- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.461
Oğlum 3 gün boyunca doğru dürüst uyumayıp hep ağlayınca dr gittik ve sonuç pipimiz iltihap yapmış her seferinde ucunu açıp temizlediğim halde ucu fazla kapalıymış sünnet olabilir dedi dr zaten gaz sıkıntımız varken birde şimdi bu çıkt birde kızlar sizinde bebekleriniz katıla katıla ağlıyormu ya benim oğlandamı sıkıntı var gece 3 ten sonra hep tilki uykusunda zırt uyanıyor hep ıkınıyor
Kizlar sut pompasi olarak hangi markayi kullaniyosunuz paylsirssaniz coksevinirim
benim oglanda gece 4 te bi baslıyo ıkınmaya ögleye kadar............bebegi sünnet ettirecem rahat etsin diye.. =)
ben nuby kullanıyorum ve çok memnunum aventte çok iyi fakat aventte sen elinle manuel yapıyorsun o sonra taklit ediyor ama nubyde artı eksi seçeneği var ister yavaş akış ister hızlı akış yapıyorsun kaydetme avetteki gibi bundada var ben nuby tavsiye ederim.
Kizlar bebeğini besige koyup kendi kendine uyumasini saglayabilen var mi yoksa herkes benim gibi bi emzir bi dolaştır ugrasiyor mu ?? :))
Birde siz gün icinde kendinizde uyuyormusunuz??
Kizlar bebeğini besige koyup kendi kendine uyumasini saglayabilen var mi yoksa herkes benim gibi bi emzir bi dolaştır ugrasiyor mu ?? :))
Bene sunnet ettirecem ama kiyamiyorum yaaa cok kucuk daha, yapilirsa o da bizde rahatliyacaz ama 53 gunluk olduk halaaa randevu almak icin elim telefona gitmiyor, istanbulda anadolu tarafinda var mi bildiginiz iyi bir cocuk cerrah sunnet yapacak?
Kizlar cevaplar icin tesekkur ederim cok güzel fikir vermissiniz. .bende emzigi dün ilk denedim..az emdi atti zorla verdim uyumadi ama onunla. .eve biri gelsin sevsin cocugu sonra saatlerce uyumuyor aksam cok huysuzlaniyor misafirde -ki en yakınlarim- hic eksik olmuyor.bu gece tekrar emzik deneyim..
yaa ne mutlu emzık alan bebelerınıze
benımkı bı turlu alısamadı
agzına koydugum an pıtt dıye fırlatıverıyo
kuscak gıbı oluyo ya sankııı acı bıseymıs gıbı
hal boyle olunca benım memeler emzık yerıne
ha babam de babam dısarda oyuna cevırdı bu ara ıyıce
bugun hıc uyumadı desem yerıdır belkı 3656549654 kez sızdı gogsumde
ama daha bırak yataga yatırmayı yerımden kalktıgım an uyanıp agladı
sersem gıbıyım aksam olsada uyusa azcık kendıme gelsem
Yaaa aynen benimkiside her zaman emzik almiyor ama uyurken onunla uykuya gecebiliyor, gunduz bazen verirken öğürüyor arkasindan bi daha veriyorum buyuk bir askla cekiyor emzigi :) yani kendide ne yaptigini bilmiyor saftirigim benim :) ama bugun alisveris merkezine gittik emzigi olmasa her agladiginda emzirmek zorunda kalacaktim rahatlasin diye, karninin tok oldugunu biliyorum o yuzden azicik mizildasa teptim emzigi oyalandi cok sukur bin sukur bizde rahat ettik. Grektiginde aliyor emzigi ama bende cok ugrastim aldirmak icin. Yilmayin ve verin arkadasimin oglu 3 ayliktan sonra alisti emzige zorla
ben bazen beşiğine koyup kendi haline bırakıyorum ama sorunu varsa asla uyumuyor, emzik ve kundak işe yarıyor. Kendi kendine uyutma metotları var bu konuda bir çok makale var nette ama sorun şu ki hiçbiri 4 aydan önce önerilmiyor. 4. aydan sonra kendi başına uyuması gerekiyor bende uyku eğitimine 4. ay başlamayı planlıyorum. Fakat şuan etrafımdan aldığım dersle şunu söyleyebilirim ki kucak ve sallama yapmamak gerekiyor çünkü sonra uyku eğitimi zorlaşıyor. En mantıklısı emziğe karşı değilseniz (ki ben en azından 4-5aya kadar kullanılmasının diş ve damak yapısını bozacağını kesinlikle düşünmüyorum, zaten öbür türlüde her sıkıntıda emmek istiyor rahatlayamıyor ruh yapısı bozuluyor) emzik ve hafif kundak kolik değilse şuan için tek çare gibi gözüküyor. Birde bana sürekli 2-3 saatte bir emzir uyandır falan demişlerdi, açıkçası biz 2 hafta yapalım dedik çocuğun bütün dengesini bozduk sakın uyuyan çocuğu sarılık gibi bir problem yoksa uyandırmayın her çocuğun doğası farklı, uykusu geldiiğinde sevip algısını açmayın ben bunları uyguluyorum işe yarıyor ama uykusu geldiğinde oynar yada konuşursam 3-4 saati bulan bir uykusuzluk huysuzluk ve uykuya geçememe hali ortaya çıkıyor. Aslında aynı bizler gibi nasıl biz uykumuzu ertelersek biz zaman sonra uyuyamayız onlarda aynı, uykularını kaçırmamak gerekiyor.
Ben gündüz uyuyamıyorum ama ben eskiden beri gündüz uyuyamazdım, ne mutlu uyuyanlara. Şimdilik bizden bu kadar bol uykulu geceler inşallah :)))
yaa ne mutlu emzık alan bebelerınıze
benımkı bı turlu alısamadı
agzına koydugum an pıtt dıye fırlatıverıyo
kuscak gıbı oluyo ya sankııı acı bıseymıs gıbı
hal boyle olunca benım memeler emzık yerıne
ha babam de babam dısarda oyuna cevırdı bu ara ıyıce
bugun hıc uyumadı desem yerıdır belkı 3656549654 kez sızdı gogsumde
ama daha bırak yataga yatırmayı yerımden kalktıgım an uyanıp agladı
sersem gıbıyım aksam olsada uyusa azcık kendıme gelsem
Yavrumu 24 gunlukken sunnet etirdik iyiki olmus ne agri ne aci hissetti 40 dolmadan agri aci hissetmez derler hospital turk izzettin yilmaz cok memnun kaldik doktordan tavsiye ederimBene sunnet ettirecem ama kiyamiyorum yaaa cok kucuk daha, yapilirsa o da bizde rahatliyacaz ama 53 gunluk olduk halaaa randevu almak icin elim telefona gitmiyor, istanbulda anadolu tarafinda var mi bildiginiz iyi bir cocuk cerrah sunnet yapacak?
Sevgili çilekeş anneler :) bugun hakikaten berbat durumdayim, ne oldu benim oglana anlamadim, sabahtan Beri uyumuyor 10 dakika dalabiliyor sonra huysuz ve mizmiz sekilde uyumuyor, butun gun derinnnn derinnnn bi turlu uyumadi. Yazik gozleri sisti, kizardi ama dalamiyor bir turlu, saat 12ye yirmi var gece uykusuna bile gecemedi daha oysa ki bu saatlerde gece uykusuna gecmis olurdu. Niye arada Boyle yapiyor acaba, var mi bebegi benim gibi tum gun uyumayan ? Yazik aci cekiyor, problemide yok gazi cikiyor, karni tok, altida kuru
Şuan aynı dertten müzdaribiz. Saat 9 dan beri mememde oğlum. Yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor. Sabah 5 te kalkmıştı. Aynen uykusu var uyuyamıyor ve çok huysuz çığlık çığlığa ağlıyor yatına yatırınca.
maşallah sübhanallah canım oğluna . senin oğlan olması gereken bebeklerden , bizimkiler litaratüre aykırılar, uyku muyku yok sürekli ağlama zırlama peşindeler. ben ilk başta hep diyordum hani kitaplarda yenidoğan bebekler 20 saat uyur yazıyordu niye bizimkisi uyumuyor. Ama gördümki bizimkisi tek değilmiş . bizimkiler çarşı gibi herşeye karşılar:))))))
Kirkbir kere masallah senin bebise, benimkide gunduz hic uyumuyor desem yeridir, arada 10-15 dk. Kestiriyor o kadar. Yoruyor ama bu kadar uyumayinca miziklayip duruyor, beni hep basinda tutuyor. Offff offfff ne diyeyim saglik olsun bu gunlerde gececek.
Bebegin kac gunluk oldu?merak ettim..bizimki 24 gunluk ,4saatten fazla uyursa uyandirip emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?