2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bu arada bende fön makinası kullanıyordum ama çok ciddi radyosyon yayıyormuş yani bir baz istasyonuna değer sakın kullanma dediler araştırdım gerçekten kötüymüş açmıyorum uzun zamandır

Gercekten çok zor cocuk büyütmek ama. Cokda guzel sımdı ben bu msj yazarken benım kuzu ablasının ayağında saolsun ablaları çok guzel ılgılenıyor Maşallah zaten çok çabuk büyüyorlar daha sonra bu gunlerı ararız olsun yınede ıyıkı Rabbım vermıs Allah acılarını göstermesin

Canim kolikten somra bizimde gunduz uykulari gitmisti sanah 7 den gece 12 ye hic uyumadan mizirdandigini bilirim ama oda oturuyo simdi gunduz tekrar uyumaya basladi cok sukur. Fon makinesinden bende cok rahatsizim ama bazen uykuya dalamiyor onu acmadan tele kaydettim yemiyor sipa ayirt ediyor acmayim bari

canım biraz önce emzirdim 20dk kadar...tabi yarım saate kalmadan memede uyuyakaldı......du bakalım ne zaman acıkacak????

merak ettim durum nedir??? biizmkiside 20dakikadan daha az duruyor artık fazlaca hızlı emiyor:) birde ben memede uyutmuyorum çünkü ne zaman memede uyusa gaz sancısı çekiyoruz valla rahatsız ediyorum gazını alıyorum sonra uyutuyorum. Üst gazı çok olan bebeklerde ağladığı için emmek istiyormuş gibi geliyor memeyi çekiştiriler. Bizimkiside öyle ben acıkıyor ondan ağlıyor sanıyordum gazdanmış ağlamalar meğerse yaşaya yaşaya öğrendik:)

Merhaba; okuyunca aklıma eski günlerim geldi yazmak istedim. Benim 2. çocuğum mayıs 19 doğumlu. İlki 2010 ağustos doğumlu. Kızım 4 aylıkken işe başladığımda çok zolanmıştım. Sürekli ağlıyorum iş yerinde. Ama hepsi geçiyor. Güğvendiğin birine bıraktığın sürece sorun yok inan bana. şİMDİ 3 YAŞINDA. oĞLUMDA AĞLAMAYACAĞIM BU DEFA. çünkü KENDİMİ GEREKSİZ YERE YORMUJŞ OLUYORUM...İnan bak. Tecrübe ile sabittir...

canım 20 dk emdi uyudu...kıyamadım uyandırmaya sonra 15dk kadar uyudu.uyandıktan sonra oyuncakla ,cizgi filmle oyalamaya calıstım sonra aglamaya basladıgı zaman yalancı emzigi azcık pekmeze batırıp bebege verdim bi güzel emdi hemen arkasından su.... sonra 10dk kadar uyuyakaldı ve uyandıgında aradan 1.5saat gecmişti..yani senin taktik işe yaradı masallahh....memede dolu dolu yarım saat emzirirsek gercekten 1.5-2 saat tok görünüyorlar ......umarım farkında olmadan aç bırakmamısımdır bebegi..........

kızlar malum dogum ıznı uzamadı ve ben agustosda ıse baslamak zorundayım süt sağan varmı ve süt sağma makınesı alıcam ama ne alsam hangı marka alsam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz

cnm o saatin işte yavaş yavaş 3 e çıkması gerekiyor ki çıkar zamanla. Merak etme aç kalsa dururmu hiç öyle oylayamazsın ağlar, yalancı emzik falan istemez. 3 saatte bir emzirmek gerkeiyor çünkü meme 3 saatte tam doluma ulaşıyor öbür türlü çocuk boş memeyi yada tam dolmamamış memeyi emip duruyor yani yalancı emzik olarak kullanıyor, göğüslerin süt için 3 saat dinlenmesi gerekliymiş tam dolum için.Bu şekilde her iki göğüsüde mideye indirince daha iyi kiloda alıyorlar. Biz şuan en az 2.5 saatte bir besleniyoruz, arkadşımda yarım saatte bir veriyordu bu yöntemle oda 2 haftada 3 saate çıkardı ve 2 haftada çocuk 650gr almış. Besin değeri yükseliyor sütün, proteinli ve yağlı son süt çok önemli çünkü, memenin onu üretmesi içinde zamana ihtiyacı varmış.

kızlar malum dogum ıznı uzamadı ve ben agustosda ıse baslamak zorundayım süt sağan varmı ve süt sağma makınesı alıcam ama ne alsam hangı marka alsam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz

Ben Nuby kullanıyorum bir arkadşaım avent kullanıyor ikiside başarılı ürünler elektrikli almanı tavsiye ederim, öbür türlü el çok yoruluyor.

Son düzenleme:
Demek ki uyumaya ihtiyaci var. Aciksa uyumaz aglar zaten.

Ben ozelde oldugum için baska izin kullanma şansım yok 14 hafta oluyor benim seminer donemo basladiginda.

Ben en başından beni sagiyorum cift baslikli bi sey onetirim iki gogus 15 dkda bitiyor figer tutlu once biri sonra digeri yarim saati geciyor. Ben lansinoh kullaniyorum. Tavsiye ederim.

canım biz 69 günlüğüz..senin bebiş kac günlük merak ettim....bu arada cok tesekkür ederim bana yol gösterdigin için........ =)

ben ARTIK nasıl doyuyor doymuyor anlamıyorum gündüzleri öyle saatte te tutmuyorum emmenın ardından da mı mamayı veriyorsunuz genellikle?

Kizlar bu. Gun morellim cok bozuk herkes turkiye ye ailesini yanina gidiyor ben gidemiyorum maddiat tan dolayi burda ev aldik durumumuz yerlerde tatil icin butce yok cevremdeki insanlar demezlerki bu sene biz yardimci olalim diye cok uzuluyorum halime avrupalisiniz deyip disari cikinca bi cay icirmezler onu birak esimin kuzenleri var calismazlar hic bizden para isterler cok bunaldim yaa ben morelim bozukk erkek kardesim dr 4 bin tl maas aliyor bir yere gideriz annem istemez kardesimin para harcamasini ablam sirketi var aylik 15 bin tl kar yapiyor bir etek istedim 15 tl bana internette yazmis ki burda cok guzel seyler var paradan haber ver diye beni erken yasta evlendirdiler ses cikarmadim bi kurtulustu benim icin allahtan esim iyi cikti hic bisey yapmadilar sadece biraz el ceyizlerim vardi yatak ortusu bile almadi annem pintilikten kv onu bile basima kalkti hic bisey istemiyorum ya insan ozlemez mi hic 2 senede 1 senede bir gidiyorum gideriz 3 gun bi antalya falan gideriz esimle cunku biz burda bir yere gitmiyoruz hep calisiyoruz bize kuserler bizleri goturmediniz diye esim tarfindan biktim istekleri bitmiyor benim taraf istemez verirsen alir kendide bisey vermez cok bunaltici morelim cok kotu yaaa aglamakta cozmuyor su ana 8 senelik evliyim umursamiyodum demekki bu gun icimde patlama oldu resmen

kimseden hayır yok valla kendi kocandan ne görüyorsan o.. ben geçen sene evlendim annem bir çöp bile almadı düğün için, evim için.. taktıkları bileziği bile biz aldık verdik.. oğluma altın göndermişti onu bile komşunun biri bana düğünde takılsın diye vermiş onu saklamış da o altın diyor.. ben de onu taktım bu ara kafaya.. bana ördüğü yatak örtüsü vardı kız kardeşine yapmadım haksızlık olur diye vermedi bana düşünsene.. ona yeniden yapabilirdi.. eşimin yanında ne kadar zoruma gitmişti.. benim eşimin tarafı şükür o konularda hiç bişi söyleyemez ama yine de zoruna gidiyor insanın..

Gunaydin guzel anneler biiz buyuyoruz kizimla gecen vakitler cok keyifli olmaya basladi gulusleri agulari uykusu gelince acikinca gogsume kafasini sokup surtmesii:))) yavrum benim iyki dogurmusuz yahuu:)) zeynep ters yatirimca kollarinin uzerinde kalkmaya basladi elleriyle oyun halisindaki oyuncaklara da vuruyor yavastan yavastan... Gozumun onunde buyuyor sipaamm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…