2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydın hepınzıeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gunler gcmıyorrrr cok heyecanlıyım cumartesı sabah erkenden gıdıcem ınsallahh ıkılı testımızde bır sorun cıkmaz sımdı onun stresı sardı allahım aklıma sahıp cık

bırde dun yoruldum mısafırlerım vardı aksam karnıma sancı gırdısanırım tansıyonum dustu basım fln döndu ılk defa ama hemen gectı bıraz oturdum ..

hosgeldınız aramızaaa punto cnm kacıncı bebiş yazabılırmısın

cnm onu doktoruna sor bence benım yarın bıtıyorr cokk sukurr ve toplamda 3 kutu ıcmıs olucam

dun icmeye devam dedi de
ne kadar diye sormak aklima gelmedi telastan
ikili testten sonra arayip srayim tahminen 12. haftaya gecince birakicam
senin az kaldi canim teste bebegini gorucennnnn

o zmn senın iş fobın var gecmıs olsun cnm ınsallah hemencecık gecer

laktozsuz süt ıcın ıyı dıyorlar benım kaynım cok ıcer ama hıc ıcmedım bugun kahvalıdan sonra bır bardak sutıctım nasıl olduysa mıdem de bulanmadı

ben kalp atislarindan beri sagligi konusunda endiseye kapildim bu sefer
Allah korusun insallah saglikli bebislerimiz olacak
test guzelce gecsin de bir rahatlayalim

dun icmeye devam dedi de
ne kadar diye sormak aklima gelmedi telastan
ikili testten sonra arayip srayim tahminen 12. haftaya gecince birakicam
senin az kaldi canim teste bebegini gorucennnnn

progestan yarın folıkplus cumartesı bıtıyor bakalım ne onerecek ılac fln verecekmı

ayy sormaa cok heyecanlıyım bebegımı gorecegım ıcın tatlı bı telasım var ıcımde bı korkuda var allah hayraa cıkarsın...

Kızlar size bir şey sormak istiyorum dün kan tahlil sonuçlarım çıktı normalde TSH yüksek diye Euthyrox 25 mg kullanıyorum gebelik öncesi 2 olmuştu dünkü kan sonuçlarım da 2,98 çıktı ama doktorum normal aynı dozda devam et dedi ama içime hiç sinmedi bu sizde de böyle bir durum var mı doktoruma da ulaşamadım bugün tekrar soracağım enimmisin diye ilk 3 ay TSh hormonu çocuğun zeka gelişi için çok önemliymiş.

amin canim
anneleik duygusu o korku normaldir
sagligi konusunda endise olmasi
ben de gunlerdir cekiyorum
insallah iyi haberler alicaz

ohhh yarasın bebişine de sana :)

bence de canım benim iş fobim var bebek buralara gelmek istemiyor
ne güzel evde uzanıp tv izleyip uyuyorduk

cnm daha çok yükselmemiş
takip et 15 gün sonra falan tekrar test yaptırırsan
ortalama gidişat belli olur paniklenme

kızlar bebeklerinizin kalp atışları kaçtı?
arkdaşım diyo ki 140 dan aşağı olması iyi değilmiş ama hiç öyle bir bilgiye rastlamadım

çalışan bir anne adayısın benim gibi :) maalesef hayal gibi şimdiden doğum iznine ayrılacağım günler... aynı sıkıntılar bende de var, işe gidip gelirken toplu taşıma kullanmam gerekiyor ve yanı sıra günde yaklaşık 2-4 km yol yürüyorum... neyse ki işim sakin, ama işe geldiğimde ve eve ulaştığımda yorgunluktan bitmiş oluyorum. en güzeli eve varır varmaz ılık bir duş almak, günü unutmak ve sadece güzel şeyler düşünecek bol vakit bulmak :)

arkdaşım diyo ki 140 dan aşağı olması iyi değilmiş ama hiç öyle bir bilgiye rastlamadım

Bu konuda hic bilgim yok ilk olculdugunde 158 di,en son 178 cikti.arastirdim biaz netten 120-160 arasi normal diyor.2 ayi bitirdikten sonra 170-200arasi oluyormus.tabi netten baktim ne kadar dogru bilemem,icini ferah tut yani zamanina gore degiskenlik gosteriyor

Son düzenleme:

canım toplu taşımada ayakta kalıyorsan zor iş valla
aslında aktif olmak üretken olmak güzel bişey ama dilediğin gibi dinlenemediğin için dezavantaj
bi de tabii beslenme olayı var

Keçi sütü de daha az gaz yapıyormuş öyle duymuştum

en kalıtelı sut onun gunluk olanını alıp ıctım ama cok zorlandım bu yuzden ara ara ıcerım

canım laktozsuzda olsa kutu sut ıcmıyorum dokorumda gunluk sut ıcmemı begendı pıyasadakı en saglıklı sayılıcak sut sımdılık onlar malesef

Bu konuda hic bilgim yok ilk olculdugunde 158 di,en son 178 cikti.arastirayim biraz

canım bizimkisi 126 çıkmıştı doktor normal dedi
ama arkadaşım öyle diyince içime kurt düştü

aslında en güzeli fazla konuşmamak, yoksa her duyduğumuzdan lem kapıyoruz

gecmıs olsun canım bende dun doktoruma hava atıyorum ne guzel ıyıym artık yorulmuyorm dıye
senmısın bunu dıyen belıme bır agrı gırdı eve zor attım 2 saat kıvrandım acıktım yemek yemeye halım yoktu
mısafır agırlamaya ara verdım yakın zamanda bı annemlerı cagırırım ancak sende ara ver canım su 3 ay bı saglıkla atlatalımda

hıc sormak aklıma gelmedı doktoruma :)

Şimdi baktım da benim TSH 1,4 Normal referans aralığı ise 0,35-4,94 müş.. Yani referans aralığında çıkmış.. Seninki de aralık içerisinde

canım bizimkisi 126 çıkmıştı doktor normal dedi
ama arkadaşım öyle diyince içime kurt düştü

aslında en güzeli fazla konuşmamak, yoksa her duyduğumuzdan lem kapıyoruz

hiç sorma gereği duymadım.. zaten normalin altında olsa doktorunuz sorun var diye söylerdi.. Doktorunuza güvenmiyorsanız başka tabiiki

merhaba kızlar nasılsınız, bugün annemle hamile pantolonu yaptık nette izlmeiştim gerçekten pantolonların değerlendi, hemde gayet güzel oldu , ben uzanıyorum bakkalım hayırlısı
sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…