2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Kizlar hepinize merhaba oncelikle sizi tebrik ederim yeni anne olmaniz icin bebeklerinize huzur ve mutluluk dilerim . Ben eylulde ikinci kez anne olucam insallah... Sizlere bi sorum var. ilk bebegimde sutum sadece 1 ay oldu ve bitti bu konuda fazla denyimli deyilim . Ama hastanedeyken sirtimda acayip bi agri bi sizilti basladi hemsire süt geliyor onun icindir dedi ve hakliydi da agrim olinca sutum basladi ve agrim oldugu surecte sutum de vardi sut bitti agrim da bitti eminim yani onunla alakaliydi. Simdi 27 haftalik hamileyim dun ayni agri basladi bi baktim sut gelmis... Sorum su: simdi sizler de sut veriyorsunuzdur... Sizlerde de bu sirt agrisi oluyor mu? Benden baska da sut uretimiyle alakali sirt agrisi yasayan var mi ?

Ben kizimi sadece anne sutuyle besliyorum sirt agrisi yok canim sadece sit doalrken gogus bolegesi sizliyor o kadar oda genellikle emzirirken oluyor.

Kizlar bebegim 4 gundur kaka yapamiyordu uzulerek fitil versim kuzuma aninda ne varsa xikardi kivami oldukca koyulasmisti ama fitilden doalyi kotu hissediyorum kendimi ims bir daha olamaz.

Kizlar bebegim 4 gundur kaka yapamiyordu uzulerek fitil versim kuzuma aninda ne varsa xikardi kivami oldukca koyulasmisti ama fitilden doalyi kotu hissediyorum kendimi ims bir daha olamaz.

Bizimde basiiza geldi 3 gun yapamadik dr goturdum hic bisey vermedi vucudunun ogrenmesi lazim dedi 4 cu gun kendi yapti normalmis ama anne sutu iile beslenen bebeklerde ama cok kotu tahmin edebiliyorum bide uyuyamiyor karni sis sis

Bizimde basiiza geldi 3 gun yapamadik dr goturdum hic bisey vermedi vucudunun ogrenmesi lazim dedi 4 cu gun kendi yapti normalmis ama anne sutu iile beslenen bebeklerde ama cok kotu tahmin edebiliyorum bide uyuyamiyor karni sis sis

Gercekten cok zor bide kabullenmek istemiyorum ama sanirim kizmda kolik var 6- 9 arasi katila katila agliyor napcamizi sasirdik biraz once dedesiyle carsafta salladik rahatladi sizdi her aksam cosuyo alostirmiycam dedigim herseye simdiden alisiyo

Evet bende emzik konusuna katılıyorum.
Gece uyandırmıyorum derken kendi uyanmasını bekliyorum o zaten 4-5 saatte kalkıyor en geç, yani gecede emiyor. Ben sadece anne sütü veriyorum ve bu şekilde 1 ayda tam 1.600 gr aldık 3.300ile hastane çıkışımız bir ay sonra 4.900 olduk ve sadece anne sütüyle oldu yani bence süt iyiyse annede 2-3 saatte bir emzirme olayı yanlış çocuk uyuya uyuya büyüyo olayı çok doğru. Ama tabi 4-5 saat uyuduğunda göğüslerim çok şişiyor bende mecburen sağıyorum. Gece emzirmeme olayında daha az kilo alma değilde şeker düşüklüğü olabiliyormuş fakat çok şükür bizde böyle bir durum olmadı, bence kilo alımı normalse sütünüz iyiyse bırakın uyusun yavruuu:)))

Son düzenleme:

cnm bizimkiside almıyordu zorlaya zorlaya almaya başladı şimdi yine atıyor her attığında tekrar ağzına tutşturuyoruz yorucu oluyor biraz fakat en azından 10-15 dakika içinde uykuya geçebiliyor, öbür türlü sürekli emmek istiyor ve tabi bunun sonucundada sürekli hava yuttuğu için gazlanıyor. Atsadaa emzik bizim için tek çare.

Bene sunnet ettirecem ama kiyamiyorum yaaa cok kucuk daha, yapilirsa o da bizde rahatliyacaz ama 53 gunluk olduk halaaa randevu almak icin elim telefona gitmiyor, istanbulda anadolu tarafinda var mi bildiginiz iyi bir cocuk cerrah sunnet yapacak?

sünnetimizi 17. günümüzde yaptırdık, şimdi içim rahat büyüyünce o psikolojiyi yaşamayacak..

anadolu yakası kozyatağı-bostancı central hospital'da dr. yusuf bey-ürolog yaptı sünnetimizi, tavsiye ederim..

Bende de oluyor o ağrı. Emzirdikten sonra özellikle iyi boşaltmışsa göğsümü kızım, süt birikirken hem göğsümde sızı oluyor hemde sırtımda.

Kızım bir aylık oldu. Üç gündür gündüz uyumuyor bir türlü dalıp dalıp uyanıyor. sürekli çok huzursuz. mızmızlanıyor bazen katıla katıla sanki çok canı yanmış gibi ağlıyor. ama düzenli bir saati yok bu ağlamanın ve çok uzun (üç saat) sürmüyor. Yine de bu kolik belirtisi olabilir mi? Perşembe doktora gideceğiz aylık kontrol için ama umarım bu geçici bir huzursuzluktur ve o zamana kadar geçer

Hımmm bilmiyorum bizim bu ay belli olacak kilo alma durumlarımız. İlk ay sütüm azdı mama verdik az az. 20. Günden sonra sütüm artmaya başladı 2 haftada 450 gr almıştı. Toplam ilk ay sadece 650 grlık artış oldu. Şimdi 42 günlük farkındayım bacaklar falan toparlandı ama ay sonu anlaşılır artık :) annem de devamlı kızıyor uyuyan çocuğu uyandırma diye ama kilo alsın istiyorum bende

Eger cok agliyorsa ve katila katila agliyorsa bu koliktir mutlaka :) cabuk buyur insallah ... Ben ogluma kolik icin baby water verdim 5 dakika icinde Agrisi geciyor ve haalar cikmaya basliyir bagirsaktan :) ve bir hafta ictikten sonra tamamen iyi etti oglumu :) doktorunuza bi sorun bu ilaci isterseniz

Lutfen crvap verir misiniz sut emziren anneler ?

Kizlar elli kez sorulmustur belki bi kez de ben sorayim istedim..:)) hafif fiyatin 300civari olan bebek arabasi tavsiyeniz varmi?? Bugun casual atlantis model baktim 7kg ve 330tl di .ne dersiniz canlar?? Optum hepinizi..bu arada fisher price anakucagi aldik bugün faydali mi bilemedim henuz, emzikde aldim yeni bi tane kaucuk onu da tutmadı bizimki ugrascaz bakalim..

Canim pierre cardin aldim ben 6.5 kilo pusetiyle 450 tl ydi sadece araba senin dedigin fiyata gelir sanirim. Kaucuk emzik dis cikmadan tavsiye etmiyolar. Bakkal emzigi dene bakalim belki onu tutar. Bende chicco nun ana kucagini dusunuyorum...

Son düzenleme:

KIzlar slmlar herkes iyidir umarım oğlan sağolsun hiç nete giremez oldum. Delirmem yakındır söliyim benim oğlan bana çekmiş tam uykusuz. gece oturuyor sabah oturuyor.. öğlen oturuyor.... ama tabi benden farklı olarak öğleden sonra bir yatıyor geceye kadar.. Bende o saatlerde ancak işlerimi yetiştiriyorum.

Kızlar yukarda bir kaç satır okudum benim oğlanda yalancı emziği sevmiyor envayi çeşit emzik aldık hiç birini beğenmedi çok seçici bir çocuk...bütün emzikleri atıyor görende aa ne güzel emziğe alıştırmamışsın diyor ah bilseler bana kalsa alıştırıcam da çocuk alışmıyor

aynı şekilde biberonlarla da sorunumuz var sadece dr browns ın ucunu alıyor üstelik beni emmediğinden hep biberonla beslemek zorundayım aynı başlığı yıkayıp kullanıyoruz bütün markaların uçlarını alıp denedim ama nafile..

Cin bir çocuğum var anlıycağınız Yalandan ağlamalara da çabuk başladık odasının kapısından gözlüyorum ağlıyor etrafa bakarken susuyor bakıyor kimse yok gene bağırıyor beni görünce yaygara kötü kediler gibi sırnaşıyor anlıycağınız kucakcı oldu sürekli kucağımda birde ağırlaştı kerata artık kollarım taşımaz oldu baby sling mi alsam diye düşünüyorum böylece sürekli yapışık otururuz. Benim yaramaz sessiz durmayı bıraktı almazsam yaygarayı basacak herkese çoook kolay gelsin öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…