglarmı sızlarmı dururmu sıcak carparmı yolda acıktı hadı nerde emzırcen vs
bıton dusunce gelıyo vazgecıp oturuyorm en ıyısı.
Ooyyy oyy

Son düzenleme:
slm anneler nasılsınızz
benım kızım kolık oldugu ıcın gelemıyorum hiç aarda hzıuloca okuyup cıkıorum
nurray hep aklımdasın hep dualarımdasın ama dularımıza bıraz hız verelım kızlar
kızımı bı hocaya götürduk okutalım barı dedık belkı bıraz rahatltır o fatıhayı önerdi
şifa verıomus ıcten ınanarak okunursa
nurrayın kızı ıcın 500 fatiha okuyalım cumaya bıyter duasınıda ben toplarım allahın ıznıyle ınsallh kızım durrusa bıraz
sımdı herkes okudugu sayıyı yazarak toplam sayıdan cıkarsın cunku ben takıp edemem kızımdan mumkun değil
wcye gıdemıorum:)
ne dersınız okuyabılırız dimi
hepınızı öpuoruz

Sende bendensin gündüz uykusu hak getire sürekli meme meme bakalım nasıl düzene gireceğiz merak ediyorum

Selam fistiklar, uzun suredir giremedim..33gunluk olduk..ablam iki gundur gelip yemegimi isimi yapiyor allah razı olsun yoksa kötüydum dikislerim sismisti cok agro y ordu simdi nispeten daha iyi. .dun tartildim 52,5kg ciktim..50ile hamile kalip 61 ile dogurmustum..oglum da 5-6 gündür bize gülüyor cok tatli oluyor sanirim yakinda agu da yapacak çünkü konuştukça boğazından gii sesleri çıkarıyor:) 5kg olduk gaz problemimiz devam ediyor. .birde bogazinda cok hirilti var ozellikle geceleri cok artıyor. .doktor burun damlasini 2saatte bir damlatin dedi ama ise yaramıyor bende iki gundur üstünü incelttim hep isilikler vardi acaba o yuzden mi azaldi..kollari pisik olmystu oglumun..gunduz ve aksam uyanik saatleri vat ne yapacağımi şaşıriyorum evi gezdiriyorum tavanlara hayran hayran bakıyor :) dikis agrilarimiz bir gecse de toparlasak artikk..

bizimki ateş yapmadı hepatit b ateş yapmıyormuş bundan sonraki aşılar ateş yapabilirmiş onun için de fitil verdi doktor her ihtimale karşı gece ateşlenirse elimizde bulunsun diye

demlenmiş kimyonu sen mi içiyosun bebeğemi içiriyosun bide nasıl demliyosun

ilk zamanlar bende içtim oğluma da verdim şimdi yalnızca ona içiriyorum önceleri düzenli içiriyordum günde iki kez şimdi yalnızca çok emdiği günlerde hazmı kolaylaştırsın diye veriyorum

oğlum için yarım çay bardağı kaynar suya yarım çay kaşığı toz kimyon 4/1 küp şeker koyup soğumaya bırakıyorum emzirmeden önce 2 çay kaşığı veriyorum günde 1 ya da 2 kez en çok gazının olduğu saatlerde vermeye çalışıyorum gazı yoksa vermiyorum hiçbirşey

Ben 10 tabe okudum simdilik okudukca yaarim yine

nurayın bebeği için 10 tane de ben okudum devam edicem boş bir zamanımda bebeğine şifa olsun inşallah

500 fatihadan kaldı 480 okumak isteyen varsa mesajdan alıntı yaparak devam etsin ki sayılar karışmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…