- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #40.441
günaaydın canım benım kızımda zeynep adaşş lar :)
Bugun dr randevumuz vardi 3 ay 4 gunluguz 6300gr 62 cm geldik her ay 1 kilo aliyoruz 3 kilo dogmustu
bir zeynep te bende var :))))
Merhaba anneler, ya ben kızımın üstünü uyurken örtemiyorum. Üstünde hiçbirşey dursun istemiyo. Ayaklarıyla atıveriyo. Hadi gündüz gene sıcak diyorum üstünü örtmüyorum 2 gündür, ama geceleri ne yapıcam bilmiyorum. Gaz problemide var. İnatlaşıyoruz resmen ben örtüyorum o atıyo:)) Çıldırtcak beni. Siz örtüyomusunuz bebişlerinizin üstünü?
valla hiç aklıma gelmemişti gayet mantıklı teşekkürler.canım ben ince bir penye battaniyeyi altına koyuyorum kafasına yanlara ve ayaklarının kısmına üçgen kısımlar geliyor. kundak gibi yani. ve sadece yanları kollarının altından geçirerek sarıyorum.sadece karnı ve göğsü örtülüyor. böylece ayaklarıylada elleriylede açamıyor.
kızlar ishal oldum çok fenayım kızımada geçti galiba ya hiç böyle ishal olmamıştım kabızlıktan yakınırken buda ondan beter
kızlar ishal oldum çok fenayım kızımada geçti galiba ya hiç böyle ishal olmamıştım kabızlıktan yakınırken buda ondan beter
canım benim kız yüzüstü yatıyor uyandığında kendini döndürmüş buluyorum nasıl beceriyosa artık :) çok hareketli bir bebek kendini attırıyor akrep gibi kıvrılıyor yan dönüyor değişik bir çocuk... ilk kızım 4 aylıktı yan dönmeye başladığında bu çok fena.. yatırdığım yerde bulamıyorum kazınıyor resmen yatakta..
bir zeynep te bende var :))))
kızlar geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz? birde uyandırmadan nasıl emzirip gazını çıkarıyorsunuz benim kızım beşikten aldığım gibi hemen uyanıyor
Merhaba anneler, ya ben kızımın üstünü uyurken örtemiyorum. Üstünde hiçbirşey dursun istemiyo. Ayaklarıyla atıveriyo. Hadi gündüz gene sıcak diyorum üstünü örtmüyorum 2 gündür, ama geceleri ne yapıcam bilmiyorum. Gaz problemide var. İnatlaşıyoruz resmen ben örtüyorum o atıyo:)) Çıldırtcak beni. Siz örtüyomusunuz bebişlerinizin üstünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?