2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

banada dr aynısını soyledı merak etme anne karnı pozısyonu o sorunn olmaz dedı.bızımde evde ana kucagımız var gunduzlerı onda yatıyor.mısafırlıkte fln oto koltugunda uyuyor .gecelerı yataıgında yatıyormu?en azından yatagında uyusa gunduzlerıde

hepınıze selamlarrr bız bugun 79 gunluk olduk bıleoglusum sımdı karsımda mısıl mısıl uyuyor
pc bozuldu gıremıyorum kuzenımın pc 1 haftalık aldık bakalım ıdare edıcez yenısını alana kadar

sızler nasılsınız bebısler nasıl

evt cnm oyleymıs 45 derecelık acıyla yapılmıs tum bu
oto koltukları ana kucakları falan anne karnı dusunulerek
ıste bunu bılıyoruz ama yınede oyle kaykılmıs gorunce cocugu tedırgın oluyorum :)
esımde kızıyo ne kdr pıpırıklısın dr a bıle sorduk hala uzatıyosun dıye
bızımkıde dısarda da yıne oto koltugunda tabı.
Evde de alıstı ıste.
Gece yatagında uyuyo da. Gunduz yatagında yatmıyo hıc.
Ya gogsumde uyuyo yada bu oto ktugunda ıste dalınca yatagına alıyorum.
Ama gunduz daha bı tılkı uykusu oldugu ıcın koltukta bırakmak zorunda kalıyorum.
Allaha emanet artık.

Herkese selam kızlar bugün dalya dedik 50 günlük olduk:) Süt alerjimiz var diyetteyiz. Kuzucuğum için herşey feda olsun:)

MerhabaLar arkadaslar benim meleğim de 49 günlük ama cok huzursuzuz gece hafif bir ateşi vardı sabah dayanamayip esim 1cay kasigi dolven verdi uyudu bitanem.sut alerjisi nasil oluyor ben sut içmiyorum annenin ictigi sütten mı kaynaklanıyor .ben hala cok üşüyorum bunun icin bebisimi uzun kollu giydiriyordum o da üşür diye dün teyzem kolsuz zibinla yatir dedi denedim umarım hasta olmaz

arasıra girsemdeyazamamıştım oğlum büyüyor artık ne yiyeceğimi şaşırdım gaz sorunum oluyor oğlumunda var metsil kullanıyoruz günde 8 damladan fazla vermiyorum rezene içiyoruz rezeneyi çok seviyor kuzum
sütüm bir azalıyor bir iyi oluyor bazen dolabada koyuyorum ama tamamen uyumak dinlenmek ve sıvı alımıyla ilgili birgün yorgunluktan kalkamadım gece eşim ilgileniyor sabah sütümü sağdığımda çok şaiırdım artmıştı
bilmiyorumda bide bana haşhaşlı tahinli şeylerde iyi geldi gibi süt olayında
arasıra geziyoruz uykumuz düzenli eğer gazımız çok olmazsa gece 3 4 gibi birde 6 7 gibi kalkıyor tabi gece 12 de bi içiriyoruz
ahh pantlonlarım olmuyor 60 da kaldımç
basen bölgemden almışım 8 kilomduruyo yapıştı gittmiyo üzülüyorum
allah bebeklerimize sağlık versin yeter

Kizlar tabsiyeye ihtiyacim var oyun halisi ve donence icin sizler neler kullaniyosunuz?
ben de oyun halısı ıstıyorum araştırdım baya bı cok kışı Tiny Love Gymini Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı ıyı demıs ben de bunu almaya karar verdım

bende mayıs 18de 34 haftalık kızımı dunyaya getırdım cok guzel bı duygu daha oncesınde uc kaybım vardı enbuyugunu 34 haftalıkken kaybetmıstım fakat bunu 34.haftada sagsalım dunyaya getırdım suan 44 gunluk gelısımı cok guzel tabıkı dıger bebeklere gore kılosu falan farklı 3700 gr ve 53 cm allah herkezın evladını bagıslasın...

Herkese selam kızlar bugün dalya dedik 50 günlük olduk:) Süt alerjimiz var diyetteyiz. Kuzucuğum için herşey feda olsun:)

hayal süt alerjisi teşhisiniz nasıl kondu.bebeğinde ne gibi belirtiler var? ve sen bunun için ne yapıyorsun.benim bebeğimde cok kusuyor.tetkiklerde birşey cıkmadı reflü ilacı verdiler ama oda fayda etmedi.bu alerjiyi duymustum

arkadaşlar bebeklerinizi aylık aşı ve muayeneleri için nereye götürüyorsunuz? çocuk dr.namı yoksa sağlık ocağınamı.
çocuk doktoruna götürmeye gerek var mı her ay.tabi herhangi bir sıkıntısı olmadıkça.rutin kontrol için sağlık ocagı yeterli mi?

buarada benim kzıımda maşallah çok iyi.sadece anne sütü ile besliyorum.cok şükür yetiyor.yavas yavas buzluktada biriktirmeye baslıcam ek gıdaya gectiğimizdede kullanmak için.bu arada benim sütümü arttıran en önemli şey UYKU.geceleri taş gibi oluyor.bizim tek problemimiz aşırı kusma.günde ben bebiş ve babası kaç kere üst değiştiriyoruz.halıları hiç sormayın.silp duruyorum parça parça.napalım sağlık olsun.geçer herhalde bir günde bu kusmalar.bebeğim 48 günlük bugün ve her geçen gün onun bana ait oldugunu daha cok anlıyorum.beni tanıyor gülümsüyor.baskaları yerıne beni istiyor.bu ayrımcılık cok hosuma gidiyor=)
rabbim evlatlarımıza ömür versin bizlerede kolaylık=)

Kızlar benim prensesim 1 aylıkken normalde altın sarısı kaka yaparken yeşil kaka yapmaya başladı. Ayrıca sümüksü yapıdaydı ve farklı kokuyordu kötü bir koku. Bunun doşında ateş gaz kusma huysuzluk hiçbir belirti görmedim. Bir kaç gün bekledik geçmeyince dra gittik kaka tahlili yaptı kakadında kan çıktı 1 hafta antibiyotik kullandık ayrıca drumuz diyet verdi süt ve süt ürünleri kırmızı et ve kuruyemiş yemedim. İnek sütü alerjisi olabilir dedi bebişim inek sütü ve ür lerindeki proteine alerji duyuyormuş vücudu parçalaya kyormuş bu yüzden yediğimde bağırsaklarında kanama oluyormuş. Neyse 1 hafta ilaç kullandık diyet yaptık dra gittik zaten renkde yavaş yavaş sarıya döndü tekrar kals tahlili yapıldı kan çıkmadı. Drumuz yüzde yüz teşhis koyamayız ama ben diyete devam etmeni istiyorum dedi 1 yaşından önce alerji testi doğru sonuç vermez riske atamayız dedi kırmızı et ve kuruyemişide süt alerjisi olan bebeklerin çoklu besin alerjisi olma ihtimali çok yükseköiş ondan yasakladı. Herşey yolunda giderken ben vumartesi akşamı doğum gününe gittim orda unutarak 1 kaşık yoğurtla 2 ısırık peynirli börek yedim işte ne olduysa oldu 2 gündür kaladı simsiyah ve çok kötü kokuyor buda zaten alerjisi olduğunun ispatı çünkü normalde çok dikkat ediyordum ve altın sarısıydı. Şimdi diyetimi daha sıkı tutuyoruminşallah bir kaç güne düzelir. Yiyeceklerim çok sınırlı ama Allaha şülür sütüm yetiyor. Birde yine kala dışında belirti yok ateş vs. Bazı bebekler acillik olurken bazıları benimki gibi daha az belirti verirmiş metanetli kuzucum benim Allah şifa versin en geç 3 yaşına kadar geçiyormuş inşallah.

Allah yardımcısı olsun herkesin umarım bebisiniz aradaki farkı kapatır bir an once sagliklica büyür inşallah

Canım benim bebisiniz kakası da koyü yeşil ve kokuyor ama sorunca bana normal yediği sut yariyordur dedi anne sutu alan bebislerde kaka yeşil olabilirecek simdi endişelendim dogrusu ben sut içmiyorum ama cok az peynir ve yoğurt tüketicim ama cok. Cok az kuru yemiş de yemiyorum

Bizimde 2 ayımız doldu 4 Temmuz da aşılarımız var bakalım neler olacak benim kızımda kusmasi oluyor doktor geçici reflu olabilir demişti bugün yine biraz faZlasmisti rezene ile rahatlattim

benim kızda arada yeşil kaka yapıyor.ama normal kaka sümüksü değil dr.yediklerinle alakalı hiç önemli değil dedi. bende cok kusuyor acaba bu alerji olabilirmi dedim.ama dr döküntü ve huysuzlukta olur cocukta dedi.sanada kolay gelsin zorlu bir diyet.evlatlarımız için..

Bizimde 2 ayımız doldu 4 Temmuz da aşılarımız var bakalım neler olacak benim kızımda kusmasi oluyor doktor geçici reflu olabilir demişti bugün yine biraz faZlasmisti rezene ile rahatlattim

rezene işe yarıyormu kusma için. ilaç verdi mi dr reflüye?
bize dr.motolıum ve zantac verdi bakalım 15 gün kullanıcakmısız.biryerde ilaç diye kullanmak istemıyorum ama yawrumda hırıltı oluyor ve sesi kısık mide asidi yukarı kacıp bogazını tahriş ettiği için

Doktorumuz bize biogaia verdi iştahli bebekte normal olduğunu söyledi yani kilo alimini etkilemiyorsa rezene zararı yok 20-25 mg veriyorum ben iyi rahatladı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…