2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
heyy tamam beee göğüslerim patlıcak çiğ börek sucuk helede döneri olacak yawww kızlar valla çatlıcam kapatalım şu yemek konusu avucumu yalaya yalaya derim aşındı :)))))))

Bencede yoksa şuracıkta Nadide Sultan olup çıkacağım

Kısmetse yarın Görüşürüz canım
Kendine ve bebişine çok iyiii bak, dualarımız tüm hamilelere

Son düzenleme:
KIZLAAAAARRRRR
BEN GÜZEL HABERLE GELDİM HEPİNİZE BENDEN BİR
DİĞER DOKTORUN RAHİMDE KANAMA DEDİĞİ SEY,RAHİM KALINLAŞMASIYMIŞ..
KESE VE YOLK GÜZEL YRDE TUTUNMUŞ VE HİÇ BİR SIKINTI YOKMUUUŞŞŞŞ
AY ŞUAN FELAKET MİDEM BULANIO AZIM SALYA DOLDU

maşallah çok güzel.. aman nazar değmesin.

evet canim
ama sadece kedi degil
cig et ellemiycez, sucuk salam sosis gibi seylerden uzak olucaz
sebze meyveleri guzelce yikiycaz
yikadiktan sonra ellerimizin iyice temiz oldugundan emin olucaz
yesilliklerdeki topraklar da iyice temizlenmeli... vs.
ama cogu kisi bunu hayatinin belli doneminde gecirmis oluyor
ben gecirmemisim annem cok pirpiriklidir ve ben hic sokak kedisi kopegi ellemedim belki ondan
ama keske gecirip bagisiklik kazansaydim
doktorumla konusmadim daha onceden bakilmisti buna ilk gebelike
simdi tekrarini isteyebilirim aslinda

sosis çiğköfte anlıyorum ama,neden sucuk yenmemeli?

sosis çiğköfte anlıyorum ama,neden sucuk yenmemeli?

sucuğun çabuk pişmesini sağlayan şey içindeki baharat, dolayısıyla çok pişirmiyoruz genelde. iyice kızartılırsa bence de sorun olmaz gibi geliyor bana ya da çok sucuk sevdiğim için öyle olsun istiyorum :)

selam kızlar,
her şey yolundadır umarım bizde her şey iyi gidiyor. kabızlık hariç 16 ekimde kontrole gidicem öpüyorum hepinizi bebelere dikkattt

bızım hesaplar doktorla asla bır olmuyor canım asagı yukarı 10 gun oynuyor
2 hafta sonra dunyalar senın olucak kalp atısını duyunca:)
buarada benımde hep sol tarafım agrıyor ve hep ordabırsey hıssedıyorum doktora bıdahakı gıdısımde sorucam bakalım bebek nerdeymıs:)

nasıl bır doktor ya gereklı olsa bıle hastası cekınıyorsa anlayısla yaklasmalı !!!!!
ne demek karnında ölürse aslında bu doktoru şikayet etmelı co kdıcek sey var zor tutuyorum kendımı ya fecı sinir oldum !!
doktor degıstırmene cok sevındım canım bak ne guzel kalp atısınıda duymussunuz

Son düzenleme:
kizlar bebisimi gordum
doktorum ultrason yapti istedigim uzerine
yine heyecandan hareketlerini cok gormedim ama elleri ayaklari belirgin kalbini gorduk hizli hizli atiyor

nasılda hızlı atıyor dımı masallah yavruna

bendekı degerlerle karsılastırdım arada bayagı fark var ama doktor daha ıyı bılır canım neyın ne oldugunu

bugun idrar tahlili sonucumu aldım iltihap vardı ama üreme yapmadığı için ilaç kullanmama gerek yokmuş..
bugun tam 9 haftalık oldu kuzucuuumm...

bendede az bakteri cıktı doktorum saglıklı beslenıyorsun telaş etme bol su ıctıgımıde bılıyor
hamılelerde boraz fazla cıkabılıyormus 3. aydan sonra bıdaha test yapıcakmısız
masallah 9 ay oldugunuda görürüz inşallah bebişinin :)

annelerımızın hakkını ödüyemeyız dımı sımdı anlıyoruz
cok fazla herseyı kafaya takmıyalım kızlar doktorların kontrolundeyız cok şükür

bebegın kızmı yoksa kızlar ıcın oyle derler ya :) dogdugunda varlığı ıle doyarsın inşallah

cok sevındım canım ya doktorun yanılması turkıye klasiği
sonu mutlu oldu ya cok şukur bebegınle saglıklı bır gebelık gecır inşallah canım

canım bende cok severım sık sık yaparım
fırın tepsısıne yanmaz fırın posetını ortadan ac ser etrafı kaplasın ustune kırmızı bıberlerı yıka koy sapını kesme ve bıcak darbelerıyle azcık del ustunu altını sonra fırında pişir 1 saat acelen varsa yarım saat beklet sogusun nekadar soğursa okadar cabuk kabuklarından ayrılır

Vallahi oyle takmamak lazim ,ben iyice saldim hicbisey umrumda degil ,tek derdim kabizlik,basagrisi,gaz vs su aralar

tahlıl sonuclarımla doktora gıttım
hersey cok guzel dedı maşallah dıyım sadece az bakterı var normalmiş
3. ayda bıdaha ıdrar testı olucam
5 vakıt namazımda hepımıze dua edıyorum rabbım saglıklı fitt bır hamılelık gecırıp normal doğum ile
sağlıkla Allah korkusu olan evlatlar nasıp etsın amin ...

Yakışır :) teşekkür ediyorum canım bunlara dikkat ediyorum ama bak baklagil yemedm epeydr hmn pişirmeli.
çok şükür atıyo kalbimiz haftaya ttekrar gitcm bu sefer ses açtırırım açmazsa

bnm doktor da aynı hiiiiç bişey istemedi bakalım haftaya tekrar gitcem napcak.
geçmiş olsun canım bol su iç tabi.enf yanma ve kaşıntı oluyomuş inş enf değildir.

kızlar ya içime kurt düştü. akşam wc de tuv. kağıdına kan geldi ama nereden geldiğini anlayamadım.. yani arkadan da gelmiş olabilr, biraz zorlnmıştım bugün (daha açık yazamıyorum)açık ve berraktı, azdı sadece, tuv. kağıdına geldi. gayri ihtiyari baktım ve kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı görünce. tuvaletten çıkmadan ağlamaya başladım.. sonra tekrar girip nereden olduğunu anlamaya çalıştım gelmedi bir sey..

selam arkadaslarrr allahıma sukur bız de bugun duyduk bebısımızın gum gumlerınıallahım ne anlatılmaz duyguymus sukurler olsun sana.doktor her sey normal dedı,bebısı buyutup gelmıssın,pırınc kadar olmus dedı7 haftalık olmusuz bugun ve tam gunundeymıs uyumlu yanı.bır dahakıne kasımda gıdecegız ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…