- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.361
merhaba kızlar .bende 9 mayıs annesiyim.yarın inşl kırkımız çıkıyor.ama ben kafayı yemek üzereyim.bütün bir günü sadece 2 yada 3 saatlik uykuyla geçiriyorum feleğim şaştı resmen.aşırı gazlı.ne damla ne zeytinyağı faydası yok.böyle sorunu olan ve birşeylerden fayda gören arkadaşalr varmı.
Bu arasa herkese günaydın günümüze yine erken başladık. Comep cevap verdigin icin cok teşekkür ederim :) benim içimden nedendir hiç dışarı çıkmak istemiyor yanlız olduğumdan mıdır nedir ;( bugün bi denesem diye kendimi cesarerlendirmeye çalışıyorum
merhaba bir aylik ASisini yaptiran varmi bebek atesleniyormu asimiz var korkuyormmaşallah yavruna :) aynı kıyafetten battanıyesı ıle takımı bendede var :)benımkıde sureklı meme ıstıyor ama kendımı ve onu zorlayıp enaz 2 3 saat aralıkla emzırmeye çalışıyorum yakın zamanda emzırdıkce gaz sorunu artıyo
goz damlası kullandık halada kullanıyoruz burun ıcınde serum fızyolojık br kutu bıtmek uzere ama nafıleemdıgınde sonrası burnundan ağzından kusuyor bu yüzdende burun tıkanıklığı hıc bıtmıymerhabaor ..
merhaba bir aylik ASisini yaptiran varmi bebek atesleniyormu asimiz var korkuyorm
ne tarafta oturuyorsun acaba belki yakınızdır biz yumurta topalamalara gidiyruz ev oturmalarına bazen balkona güneş alması için çıkarıyorum sıkılıyorum alışık değilim ya evde durmaya fenalıklar basıyor çoğu tatillere gidiyor be pek cesaret edemiyorum temmuzun 2 de üç aya girecek ama halen tedirgin olduğum oluyor bir günü bir güne tutmuyor
Ne tesadüf bizde Temmuz 2 de 3. Aya gireceğiz. Su anda Nilüfer tarafında oturuyoruz goruklede istanbuldan eşyalarımızı getirmedik henüz eşyali ev tuttuk eşimde Nilüfer de Sheraton. Da çalışıyor şimdilik alışmaya çalışıyorum tek basıma oldugum icin biraz zor oluyor
Bu arada bizim gündüz hiç uykularımız uzun süreli olmuyor ;(
merhaba bir aylik ASisini yaptiran varmi bebek atesleniyormu asimiz var korkuyorm
bugün kızımın bezini açtım rahat etsin hava alsın daha kucağıma almadan her tarafımı batırdı hiç tek yıkamamıştım musluğun altına sokuverdim nasıl elimi sıkı sıkı tutuyor korktumu ne yavrusum bir kerede çişini yapmıştı diyorlardı yatağına yapacak üstüne ne kadar asum bakıyr suratıma içime sokasım geliyor
konuşmayı seviyor dinliyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum
ev o biçim sizler ev işlerinizi felan yemek yapmaya vakit bulabiliyormusunuz
merhaba kızlar...dogum yaptıgım günden beri hastanee ev arası mekik dokuyorum önce bebiş sarılık oldu onun için 6 kez topuk kanı verdik,kontroller ,kuveyz de kalma, ve simdi de sag gögsümde mastit olusmus onun gidip duruyom doktor antibiyotik ve agrı kesici verdi ...inş gecer...kızlar tıkanmıs olan süt kanallarının baska acma yöntemleri var mı??antibiyotik kullanmaya cekiniyom...
demlenmiş kimyonu sen mi içiyosun bebeğemi içiriyosun bide nasıl demliyosunherzaman yapmıyor ama ara ara özellikle gündüz uykularında hep homur homur sanki biriyle konuşuyor gibiaguluyor içini çekiyor inliyor bende ağrısı var sanıyorum uyanınca cin gibi keyfi yerinde oluyo normal sanırım araştırdım biraz internetten olabiliyormuş böyle şeyler doktoru arayıp sorucam bi ara
rabbim meleğine şifa versin kokusunu içine çekmeyi nasib etsin dualarım sizinle
ben milupanın rezene çayından (günde 2-3 kez öğün aralarında 15er cc veriyorum) ve demlenmiş kimyondan memnun kaldım patır patır yaptırıyor hem gazı hem kakayı doktorumuz da hiç ilaç yanlısı değil damla vermek istemiyor pek bunların işe yaradığını söyledim devam edebilirsin dedi dene istersen
merhaba kızlar .bende 9 mayıs annesiyim.yarın inşl kırkımız çıkıyor.ama ben kafayı yemek üzereyim.bütün bir günü sadece 2 yada 3 saatlik uykuyla geçiriyorum feleğim şaştı resmen.aşırı gazlı.ne damla ne zeytinyağı faydası yok.böyle sorunu olan ve birşeylerden fayda gören arkadaşalr varmı.
günaydın hanımlar... uyku düzenimiz tatil dönüşü oturdu yeniden.. akşam 22 de yıkıyoruz oğluşu 23 gibi emzirip yatırıyorum sonra gece 3,5-4 gibi uyanıyor emip yeniden uyuyor sonra 6-6,5 gibi tamamen uyanıyor... tekrar saat 9 da yatıyor 13 de kalkıyor.. sonra ki uyku hali belli olmuyor hala bazen uyuyor bazen uyumuyor... sizlerin uyku düzenleriniz nasıl? emdiği için sanırım tam 3 saatte bir uyanıp emiyor sıpam.. uyandığında emmesi tamam da tekrar uyumak için meme verdiğimde süt bu aralar azalmış oluyor... gece emzirmeye kalktığımda tek göğüsle doyuyor hemen uyuduğu için ben de göğüslerim şişp sabaha akıyor diye sağıyorum sabah kalktığımda yine emziriyorum ama memede uzun zaman geçirmek istiyor öğlen uyandıktan, emdiği kusuyor vermezsem dünyayı yıkıyor emdiği kusa kusa memede süt kalmıyor.. sağdığım sütü biberonla verince de hemen az emmeye başlıyor.. tatildeyken biberonla vermek zorunda kaldım belki ondan azalmıştır diyorum aslında azalma yok da yetmiyor gibi geliyor.. büyüme atağı gibi bir şey yaşıyoruz sanırım.. daha öncede olmuştu böyle inş. düzelir çünkü sütüm öncekine göre çok çok fazla ama sıpada büyüdü doymayacak bu gidişle...
yalnız en önemlisi bayanlar emzirdikten bir süre sonra süt yeniden göğüslerime dolarken acayip sızlıyor göğüslerim.. var mı böyle sızısı olan? göğüsümün dip kısımları kaşınıyor gibi oluyor hatta dışardan kaşıyorum.. sanki ip gibi bişileri çekiştiriyorlar göğsümden.. internette aradım bulamadım sebebini.. dün akşam dayanamadım sızısına.. süt olunca da sızlar ama bu çok çok acı veriyor.. benim oğlan tamamen sömürüyor sanırım vücut tam kapasite süte girişiyor ve acayip yorgun hissediyorum.. bir de benim boyundan kollarımdan başlayarak ve göğsümdeki tüm damarlar mosmor belli oluyor.. hatta emzirirken ya da sağarken göğsümde damarlar şişiyor.. anneannemin annesi,anneannem ve annem göğüslerden tedavi görmüşler hep.. doktora da gittim hamile kalmadan bir sorun yok demişti ama emzirirken bir sorun olmamıştır umarım.. meme ucu yarası çekmedim ama bu sızı dayanılmaz olmaya başladı oğluş tamamen çekip sütü bitirmeye başladıkça..
selam guzel anneler
hepımızde aynı sorunlar..
Pzt doktordaydık bızde asımız yapıldı kalca usg sı vs..
Kontrolumuzde ıyıydı sukur..
Yalnız gaz sorunu ıcın zınco pek etkılı olmaynca sab sımplex yazdı
2 gundur onu kullanıyorum cocuk daha bı azıttı sankı delırıcem
sabaha karsı ıkınıyo sureklı uykusunda huzursuz
tum gun uyumuyo pert ettı benı dun
ana kucagında sallarken gozlerı kapıyo yanından kalktıgım an bayrakları acıyo
emerken uyusa yerıne yatırınca uyanıyo.
Cok sukur tek tesellım gece uykusu duzenlı
ev ısı demısken evımı .ok goturuyo yemek yok karnım ac
dun wc ye gıdemedım nerdeyse yanından kalkıp
eve baktıkca ruhum daralıyo
dısarı baktıkcada oyle
hava mıs gıbı ama cıksan nereye gıtcen evden cıkmak ztn 2 saat
yolda aglarmı sızlarmı dururmu sıcak carparmı yolda acıktı hadı nerde emzırcen vs
bıton dusunce gelıyo vazgecıp oturuyorm en ıyısı.
Ooyyy oyy
demlenmiş kimyonu sen mi içiyosun bebeğemi içiriyosun bide nasıl demliyosun
Ben 10 tabe okudum simdilik okudukca yaarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?