2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım slm,ben de kadın doğuma Memorial a gidiyorum,hangi doktora gidiyosun?

slm kızlar, ben aranıza yeni katıldım. İnşallah bende sizin gibi Mayıs annesi olacağım. Geçmişi okuyunca hamileliğimin ilk gününden beri aslında aynı şeyleri yaşadığımı gördüm. Benimde doktorum kalp atışı olduğunu söyledi geçen hafta ama ben duymadığım için 3 hafta sonraki kontrolü bekliyorum. Çok merak ediyorum bebişim ne yapıyor diye?
neden doktorlar ayda bir çağırıyorlar ki bu arada benim geçen hafta mide bulantım oluyordu bu hafta mide bulantım yok.Pazartesiden beri gribim bunun etkisi mi acaba? anlamadım bir türlü?

Aramıza hoşgeldin:)doğumlarımız aynı zamana denk geliyor:)

hoş bulduk nisan1983 :) evet kısmetse aynı dönemde bebişlerimizi kucağımıza alacağız:)

canım kesenin boyutlarını dün yazamadım şimdi yazıyorum ama gs yazan 2 yer var
soldan sağa:0.76 cm
yukarıdan aşağıya:1.07 cm bulmaca gibi oldu ama sen anlarsın bence

Senin iyiymiş ya, bak bana şimdiye kadar hiçkimse sormadı ilacını içtin mi içmedin mi diye, nerede oturuyorsun, hangi doktora gidiyorsun?

Ben yurtdisindayim o yuzden sana bir yer tavsiyesi veremeycegim,ama sen gittiginde bir dahakine sor veya soyle,tr deki islemler nasil bilmiyorum suan ,ben uzun zamandir cekiyorum bu tiroiti,mesela lahana karnibahar brokoli vb gibi sebzeleri cok tuketme,en gerekiyor

merhaba annişler,
ben bugün işe geldim, evdeyken misler gibiydim
işe geldiğim gün kasıklarım ağrımaya başladı
güler misin ağlar mısın

neyse bu arada laktozsuz süt içmeye çalışıyorum arkadaşlar
burdan bir arkadaş da tavsiye etmişti doktorum da tavsiye ettim ama süt bana çok tatlı geldi
sanki içinde şeker varmış gibi

doktorum artık süt yoğurt peynir e ağrılık vermeye başlamalısın dedi ama nedense bana ne yap derse ben ondan tiksinmeye başlıyorum

kizlar progestan kacinci haftada birakiliyor biliyor musunuz?

bu arada ben hicbir sey yiyemiyorum istahim gercekten hic yok
cok zor gunler
ozellikle aksama dogru oyle kotu oluyorum ki mutfaga giremiyorum esim yapsa da yiyemiyorum ve gece yataga girdigimde bulaniyor ozellikle, en fazla bulantim gece 11den sonra

İkiliyi yaptırırım da üçlüyü bilmiyorum

hayır canım ben şahsen yaptırmayı düşünmüyorum ....!

üçlü kesınlıkle bende ıstemıyorum yanılma payı cok yuksek ama ıkılı kararsızım kafam karısık ..

merhaba hanımlar;

beni de kaydedebilirsiniz: yaş 34, sat 13.08, doğum 20.05, ikinci gebelik, kısmetse ilk bebeğim olacak...

Beni de araniza alir misiniz? Yas 34 SAT 18.08.2012 Dogum tarihi 25.05.2013:)

hosgeldınız aramıza

yarım lt ıcıyordum ben doktor bır bardak iç dedi yaglı oldugu ıcın fazla tuketme ayran ıc dedı hangısını rahat yıyebılıyorsan ona ıyıce yogunlas canım
etı yıyemıyorum kemık suyu kaynatıp yesıl mercımek corbası yapıcam yerını tutar umarım

Canım ya senin değerler benden düşükmü yüksekmi, akşama gideceğim daha çok var .

canım benımkıler normal değerler içerisinde ama telaş yapma bak bende bakterı var yazısı gorunce telaş yaptım doktor normal dedı
aksama kadar sabret doktor senı rahatlatıcak canım inşallah

Canım ya senin değerler benden düşükmü yüksekmi, akşama gideceğim daha çok var .

canım benımkıler normal değerler içerisinde ama telaş yapma bak bende bakterı var yazısı gorunce telaş yaptım doktor normal dedı
aksama kadar sabret doktor senı rahatlatıcak canım inşallah

merhaba hanımlar;

beni de kaydedebilirsiniz: Yaş 34, sat 13.08, doğum 20.05, ikinci gebelik, kısmetse ilk bebeğim olacak...

beni de araniza alir misiniz? Yas 34 sat 18.08.2012 dogum tarihi 25.05.2013:)
hosgeldınız aramızaaa punto cnm kacıncı bebiş yazabılırmısın

cnm onu doktoruna sor bence benım yarın bıtıyorr cokk sukurr ve toplamda 3 kutu ıcmıs olucam

kendine nazar deydirdin every
ama canım az kaldı en fazla 2 hafta daha idare etmen lazım ama gıdasız da kalma
eğer ekmek peynir yiyebiliyorsan onları ye canım hiç değilse mideni tutsun
mide suyun bir müddet sonra ekşime yapıyor daha fazla mideyi bulandırıyor

canım laktozus süt yağsızmış ondan 2 bardak iç
bide ayran iç dedi anca ayran içebiliyorum onu da eşim yok hazır ayran hazır ayran şöyle dedi midemi bulandırdı

aynısı olmaz canım ama belki az da olsa ihtiyacını kapatır.

bana herşey kokuyor bu aralar, natür tadı olan şeyler yiyebiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…