- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.141
hosgeldınız aramızaaa punto cnm kacıncı bebiş yazabılırmısın
cnm onu doktoruna sor bence benım yarın bıtıyorr cokk sukurr ve toplamda 3 kutu ıcmıs olucam
merhaba annişler,
ben bugün işe geldim, evdeyken misler gibiydim
işe geldiğim gün kasıklarım ağrımaya başladı
güler misin ağlar mısın
neyse bu arada laktozsuz süt içmeye çalışıyorum arkadaşlar
burdan bir arkadaş da tavsiye etmişti doktorum da tavsiye ettim ama süt bana çok tatlı geldi
sanki içinde şeker varmış gibi
doktorum artık süt yoğurt peynir e ağrılık vermeye başlamalısın dedi ama nedense bana ne yap derse ben ondan tiksinmeye başlıyorum
gunaydın hepınzıeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gunler gcmıyorrrr cok heyecanlıyım cumartesı sabah erkenden gıdıcem ınsallahh ıkılı testımızde bır sorun cıkmaz sımdı onun stresı sardı allahım aklıma sahıp cık
bırde dun yoruldum mısafırlerım vardı aksam karnıma sancı gırdısanırım tansıyonum dustu basım fln döndu ılk defa ama hemen gectı bıraz oturdum ..
dun icmeye devam dedi de
ne kadar diye sormak aklima gelmedi telastan
ikili testten sonra arayip srayim tahminen 12. haftaya gecince birakicam
senin az kaldi canim teste bebegini gorucennnnn
progestan yarın folıkplus cumartesı bıtıyor bakalım ne onerecek ılac fln verecekmı
ayy sormaa cok heyecanlıyım bebegımı gorecegım ıcın tatlı bı telasım var ıcımde bı korkuda var allah hayraa cıkarsın...
amin canim
anneleik duygusu o korku normaldir
sagligi konusunda endise olmasi
ben de gunlerdir cekiyorum
insallah iyi haberler alicaz
o zmn senın iş fobın vargecmıs olsun cnm ınsallah hemencecık gecer
laktozsuz süt ıcın ıyı dıyorlar benım kaynım cok ıcer ama hıc ıcmedım bugun kahvalıdan sonra bır bardak sutıctım nasıl olduysa mıdem de bulanmadı
Kızlar size bir şey sormak istiyorum dün kan tahlil sonuçlarım çıktı normalde TSH yüksek diye Euthyrox 25 mg kullanıyorum gebelik öncesi 2 olmuştu dünkü kan sonuçlarım da 2,98 çıktı ama doktorum normal aynı dozda devam et dedi ama içime hiç sinmedi bu sizde de böyle bir durum var mı doktoruma da ulaşamadım bugün tekrar soracağım enimmisin diye ilk 3 ay TSh hormonu çocuğun zeka gelişi için çok önemliymiş.
merhaba annişler,
ben bugün işe geldim, evdeyken misler gibiydim
işe geldiğim gün kasıklarım ağrımaya başladı
güler misin ağlar mısın
neyse bu arada laktozsuz süt içmeye çalışıyorum arkadaşlar
burdan bir arkadaş da tavsiye etmişti doktorum da tavsiye ettim ama süt bana çok tatlı geldi
sanki içinde şeker varmış gibi
doktorum artık süt yoğurt peynir e ağrılık vermeye başlamalısın dedi ama nedense bana ne yap derse ben ondan tiksinmeye başlıyorum
kızlar bebeklerinizin kalp atışları kaçtı?
arkdaşım diyo ki 140 dan aşağı olması iyi değilmiş ama hiç öyle bir bilgiye rastlamadım
çalışan bir anne adayısın benim gibi :) maalesef hayal gibi şimdiden doğum iznine ayrılacağım günler... aynı sıkıntılar bende de var, işe gidip gelirken toplu taşıma kullanmam gerekiyor ve yanı sıra günde yaklaşık 2-4 km yol yürüyorum... neyse ki işim sakin, ama işe geldiğimde ve eve ulaştığımda yorgunluktan bitmiş oluyorum. en güzeli eve varır varmaz ılık bir duş almak, günü unutmak ve sadece güzel şeyler düşünecek bol vakit bulmak :)
Keçi sütü de daha az gaz yapıyormuş öyle duymuştum
canım laktozus süt yağsızmış ondan 2 bardak iç
bide ayran iç dedi anca ayran içebiliyorum onu da eşim yok hazır ayran hazır ayran şöyle dedi midemi bulandırdı
aynısı olmaz canım ama belki az da olsa ihtiyacını kapatır.
bana herşey kokuyor bu aralar, natür tadı olan şeyler yiyebiliyorum sadece
Bu konuda hic bilgim yok ilk olculdugunde 158 di,en son 178 cikti.arastirayim biraz
gunaydın hepınzıeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gunler gcmıyorrrr cok heyecanlıyım cumartesı sabah erkenden gıdıcem ınsallahh ıkılı testımızde bır sorun cıkmaz sımdı onun stresı sardı allahım aklıma sahıp cık
bırde dun yoruldum mısafırlerım vardı aksam karnıma sancı gırdısanırım tansıyonum dustu basım fln döndu ılk defa ama hemen gectı bıraz oturdum ..
kızlar bebeklerinizin kalp atışları kaçtı?
arkdaşım diyo ki 140 dan aşağı olması iyi değilmiş ama hiç öyle bir bilgiye rastlamadım
Kızlar size bir şey sormak istiyorum dün kan tahlil sonuçlarım çıktı normalde TSH yüksek diye Euthyrox 25 mg kullanıyorum gebelik öncesi 2 olmuştu dünkü kan sonuçlarım da 2,98 çıktı ama doktorum normal aynı dozda devam et dedi ama içime hiç sinmedi bu sizde de böyle bir durum var mı doktoruma da ulaşamadım bugün tekrar soracağım enimmisin diye ilk 3 ay TSh hormonu çocuğun zeka gelişi için çok önemliymiş.
canım bizimkisi 126 çıkmıştı doktor normal dedi
ama arkadaşım öyle diyince içime kurt düştü
aslında en güzeli fazla konuşmamak, yoksa her duyduğumuzdan lem kapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?