2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Abdest li mi okuyosunuz kizlar ????

30 tanede ben okudum 450 kaldı okudukca yazıcam yıne
allah kabul etsın ınsallah dularımızı
kendımı yerine bile koyamıorum
allah nurray arkaadsımıza güç kuvvet versın
yer gök duayla ınsallh şifa olacak ben ınanıorum dularımızla
hızla ıyılesecek kızın nurraycım hepimiizn kalbi dualrı sizinle..

çok iyi düşünmüşsünüz. allahım şifa versin inşallah nurrayın kuzusuna. ne kadar çok farklı ağızdan çıkarsa o kadar makbul olur inşallah dualar. 50 de ben okuyorum devam edince yazarım. Kaldı 400.

Son düzenleme:

Sagol cevabin icin.fitilin adi nedir.

bugün çok güzel bir şey oldu.. her gün yeni bir şey öğrenen oğlum dün bütün gün uyudu nerdeyse, bir büyüme atağı kesin dedim.. ve bu sabah agulamayaa başladı... agu aguuuu diyip duruyorrr... hem de bir kere değil öyle konuşur gibi aguluyor.. o kadar net diyor ki şok olduk babasıyla... tek seferde agu diyor.. agulasın diye babasıyla şebeklik bile yaptık... çok uzun zamandır ben konuştukça gülüyordu, hatta geçen haftadan beri dudak bile büzüyor ağlamadan.. bu haftada aguladı kuzumm... çok mutluyuzzz... klasik müzik , oyun halısındaki ayna ( aynayla konuşcak gibi ses çıkarıyordu), benim tek başıma olduğumdan sürekli konuşmam,hikayeler anlatmam etkili oldu sanırım.. erken oldu sanırım ya da ben beklemiyordum.. var mı bebeği agulayan? şoktayım hala..

nurayın bebeği için fatiha alan arkadaşlar hepinizden allah razı olsun bende sayıya kaç kaldı diye bakmaya geldim ki bitmiş bile rabbim bebeğine şifallar versin inşallah bizimkiler yanımızda mışıl mışıl uyuyorlar o yavrucak annesinden ayrı çok zor iyileşecek ama inanıyorum tüm kalbimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…