- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.081
maşallahh sızeee ıyı olmus gordugun daha da rahatlarsın resmını koy lutfeennnnkizlar bebisimi gordum
doktorum ultrason yapti istedigim uzerine
yine heyecandan hareketlerini cok gormedim ama elleri ayaklari belirgin kalbini gorduk hizli hizli atiyor
bayırlıımmmm hatta buguno kadar cok yedımkı anlataamma dolapta 2 kavanoz var annecım yapmıs banakızlar birşey soracam ya bu kırmızı közlenmiş biberler var marketlerde satılıyor ben bugün 5 kılo biber aldım ancak yeter bana :) küçük kavanozlar kesmiyor da:) ama nasıl yapacağımı bilmiyorum internetten baktım ama çok yüzeysel anlatmış deneyip güzel olan varsa tarif verebilir mi
cok sukur canımm herseyın yolunda olmasına cok sevındım allah razı olsun bıtanem allah tum dualarımızı kabul etsın ınsallahtahlıl sonuclarımla doktora gıttım
hersey cok guzel dedı maşallah dıyım sadece az bakterı var normalmiş
3. ayda bıdaha ıdrar testı olucam
5 vakıt namazımda hepımıze dua edıyorum rabbım saglıklı fitt bır hamılelık gecırıp normal doğum ile
sağlıkla Allah korkusu olan evlatlar nasıp etsın amin ...
kızlar ya içime kurt düştü. akşam wc de tuv. kağıdına kan geldi ama nereden geldiğini anlayamadım.. yani arkadan da gelmiş olabilr, biraz zorlnmıştım bugün (daha açık yazamıyorum)açık ve berraktı, azdı sadece, tuv. kağıdına geldi. gayri ihtiyari baktım ve kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı görünce. tuvaletten çıkmadan ağlamaya başladım.. sonra tekrar girip nereden olduğunu anlamaya çalıştım gelmedi bir sey..
kızlar ya içime kurt düştü. akşam wc de tuv. kağıdına kan geldi ama nereden geldiğini anlayamadım.. yani arkadan da gelmiş olabilr, biraz zorlnmıştım bugün (daha açık yazamıyorum)açık ve berraktı, azdı sadece, tuv. kağıdına geldi. gayri ihtiyari baktım ve kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı görünce. tuvaletten çıkmadan ağlamaya başladım.. sonra tekrar girip nereden olduğunu anlamaya çalıştım gelmedi bir sey..
günaydın hatun kişiler
Günaydııın, dün tsh sonucumu aldım ilaç kullanmama rağmen çok az düşmüş cnm sıkıldı sağlık ocağında yaptırmıştım testi acaba bir hata olabilir mi?
Günaydııın, dün tsh sonucumu aldım ilaç kullanmama rağmen çok az düşmüş cnm sıkıldı sağlık ocağında yaptırmıştım testi acaba bir hata olabilir mi?
hata değil de cnm farlılıklar gösterebilir farklı yerde yapılan testler
ayrıca bieden düzenlenmez tsh merak etme
sonuçta düzensiz bi tiroid hormonun var bide dışarıdan alıyorsun
ama korkma düzene girer ba kaz da olsa düşmüş bu iyi bi gelişme
Gunaydin baska yerde yaptir bir daha ya da onceden yaptirdigin yere yaptir,ben hep ayni yere yaptiriyorum ona gore dr um ayarliyor dozu,birde 6 hafta gecmesi lazim test arasi ,bende dun test sonucumu aldim dr 2 ay sonra gel yine dedi
Ama hamile kaldıktan sonra dozumu arttırdık bayağı ilk başta düştü şimdi neden böyle oldu anlamadım yetmemeye mi başladı artık. Eğer kendimde enerji bulabilirsem başka bir yerde daha yaptırmayı düşünüyorum çünkü sağlık ocağını ilk defa denedim aynı çıkarsa bundan sonra orada yaptırırım hep bi de tahlil parası vermem ekstradan. Cnm bu arada sende de var değil mi hipotiroid, ilacını içip mi tahlil yaptırıyorsun yoksa içmeden mi? Bana gittiğim prof. ilacını içmeden aç karnına kan ver demişti ama şimdi midem bulanır aç aç gidemem.
Ama hamile kaldıktan sonra dozumu arttırdık bayağı ilk başta düştü şimdi neden böyle oldu anlamadım yetmemeye mi başladı artık. Eğer kendimde enerji bulabilirsem başka bir yerde daha yaptırmayı düşünüyorum çünkü sağlık ocağını ilk defa denedim aynı çıkarsa bundan sonra orada yaptırırım hep bi de tahlil parası vermem ekstradan. Cnm bu arada sende de var değil mi hipotiroid, ilacını içip mi tahlil yaptırıyorsun yoksa içmeden mi? Bana gittiğim prof. ilacını içmeden aç karnına kan ver demişti ama şimdi midem bulanır aç aç gidemem.
Günaydın kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim yaaa
aşırı gaz sancısı var uykudan öyle bir uyanıyorum ki adet sancısı gibi aynı kabızlık filan hiçbiri yok
midemin bulantısından çok yanması var su içsem yakıyor resmen doktora sordum hamilelik reflüsüymüş Gaviscon verdi bana
sanırım oda çok gaz yapıyor
Bütün ev kokuyor bana yaaa elimde çamaşır suyu sabah akşam siliyorum özellikle mutfağın tezgahını
uykum var uyuyamıyorum
kahvaltı yapmam lazım mutfağa adımımı atamıyorum
ne olacak bu halim bilmiyorum.
Süttende tiksindim dün eşime çocukların içtiği nesquikten aldırdım ki zorlayarakta olsa içeyim diye yoksa bebişimin kemikleri hiç gelişmeyecek
evet cnm yaklaşık dört yıldır ihtisas yaptım bu konuda :)
aç karınla ilacı almadan gitmen gerekli su içebilirsin sadece
ama birazcık dayan ki cnm doğru çıksın sonuçlar
bide cnm nerdesin ve durumun nedir bilmiyorum ama
mutlka endokrin le görüş bu sonuçları ve merak etme gebelikte her ay değişebilir
ve bu çoook normal düznli zaten hareketlilik olan kişilerde ki sende de öyle gibi
her ay çağırır dr hatta son aylarda daha sık bile tahlil yaptırabilirsin hiç panikleme
ne kadar farkında olursan oranlarının o kadar önlem alırsın
geçmiş olsun canım yaa benim bir arkadaşımında öyle hamilelikte troidleri yüksek çıkıyordu doktora özele gitti ama testlerinin hepsini sağlık ocağında yaptırdı. Haftada bir yada iki kere muhakkak kan tahlili vermen gerekiyor. dediğin gibi özel zor olur
sağlık ocağı yakın değil mi
hemşirenle konuşsan minik bir kraker ya da hurma tarzı birşeyde mi yememen gerekiyormuş
dediğin gibi aç karnına mide bulantsı hiç çekilmiyor
canım sütten tiksindiysen fazla zorlama sonra hiç içemiyceksin dr sana kalsiyum ilaçı vermedi mi onu iç duzenli peynır ye yoğurt ye pnlardada kalsiyu var merak ete sütte bulunmuyor bırtek kalsıyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?