2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Süt içemiyorsan zorlama kendini daha fena oluyor, ben de sütü normalde çok sevmeme rağmen şimdi içemiyorum, onun yerine peynir, yoğurt yiyorum, kefir ya da ayran içiyorum hem hemşire mayalı şeyleri tercih et dedi

canım devamı gelmedıyse telaş etme ama doktoruna ulaşıp bılgılendır ne olur ne olmaz..

oh maşallah :)

ben folbıol kullanıyordum sadece,bugun artık onu bırakalım sana da bbege de faydası yok artık dedı.elevıt ve kan hapı verdı doktorum.

banada elevit verdi sadece acaba nekadar kullancaz 1 ay sonra bıtıcek doktor 5 hafta sonra gel demıstı 1 hafta onceden ılac bıtıcek ..

canım ben 3 gun once duydum senınle aramızda 2 hafta var normal yanı :) azcık sabır kalp atısını duyunca ıcın rahatlıcak

tahlıllerın ıyı cıkmasına cok sevındım canım

rabbım yardımcın olsun canım ınsallah bırannce bu hassasıyetın geçer ...

kızlar ıkılı uclu testlerı yaptırmayı düşünüyormusunuz?

Yaa eşim gıcık ediyor beni şunu ye bunu ye diye ağzıma sokuyor sonra tiksiniyorum, yapma senin yüzünden yiyemiyorum diyorum sana da iyilik yaramıyor, kemiklerin erisin de gör diyor, balıktan da soğudum mesela bu sayede

canım bence drunla konus yani ben kendı hamılelıgımdee etrafıdakı tum bıldıgım hamılelere de dr kalsiyum ilaçı verdı sana nede vermemıs ogren cuku hamıelıkte sadece yedıklerın yeterlı olmayabır. folik. asitvermitr herhalde en onemlı ılaç ilk hafalara

onu verdi canım hatta hamile kalmadan 2 ay önce başladım halada devam ediyorum
b12 li verdi bu sefer hemde

Randevumuz 1 ay sonraya yaa belki telefon açarım

bildiğim kadarıyla üçlü test gerek görülürse isteniyor zaten

Benm dr da çok tahlil, ilaç meraklısı değil galiba gerekirse veriyor mesela daha önce düşük yaptığımı bilmesine rağmen hemen progestan vermedi önce progesteronunu ölçelim düşük çıkarsa veririz demişti normal çıktı vermedi

ayy vermesin zaten
ben 1 hafta kullandım o ilacı Rabbim ikmseye verdirmesin

en güzeli bencede
zaten herşeyin yan etkisi var

ben bhcg çok yüksekti ondan korkuyordum bugün doktora gittim ikiz değilmiş herşey yolunda çok sevindim:) benim 34.gün 12489.80 gibi bir değerdi

selam kızlar,
konuları şöyle bir okudum da herkes hemen hemen aynı şeylerden muzdarip :) olsun fazlasıyla değer dimi? :) ben de ne et, ne yumurta ne tavuk ne de balık yiyemiyorum, süt de içemiyorum sadece yoğurt ve peynir zorlayınca daha kötü oluyor çünkü gerçi artık onlar da midemde pek durmamaya başladı. 8. haftam bitiyor artık zirvelerde bulantılar. dünden beri de çıkmaya başladı yediklerim :)
bulantı için ilaç kullanan var mı? benim dr um emedur verdi. günde 4 kereye kadar alabilirsin dedi ama annem içme o ilacı çocuklar sakat doğuyomuş, kolu bacağı olmuyomuş dedi. dişimi sıkıyorum gerçi de bilgisi olan var mı acaba?

:) yok cnm bişi olmuyor
gerçi ben kullnamadım ama arkadaşım kullanmıştı
çok abartmadıkça (yani yine de azıcık sık dişini)
kullananbilirsin ki çoğu dr veriyor

ayy vermesin zaten
ben 1 hafta kullandım o ilacı Rabbim ikmseye verdirmesin

Bilmem mi ilk gebeliğimde kullanmıştım gözümü açamıyordum uykudan, bir de o zaman kokuya karşı çok hassastım burnum radar gibi olmuştu şimdi hiç öyle birşey yok midem bulanıyor, kusuyorum ama kokular rahatsız etmiyor

Senin şuanda kaç değerin benim 3,44 bir ay önce 4,50 gibi birşeydi. 4 gün 75, 3 gün 100 içtim bu arada

Hamile kalmadan once 2 civarindaydi hamile kalinca 3 e cikti ama endokrin drum dusmesi gerektigini soyledi suan 1.6 ,ben 150 iciyorum gunde,ben hic ac karina vermedim ilac icip verdim hep zaten soruyorlar ilac aldiysam ona gore hesap yapiyorlar

emedurun faydası olmuyor zaten ben zofer kullanıyorum doktorum zararı olmadığını gönül rahatlığıyla kullanmamı söyledi ben içmek zorundayım ikiz gebelik benimkisi bulantı daha kötü..

Hamile kalmadan once 2 civarindaydi hamile kalinca 3 e cikti ama endokrin drum dusmesi gerektigini soyledi suan 1.6 ,ben 150 iciyorum gunde,ben hic ac karina vermedim ilac icip verdim hep zaten soruyorlar ilac aldiysam ona gore hesap yapiyorlar

Senin iyiymiş ya, bak bana şimdiye kadar hiçkimse sormadı ilacını içtin mi içmedin mi diye, nerede oturuyorsun, hangi doktora gidiyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…