- 17 Ekim 2009
- 878
- 10
- 118
- 41
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #39.621
Ben de 5 gunlukken sunnet yaptirmak istedim dr gec kalmissiniz ilk 72 saat yapilsaydi hissetmezdi simdi igneyle uyusturulcak daha ufak 10 kg.oldugunda yapalım dedi. Sizin uyusturma nasil oldu acaba bilgi verebilirseniz cok sevinirim; ))
evet malesef bende hergün sabah akşam girerken bebek olduktan beri iki günde bir biiyle görüşmek bile istemiyorum süt de kokuyor emdirirkenki çabam resmne bir taraflarımdan terler akıyor ayıptır söylemesi geçen evi süpüreyim dedim uyanıkken duruyor kendi kendine ama bir ağlamış 5dk aman allahım alt kat komuş geldi duymadımda bende şaşaırdım korktumda hiç birşey yapamıyorum çok savsak oldum gibi saçımı bile taramak istemiyorum işe başlarken nasıl eski halime döneceğim bilmem beden yorgunluğum çok
kendimi gördüm resmen:))
iş başı yapacak ark bir sorum va doğum iznimiz bitti diyelim ben bir aylık yıllık ıznımıde kullanacağım günde 1.5 saatlık süt iznimide izne dönüştürsem doğum sonrası bir yıl süt izni zaten hesaplattıran varmı böyle bişey düşünen zatn iş yerim 1.5 saat uzak bana herhangi bir etkisi olmayacak erken çıkmak yada geç çıkmak süt saatimi güne çevirip onuda kullansam diyorum yada nasıl düşünüyorsunuz
cok sıcak kızlar
oh siyahh diyeyim nikin değişik:)
bodrumda oh oh keyif senin valla ben pek cesaret edemiyorum tek başıma böyle aile ile gidiyoruz akşamları arabayla ama ben tek bebek arabası ile markete bile gidemiyorum geçen gittik eşimle ağla ağla ilk kez öyle feryat fıgan ağladı
prş günü hem aşıımız hem dr kontrlumuz var bakalım kg almışmı bana hep aynı geliyor çok korkuyroum ateş yapar illahi ne zaman geçer ateşi nasıl yol izlicem
Kizlar merhaba
gecmisi fazla okuyamadim umarim herkes iyidir
bende bisey soracagim emzirmeyi hangi siklikla yapiyorsunuz hani bebek yeni dogdugunda sekeri dusmesin diye 2 saatte bir emziriliyor ya bu ne zamana kadar gecerli yani uyurken emzirmek icin uyandirmak dogru mu.... Bilemedim de bi size danisayim dedim
Kizlar merhaba
gecmisi fazla okuyamadim umarim herkes iyidir
bende bisey soracagim emzirmeyi hangi siklikla yapiyorsunuz hani bebek yeni dogdugunda sekeri dusmesin diye 2 saatte bir emziriliyor ya bu ne zamana kadar gecerli yani uyurken emzirmek icin uyandirmak dogru mu.... Bilemedim de bi size danisayim dedim
Ben de 5 gunlukken sunnet yaptirmak istedim dr gec kalmissiniz ilk 72 saat yapilsaydi hissetmezdi simdi igneyle uyusturulcak daha ufak 10 kg.oldugunda yapalım dedi. Sizin uyusturma nasil oldu acaba bilgi verebilirseniz cok sevinirim; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?