2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Maşallah darisi başımıza inşallah. Kac gunluktu bebegin büyüme atağı yaşamış olabilir

Kızlar ben cocuğuma avutacağım hiç oyuncak almamıştım yavrum artık uyanık kaliyo ve çok sikiliyo su tiyresimli ana kucaklarından oyun halılarından neler tavsiye edersiniz 41 günlüğün bugün başka tavsiyelere de açığım...

oyun halısını tavsıye etmıyorum en azından benım kızım hıc durmadı ustunde hıc oynamadı . yumusak cıngıraklardan alabılırsın bırde ben anakucagını cok kullandım titreşimi gaz içinde cok ıyı :)

Merhaba guzel anneler, benim kuzu gunduzleri tilki uykusunda uyuyor halaaa. Size birsey sormak istiyorum, Ben 1 mayista sezeryan olmustum kanamam arada damla seklinde geliyordu arada kesiliyordu son zamanlar ama bugun Sabah tuvalete oturdugumda kanama bayaa geldi, ic camasirima gelmiyor tuvalete oturanca geliyor, adet mi oluyorum acaba? Adet olmak normal mi bu zamanda, siz dogumdan sonra adet gordunz mu? Bilgilendirirseniz sevinirim, yavrulari ve sizi opuyorum.

Ayyy ne tatli oluyor demi sesini duymak, benimkide bir iki kere aguladi o kadar arkasi gelmedi, bizimki 1 mayis dogumlu seninki ne zaman dogmustu?

amin inş. 55 günlük olduk bugün :)

Canim sana hayranim ya, bebeginle tatil yaptin ne guzel geziyorsun, Ben iki kere ciktim cocuk gazdan catlayacakti, nasil beceriyorsun rahat gezmeyi, zor olmuyor mu, Ben istanbuldayim ruzgardan cikamiyorum disari gazlanacak diye, olur olmaz yerde emmek isterse ne yapiyorsun? Ayyyy yol gosterde bende cikayim artik 50 gunluk olduk :)

Selamlar herkese,
Nurray cim Allah beraberinde olsun, aklima geldikce dua ediorum inan. İnsallah yavrun en kisa zamanda iyilesir, kucagina alirin saglikla.
Halilefecim, aynen katiliyorum kizlara. Ben de 20gunlukten beri annemin destei ile 2gunde bir cikarioru bebisimi ama annem olmasa vallahi cocugu evde havasizliktan pisirirdim sanirim. Sen bir de tatile gitmissin. Ne olur bize de akil ver

Bu arada anneler biz de 49 gunkuk olduk aranizda bebisine oyuncak alan var mi neler aldiniz

merhabalar güzel anneler ve minik kuzuları:)

nasılsınız bakalım. sanırım hepimiz hemen hemen aynı süreçten geçiyoruz. benzer sorunları ve kaygıları yaşıyoruz. ve hepsini birbirimizin desteği ile atlatıcağımızı umuyorum:)))

benim kızımda bugün 37 günlük oldu. bu haftasonu mevlüt yapıyoruz annemlerim memleketinde. inşallah herşey çok güzel olur. ilk defa kızımla yolculuğa çıkıcam. hastahane dışında daha hiç dışarı çıkmadık. hergün niyet ediyorum ama sonra ya ağlarsa, ya üşürse, ya acıkırsa diye diye malesef çıkamıyorum. Dışarı çıkıp gezen arkadaşlara gerçekten imreniyorum.

benim kızımda gündüzleri 5-10 dak uyuyor sonra ıkınarak ağlayarak uyanıyor gazdan dolayı. Uyanıncada sürekli emmek istiyor. Doktor tahlil falan yaptırdı kızımın bağırsakları anne sütündeki şekeri parçalayamıyormuş ve anne sütünden yararlanamıyormuş. bu sebeple doktor bana şekerli şeyleri yasakladı ve kızımada bir 2 tane ilaçla mama takviyesi verdi yeni.
ama mamayı illa kaşıkla yada enjektörle içir diyor anne memesini bırakmasın diye. kaşıkla yedirirken kızım ağlamaktan ortalığı yıkıyor bende biberonla veriyorum.

siz mamayı neyle veriyorsunuz bana yardım edin lütfen

bende 30 tane daha okumustum ama bitmiş bıle allah razı olsun kıslar
kımın duasının kabul olacağı bılınmez rabbım ya şafi adı yuzu suyu hurmetıne
nurrayın kızına şifa versın yarın cuma vakti duasını toplar amin derız ınsallh
bu arada kıslar bızım 44. gunumuz ben bayagı bayagı adet oldum petten cıktı yanıı okadar
yarın kontole gıdıcem bakalım 4 gundur devam edıo.bugun dısarı cıktık bı cay içtik kız kudurdu
geri geldık:))))) şu kolik denenillet cok zormus kıslar gun boyu kucakta memede uyuo
yerıne yatırır yetırmaz gozler faltası gıbı acılıo
gaz sancıları gelıo katılıo ağlamaktan kuzum ama fönümüz bozuldu sureklı açmaktan yenisini aldık
netten acınca begenmıo hanımefendı:)))))
benım bildiğim kolık akşamları olur bızımkı gunduzde oluo
bır an once 3 aylık olmayı 4 gozle beklıorumozaman gececkmiş
plates topunun ustunde hop hop zıplıorum kucağımda saatlerce yıenede susmuo sancı gelınce
bı kaç gundur artttı 40 cıkınca azalır demıslerdı
sağlık sıkıntısı olmasında napalım gaz sancısı gelır gecer ınsallh dıyıp rahatlatıorum kendımı
hepınızı öperim

kızlar biz bügün 37 günlüğüz ama biz hala hepatit aşımızı olamadık. sağlık ocağında aşı kalmamış. Salı gününe kadar bekle dedi hemşire gelmemiş olursa hala eczaneden alırsınız öyle yaparız dedi. ben gecikmesinden dolayı endişe ettiğimi söyleyince 10 günden birşey olmaz dedi.

siz aşıları yaptırdınız mı hangi gün yaptırdınız? kafam çok karıştı nasıl aşı gelmez anlamadım gitti:18::18::18::18:

kızlar fırsat bulmuşken yazıyorum ard arda.

doktordan öğrendiğim bir şeyi size de söylemek istedim. 1. ayından sonra gündüzleri bebekleri fırsat buldukça yüzü koyun yatırmak gerekiyomuş. bu şekilde bebeklerin 5 yaşına kadar IQ ları 12-14 puan artıyormuş.

benimkisi bu pozisyonu çok sevmiyor ama ben yinede sinirlenene kadar yüzü koyun yatırıyorum.

nurray canım kızına allah şifalar versin inşallah. Sürekli dualarımızdasın. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. İnşallah allahın izniyle en kısa zamanda yavrunla evine dönersin.

Bizde 51 günlük olduk uykularımız tilki uykusu bizimde özellikle gündüzleri daha cok emıyor yawrum ama uykuya bi care bulamadık oyalamaya çalışıyoruz.benimde bir kaç gun önce kan gelir gibi oldu ama adet mı oldum anlamadim

Öncelikle herkese merhaba,

Nuray' cım yavruna bi an önce kavuşman için hepimiz canı gönülden dualar ediyoruz.En kısa zamanda kavuşun inşallah canımm.
Eshma bebişine de geçmiş olsun canım. Annelik fedakarlık işte diyet, göğüs ucu yaraları, emzirme problemleri hepimiz bi şeyler yaşıyoruz işte. Benimde bebeğim emmediği için sütümü sağıp veriyorum. Fakat sağlık ocağı bana kaşıkla ver memeyi hiç tutmaz dedi. Gcenin bi saati kaşıkla kırk saat bebek beslemeye çalıştım. Kızım yırtıyordu kendini açlıktan. Nitekim ölede almadı memeyi ben de biberona geçtim cokur cokur çekmeye başladı kuzum. :) Hepatit bizim sağlık ocağınada geç geldi 33 günlüktük olduğumuzda. Ben de bugün 40 gün kntrolüne gittim alttan bakıyorlar ağda işimi halletmiştim bugün kızım uyurken, iyiki de halletmişim. Ne zaman regl olacağın belli olmaz dedi. 1 ayda olur 3 ayda 6 ayda dedi. Biz de durumlar böyle kızlar cok şükür iyiyiz kısacası iyi diyelim iyi olalım:))

Sevgiler,

Merhaba canım başta çok çok olan sütüm azaldı maalesef.Sanırım yorgunluktan ve beslenmeme dikkat edememekten.Ben mama vermek zorunda kaldığımda enjektörle veriyorum.Doktorumuz öncesinde emzir mutlaka sütün azda olsa memeyi almamazlık yapmasın dedi.Bende öncesinde yada sonrasında mutlaka emziriyorum.Bir sıkıntı olmadı yani dene istersen.

Biz aşımızı 34 günlükken yaptırdık.

canım biz tam bir aylık olduğu gün sağlık ocağında yaptırdık. başka bir sağlık ocağına git danış bakalım belki yaparlar.. sonuçta erzen bir durum....

tatlim ben gaz sancimiz basladigindan beridir yuzustu yatiriyorum,uyuyamiyo baska turlu ,10 haftaligiz simdi boynunu dik tutuyor,oyuncaklara ilgisi artti ,dokunmaya oynamaya calisiyor,aglamak disinda turlu sesler cikariyor,zekasina faydasi var mi bilmem,ama gelisimi onden gidiyor ayina gore bence

Kızlar benim doktorum kontrole falan çağırmadı beni hiç birşey de söylemedi. Doğumdan sonra 5. Gün çağırdı dikişlere baktı o kadar. Muayene olmak gerekli mi?

Teşekkür ederimmmm bende muayeneye giden birini bekliyordum. Haftaya bnm de kontrole gitmem gerek ama oğlanı nasıl bırakıp gideceğim bilmiyorum. Evde kendim halledemem oğlanın aklına da meme ne zaman geleceği belli olmuyor
Süt korursa adet 6 bile olunmayabiliyormuş ama yine de dikkatli olmak lazım kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…