2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben folbıol kullanıyordum sadece,bugun artık onu bırakalım sana da bbege de faydası yok artık dedı.elevıt ve kan hapı verdı doktorum.

kizlar bebisimi gordum
doktorum ultrason yapti istedigim uzerine
yine heyecandan hareketlerini cok gormedim ama elleri ayaklari belirgin kalbini gorduk hizli hizli atiyor
maşallahh sızeee ıyı olmus gordugun daha da rahatlarsın resmını koy lutfeennnn
bayırlıımmmm hatta buguno kadar cok yedımkı anlataamma dolapta 2 kavanoz var annecım yapmıs banacanım ıyıce yıka ver fırına kozlensın sonra bır posete az bıraz bekle sogusun sonra kabuklaerını soy buzluga buzdolabı posetıyle at annem kavanozlara sıreklı sarımsaklı yapmıs ama o nasıl oluyo bılemıyorum:)
cok sukur canımm herseyın yolunda olmasına cok sevındım allah razı olsun bıtanem allah tum dualarımızı kabul etsın ınsallah

cnm kontrol et eger bı daha gorursen ve emın olursan mutlaka doktoruna gıt umarım dusundugun gıbı degıldır

o kadar yorgunumkı gecmısı nasıl okudum bılmıyorum opuyorum hepınızı yarın gorusmek uzereeeeeee

lutfen sakin ol
bana bu dedigin 4 kere oldu
acik pembe beyaz akintinin icinde ne oldugu belirsiz kan
yani tam anlattigin gibi cok az miktarda silince geldi
doktorum bebekle ilgisi yok dedi
icerden zorlamayla gelen birsey ve o lokosit vardi az miktarda belki onla alakaliydi
ya da wcde zorladiysa kilcal damarlardan biriyle alakali olabilir ( ama wcde ikinma cok, ilk 3 ay sakincaliymis)
tabiki doktorunu bilgilendir hemen ayrintilari anlar

dinlen sadece ben de progestani ictim dinlendim hatta kani gordugum gun ultrasona girdim hicbir dusuk tehdidi yoktu ve gayet normaldi hersey cok sukur

Son düzenleme:
kizlar ya sizler ne guzel bebislerinizin kalbini bile duyuyorsunuz hamile oldugunuza eminsiniz oysa benim doktora ilk randevum 1 kasimda oda kan tahlillerini yaptirmam icin recete vercek daha yani gercekten gebemiyim diye buda en az 2 hafta surecek yani uzuluyorum cunki gebeyim diye sevinemedim bir turlu onaylanmayinca ve ben adetim gecikeli en az 10 tane test yaptim idrarda hep pozitif cikti bugunde yaptim iste insan emin olamiyo tek umidim 1 kasinda gidince en azindan kalbini dinletirde rahatlarim. iste yurtdisinda benim yasadigim yerde durum boyle.:18:

Günaydııın, dün tsh sonucumu aldım ilaç kullanmama rağmen çok az düşmüş cnm sıkıldı sağlık ocağında yaptırmıştım testi acaba bir hata olabilir mi?

hata değil de cnm farlılıklar gösterebilir farklı yerde yapılan testler
ayrıca bieden düzenlenmez tsh merak etme
sonuçta düzensiz bi tiroid hormonun var bide dışarıdan alıyorsun
ama korkma düzene girer ba kaz da olsa düşmüş bu iyi bi gelişme

Günaydınn bayanlaarrr

Günaydııın, dün tsh sonucumu aldım ilaç kullanmama rağmen çok az düşmüş cnm sıkıldı sağlık ocağında yaptırmıştım testi acaba bir hata olabilir mi?

Canım çok aklına takıldıysa başka yerde tekrarlat istersen
Doktorunla konuştuğunda ne diyor az düşmesi hakkında? Belki normali böyledir hemen sıkma canını

Dün doktor randevum vardı 4 tüp kan verdim kan değerlerim için, her şey normalmiş bir problem yok dedi doktorum :)))

bebişimin kalp atışlarını da duyduk harika bir duygu :))))

1 ay sonraya randevu verdi ikili tarama testi yapılacakmış bir ay sonra inş. her şey yolunda gider sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :)))

Gunaydin baska yerde yaptir bir daha ya da onceden yaptirdigin yere yaptir,ben hep ayni yere yaptiriyorum ona gore dr um ayarliyor dozu,birde 6 hafta gecmesi lazim test arasi ,bende dun test sonucumu aldim dr 2 ay sonra gel yine dedi

Ama hamile kaldıktan sonra dozumu arttırdık bayağı ilk başta düştü şimdi neden böyle oldu anlamadım yetmemeye mi başladı artık. Eğer kendimde enerji bulabilirsem başka bir yerde daha yaptırmayı düşünüyorum çünkü sağlık ocağını ilk defa denedim aynı çıkarsa bundan sonra orada yaptırırım hep bi de tahlil parası vermem ekstradan. Cnm bu arada sende de var değil mi hipotiroid, ilacını içip mi tahlil yaptırıyorsun yoksa içmeden mi? Bana gittiğim prof. ilacını içmeden aç karnına kan ver demişti ama şimdi midem bulanır aç aç gidemem.

Gunaydin baska yerde yaptir bir daha ya da onceden yaptirdigin yere yaptir,ben hep ayni yere yaptiriyorum ona gore dr um ayarliyor dozu,birde 6 hafta gecmesi lazim test arasi ,bende dun test sonucumu aldim dr 2 ay sonra gel yine dedi

Senin şuanda kaç değerin benim 3,44 bir ay önce 4,50 gibi birşeydi. 4 gün 75, 3 gün 100 içtim bu arada

Günaydın kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim yaaa

aşırı gaz sancısı var uykudan öyle bir uyanıyorum ki adet sancısı gibi aynı kabızlık filan hiçbiri yok
midemin bulantısından çok yanması var su içsem yakıyor resmen doktora sordum hamilelik reflüsüymüş Gaviscon verdi bana
sanırım oda çok gaz yapıyor

Bütün ev kokuyor bana yaaa elimde çamaşır suyu sabah akşam siliyorum özellikle mutfağın tezgahını
uykum var uyuyamıyorum
kahvaltı yapmam lazım mutfağa adımımı atamıyorum
ne olacak bu halim bilmiyorum.
Süttende tiksindim dün eşime çocukların içtiği nesquikten aldırdım ki zorlayarakta olsa içeyim diye yoksa bebişimin kemikleri hiç gelişmeyecek

geçmiş olsun canım yaa benim bir arkadaşımında öyle hamilelikte troidleri yüksek çıkıyordu doktora özele gitti ama testlerinin hepsini sağlık ocağında yaptırdı. Haftada bir yada iki kere muhakkak kan tahlili vermen gerekiyor. dediğin gibi özel zor olur
sağlık ocağı yakın değil mi
hemşirenle konuşsan minik bir kraker ya da hurma tarzı birşeyde mi yememen gerekiyormuş
dediğin gibi aç karnına mide bulantsı hiç çekilmiyor

evet cnm yaklaşık dört yıldır ihtisas yaptım bu konuda :)
aç karınla ilacı almadan gitmen gerekli su içebilirsin sadece
ama birazcık dayan ki cnm doğru çıksın sonuçlar
bide cnm nerdesin ve durumun nedir bilmiyorum ama
mutlka endokrin le görüş bu sonuçları ve merak etme gebelikte her ay değişebilir
ve bu çoook normal düznli zaten hareketlilik olan kişilerde ki sende de öyle gibi
her ay çağırır dr hatta son aylarda daha sık bile tahlil yaptırabilirsin hiç panikleme
ne kadar farkında olursan oranlarının o kadar önlem alırsın

canım sütten tiksindiysen fazla zorlama sonra hiç içemiyceksin dr sana kalsiyum ilaçı vermedi mi onu iç duzenli peynır ye yoğurt ye pnlardada kalsiyu var merak ete sütte bulunmuyor bırtek kalsıyum.

Endokrinoloji doktorum var zaten Memorial'a gidiyorum bu sonucu daha bildirmedim ona ama dediğin gibi ben de kendimin doktoru oldum, bu konuda güvenim azaldı biraz doktorlara zaten müdahale de ediyorum adam allahtan kızmıyor bana dozu o daha az arttıracaktı ben ısrar ettim filan:)))
Mesela sağlık ocağındaki dra söyledim ilacımı içtiğimi olsun daha iyi dedi, bilmiyorsan yanıltma bari yaa. O zaman haftasonunu bekleyeyim de eşim sabah erken götürsün beni özele orada tekrar yaptırayım da içim rahat etsin

Hamile kalınca sapıttı tiroidim ama haftada bir değil de en erken 20 günde ilacın etkisi kanda çıkıyormuş, tabi sağlık ocağına yüyüyerek gidiyorum yakın neyse yaa inş sağ salim kucağımıza alırız da bu sıkıntılar unutulur

canım sütten tiksindiysen fazla zorlama sonra hiç içemiyceksin dr sana kalsiyum ilaçı vermedi mi onu iç duzenli peynır ye yoğurt ye pnlardada kalsiyu var merak ete sütte bulunmuyor bırtek kalsıyum.

yok canım vermedi o tarz ialçlar
peyniri hiç yiyemiyorum yoğurdada ekmek doğrayıp yiyorum mide bulantım sabahları olduğu için kahvaltıya dair herşeyi yemek zor geliyor
eğer yazılanlar doğruysa bu nesquikin için de mineraller vitaminler varmış hatta folik asit bile yazıyor yine tiksinirsem gidip ilaç alıcam artık ne yapayım

Sütüde içmezsem halsiz kalıyorum iyi oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…