- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.121
.
kızlar ıkılı uclu testlerı yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Endokrinoloji doktorum var zaten Memorial'a gidiyorum bu sonucu daha bildirmedim ona ama dediğin gibi ben de kendimin doktoru oldum, bu konuda güvenim azaldı biraz doktorlara zaten müdahale de ediyorum adam allahtan kızmıyor bana dozu o daha az arttıracaktı ben ısrar ettim filan:)))
Mesela sağlık ocağındaki dra söyledim ilacımı içtiğimi olsun daha iyi dedi, bilmiyorsan yanıltma bari yaa. O zaman haftasonunu bekleyeyim de eşim sabah erken götürsün beni özele orada tekrar yaptırayım da içim rahat etsin
canım slm,ben de kadın doğuma Memorial a gidiyorum,hangi doktora gidiyosun?
slm kızlar, ben aranıza yeni katıldım. İnşallah bende sizin gibi Mayıs annesi olacağım. Geçmişi okuyunca hamileliğimin ilk gününden beri aslında aynı şeyleri yaşadığımı gördüm. Benimde doktorum kalp atışı olduğunu söyledi geçen hafta ama ben duymadığım için 3 hafta sonraki kontrolü bekliyorum. Çok merak ediyorum bebişim ne yapıyor diye?
neden doktorlar ayda bir çağırıyorlar kibu arada benim geçen hafta mide bulantım oluyordu bu hafta mide bulantım yok.Pazartesiden beri gribim bunun etkisi mi acaba? anlamadım bir türlü?
Senin iyiymiş ya, bak bana şimdiye kadar hiçkimse sormadı ilacını içtin mi içmedin mi diye, nerede oturuyorsun, hangi doktora gidiyorsun?
nasılda hızlı atıyor dımımasallah yavruna
bendekı degerlerle karsılastırdım arada bayagı fark var ama doktor daha ıyı bılır canım neyın ne oldugunu
İkiliyi yaptırırım da üçlüyü bilmiyorum
hayır canım ben şahsen yaptırmayı düşünmüyorum ....!
slm kızlar, ben aranıza yeni katıldım. İnşallah bende sizin gibi Mayıs annesi olacağım. Geçmişi okuyunca hamileliğimin ilk gününden beri aslında aynı şeyleri yaşadığımı gördüm. Benimde doktorum kalp atışı olduğunu söyledi geçen hafta ama ben duymadığım için 3 hafta sonraki kontrolü bekliyorum. Çok merak ediyorum bebişim ne yapıyor diye?
neden doktorlar ayda bir çağırıyorlar kibu arada benim geçen hafta mide bulantım oluyordu bu hafta mide bulantım yok.Pazartesiden beri gribim bunun etkisi mi acaba? anlamadım bir türlü?
merhaba hanımlar;
beni de kaydedebilirsiniz: yaş 34, sat 13.08, doğum 20.05, ikinci gebelik, kısmetse ilk bebeğim olacak...
Beni de araniza alir misiniz? Yas 34 SAT 18.08.2012 Dogum tarihi 25.05.2013:)
merhaba annişler,
ben bugün işe geldim, evdeyken misler gibiydim
işe geldiğim gün kasıklarım ağrımaya başladı
güler misin ağlar mısın
neyse bu arada laktozsuz süt içmeye çalışıyorum arkadaşlar
burdan bir arkadaş da tavsiye etmişti doktorum da tavsiye ettim ama süt bana çok tatlı geldi
sanki içinde şeker varmış gibi
doktorum artık süt yoğurt peynir e ağrılık vermeye başlamalısın dedi ama nedense bana ne yap derse ben ondan tiksinmeye başlıyorum
Canım ya senin değerler benden düşükmü yüksekmi, akşama gideceğim daha çok var.
Canım ya senin değerler benden düşükmü yüksekmi, akşama gideceğim daha çok var.
merhaba hanımlar;
beni de kaydedebilirsiniz: Yaş 34, sat 13.08, doğum 20.05, ikinci gebelik, kısmetse ilk bebeğim olacak...
hosgeldınız aramızaaa punto cnm kacıncı bebiş yazabılırmısınbeni de araniza alir misiniz? Yas 34 sat 18.08.2012 dogum tarihi 25.05.2013:)
kizlar progestan kacinci haftada birakiliyor biliyor musunuz?
Bu arada ben hicbir sey yiyemiyorum istahim gercekten hic yok
cok zor gunler
ozellikle aksama dogru oyle kotu oluyorum ki mutfaga giremiyorum esim yapsa da yiyemiyorum ve gece yataga girdigimde bulaniyor ozellikle, en fazla bulantim gece 11den sonra
Günaydııın, dün tsh sonucumu aldım ilaç kullanmama rağmen çok az düşmüş cnm sıkıldı sağlık ocağında yaptırmıştım testi acaba bir hata olabilir mi?
kizlar progestan kacinci haftada birakiliyor biliyor musunuz?
bu arada ben hicbir sey yiyemiyorum istahim gercekten hic yok
cok zor gunler
ozellikle aksama dogru oyle kotu oluyorum ki mutfaga giremiyorum esim yapsa da yiyemiyorum ve gece yataga girdigimde bulaniyor ozellikle, en fazla bulantim gece 11den sonra
üçlü kesınlıkle bende ıstemıyorum yanılma payı cok yuksek ama ıkılı kararsızım kafam karısık ..
hosgeldınız aramıza
yarım lt ıcıyordum ben doktor bır bardak iç dedi yaglı oldugu ıcın fazla tuketme ayran ıc dedı hangısını rahat yıyebılıyorsan ona ıyıce yogunlas canım
etı yıyemıyorum kemık suyu kaynatıp yesıl mercımek corbası yapıcam yerını tutar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?