- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.061
heyy tamam beee göğüslerim patlıcak çiğ börek sucuk helede döneri olacak yawww kızlar valla çatlıcam kapatalım şu yemek konusu avucumu yalaya yalaya derim aşındı :)))))))
evet bencede tam yeri yni herkes hamile :)
bende yavaştan kaçıyorum arkadaşlar
yarın sabah kaldığım yerden bulurum ben sizi :)
herkese sorunsuz akşam ve geceler
bebişlerede kocaman ve sağlıklı olması için bol bol dualr benden :)
KIZLAAAAARRRRR
BEN GÜZEL HABERLE GELDİM HEPİNİZE BENDEN BİR
DİĞER DOKTORUN RAHİMDE KANAMA DEDİĞİ SEY,RAHİM KALINLAŞMASIYMIŞ..
KESE VE YOLK GÜZEL YRDE TUTUNMUŞ VE HİÇ BİR SIKINTI YOKMUUUŞŞŞŞ
AY ŞUAN FELAKET MİDEM BULANIO AZIM SALYA DOLDU
maşallah çok güzel.. aman nazar değmesin.
Every senin aşısız kediden uzak durman mı gerekiyor bu durumda?
Nasıl bir koruma verdi doktorun? Neden negatif oluyor yada pozitif demek bu kılı vucut alıp bağışıklık mı kazanmış oluyor?
Ne sordum dimi
evet canim
ama sadece kedi degil
cig et ellemiycez, sucuk salam sosis gibi seylerden uzak olucaz
sebze meyveleri guzelce yikiycaz
yikadiktan sonra ellerimizin iyice temiz oldugundan emin olucaz
yesilliklerdeki topraklar da iyice temizlenmeli... vs.
ama cogu kisi bunu hayatinin belli doneminde gecirmis oluyor
ben gecirmemisim annem cok pirpiriklidir ve ben hic sokak kedisi kopegi ellemedim belki ondan
ama keske gecirip bagisiklik kazansaydim
doktorumla konusmadim daha onceden bakilmisti buna ilk gebelike
simdi tekrarini isteyebilirim aslinda
sosis çiğköfte anlıyorum ama,neden sucuk yenmemeli?
sosis çiğköfte anlıyorum ama,neden sucuk yenmemeli?
benim ısrarım üzerine dr kontrolü çarşambaya aldıbugün gittik ve hemen kesemizi gördük o ne güzel bi duygudur allahım ya rabbim evladı olmayanlara bu duyguyu tattırır inşallah 2 hafta sonra kalp atışları için gidcez umarım aynı güzel haberleri o zamanda veririm ama drum 4+4 dedi benim netten baktığım ise 5+4 diyo kafam karıştı :26:bu arada bebişim sağ taraftaymış
nasıl bır doktor ya gereklı olsa bıle hastası cekınıyorsa anlayısla yaklasmalı !!!!!merhaba kızlar çok stresli bi gün yasadım size anlatayım bugün yaşadıklarımı .ben eskişehirde oturuyorum 10 gün önce ramazan beye randevu aldım o günden beri o kadar heycanlıyım ki bebeğimi görcem diye neyse bugün gittik beni alttan muayene etmek istedi ben kabul etmedim kızdı bu gerikafalılık dedi neden istemiyosun dedi bebeğe bişey olur diye korkuyorum dedim ben bilim adamıyım dedi bunlar hurafeden başka bişey değil dedi 3 kere ısrar etti kabul etmedim o zaman iki hafta sonra gel anca o zaman ulturonsa görürüz dedi şimdi bebekle ilgili bişey diyemem dedi bebeğinde içinde ölürse iki hafta ölü bebekle yasarsan ben sorumlu değilim dedi tamam dedim bende tabi ben bozuldum kan tahlili verdi yaptırmadım başka doktora gitcem ben dedim sabattin beye gittik eşim rica etti doktora doktor tamam muyane ediyim dedi hemen ulturosona koydu keseyi gördük bebeğimi gördük 3mm yavrum 1 kerecik kalp atışını duyduk sürekli hareket ediyo doktor yakalayamıyo kalbini çok şükür gördüm.yorumlarını bekliyorum sizcede yalnış değil mi ilk doktorun tutumubu arada bebek 6 haftalık hamile günlüğü imza alanı 1 hafta ilerden gidiyo:)
kizlar bebisimi gordum
doktorum ultrason yapti istedigim uzerine
yine heyecandan hareketlerini cok gormedim ama elleri ayaklari belirgin kalbini gorduk hizli hizli atiyor
kızlar merhaba ,
sonuçlar çıktı dr yarın sabah göstereceğim bakalım ne diyecek, sizlerede yazıyorum yüksek yada düşük olanları , tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
TSH 7,62 çıktı (H) , değer aralığı 0,34-5,6
PH 8 çıktı (H) , değer aralığı 5-6
DANSİTE 1,01 çıktı (L), değer aralığı 1,015-1,022
RDW-CW 15,7 çıktı (H) , değer aralığı 11,5-14,5
LYMPH# 1,37 çıktı (L) ,değer aralığı 1,5-4
LYMPH % 14,9 çıktı (L) , değer aralığı 20-45
bugun idrar tahlili sonucumu aldım iltihap vardı ama üreme yapmadığı için ilaç kullanmama gerek yokmuş..
bugun tam 9 haftalık oldu kuzucuuumm...
Kızlar ben geldimm
Sabahtan beri hayalet gibi dolandım durdum buralarda
Sonunda çok şükür doktorum aradı
Herşey normalmiş-telaşa gerek yok dedi (Ben mailde çok telaşlıyım-korkuyorum filan yazınca :26:)
Benim yüksek diye gördüğüm değerler vücudun bağışıklığı olduğunun -ki bunu zaten istediklerini belirtti
Meselaa IgG ve IgM var, IgGnin reaktif olması bağışıklığın olduğunu gösterirmiş ve yüksek olması önemli değilmiş, istedikleri şey buymuş zaten çünkü o hastalığı geçirdiğimi ve bağışıklık kazandığımı gösteriyormuş
Ama IgMnin reaktif değil olması gerekirmiş.
Bu değerlerde kızamık ve toxoplazmada bakılıyor
Bende IgG normal değerlere göre yüksek olunca ve reaktif yazınca korkmuştum ama çook şükür kiiii korkulacak bir durum yokmuş.
Onun dışında WBC yüksek çıktı. Yani sınır 11, benim 12.6 çıktı ama uç bir artış değil hamilelikte yüksek çıkabilir dedi
Nitrin pozitif çıktı, oda idrarda bir bakteriymiş ama idrar kültüründe üreme olmadı diye sonuç çıkınca önemsenecek bir durum yok dedi
TSH 2,17 çıktı gayet iyi dedi
Glukoz(açlık) 77 çıktı onuda beğenmiş.
Ama tokluğa baktırmamışın ona baktır biyan önce dedi
Allahım ne kadar zormuş, Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla versin,
kucağımıza almadan böyle telaşlanıyoruz, dünyaya geldiklerinde ne yaparız kim bilir
Herkeseeeeee bendenn çayy diyorum artık
Pazaresı soyleıstım kızlar kalp atslarını dınlıcez dıe ama ultrason olmadıgı ıcın bugune randewu wermstı bugun gttk ultrasona soktu bebegımın kalp atslarını dınledık cok sukur sonunda hersey norml kese ve kalp atsları gayet ıyı 8+2 dedı.bır ay sonra kontrole cagardı bebegımın fotosunu cektı ama net bellı olmamıs yakalayamamısım tam dedı bı dahakı aya verırım dedı e mecburen tamam dedık aslında cok ıstıodum ama olsun napalım kısmet deılmıs..bn grdum ya bebeımı ekranda kalp atslarını dınnledım ya o bana yeter sımdılık..ıkı ay sonra ancaslarını dınledık 3. aydada fotografını alcaz bu cocuk kendını bıze gstermemeye kararlı :)
KIZLAAAAARRRRR
BEN GÜZEL HABERLE GELDİM HEPİNİZE BENDEN BİR
DİĞER DOKTORUN RAHİMDE KANAMA DEDİĞİ SEY,RAHİM KALINLAŞMASIYMIŞ..
KESE VE YOLK GÜZEL YRDE TUTUNMUŞ VE HİÇ BİR SIKINTI YOKMUUUŞŞŞŞ
AY ŞUAN FELAKET MİDEM BULANIO AZIM SALYA DOLDU
canım bende cok severım sık sık yaparımkızlar birşey soracam ya bu kırmızı közlenmiş biberler var marketlerde satılıyor ben bugün 5 kılo biber aldım ancak yeter bana :) küçük kavanozlar kesmiyor da:) ama nasıl yapacağımı bilmiyorum internetten baktım ama çok yüzeysel anlatmış deneyip güzel olan varsa tarif verebilir mi
bendede az bakteri cıktı doktorum saglıklı beslenıyorsun telaş etme bol su ıctıgımıde bılıyor
hamılelerde boraz fazla cıkabılıyormus 3. aydan sonra bıdaha test yapıcakmısız
masallah 9 ay oldugunuda görürüz inşallah bebişinin :)
annelerımızın hakkını ödüyemeyız dımı sımdı anlıyoruz
cok fazla herseyı kafaya takmıyalım kızlar doktorların kontrolundeyız cok şükür
maşallahh canım cok sukur duyduk mınıgının kalp atıslarını
cnm sucuk salalm pastırma sosis çiğ et hazır corbalar hazır konserveler yasak onun harıcınde haftada 1 balık et kuru baklagıl:)
perde asmak cam sılmek halı sılkelemek yasak egılırken dızlerını kırıp egıleceksı anihareketlerden sakınacaksındoktor gıbı konustum bana bunları soyledı balımm
Selam kızlarrrrrrr
ya şimdi siz böyle anlatıyosunuz 3 tüp 10 tüp kanlar şunlar bunlar testler idrarlar
benim doktor benden hiçbişey istemedi amaaaaaaa işgillenmeye başladım artıkkkk
gerçi benim gebe kalmadan önce yapılmadık testim pek kalmadığı için de olabilir
yaa bu sabah idrara çıktıktan sonra vajinamda bi yanma başladı nasıl içten böyle hala da devam ediyorrrr.
yaparken yanmadı ama. idrarda hafif koyuydu normale göre.
acaba az su mu içtim ondan mı sizce yada bu enfeksiyon nasıl oluyo geçiren varmı tam belirtileri nelerdir bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?