2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Kizlar bio gaia damla nasil kullaniliyor?? Süte yada mamaya mi karıştırmak gerekli ? direkt bebeğe kasikla versek olmaz mi..benkm oglum emiyor biberon almiyor agzina..bu arada bugun kırkımız cikti ohhh..

merhabalar kızlar ben takvime göre 1 temmuz doğumu gözüken bu yüzden temmuz anneleri forumunu takip eden ama dr dediğine göre 17 hazirana gün verilip haziran anneleri forumuna transfer olup 28 haziranda doğum yapıp aranıza katılmak isteyen biriyim :))
ev tipi ana kucağı konusu konuşulmuş bende almayı düşünüyorum paşa etrafı izlemek istediği zaman koyarım diyorum ama ben kademeli sırt kısmı ayarlana bilenler varmış şimdi daha çok küçükler omurgası etkilenmesin zararı olmasın diye yatar pozisyonda kullanırım diyorum fisher price in o modelleri varmış genelde onu öneriyorlar ona bakıcam .
birde ben ist beylikdüzünde oturuyorum oğlum doğduğunda yapılan işitme testi sonucu tek kulağında geçemediği için 1 ay içinde tekrar yakındaki devlet hastanesinde bu testi yeniletmeniz gerek dediler bizi esenyurt devlet has. yönlendirdiler. ama nerden nasıl randevu almam gerektiğini nereye başvurmam gerektiğini bilmiyoruz fikri olan varsa bilen varsa paylaşırsanız seviniriz
başka bir konuda oğlumda gaz başladı bizde sab isimli damlaya başladık ama hala aklıma takılan şu biz daha 28 günlüğüz zararlımı değilmi konusunu çok düşünüyorum dr vermedi bize kendimiz başladık.
son olarakta bebişlerimizin giyimi sizler bu havalarda ist oturanlar nasl giyiniyorsunuz biz yarım kollu çıtçıtl badi üstüne tulum giyiniyoruz akşamları ince penye battaniye örtüyorum ama sanki çok giydiriyorum gibi geliyor sizler napıyorsunuz :))

canım ben kızımı tamamen anne sütü ile besliyorum çok şükür. Beslenme şeklim çok düzgün değil ama protein almam açısından 1 porsiyon kırmızı et muhakkak tüketiyorum. Yeşillikmiş, tatlıymış bunların hiç birinin süte bir katkısı yokmuş. Doktorum bana hamileyken ki beslenme düzenini aynı şekilde devam ettirmem gerektiğini söylemişti. Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Gaz sorunu bizde de vardı. Bitksel ilaç olan NURSE HARVEY'S i kullanıyorum. İnanılmaz etkisini gördüm. Çocuğum çok rahat uyuyor şuan.

canım bence o tuluma hiç gerek yok. Yarım kollu çıt çıtlı badi yeter ama ayağından çorabı sakın eksik etme. Ayakların sıcak kalması çok önemli.

İyi akşamlar herkese. Haftasonumuz çok yoğun geçti. Yorgunluktan sütüm azaldı ama uyuyup dinleyince normale döndük şükür. Çok korktum valla. Ben süt için günde 2 tane yumurta yemeye başladım.. En çok süt yapan şey bence uyku. Uyudukça sütüm arttı uykusuzluk kötü yaptı beni. Dereotu, dondurma süt yapıyor bende

Boyu ne kadar uzamış 1ayda bebeğinizin ?

Birinci ay sonu muayenemizde 2cm uzamış gözüküyordu.Bende süt arttırıcılara önümüzdeki ay başlıycam daha doğrusu d vit. içerikli bir ürün arıycaktım lactamilide araştırıcam tşklr:))

1. Ben gündüz 2 saatte 1( genelde öyle uyanıyor), Gece her uyandığında (3-4 saatte 1) emziriyorum.
2. Benim miniğimin üst gaz sorunu oluyor çünkü çok hava alarak süt emiyor hepsini ağzına sokuştursamda hava alıyor çok ve sürekli gaz çıkarma derdimiz var bizim, diğerini kolay atıyor ama bizde bir şurup kullanıyoruz . Şurubun adı Bliss Baby. Birde c.tesi titreşimli anakucağı aldık onda gaz çıkarıyor:))

Gaz için doktorunuza sorarsanız mutlaka gösterecektir. bacak egzersizi var, dizini kırıp karnına doğru ittiriyorsunuz, çok rahatlayacaktır. kalçaya dikkat ederek düzenli yaparsanız rahatlar yavrucak, güzel güzel uyur.

Kizlar bio gaia damla nasil kullaniliyor?? Süte yada mamaya mi karıştırmak gerekli ? direkt bebeğe kasikla versek olmaz mi..benkm oglum emiyor biberon almiyor agzina..bu arada bugun kırkımız cikti ohhh..

DoktorumuZ vizede biogaia verdi günde 5 damla kullanacaksın damlalikla verebilirsin dedi

kızlar kalca ultrasyonu için ortopediye gitmem gerek???ona göre mhrsden randevu alcam da..bizde 35 günlük olduk...

Çocuk dr yaptırıyor dedi bize özel gittiğimiz dr 3 ay dolunca gidip gün alacaksınız dedi doğum yaptığım hastanede aynısını demişti

canım ben göğsüme damlatıp emziriyorum bence en kolayı op sonuçta emerken onuda yutuyor içinde öyle yazıyordu bana kolay geldi

Bu arada kızlar biz ç.kaledeyiz ve artık gündüzleri sadece çıtçıtlı badiyle duruyoruz gece yatarken altını giydiriyotum üst kısa kollu birde akşam 6 gibi banyo yaptırıyorum artık rahat uyusun diye

kızlar kalca ultrasyonu için ortopediye gitmem gerek???ona göre mhrsden randevu alcam da..bizde 35 günlük olduk...

bizi çocuk doktorumuz yönlendirmişti radyolojiden randevu almıştık tam 1 aylık olduğunda çekilmişti

Boyu ne kadar uzamış 1ayda bebeğinizin ?

3 cm

açıkçası benim günlük beslenmem çok düzenli değil canım bebişle tek ilgilendiğim için ne zaman vakit bulursam ozaman yiyorum

yalnız su şişesi hep yanımda bişeyler yiyemesem de suyumu mutlaka içiyorum süt için dinlenme ve uyku çok önemli

ikincisi bebeğin gazını çıkarmadan yatırma mutlaka gazı çıksın aksi halde dalıp uyuyamaz ben ayaklarımı üşütmemeye özen gösteriyorum oğluma milupa rezene içiriyorum gerek gördükçe günde 1 kez bir de demlenmiş kimyon 2 çay kaşığı

Canim senin bebeginin 6-9 aglamalari bitti mi benimki hala devam ediyor aglamanin siddeti de artti

Canim senin bebeginin 6-9 aglamalari bitti mi benimki hala devam ediyor aglamanin siddeti de artti

Geçti canım çok şükür ama yine mızır mızır 6-7 gibi kalkıyor 10-11 kadar çok zor uyuyor uyuyamayınca sinirlenip kızmaya başlıyor sanki ben uyutmuyorum emzirirken bile dövüyor beni sinirden sakinleştiriyorum baya uğraş sonunda emerken uyuyor dr verdiği vicol şurup baya rahatlattı bizi şükür bu sabah 7,30 kalktık 12,30 zor uyudu normalde 10 da uyuması lazımdı en geç 11 ama gazı vardı çok uğraştık en sonunda çıkardı sızdı kuzum

Selam anneler bebeklerinizin boyları nasıl acaba benim 35haftalık doğmuştu 49 cm di şuan 52cm olmuş 65 günlük olduk bu arada bana az geldi

Ayni benim kizim yaa :) benimki ainirlenince memeyide almiyor artik benim doktorum israrla ilac vermiyor aglaya aglaya buyuycek diyor ama cocuk kendini hena ediyor o 3 saat olmadi baska doktora gideyim. Darisi benim basima ins...

Selam anneler bebeklerinizin boyları nasıl acaba benim 35haftalık doğmuştu 49 cm di şuan 52cm olmuş 65 günlük olduk bu arada bana az geldi

selam,ben boy ve kilolarla ilgili bir konu açmıtım.2013 mayıs bebeklerinin boy ve kiloları diye.ordan paylaşırsak daha düzenli olur ve hepimiz görebiliriz diye düşündüm.

Merhaba kizlarumarim sizler ve kuzucuklariniz iyisinizdir. Bi sey sorucambenimbi gogus ucum acaip yarik ve yara ici beyaz beyaz benimkisi zaten pek emmiyor ama sizce o gogsumu vermeli miyimyoksa telikeli midir.birde bugun bi emzirme uzmaniyla gorustum su ansagip buzluga koydugunuz sutldriilk uc ay icinde uketmeniz lazim dedi vucutbebegin gelisim ve ihtiyagcia yonelik nitelikte sut uretiyormus bu konuda bilgisi olanvarsa lutfen paylasabilir mi tesekkürler bu

selam anneler nasılsınız bakalım sabırsızlıkla beklediğimiz kuzularımız geldi sonunda sevmelere doyamadığımız kuzucuklarımız gün geçtikçe büyüyorlar. biz iki ayımızı bir kaç gün geçtik karma aşımız vuruldu size önerim var tecrübeli olarak sölim aşı yaptırdıkdan sonra direk doktora girin fitil yazdırın ateş düşürücü inanın acayip lazım oluyor benim prenses 3 tane iğne yi yiyince gece çok ateşlendi sabahı zor ettim uyuyamadım da ya ateşi yükselirse diye agucuklara başladık biz teyzeleri kızımın büyüdüğünü izlemek beni inanılmaz heyecanlandırıyor varsa sormak istedikleriniz anlatim heppinizi ve kuzucuklarınızı öpüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…