- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.501
Hımmm bilmiyorum bizim bu ay belli olacak kilo alma durumlarımız. İlk ay sütüm azdı mama verdik az az. 20. Günden sonra sütüm artmaya başladı 2 haftada 450 gr almıştı. Toplam ilk ay sadece 650 grlık artış oldu. Şimdi 42 günlük farkındayım bacaklar falan toparlandı ama ay sonu anlaşılır artık :) annem de devamlı kızıyor uyuyan çocuğu uyandırma diye ama kilo alsın istiyorum bende
Kizlar elli kez sorulmustur belki bi kez de ben sorayim istedim..:)) hafif fiyatin 300civari olan bebek arabasi tavsiyeniz varmi?? Bugun casual atlantis model baktim 7kg ve 330tl di .ne dersiniz canlar?? Optum hepinizi..bu arada fisher price anakucagi aldik bugün faydali mi bilemedim henuz, emzikde aldim yeni bi tane kaucuk onu da tutmadı bizimkiugrascaz bakalim..
selam kızlarrr... ayy aman allahım ne güzel vakit bulabilmiş ve girmişsiniz vede yazmışsınız maşallh sizee,, ben hiçbişey yapamıyorumm ama sizin yazdıklarınızı bi çırpıda okudum..
herkeste aynı problemler var galibaa,, bizdede durumlar aynı aynı şeyleri yaşıoruz,,ekstradan bizde bide galiba kabızlık var kızlar yaa anlamadım ama 33 günlüğüz ve oğlum 4 gündür hiç kaka yapmadı, napmam gerek bilmiorum varmı sizdede böle bi sorun yaşayan?
bu arada benm göğüs uçları kanamaktn beter durumda sütümde az artmıoo bnde vermiorum artık hep mama gidioruz,, meme arandıkça çok üzülüorum ama elimden bişey gelmiokiiii
Kizlar bebeğini besige koyup kendi kendine uyumasini saglayabilen var mi yoksa herkes benim gibi bi emzir bi dolaştır ugrasiyor mu ?? :))
Birde siz gün icinde kendinizde uyuyormusunuz??
Bizde 30gunde 2kg aldik canım anne sutuyle bugun kalca usg cektircem bende bakalim..Biz 30 günde 1600 aldık sütüm yarıyor falan diyoduk fakat kalça usg ye gittiğimizde kemik gelişimi biraz olsada yavaş dedi doktor, yani kilo önemli tabi ama kemiklerde çok önemli. Sağlıklı olsunda minikler kilolar gelir zaten. Şimdi bizde güneşe çıkarmaya başladık. Her gün en az yarım saat güneşe çıkarıcam çünkü d vitamini anne sütünde yeterli değil o yüzden d-vitleri damlatmayı ihmal etmemek gerekiyor.
Kalça usg çektirirken sordum, şimdi çıkık yok ama hani olabilme ihtimali varmıdır diye evet var dedi doktor, tavsiye olarak büyük bez kullanmayı önerdi. Bez aralığı kilosunun altında olmasın dedi. Gerçekten 4 kilo olduğu an 4-7kgye geçiş yapmak çok iyi biz başladık ferah ferah kullanıyor herkese tavsiye ederim.
bizde kraft aura var fiyatı nrmalde 400tl galiba fakat biz jokerden 199a almıştık şimdi kalmışmıdır bu kampanya bilmiyorum ama biz kırkı çıkmadan başladık kullanmaya gerçekten en memnun kaldığım şey bu araba oldu, çift yönlü ve 4 kademe(tam yatma) ve tam kapanır tente özelliği var, tavsiye ederim, baston olmayanlara göre hafif ve küçük.Bu arada bende cumartesi günü fisher price neşeli zürafa modelini aldım titreşimli şuan birşey anlamıyor (ki 3. aydan sonra inşallah oynarlar:))ama şunu anladım 2 günde gerçekten inanılmaz gaz çıkarıyor titreşimini açınca biri tavsiye etmişti gaz için öylede oldu. Emzik bzde nuktan sonra aventteyiz ikisinide alıyor ama bir süre sonra atıyor, çeneleri kuvvetlenecek inşallah böyle böyle.
Tatlim pierre cardin bakicam simdi netten memnunsun dimi?? Bu cocuklarda cok masraf oluyormus dimi :) az daha büyüsün oyun halisi bakmaya baslariz :)Canim pierre cardin aldim ben 6.5 kilo pusetiyle 450 tl ydi sadece araba senin dedigin fiyata gelir sanirim. Kaucuk emzik dis cikmadan tavsiye etmiyolar. Bakkal emzigi dene bakalim belki onu tutar. Bende chicco nun ana kucagini dusunuyorum...
Selamlar anneler,
Sorunlar hep ayni ve yasanan bu sevgi, tadilan bu duygu, anne olabilmek tarif edilemez. Her aklima geldiginde allah ima binlerce sukurler ediyorum. Kakasina, cisine, yemegine, gazina sevindigimiz bu buyuk mcizeleri alah bizlere bagislasin insallah.
Kizlar ben 36haftaya grdigim gun dogum yaptim, bebegim kucuk ve gucsuzdu, sutum yoktu bu nedenle ilk gunler mama verdik 15gun meme almadi sonra kendiliginden basladi ben her gun daha fazla sut veriyorum sukur, emziriyorum.ama mama ile de hep destekledim 45.gundeyiz bugun. gunde en fazla 3 kez mama veriyorum gerisinde emziriyorum sukur ama gece sutum kalmiyor veeee emziremememde en buyuk sorun meme ucu yaralari. Siz neler yaptinz buyaralara herkes yasadi mi bilmiyorum ama lanolin suruyorum surekli. Bugun karbonatta surdum ama emzirirken agliyorum acidan ve agriya dayanikliyimdir, normal dogumyaptim ama emziremiyirum. bir de Emzirirken sadece ucunu aliyor buna engel olaniyorum siz nasil veriyosunuz memeyi ve yaralara cozumler var mi, e olur yardim
Bizde 30gunde 2kg aldik canım anne sutuyle bugun kalca usg cektircem bende bakalim..
Canim ne kadar sure titresimde tutuyorsun bebisi gazi çıkarması icin ??
Kizlar bebeğini besige koyup kendi kendine uyumasini saglayabilen var mi yoksa herkes benim gibi bi emzir bi dolaştır ugrasiyor mu ?? :))
Az once aylik asimiz olduk.cok agladi.ateslenir
mi acaba korkuyorum.1,200 grm almis azmi.sizin ne kadar aldi.
Az once aylik asimiz olduk.cok agladi.ateslenir
mi acaba korkuyorum.1,200 grm almis azmi.sizin ne kadar aldi.
Kizlar bebekleriniz ne zaman kafasini tam dik tutmaya basladi benim ki 48 gunluk kafasini ilk haftadan beri kaldiriyor ama tutamiyor. Ters yatirinca da saga sola cevirebiliyor ama kaldiramiyor gerci yeni basladim ters yatirmaya. Sesleri duyuyor dinliyor ama her zaman o tarafa dogru donmuyor. Oyuncaklari da goruyor takip ediyor ama eline almak icin uzanmiyor. Acaba ben mi cok pinpirikliyimdaha cok mu erken
kızlar ana kucagı almayı düsünüyom ama kararsızım.....bana tavsiyede bulunur musunuz hangi ürünü alsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?