2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba bende 2012 ekim annesiyim.hepimizin evlatlarına sağlıklı uzunn ömürler diliyorum.

annişler ben renk renk,çeşit çeşit miss kokulu butik sabunlar yapıyorum.bebek mevlütlerinde,diş buğdaylarında,nikah,kına aklınıza gelen her özel gün için temalarımız mevcut sayfama davetlisiniz.https://www.facebook.com/pages/Süslü-Düşler-Atölyesi/383851725056763

merhaba kızlar,
kalça usg de sonucumuz kötü çıktı , kalça çıkığımız varmış dr çift bez önerdi , şu an çift bez kullanıyoruz , sizlerde de böyle bir sorun çıkan oldumu?

Kızlar size bir sorum var ben bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum Allaha çok şükür dr yeterli sütün dedi kayınvalidem illa su ver diye ftutturuyor drda su verme ilk 6 ay anne stü suyu karşılıyor dedi susadığı zamanda seni emiyor su verirsen daha az emer dedi ben vermiyorum su sizlerin fikri ne drlarınız ne diyor?

Merhaba
Canim biz bebegimiz ilk dogdugunda iki hafta kadar mama takviyesi yaptiko zaman doktor bize mama verirseniz sayet bir kasik su verin ardindan demisti. Fakat yalnizca anne sutuyle beslenen bir bebegin cöl sicaginda bile ekstra suya ihtiyaci olmazmis bu sebeple verme derim ama yi e de sen bilirsin tabii...

Canım eğer pamukçuk gibi bi sorunun yoksa su vermene gerek yok anne sütünün yüzde 90 in su zaten. Pamukçuk olan bebeklere her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı su verin diyor Dr lar. Ağzı yıkanmış olsun diye sadece.

slm kızlar;

ya bizim çok büyük sorunumuz var. kızım okadar çok ağlıyorki inanın artık mide ağrısından duramıyorum okadar sitrese sokuyo beni yani :( neden bukadar ağlıyo 7 24 ciyak ciyak benide emmiyo mama veriyoruz. yarım saat önce resmen kriz halindeydik. ne ağladı ne ağladı. ayakta bir pozisyonda susuyo baya bi dolaştırdım. yine başladı ağlamaya memeye tutuyom almıyo yine cıyak cıyak... yine mama yaptım verdim içti uyudu. uyku tilki uykusu gözü yarı açık saatlerdir ayakta üstüne bir okadar ağladı hala yarım göz uyuyo ( varmı böyle olan aramızda. enson bi doktora göstercem yani sinirlerim çok bozuluyor. benide emmiyo ençokta ona sinir oluyorum 2.5 yaşında bir kızım daha var çocuma vakit ayıramıyom hiç... çok moralim bozuk. nasıl büyütücem ben bu kızı bilmiyom... ağlamasını engellemenin bir yolu varmı? sizlerde benim yaşadığımı yaşıyormusunuz. resmen çıkmaza girmiş durumdayız ((

Bende emzuriyorum sadece dr sordum cok sicaklarda istersen verebilirsin dedi ne zaman su versem benim ki acayip kaka yapiyor onu farkettim

Ne kadarliksiniz billmiyorum 2 ayi gectik biz uslandik biraz uykular falan duzene girmeye basladi ama ayni durumdayiz 6 yasinda kizma zaman ayiramiyorum fazla bu yuzden ben de de sucluluk duygusu var malesef

merhaba kızlar,
kalça usg de sonucumuz kötü çıktı , kalça çıkığımız varmış dr çift bez önerdi , şu an çift bez kullanıyoruz , sizlerde de böyle bir sorun çıkan oldumu?

canım gecmiş olsun..bende bugün kontrole götürdüm bebişi...cok sükür simdilik bişi yok dedi 1 ay sonra röntgen cekilsin dedi tabiii ben götürmücem küçücük cocugu radyasyon olan yere götürmek istemem..inş. en kısa zamanda saglıgına kavusur bebişin...üzüldüm cok gecmiş olsun RABBİM sifa versin evlatlarımıza... (amin)

kızlar artık emzirmeyi bırakmayı düsünüyorum canıma tak etti...dümdüz gögsüm var ...gögüs ucum hiç yok...ve bebekle hergün meme bulmak için ugrasıyoz ben meme vermeye calsııyom bebekte memeyi bulmaya cekmeye calısıyo bulamayınca yoruluyo ememiyo uyuyup kalıyo..yanii ac ac uyuması beni kahrediyo...kızlar ne olur derdime bi care....gögüslerimin ucu olmadıgı için bebek en ufak küçücük cıkıntıyı farketti mi almaya calısıyo ve yara oluyo yaralarım tekrarlıyo...ne yapcagımı bilmiyorum...bana yol gösterin...hep süt sagma makinasıyla sagıyorum ama bende emzirmek istiyorum ama emziremiyorum offffffff............nerdeyse pes etsem artıkkk emzirmeyi bırakıcam.........aglıcam yaaa gögüs ucu yaralarım gecmiyor hep yara meme ucum hiç yok offfffffffffff....benim gibi olupta emzirebilen var mı eger varsa da beni de aydınlatsın kafayı yicemmmmmm..sütüm var(masallahh barekallah) ama emziremiyorummmmmmmmmmmmm

Bende emzuriyorum sadece dr sordum cok sicaklarda istersen verebilirsin dedi ne zaman su versem benim ki acayip kaka yapiyor onu farkettim

Kızlar çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için bende su vermeme taraftarıyım. Anne sütü karşılıyor suihtiyacını zaten.

Canım sütün varsa pes etme derim ben. Şırıngayla uç çıkarabilirsin benimde dümdüzdü uç hiç yoktu sağlık ocağındaki ebemiZ göstermişti şırıngayla uç çıkarmayı inan ona bile gerek kalmadı eme eme azda olsa uç yaptı kendine minnakım:) internettevideoları var ilk başta benimde çok yara oldu kanadı vs. Kahverengi kısmı tanamen ağZına vermmeye çalış sütünü sürüp kuruduktan sonra kapat göğsünü inan en geç 10 güne iyileşiyor. O acıyı biliyorum ben ama sütün varmış bebişinde çabaladığına göre atak bir bebekbiraz daha zorla tatlım yazık kuzucuğuma kıyamam emzirmenin keyfi çok başka. Eğer ki sütün varsa ve yaraların iyileşmişse.

Oglum kendine uyku duzeni yapti..saat 5ten gece 1-2ye kadar uyumuyor. .ozellikle sAt 11de uyutmaya başlıyorum 6'8 kez uyutup yatağına koyuyorum 10 dk uyuyup kalkiyor sonunda uyuyor

Selam kızlar... Verem aşısı yaptıranınız var mı? Kızımın ateşi çıktı 3 gün de banyo yasak aslında aşıdan önce ateş düşürücü de içirmiştim ama yine de ateşi çıkmış kızımın beni de uyku tutmadı tetikteyim... Sizlerden ne haber hine geçmişi okuyamadım huysuz bi kızım var ve ilgiye her daim aç olan çöp adam kadar zayıf bi oğlum var foruma giremiyorum artık o yüzden...öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

Bizimde son1 haftadir kaka yapamama problemimiz vardi 2 gundur 2 cay kasigi falan su verdim icinde ne varsa atti kuzum belki de bazen ihtiyac vardir ama fazla vermemek lazim susayincz da emiyorlar sut uretimini etkilememek lazim

Canim benimkide cok huysuz su sira dogdu dogali en huysuz zamazlari yasiyoruz aglamazsa mizmizlaniyo mizmizlanmazsa homurdaniyo bir de o kadar cok elini kolunu oynatiyoki uyuyamiyo bi turki sariyorum mevbiren uyurken du an 48 gunluguz duzeleceklerdir. Gecis donemindeyiz sanirim bozma moralini esinden annenden diger kizin icin yardim iste onu simartsinlar gezdirsinler biraz sende cok hevesleniyorum size bede sizinle gelsem oynasam diye imrendir kuzuyu iyi vakit hecirsin babasiyla falan yoksa senin elin kolun bagli

merhaba kızlar,

Canim cok gecmis olsun yakinlarimdan olan olmustu basit yintemlerle kalin bez vs duzeliyor ins rRabbim kuzuna sifa versin

ya ben anlamıyorum ark bebeği 0 günlk dr su verin demiş ben aylık kontrolde gerek yok dedi bir dr bri dr dediğini tutmuyor kimikitaba göre kimi eskilere göre çok esteresan zaten sütümü ben bir öğün sağıyorum anı durumlar için ilk su gibi seffaf akıyor baktım netten su ihtiyacı için felan yazıyordu ben bazen şerbete batırıyorum emziği ondada su var aslında bir şekilde su alıyor vücutları gece mama veriyorum oda su ile oluyor yani değişik bir durum neye kime göre harekt edilcek bilmem

ne kadarlık kızın canım güzelce kundak yap ve biraz kucağında yada beşikte salla biz ancak çözümü öyle bulduk meğer karnı ağırmış sancısı varmış

göğüs kalkanımı ne diyorlar canım onla denedinmi ark hiç yok ucu ondan tutturuyor mecbur lsun anne sütü alsında gerek sağ ne yapıcaksın başka o yarayı ben bilirim tam kırkım çkınca anca geçti ve yarık biraz daha sert emse koapacaktı ucu öyle her vermede ağladım ya berbat bişey sanada allah kolaylık versin meme acısı doğum acısı kadar var ama geçte olsa geçiyor aranıyor yavrum benim benimde göğüs yok hiç ufak var yok artık emdriyorum ama bulamayınca sütü sinirden pancara dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…