2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
oğlum dün gece 10 da yattı sabah 5 de kalktı.. sonra bu sabah saat 9 da yattı hala uyuyor. arada 3 kere kalktı emzirdim geri uyudu.. dün de aynı 9-10 gibi yatıp 5 e doğru kalkmıştı.. 2 gündür sürekli uyuyor nerdeyse.. ağırlaşmaya başladı gibi kilo alıyor sanırım uyudukça..

maşallah sübhanallah canım oğluna . senin oğlan olması gereken bebeklerden , bizimkiler litaratüre aykırılar, uyku muyku yok sürekli ağlama zırlama peşindeler. ben ilk başta hep diyordum hani kitaplarda yenidoğan bebekler 20 saat uyur yazıyordu niye bizimkisi uyumuyor. Ama gördümki bizimkisi tek değilmiş . bizimkiler çarşı gibi herşeye karşılar:))))))

Allahım sen okudugumuz fatiha suresinin yüzü suyu hürmetine,içinde bulundugumuz 3 ayların
ve şu mübarek cuma gününün hürmetine
nurray arkaadsımızın beebğpine şifa ver,onu evlat acısıyla sınama sen herşeye kadirsin rahimsin rahmansın şifa verensin ya şafi adının yüzü suyu hürmetine şifa bekleyen bu bebeğe şifa ver,duaları okuyan ve amin diyecek bütün annelrın
bebeklerini hastalıklardan ,nazarlardan, kötüluklerinden koru amin amin amin ecmain..

slm annişler cuma vakti toplayacktım duasını ama esımın iş arkadsları öğle arası
bebk görmeye geldiler sonrada kızım kudurdu şimdi bababsı plates topunun ustunde zıplatıo yınede susmuo
regl oldugum ıcın yasın de okuyamdım hepınızı öperimm

Tamam canim cok tesekkür ederim, hadi bakalim her turlu teori tamam simdi sira uygulamada :) kolay gelsin canim sevgiler...

Kirkbir kere masallah senin bebise, benimkide gunduz hic uyumuyor desem yeridir, arada 10-15 dk. Kestiriyor o kadar. Yoruyor ama bu kadar uyumayinca miziklayip duruyor, beni hep basinda tutuyor. Offff offfff ne diyeyim saglik olsun bu gunlerde gececek.

Bebegin kac gunluk oldu?merak ettim..bizimki 24 gunluk ,4saatten fazla uyursa uyandirip emziriyorum

Hangi marka sut pompasi kullaniyosun ve memnun musun?

selam kızlarrr... ayy aman allahım ne güzel vakit bulabilmiş ve girmişsiniz vede yazmışsınız maşallh sizee,, ben hiçbişey yapamıyorumm ama sizin yazdıklarınızı bi çırpıda okudum..
herkeste aynı problemler var galibaa,, bizdede durumlar aynı aynı şeyleri yaşıoruz,,ekstradan bizde bide galiba kabızlık var kızlar yaa anlamadım ama 33 günlüğüz ve oğlum 4 gündür hiç kaka yapmadı, napmam gerek bilmiorum varmı sizdede böle bi sorun yaşayan?
bu arada benm göğüs uçları kanamaktn beter durumda sütümde az artmıoo bnde vermiorum artık hep mama gidioruz,, meme arandıkça çok üzülüorum ama elimden bişey gelmiokiiii

Hey maşallah anne sütünden muhallebi valla süper. Ben ve benim gibi sütü yetmeyen mama takviyesi yapan birçok anne, anne sütünden yapılan muhallebiyi asla bilemeyecek. Çok şanslısınız maşallah

Kabızlık için yarım fitil iyi geliyor hemen söküyor.

Canim acidan hoplasanda ver bence sutunu, kabizligida mama yedigi icin oluyordur buyuk ihtimalle, Anne sutu alanlarda sindirim ve bagirsaklarda problem olmuyor cunku, sutum az diyorsun bebek emdikce ve sen proteyim ve sivi aldikca mutlaka artar sutun. 33 gun olmussunuz artik meme uclarinin kanamamasi gerekiyor aslinda acaba sadece meme ucunu mu tutuyor, eger oyleyse ondan alismamis olabilir. Hepimzde var canim farkli farkli problemler, Allah saglik versin hepsi gececek. Kolay gelsin

Sevgili çilekeş anneler :) bugun hakikaten berbat durumdayim, ne oldu benim oglana anlamadim, sabahtan Beri uyumuyor 10 dakika dalabiliyor sonra huysuz ve mizmiz sekilde uyumuyor, butun gun derinnnn derinnnn bi turlu uyumadi. Yazik gozleri sisti, kizardi ama dalamiyor bir turlu, saat 12ye yirmi var gece uykusuna bile gecemedi daha oysa ki bu saatlerde gece uykusuna gecmis olurdu. Niye arada Boyle yapiyor acaba, var mi bebegi benim gibi tum gun uyumayan ? Yazik aci cekiyor, problemide yok gazi cikiyor, karni tok, altida kuru

Şuan aynı dertten müzdaribiz. Saat 9 dan beri mememde oğlum. Yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor. Sabah 5 te kalkmıştı. Aynen uykusu var uyuyamıyor ve çok huysuz çığlık çığlığa ağlıyor yatına yatırınca.

Kizlar sut pompasi olarak hangi markayi kullaniyosunuz paylsirssaniz coksevinirim

gunaydın kızlar

kızancım uyuyorken bakayım dedım azıcık ufak tefek işlerimide hallettım sesi alıyor en ufak kıpırtıda kıpraşıyor
bugun yakın ark kardeşinin düğünü var gitmem gerek bbeğide alıcam yarım saat drsam yeter ınş durur bir aksilik çıkarmaz

vucudum yoruluyor ya birde çalışmaya başlayınca tamamen zor olcak iş güç sonra gel ev işi sonra cocukla ilgilen yıka pakla
zor şeyler kendimize iyi bakmak lazım herşey bize bakıyor

telefondan sadece okuyabiiyorum yazabilsem daha iyi olur

Oğlum 3 gün boyunca doğru dürüst uyumayıp hep ağlayınca dr gittik ve sonuç pipimiz iltihap yapmış her seferinde ucunu açıp temizlediğim halde ucu fazla kapalıymış sünnet olabilir dedi dr zaten gaz sıkıntımız varken birde şimdi bu çıkt birde kızlar sizinde bebekleriniz katıla katıla ağlıyormu ya benim oğlandamı sıkıntı var gece 3 ten sonra hep tilki uykusunda zırt uyanıyor hep ıkınıyor

cevaplarınız için sağolun kızlarr,,pompa olarak medela kullanıorum canm soranlar olmuş, ben memnunum..
evet cnm öğretemedik sadece meme ucunu tutuyoo geniş almıo, yaralarda hiç iyileşmioki tabikii,, nasıl öğretebilirim bi fikri olan varmı acaba,,silikon göğüs ucu kullansam acaba nasıl olurr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…