- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.101
Günaydın kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim yaaa
aşırı gaz sancısı var uykudan öyle bir uyanıyorum ki adet sancısı gibi aynı kabızlık filan hiçbiri yok
midemin bulantısından çok yanması var su içsem yakıyor resmen doktora sordum hamilelik reflüsüymüş Gaviscon verdi bana
sanırım oda çok gaz yapıyor
Bütün ev kokuyor bana yaaa elimde çamaşır suyu sabah akşam siliyorum özellikle mutfağın tezgahını
uykum var uyuyamıyorum
kahvaltı yapmam lazım mutfağa adımımı atamıyorum
ne olacak bu halim bilmiyorum.
Süttende tiksindim dün eşime çocukların içtiği nesquikten aldırdım ki zorlayarakta olsa içeyim diye yoksa bebişimin kemikleri hiç gelişmeyecek
kızlar ya içime kurt düştü. akşam wc de tuv. kağıdına kan geldi ama nereden geldiğini anlayamadım.. yani arkadan da gelmiş olabilr, biraz zorlnmıştım bugün (daha açık yazamıyorum)açık ve berraktı, azdı sadece, tuv. kağıdına geldi. gayri ihtiyari baktım ve kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı görünce. tuvaletten çıkmadan ağlamaya başladım.. sonra tekrar girip nereden olduğunu anlamaya çalıştım gelmedi bir sey..
oh maşallah :)selam arkadaslarrr allahıma sukur bız de bugun duyduk bebısımızın gum gumlerınıallahım ne anlatılmaz duyguymus sukurler olsun sana.doktor her sey normal dedı,bebısı buyutup gelmıssın,pırınc kadar olmus dedı 7 haftalık olmusuz bugun ve tam gunundeymıs uyumlu yanı.bır dahakıne kasımda gıdecegız ıns.
ben folbıol kullanıyordum sadece,bugun artık onu bırakalım sana da bbege de faydası yok artık dedı.elevıt ve kan hapı verdı doktorum.
kizlar ya sizler ne guzel bebislerinizin kalbini bile duyuyorsunuz hamile oldugunuza eminsiniz oysa benim doktora ilk randevum 1 kasimda oda kan tahlillerini yaptirmam icin recete vercek daha yani gercekten gebemiyim diye buda en az 2 hafta surecek yani uzuluyorum cunki gebeyim diye sevinemedim bir turlu onaylanmayinca ve ben adetim gecikeli en az 10 tane test yaptim idrarda hep pozitif cikti bugunde yaptim iste insan emin olamiyotek umidim 1 kasinda gidince en azindan kalbini dinletirde rahatlarim. iste yurtdisinda benim yasadigim yerde durum boyle.:18:
tahlıllerın ıyı cıkmasına cok sevındım canımDün doktor randevum vardı 4 tüp kan verdim kan değerlerim için, her şey normalmiş bir problem yok dedi doktorum :)))
bebişimin kalp atışlarını da duyduk harika bir duygu :))))
1 ay sonraya randevu verdi ikili tarama testi yapılacakmış bir ay sonra inş. her şey yolunda gider sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :)))
Günaydın kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim yaaa
aşırı gaz sancısı var uykudan öyle bir uyanıyorum ki adet sancısı gibi aynı kabızlık filan hiçbiri yok
midemin bulantısından çok yanması var su içsem yakıyor resmen doktora sordum hamilelik reflüsüymüş Gaviscon verdi bana
sanırım oda çok gaz yapıyor
Bütün ev kokuyor bana yaaa elimde çamaşır suyu sabah akşam siliyorum özellikle mutfağın tezgahını
uykum var uyuyamıyorum
kahvaltı yapmam lazım mutfağa adımımı atamıyorum
ne olacak bu halim bilmiyorum.
Süttende tiksindim dün eşime çocukların içtiği nesquikten aldırdım ki zorlayarakta olsa içeyim diye yoksa bebişimin kemikleri hiç gelişmeyecek
kızlar ıkılı uclu testlerı yaptırmayı düşünüyormusunuz?
yok canım vermedi o tarz ialçlar
peyniri hiç yiyemiyorum yoğurdada ekmek doğrayıp yiyorum mide bulantım sabahları olduğu için kahvaltıya dair herşeyi yemek zor geliyor
eğer yazılanlar doğruysa bu nesquikin için de mineraller vitaminler varmış hatta folik asit bile yazıyor yine tiksinirsem gidip ilaç alıcam artık ne yapayım
Sütüde içmezsem halsiz kalıyorum iyi oluyor yani
canım bence drunla konus yani ben kendı hamılelıgımdee etrafıdakı tum bıldıgım hamılelere de dr kalsiyum ilaçı verdı sana nede vermemıs ogren cuku hamıelıkte sadece yedıklerın yeterlı olmayabır. folik. asitvermitr herhalde en onemlı ılaç ilk hafalara
İkiliyi yaptırırım da üçlüyü bilmiyorum
bildiğim kadarıyla üçlü test gerek görülürse isteniyor zaten
Benm dr da çok tahlil, ilaç meraklısı değil galiba gerekirse veriyor mesela daha önce düşük yaptığımı bilmesine rağmen hemen progestan vermedi önce progesteronunu ölçelim düşük çıkarsa veririz demişti normal çıktı vermedi
Benm dr da çok tahlil, ilaç meraklısı değil galiba gerekirse veriyor mesela daha önce düşük yaptığımı bilmesine rağmen hemen progestan vermedi önce progesteronunu ölçelim düşük çıkarsa veririz demişti normal çıktı vermedi
sat 22 ağustos canım
20 eylül beta hcg 170.51 (30. gün)
24 eylül beta hcg 720.22 (34.gün)
26 eylül beta hcg 1836.65 (36.gün)
28 eylül beta hcg 3860.88 (38.gün) kese görününce de bidaha ölçülmedi
selam kızlar,
konuları şöyle bir okudum da herkes hemen hemen aynı şeylerden muzdarip :) olsun fazlasıyla değer dimi? :) ben de ne et, ne yumurta ne tavuk ne de balık yiyemiyorum, süt de içemiyorum sadece yoğurt ve peynirzorlayınca daha kötü oluyor çünkü gerçi artık onlar da midemde pek durmamaya başladı. 8. haftam bitiyor artık zirvelerde bulantılar. dünden beri de çıkmaya başladı yediklerim :)
bulantı için ilaç kullanan var mı? benim dr um emedur verdi. günde 4 kereye kadar alabilirsin dedi ama annem içme o ilacı çocuklar sakat doğuyomuş, kolu bacağı olmuyomuş dedi. dişimi sıkıyorum gerçi de bilgisi olan var mı acaba?
ayy vermesin zaten
ben 1 hafta kullandım o ilacı Rabbim ikmseye verdirmesin
hmm teşekkürler canım :):) yok cnm bişi olmuyor
gerçi ben kullnamadım ama arkadaşım kullanmıştı
çok abartmadıkça (yani yine de azıcık sık dişini)
kullananbilirsin ki çoğu dr veriyor
Senin şuanda kaç değerin benim 3,44 bir ay önce 4,50 gibi birşeydi. 4 gün 75, 3 gün 100 içtim bu arada
selam kızlar,
konuları şöyle bir okudum da herkes hemen hemen aynı şeylerden muzdarip :) olsun fazlasıyla değer dimi? :) ben de ne et, ne yumurta ne tavuk ne de balık yiyemiyorum, süt de içemiyorum sadece yoğurt ve peynirzorlayınca daha kötü oluyor çünkü gerçi artık onlar da midemde pek durmamaya başladı. 8. haftam bitiyor artık zirvelerde bulantılar. dünden beri de çıkmaya başladı yediklerim :)
bulantı için ilaç kullanan var mı? benim dr um emedur verdi. günde 4 kereye kadar alabilirsin dedi ama annem içme o ilacı çocuklar sakat doğuyomuş, kolu bacağı olmuyomuş dedi. dişimi sıkıyorum gerçi de bilgisi olan var mı acaba?
Hamile kalmadan once 2 civarindaydi hamile kalinca 3 e cikti ama endokrin drum dusmesi gerektigini soyledi suan 1.6 ,ben 150 iciyorum gunde,ben hic ac karina vermedim ilac icip verdim hep zaten soruyorlar ilac aldiysam ona gore hesap yapiyorlar
ayy vermesin zaten
ben 1 hafta kullandım o ilacı Rabbim ikmseye verdirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?