2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım yaa Allah yardımcımız olsun bende aynı nasıl duş yapıp çıkıyorum kırler yüzeysel temızlenıyooo

kızlarr günaydın...en sonunda paşamı sünnet ettirdik....artık küçük adam oldu oglusum...darısı sizlerin basına...bugün 39 günlüğüz...40mız da cıkıyoooooooooo yuppiiiiiiii...lohusalık dönemi sona eriyorr inş........

Maşallah oğluşunuza. .. Erkek de olmuş genç yaşta:) Allah damatlığını da göstersin inş. ..
Sünneti nerde yaptırdınız acaba bide çocuk cerrahı mı yaptı ürolog mu

MAYA ANNE SÜTÜNÜ ATTIRIRMI ? buradaki yazılan gıbı ıkı gundur mayayı sütle karıştırıp ıctım tadı pek güzel degıl ama sut mıktarında artış oldu baya pompayla sağıyorum fark var cok mutluyum sana da haber vermek ıstedım dene bence sen de maya ıyı gelınce araştırdım bıraz daha bıra mayası tabletlerı varmış ondan alıp kullanacağım ınsallah sende de ıse yarar ben cok mutluyum sutum arttığı ıcın bı de kızım tam olarak emseydı cok az emıyor gerısını sağıyorum bıberonla verıyorum o da cok yoruyor benı http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/382988-lactamilk-sut-artirici.html burada lactamılk dıye yazılmış baslık ama bıra mayası tabletı anlatmışlar bol sutlu gunlar canım

Ben de 5 gunlukken sunnet yaptirmak istedim dr gec kalmissiniz ilk 72 saat yapilsaydi hissetmezdi simdi igneyle uyusturulcak daha ufak 10 kg.oldugunda yapalım dedi. Sizin uyusturma nasil oldu acaba bilgi verebilirseniz cok sevinirim; ))

Kizlar bebekleriniz bir ogunde yaklasik kac dk emiyor benim oglum ortalama17-18dk emiyordu ama bir haftadir ne olduysa 6-7 dk emip birakiyor bana bakiyo aguliyo ama emmiyo var fikri olan

slm orcide benimde en fazla 1odk emiyor ben bunu emzik kullanmasına bağlıyorum çünkü çok hızlı çekiyor doymasa ağlar kafasını sağa sola çevirip meme arar diye düşündüm

evet malesef bende hergün sabah akşam girerken bebek olduktan beri iki günde bir biiyle görüşmek bile istemiyorum süt de kokuyor emdirirkenki çabam resmne bir taraflarımdan terler akıyor ayıptır söylemesi geçen evi süpüreyim dedim uyanıkken duruyor kendi kendine ama bir ağlamış 5dk aman allahım alt kat komuş geldi duymadımda bende şaşaırdım korktumda hiç birşey yapamıyorum çok savsak oldum gibi saçımı bile taramak istemiyorum işe başlarken nasıl eski halime döneceğim bilmem beden yorgunluğum çok

canım allah damatlığınıda göstersin erken olmuş iyi olmuş büyükken o korku ile geçmicek günleri en azından

kırk çıkınca insanın üstünden yük kalkıyor resmen kocaların gözü aydın tabi yanına yaklaşabilirsen :)

kızlar geçen biri yazmıştı 3 4 litre süt biriktirmiş nerd muhafaza ediyor ve dondurucuda mı saklıyor bende iki Y SONRA işe başlıcam dondurucuda altı aya kadar durabiliyormuş diye okudum biriktiren arkadaş detaylı yazabilirmi rica etsem

bende supururken iki saniyede bi kapatiyorum kulama sesler geliyor hep agliyo gibi calisanlarin allah yardimcisi olsun 3 sene izinliyim ben 2 cocuk izni yoksa birakirdim isi galliba 3 ay yetmez insan deyisiklige alisamiyor bile yurd disindayim ben izinleri azaltcaklarmis insallah bana ugramaz o kadar calistiktan sonra sinir olurum artik

hayırlı olsun,bizde düşünüyoruz ama gaz sancısı var,şimdi ıkınır pıkınır zarar verir pipişine diye korkuyoruz.dr lar ne kadar erken olursa o kadar iyi diyorlar ama ben kıyamıyorum oğluşuma

merhaba canım..bende sünnet ettirmeyi düşünüyorumm..bebek çok zorluk çıkardımı ..tecrübelerini yazarsan sevinirim..bu arada bizde 39 günlüğüz:)

canım benimde göğüs ucum yok ben silikon göğüz ucu ile emziriyorum onunla kızım göğüs ucumu çıkarıyor denemediysen birde onu dene istersen

sana katılıyorum hayat hamilelik öncesi ve sonrası büyük bir değişimden geçiyor değişik ve heyecanlı bir yolculuk öğrenelicek çok şey olduğunu düşünüyorum güzellikler katsın istiyorum

bu arada kızımla biz ilk tatilimizi bodrumda yapıyoruz biraz kalıp yine bursaya döneceğiz hepinize iyi haftasonları diliyorum anneler:)

Merhaba ben bi kac sayfa once bu konuyla ilgili bi seyler sormuştum ama kimse yanitlamadi:) ben de aynen senin gini 2 ay sonra basliyorum buzlukta 6 aya kadar saklanıyor canım ama bir emzirme danismaninin bana soylefigine gore su an buzluga attiginiz sutleri 4 ay sonra veremezmisiz ornegin. Cunku vucut bebegin ihtiyacina gore sut uretiyormus ? O sutler ilk 3 ay icinde tuketilmeliymis? Ben de emin değilim iste bu konuda 2. Ay kontrplu icin foktora gityigimde soracagim mutlaka.

ya bayanlar benim bebeğim 2 veya 3 günde bir kaka yapıyor sizce normalmi 2 aylık olduk

Endişelenme kakası hala hardal gibi be poturluyse normal e artık büyüyorlar bu yediklerinin daha cok yaradığını gösteri o yüzden 2 günde bir yapıp düzene söküyorlar kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…