2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz? birde uyandırmadan nasıl emzirip gazını çıkarıyorsunuz benim kızım beşikten aldığım gibi hemen uyanıyor

Merhaba anneler, ya ben kızımın üstünü uyurken örtemiyorum. Üstünde hiçbirşey dursun istemiyo. Ayaklarıyla atıveriyo. Hadi gündüz gene sıcak diyorum üstünü örtmüyorum 2 gündür, ama geceleri ne yapıcam bilmiyorum. Gaz problemide var. İnatlaşıyoruz resmen ben örtüyorum o atıyo:)) Çıldırtcak beni. Siz örtüyomusunuz bebişlerinizin üstünü?

canım ben ince bir penye battaniyeyi altına koyuyorum kafasına yanlara ve ayaklarının kısmına üçgen kısımlar geliyor. kundak gibi yani. ve sadece yanları kollarının altından geçirerek sarıyorum.sadece karnı ve göğsü örtülüyor. böylece ayaklarıylada elleriylede açamıyor.

valla hiç aklıma gelmemişti gayet mantıklı teşekkürler.

hanımlar benim oğlan son bir haftadır baya yan dönüyor yalnız şöyle bir sorun oldu artık sürekli yan dönüp öyle uyumak istiyor.. özellkle sol tarafına doğru dönüyor öyle uyuyor.. kafasının şeklinde çok düzgün herkes beğeniyor şimdi bir tarafı basık olur diye korkuyorum. çevirirsem uyanıyor hemen. uyurken bile o tarafa yatmak istiyor. gaz için mide orada olduğundan rahatlıyor da sanırım.. önerisi olan var mı? kolu da uyuşur diye korkuyorum ama morarma falan olmuyor diye hiç dokunmuyorum... güvenli yatış yastığı var ama artık onun içinde durmuyor kayıp gidiyor içinden... şimdiden kendi tercihleri oluştu...

canım benim kız yüzüstü yatıyor uyandığında kendini döndürmüş buluyorum nasıl beceriyosa artık :) çok hareketli bir bebek kendini attırıyor akrep gibi kıvrılıyor yan dönüyor değişik bir çocuk... ilk kızım 4 aylıktı yan dönmeye başladığında bu çok fena.. yatırdığım yerde bulamıyorum kazınıyor resmen yatakta..

Nasil yatiriyosun yaa bi formul falan mi var benimki mumkunu yok yatmaz

bu şuruptan aldık zincoyu üreten berko firması üretiyor bitkisel gaz için başladık.. bakalım işe yarayacak mı ? kullanan var mı?

kızlar geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz? birde uyandırmadan nasıl emzirip gazını çıkarıyorsunuz benim kızım beşikten aldığım gibi hemen uyanıyor

Ben emzirmiyorum gece 10 30 yatiyoruz 5 kadar uyuyoruz masallah emiyor gazini cikarmiyorum 8 kadar uyuyoruz gunduzleri 5 dk sekerleme yapiyor tmm

Ayyy masallah simdiden oynatiyolar bizi

merhaba anneler bnm odlumda 3 dün sonra 3 aylık olacak ama sag tarafna alıştı ve sürekli oraya doğru yatıyor soluna döndürüyorm besliyorum kundakla felan kayıyo ve gene soluna yatıo kafa şekli bozldu baya soluna döndüremiorm ve birde büyüdükçe düzelir demi kafama takıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…