- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.381
bizimki ateş yapmadı hepatit b ateş yapmıyormuş bundan sonraki aşılar ateş yapabilirmiş onun için de fitil verdi doktor her ihtimale karşı gece ateşlenirse elimizde bulunsun diye
ilk zamanlar bende içtim oğluma da verdim şimdi yalnızca ona içiriyorum önceleri düzenli içiriyordum günde iki kez şimdi yalnızca çok emdiği günlerde hazmı kolaylaştırsın diye veriyorum
oğlum için yarım çay bardağı kaynar suya yarım çay kaşığı toz kimyon 4/1 küp şeker koyup soğumaya bırakıyorum emzirmeden önce 2 çay kaşığı veriyorum günde 1 ya da 2 kez en çok gazının olduğu saatlerde vermeye çalışıyorum gazı yoksa vermiyorum hiçbirşey
nurayın bebeği için 10 tane de ben okudum devam edicem boş bir zamanımda bebeğine şifa olsun inşallah
500 fatihadan den kaldı 480 okumak isteyen varsa mesajdan alıntı yaparak devam etsin ki sayılar karışmasın
bizimki ateş yapmadı hepatit b ateş yapmıyormuş bundan sonraki aşılar ateş yapabilirmiş onun için de fitil verdi doktor her ihtimale karşı gece ateşlenirse elimizde bulunsun diye
ilk zamanlar bende içtim oğluma da verdim şimdi yalnızca ona içiriyorum önceleri düzenli içiriyordum günde iki kez şimdi yalnızca çok emdiği günlerde hazmı kolaylaştırsın diye veriyorum
oğlum için yarım çay bardağı kaynar suya yarım çay kaşığı toz kimyon 4/1 küp şeker koyup soğumaya bırakıyorum emzirmeden önce 2 çay kaşığı veriyorum günde 1 ya da 2 kez en çok gazının olduğu saatlerde vermeye çalışıyorum gazı yoksa vermiyorum hiçbirşey
nurayın bebeği için 10 tane de ben okudum devam edicem boş bir zamanımda bebeğine şifa olsun inşallah
500 fatihadan kaldı 480 okumak isteyen varsa mesajdan alıntı yaparak devam etsin ki sayılar karışmasın
Abdest li mi okuyosunuz kizlar ????
30 tanede ben okudum 450 kaldı okudukca yazıcam yıne
allah kabul etsın ınsallah dularımızı
kendımı yerine bile koyamıorum
allah nurray arkaadsımıza güç kuvvet versın
yer gök duayla ınsallh şifa olacak ben ınanıorum dularımızla
hızla ıyılesecek kızın nurraycım hepimiizn kalbi dualrı sizinle..
çok iyi düşünmüşsünüz. allahım şifa versin inşallah nurrayın kuzusuna. ne kadar çok farklı ağızdan çıkarsa o kadar makbul olur inşallah dualar. 50 de ben okuyorum devam edince yazarım. Kaldı 400.
50 de ben okudum 350 kaldi allah yardimcisi olsun
500 fatihadan kaldı 480 okumak isteyen varsa mesajdan alıntı yaparak devam etsin ki sayılar karışmasın
yani 240 kaldı...
Soguk suyla mama yapilip verilir mi cocuga fikri olan varmi cok sicak arkadasim oyle yapmami tavsiye etti sizlerden yapan varmi acaba
40 tanede ben okurum.. 200 kaldı
50 de ben okudum kaldı 100.50 tane daha okudum kaldi 150...
Alinti yapamadinm kaldi 30 iyi geceler kizlar
Sagol cevabin icin.fitilin adi nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?