- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.601
Kizlar benim gibi olan varmi haftanin 3 gunu misafir kolik kizim yarin 2 hafta yatili misafir acincak haldeyim bu gun bi kendime geldim en son pazar banyo yapmisim normalde hergûn kuveti domdurup keyif yapan ben zaman nasil gecti farkinda degilim kizimi yatirip once bi agda sonra masajli bi dus kuvetin suyunu bosaltirken resmen kir vardi 1 kilo gutti galiba :)))havalar sicak olsa duramam serin oldugu icin kokmasam farketmicem cokkkk yorgunum cokkkk(
kızlarr günaydın...en sonunda paşamı sünnet ettirdik....artık küçük adam oldu oglusum...darısı sizlerin basına...bugün 39 günlüğüz...40mız da cıkıyoooooooooo yuppiiiiiiii...lohusalık dönemi sona eriyorr inş........
Hayirli olsun canim ikisi bi arada :):)kurtulmussun ama ...
kızlarr günaydın...en sonunda paşamı sünnet ettirdik....artık küçük adam oldu oglusum...darısı sizlerin basına...bugün 39 günlüğüz...40mız da cıkıyoooooooooo yuppiiiiiiii...lohusalık dönemi sona eriyorr inş........
Taze anneler merhaba,doğumdan beri foruma yazamıyorum.girsem de sizleri takip edip çıkıyorum.çünkü oğlum gazlı bi bebek.tüm vaktimi alıyordu..ve emme mücadelesi veriyorduk.sütüm artmamıştı bir türlü bu da kahrediyordu..ben bunu bebeğimin emmeyişine bağlamıştım..gerçekten de ilk 3 hafta emmedi beni sütüm damlıyordu.sağlık ocağına her gidişimde ebe emdikçe gelecek emzir diyerek ısrar ediyordu. hangi anne istemezmiş anne sütü almasını bebeğinin.çok uğraş verdik..sonuç olarak artık oğlum memeyi herhangi bir aparat olmadan tutuyor.lakin asla bir öğün doyacak kadar sütüm olmadı..
Çevreden duyuyorum..çoukları emmediği halde sütlerini sağıp sağıp buzluğa koyanlar var,bu isanların nasıl oluyor sütü??ben de sanırım hormonal bi problem var,ne dersiniz tavsiyesi olan var mı? tüm yiyecek içecekleri edindim sütü artırmak için,bol su içtim.. hatta doktorum yan etkisi oksitosin hormonunu,süt hormonunu uyaran bir ilaç verdi onu da kullandım,artış yok,mecbur mamaya devam ediyorum.bbeğim emmeye çok istekli,en çok sağınca 20 30 cc gelen sütüm var,sizce ne yapmalıyım,emzirmeye devam edeyim mi..bu saatten sonra sütte artış olur mu ?? tecrübe sahiplerinden yardım bekliyorum..hepinize kolay gelsin
Kizlar bebekleriniz bir ogunde yaklasik kac dk emiyor benim oglum ortalama17-18dk emiyordu ama bir haftadir ne olduysa 6-7 dk emip birakiyor bana bakiyo aguliyo ama emmiyo var fikri olan
Kizlar benim gibi olan varmi haftanin 3 gunu misafir kolik kizim yarin 2 hafta yatili misafir acincak haldeyim bu gun bi kendime geldim en son pazar banyo yapmisim normalde hergûn kuveti domdurup keyif yapan ben zaman nasil gecti farkinda degilim kizimi yatirip once bi agda sonra masajli bi dus kuvetin suyunu bosaltirken resmen kir vardi 1 kilo gutti galiba :)))havalar sicak olsa duramam serin oldugu icin kokmasam farketmicem cokkkk yorgunum cokkkk(
bende supururken iki saniyede bi kapatiyorum kulama sesler geliyor hep agliyo gibi calisanlarin allah yardimcisi olsun 3 sene izinliyim ben 2 cocuk izni yoksa birakirdim isi galliba 3 ay yetmez insan deyisiklige alisamiyor bile yurd disindayim ben izinleri azaltcaklarmis insallah bana ugramaz o kadar calistiktan sonra sinir olurum artikevet malesef bende hergün sabah akşam girerken bebek olduktan beri iki günde bir biiyle görüşmek bile istemiyorum süt de kokuyor emdirirkenki çabam resmne bir taraflarımdan terler akıyor ayıptır söylemesi geçen evi süpüreyim dedim uyanıkken duruyor kendi kendine ama bir ağlamış 5dk aman allahım alt kat komuş geldi duymadımda bende şaşaırdım korktumda hiç birşey yapamıyorum çok savsak oldum gibi saçımı bile taramak istemiyorum işe başlarken nasıl eski halime döneceğim bilmem beden yorgunluğum çok
Valla biz sehir içini bırak ankaradan izmire gittik 40 mız cıkınca gündüz okadar degil ama geceleri hiç rahat edemedik bizim ufaklık uyumadı cünkü :)
bende bayramda şehir dışına gitmieyi düşünüyorum ama hiç güvenemiyorum kızıma://))gerçi ozmana kadar üç aylık olacak ama bskslım yinede katlanabilecekmiyiz[
kızlar artık emzirmeyi bırakmayı düsünüyorum canıma tak etti...dümdüz gögsüm var ...gögüs ucum hiç yok...ve bebekle hergün meme bulmak için ugrasıyoz ben meme vermeye calsııyom bebekte memeyi bulmaya cekmeye calısıyo bulamayınca yoruluyo ememiyo uyuyup kalıyo..yanii ac ac uyuması beni kahrediyo...kızlar ne olur derdime bi care....gögüslerimin ucu olmadıgı için bebek en ufak küçücük cıkıntıyı farketti mi almaya calısıyo ve yara oluyo yaralarım tekrarlıyo...ne yapcagımı bilmiyorum...bana yol gösterin...hep süt sagma makinasıyla sagıyorum ama bende emzirmek istiyorum ama emziremiyorum offffffff............nerdeyse pes etsem artıkkk emzirmeyi bırakıcam.........aglıcam yaaa gögüs ucu yaralarım gecmiyor hep yara meme ucum hiç yok offfffffffffff....benim gibi olupta emzirebilen var mı eger varsa da beni de aydınlatsın kafayı yicemmmmmm..sütüm var(masallahh barekallah) ama emziremiyorummmmmmmmmmmmm
canım allah damatlığınıda göstersin erken olmuş iyi olmuş büyükken o korku ile geçmicek günleri en azından
kırk çıkınca insanın üstünden yük kalkıyor resmen kocaların gözü aydın tabi yanına yaklaşabilirsen :)
kızlar geçen biri yazmıştı 3 4 litre süt biriktirmiş nerd muhafaza ediyor ve dondurucuda mı saklıyor bende iki Y SONRA işe başlıcam dondurucuda altı aya kadar durabiliyormuş diye okudum biriktiren arkadaş detaylı yazabilirmi rica etsem
ya bayanlar benim bebeğim 2 veya 3 günde bir kaka yapıyor sizce normalmi 2 aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?