2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

beklentilerine karşılık görmeyince uzuluyorsun bşver beklentide kalma hep beklersen çok üzülürsün öyle kabul etceksin ev almışşın kendine cocuklarına gelecek birgün o borç bitecek ve istediğini çok rahat yapacaksın cüzdanımda para ksik olmazdı şimdi eşim bıraksın diye bakıyorum eve isteyemiyorumda alışık olmayınca :) bizde ev aldık ama bunlarda gececek biliyorum alıp eşimi çocugumu gezmelere arkama bakamdan gdeceğimmm motive ediyorummm kendimi bir gözün diğer göze faydası yokkkkkk

günaaydın canım benım kızımda zeynep adaşş lar :)

anne34 :)

lazer ile alakalı görüştüm ablamla 14 yastı demi

yapılabiliyormuş fakat çokta saglıklı sonuçlar olmuyormus hormanlar tam oturmadıgından tekrarlama şansı varmış :)

Merhabalar kızlar nasılsınız.Bugün saat 15'de kadın dığum deumdan randevu aldım ağustosun 15 inde işe başlamam gerekiyor heyet raporu için konuşacağım inşallah olumlu bir cevap alırım zaten alerjimizde var sadece anne sütüyle besleniyor yavrum.
Birde kızlar hamileyken bebeğim hep terstibaşı sol tarafımda yukarda duruyordu ve çok batardı hala gece uyurken uyandığımda ağrı acı hissediyorum böyle birşey yaşayan var mı?
Benim için dua eder misiniz... Çok üzülüyorum daha 3 aylık bebecik iş yerim rapor almamı onaylıyor istediğin kadar al dediler iş drda bitiyor keşke durumum olsa bunlarla hiç uğraşmayıp ücretsiz izne ayrılsam hayırlısı bakalım haber veririm sizede belki benim gibi heyet raporu alacak olanlarınız vardır.

Son düzenleme:

alabılıyorsan al iş yerın ne guzel sağılsunlar gunde iki posa ağlıyorum nasıl bırakacğım keşke işten atsalar felan filan kuruyorum kafamda kredimizde var çalışmak lazım off offfffff benim iş yerım yıllık iznimi anca kullandırıyorlar

Hadi hayirlisi canim guzel haberlerle gel insallah bende heyet raporu dusunuyorm 3.4 ay kadar insallah hayirlisiyla alabiliriz .bu arada ben hala adet gorm3dim 3 gun once 1 kac damla kanamam oldu adet sancisi cektim ama olamadim yarin kanan gebelik testi yapicam umarim hamile degilimdir ne zor kadin olmak anne olmak Allah yardimcimiz olsun

bu aileler bir garip zaten konuşssam konuşacağım artık gerek duymuyorum moralimi boşuna bozulsun istemiyorum kimseye zorla yaptırılmıyor bir şeyler o yüzden üzmeyin kendinizi herkes kendi hayatından mesul o yüzden yavrularınızla yaşayın dilediğiniz gibi

Merhaba annecikler tecrübesiz bi anne olarak birşey danışmak istiyorum. 78 günlük oğlumun kakası hep sulu yani öyle içinde pekpütür yok. Ama sadece anne sütü alıyor ve rengi sarı diye dert etmiyordum. Günde 3-4 kere kaka yapıyor. Dün gece 10 gibikakası yeşildi. Uyuduk bugün öğlene kadar kaka yapmadı. 1deuyudu yarım saat sonra kalktı kaka yapmıştı yine sulu. Altını değiştirdim hemen yine yaptı sulu. Havalar çok sıcak malum hiç uyuyamıyor oğlum sadece zıbınla tutuyorum çorap da giydirmiyordum 3-4 gündür bebiş ishalolmuş olabilir mi sizce ne yapsam ?

Ben de daha hic adet gormedim bir damla dahi gelmedi anneme de oyle oluyormus emzirdigimiz icindir herhalde bu arda korunuyorz tabi de dra gitmedim test de yapmadim hamile kalsam dogururken anlayacagim

Bnm oglum da dogdu dogali cok sulu yapiyor hatta bazen bezden disari tasiyor rengi de sari ve yesilin tonlari hep oe oldugu icicn dert etmedimumarim normaldir bu arada oglum da sadece anne sutu aliyor

Merhaba, ya benim bebeğim Kalyam 2 gündür çok durgun ve sürekli boş bulduğu anda uykuya dalıyo. Ne olduğunu anlamadım. Ama böyle durgun görmeye alışık olmadığım için moralim bozuldu. Sürekli banyoda yaptırıyorum kendine gelsin diye. Hasta da gözükmüyor ama neden böyle bilmiyorum.

kızlar benım bebegım 75 gunluk
sımdıye kadar sadece anne sutuyle beslendık
ama buyudukce sanırım bazen doymuyor
ozellıkle gunduz tabı sık meme ıstedıgı ıcın
gece sukur sut guzel oluyo
az once huysuzlanıp uykuya dalamıyodu
mama yapıp verdım 60 cc once yaptım ıctı
sonra baktım yıne ıstıyo bı 60 daha yaptım onunda 40 cc kadarını ıctı
yanı 100 cc mamayı ıctı demekkı tam doymamıs emzırdıgım 1 saat olmustu en fazla.
Ve sonra kendı kendıne uykuya daldı yattıgı yerde
sımdıde masallah cok guzel uyuyor, demekkı doyunca rahatladı yavrum.
Sanırım gunduzzlerı gerektıgınde 1 defa belkı mama verecegım
ssızler kac cc mama verıyosunuz bır ogunde normalı nedır 75 gunluk bı bebek ıcın?

canım ben mama vermiyorum gece sahurda sütümü sağıyorum gün için doymadığında takviye yapıyorum dün 60 cc içmişti mamaların arkasında bizim bebeklerin haftası için 150 cc yazıyor ama oda çok sanırım sonuçta emiyorlar

Ya kizlar moralim cok bozukk benim de kizim 3-4 gundur ishaldi ve bugun icinde uzayan sumuksu seylerden gördüm yine niye olabir ki

Ya kizlar moralim cok bozukk benim de kizim 3-4 gundur ishaldi ve bugun icinde uzayan sumuksu seylerden gördüm yine niye olabir ki

Canım ishal olduğunu nasıl anladın bebeğinin bnm oğlumun da kakası fazla sulu gelmeye başladı bana da ondan soruyorum. Sümüksü şeyler yediklerimizden oluyormuş cnm. Bizim de oluyor ara ara.

Canım bebeğinin kilo alımı iyi ise mama verme bence. Çünkü bebek mamaya alıştı mı her zaman daha fazla ister dedi drmuz bize

ya evt oda cokk
hepten mamaya alısmasın
geece sagmıyorum ben hıc
acaba hazır bolken oylemı yapsam bende
ıyı fıkırmıs sagol cnm
ama ıste bu ara goguslerım fena yara
emzırmeyı bıle zor yapıyorum sagarkende acıcak
of gecsın artk su yaralar

cnm 1. Ayda 950 gr 2. Ay kontrolunde 630 gr almıstı
dr sınırın bıraz ustunde daha cok alabılır tabı ama mamayada gerek yok smdılık dedı
ama yınede ıste az gelıyo bana dedıgın gıbı alıssında ıstemıyorum
sımdı meme yaralarım yuzunden de brz bgn verdm aslnda
memede durmak ıstedı sureklı ama okdr cnm yanıokı
ıyılesmıyo bıturlu mamayı denedım ıcınce de ıste eyvah ac kalms yavrum dıye
psıkopata bagladım sanırım
gerekmedıkce yıne vermıcem bakalım sadece aklımda olsunda.

Canım ishal olduğunu nasıl anladın bebeğinin bnm oğlumun da kakası fazla sulu gelmeye başladı bana da ondan soruyorum. Sümüksü şeyler yediklerimizden oluyormuş cnm. Bizim de oluyor ara ara.

Canim valla eskiden daha kivamliydi şimdi iyice su gibi cıvık ve sumuksu bolumleri var bezin yanlarindanda tasiyo bazen

Cnm benim de öyle bebeğim bütün gün memede duruyor ama kilo alımı sınırlarda ilk ay bende mama veriyordum ne kadar versem içiyordu. Drla konuştuk sonra bebeklerimiz daha doyduğunu bilmiyor sen verdikçe alacak dedi. Hem büyüme sadece kilo değil dedi. Boyu yeterince uzuyor kilosu da sınırlar içinde ise endişe etme dedi. O zamandan beri vermiyorum. Göğüslerin için göğüs kalkanı kullanmayı dene istersen cnm böyle acı ile emzirirken sen stres oldukça sütün de azalabilir.

Canim valla eskiden daha kivamliydi şimdi iyice su gibi cıvık ve sumuksu bolumleri var bezin yanlarindanda tasiyo bazen
Canım bizim de eskiden daha pütürlü idi bi kaç zamandır daha sulu. Ara ara da dediğin gibi sümüksü şeyler oluyor.hatta kucağında iken gelinimizin üstüne aktı kakası bezden düşün yani. Ama sık sık yapmadığı için ishal midir diye konduramamıştım. Bugün 1 saatte iki kere yapınca acaba ishal mi diye korktum ama o zamandan beri de kaka yapmadı. Bilemedim bende

anne34 :)

lazer ile alakalı görüştüm ablamla 14 yastı demi

yapılabiliyormuş fakat çokta saglıklı sonuçlar olmuyormus hormanlar tam oturmadıgından tekrarlama şansı varmış :)

Saoll canım bende tahmın etmıstım ama benım kız anlamıyo ılla yaptırmak ıstıyor bende şaşırdım artık bı şeklide ıkna edıcem tekrar saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…