- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.541
kızlar kalca ultrasyonu için ortopediye gitmem gerek???ona göre mhrsden randevu alcam da..bizde 35 günlük olduk...
Canım benim bir ara seninki gibiydi bir süre kulak çubuğunu zeytin yağına batırdım poposunun ağız kısmını açtırdım rahatlattım dr yapabilirsin dedi ama şimdi karnını ve poposunu zeytinyağıyla ovuyorum çok faydası oluyor birde dr bio gia ve vicol diye şurup verdi baya rahatladık arkadışmın bebeğinede sab sıplex mi ne ismii öyle birşey galiba onu vermiş oda çok rahatlatmış onu deneyebilirsin bu arada vicol şurup tamamen bitkisel ilaç değil
kızlar merhaba ,
2 sorum var size ,
1. yavrusunu sadece anne sütü ile besleyen anneler günlük beslenmenizi bana yazabilir misiniz
2. bebeğinin gazı olan anneler sizin bebeklerinizde uykusundan ağlayarak ve ayaklarını toplayarak uyanıyor mu? gaz için siz neler yapıyorsunuz
benim kızımın gazı çok var uykusundan ağlayarak uyanıyor o sebeple uykusu hep 10-15 dak.;(((
merhabalar kızlar ben takvime göre 1 temmuz doğumu gözüken bu yüzden temmuz anneleri forumunu takip eden ama dr dediğine göre 17 hazirana gün verilip haziran anneleri forumuna transfer olup 28 haziranda doğum yapıp aranıza katılmak isteyen biriyim :))
ev tipi ana kucağı konusu konuşulmuş bende almayı düşünüyorum paşa etrafı izlemek istediği zaman koyarım diyorum ama ben kademeli sırt kısmı ayarlana bilenler varmış şimdi daha çok küçükler omurgası etkilenmesin zararı olmasın diye yatar pozisyonda kullanırım diyorum fisher price in o modelleri varmış genelde onu öneriyorlar ona bakıcam .
birde ben ist beylikdüzünde oturuyorum oğlum doğduğunda yapılan işitme testi sonucu tek kulağında geçemediği için 1 ay içinde tekrar yakındaki devlet hastanesinde bu testi yeniletmeniz gerek dediler bizi esenyurt devlet has. yönlendirdiler. ama nerden nasıl randevu almam gerektiğini nereye başvurmam gerektiğini bilmiyoruz fikri olan varsa bilen varsa paylaşırsanız seviniriz
başka bir konuda oğlumda gaz başladı bizde sab isimli damlaya başladık ama hala aklıma takılan şu biz daha 28 günlüğüz zararlımı değilmi konusunu çok düşünüyorum dr vermedi bize kendimiz başladık.
son olarakta bebişlerimizin giyimi sizler bu havalarda ist oturanlar nasl giyiniyorsunuz biz yarım kollu çıtçıtl badi üstüne tulum giyiniyoruz akşamları ince penye battaniye örtüyorum ama sanki çok giydiriyorum gibi geliyor sizler napıyorsunuz :))
Boyu ne kadar uzamış 1ayda bebeğinizin ?
kızlar merhaba ,
2 sorum var size ,
1. yavrusunu sadece anne sütü ile besleyen anneler günlük beslenmenizi bana yazabilir misiniz
2. bebeğinin gazı olan anneler sizin bebeklerinizde uykusundan ağlayarak ve ayaklarını toplayarak uyanıyor mu? gaz için siz neler yapıyorsunuz
benim kızımın gazı çok var uykusundan ağlayarak uyanıyor o sebeple uykusu hep 10-15 dak.;(((
Kizlar bio gaia damla nasil kullaniliyor?? Süte yada mamaya mi karıştırmak gerekli ? direkt bebeğe kasikla versek olmaz mi..benkm oglum emiyor biberon almiyor agzina..bu arada bugun kırkımız cikti ohhh..
kızlar kalca ultrasyonu için ortopediye gitmem gerek???ona göre mhrsden randevu alcam da..bizde 35 günlük olduk...
Kizlar bio gaia damla nasil kullaniliyor?? Süte yada mamaya mi karıştırmak gerekli ? direkt bebeğe kasikla versek olmaz mi..benkm oglum emiyor biberon almiyor agzina..bu arada bugun kırkımız cikti ohhh..
Boyu ne kadar uzamış 1ayda bebeğinizin ?
kızlar merhaba ,
2 sorum var size ,
Çocuk dr yaptırıyor dedi bize özel gittiğimiz dr 3 ay dolunca gidip gün alacaksınız dedi doğum yaptığım hastanede aynısını demişti
canım ben göğsüme damlatıp emziriyorum bence en kolayı op sonuçta emerken onuda yutuyor içinde öyle yazıyordu bana kolay geldi
Bu arada kızlar biz ç.kaledeyiz ve artık gündüzleri sadece çıtçıtlı badiyle duruyoruz gece yatarken altını giydiriyotum üst kısa kollu birde akşam 6 gibi banyo yaptırıyorum artık rahat uyusun diye
Canim senin bebeginin 6-9 aglamalari bitti mi benimki hala devam ediyor aglamanin siddeti de artti
Geçti canım çok şükür ama yine mızır mızır 6-7 gibi kalkıyor 10-11 kadar çok zor uyuyor uyuyamayınca sinirlenip kızmaya başlıyor sanki ben uyutmuyorum emzirirken bile dövüyor beni sinirden sakinleştiriyorum baya uğraş sonunda emerken uyuyor dr verdiği vicol şurup baya rahatlattı bizi şükür bu sabah 7,30 kalktık 12,30 zor uyudu normalde 10 da uyuması lazımdı en geç 11 ama gazı vardı çok uğraştık en sonunda çıkardı sızdı kuzum
Selam anneler bebeklerinizin boyları nasıl acaba benim 35haftalık doğmuştu 49 cm di şuan 52cm olmuş 65 günlük olduk bu arada bana az geldi
Selam anneler bebeklerinizin boyları nasıl acaba benim 35haftalık doğmuştu 49 cm di şuan 52cm olmuş 65 günlük olduk bu arada bana az geldi
mrb anneler bebeklerinizi gezmeye götürüyor musunuz.gittiğiniz yerde rahat oluyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?