- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.161
çalışan bir anne adayısın benim gibi :) maalesef hayal gibi şimdiden doğum iznine ayrılacağım günler... aynı sıkıntılar bende de var, işe gidip gelirken toplu taşıma kullanmam gerekiyor ve yanı sıra günde yaklaşık 2-4 km yol yürüyorum... neyse ki işim sakin, ama işe geldiğimde ve eve ulaştığımda yorgunluktan bitmiş oluyorum. en güzeli eve varır varmaz ılık bir duş almak, günü unutmak ve sadece güzel şeyler düşünecek bol vakit bulmak :)
bende çalışan anneyim zor işimiz halsizlikten zor çalışıyorum.. ama sen çok yürüyormuşsun.. hangi ildesin? nerdesin? ne iş yapıyorsun? ilk çocuk mu?
bende çalışan anneyim , çalışırken vakit çok çabuk geçiyor ama sabah erken kalkmak ve bir saat yolculuk yapmak çok zor geliyor malesef.
Bende çalışıyorumm ...Servisim var ve işimle evim arası 15-20 dakika şükürler olsun
ve Rabbim kısmet ederde bir aksilik olmazsa, doktorda izin verirse 37. haftaya kadarda çalışmak isterim.(Ki o 2 ayı doğumdan sonraya alabileyim). Şuan gayet iyiyim ve enerjiyim,uyku sorunum yok aksine erken kalkıyorum-ki gece 5-6 kere uyanıp bir wc bir mutfak mekik dokusamda-
Bende çalışıyorumm ...Servisim var ve işimle evim arası 15-20 dakika şükürler olsun
ve Rabbim kısmet ederde bir aksilik olmazsa, doktorda izin verirse 37. haftaya kadarda çalışmak isterim.(Ki o 2 ayı doğumdan sonraya alabileyim). Şuan gayet iyiyim ve enerjiyim,uyku sorunum yok aksine erken kalkıyorum-ki gece 5-6 kere uyanıp bir wc bir mutfak mekik dokusamda-
ne güzel :)
sabah yataktan kalkar kalkmaz ayılmak için kendimi duşa atıyorum
ve yinede öğlen gibi yani şuan olduğu gibi uyukluyorum :)
Oyyy kıyamamm tez vakittee geçer umarım bu uyku halidee, hamileleğin keyfini çıkarırsınnn
Benimde belli olmaz daha erken diyorlar, başlar diyorlar bakalımm olacak mıı?
Ama Rabbim sağlıklı nasip etsinde bunlarda çekilir, geçeeerr gideeer inşAllahhh
nedense yollarda koştururken hep tek hamile ve işe giden kendimmişim gibi geliyor... herhalde hamileliğin ilk zamanlarının zorluğu ve kalabalık içinde sıkışmak biraraya gelince yalnız hissetmeye başlıyorum. zaman konusunda haklısın, ama birşey söylemem lazım: hamileliğimi hissettiğimden beri her sabah ezandan önce uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. saatin alarmı çalarken azıcık daldığımı anlıyorum nasıl zor geliyor yeni bir günün koşuşturması. akşam 10 buçuk gibi iptal zaten :))
merhaba pekbicici :) sanırım kurumsal bir işyerinde çalışıyorsun, evinin yakın olması da çok iyiymiş. doğum izni konusunda doğru düşünmüşsün. ben senden iki hafta daha fazla çalışmayı planlıyorum. benim çalıştığım işyeri kurumsal bir yapı değil, bazı endişelerim oluyor haliyle. fırsatım olursa iki haftayı doğum sonrasında kullanabilirim belki. ama bunlar hep gücümün yetmesi ve doktorun onayıyla olacak...
merhaba pekbicici :) sanırım kurumsal bir işyerinde çalışıyorsun, evinin yakın olması da çok iyiymiş. doğum izni konusunda doğru düşünmüşsün. ben senden iki hafta daha fazla çalışmayı planlıyorum. benim çalıştığım işyeri kurumsal bir yapı değil, bazı endişelerim oluyor haliyle. fırsatım olursa iki haftayı doğum sonrasında kullanabilirim belki. ama bunlar hep gücümün yetmesi ve doktorun onayıyla olacak...
benim başlarda hamilelikten dolayı ani bırakılan ilaçlar falan sorun yaratmıştı
ama asıl gebelik sıkıntılarım 8. hafta ile başlamıştı
ama beterin beteri var diyorum :)
en büyüğü şimdilik uyku onuda haftada bir vaye iki kez akşam yemeğinden sonra hemen uyuyarak çözüyodum
ama bu hafta kayınvalidem ile kaynım bizde ve malesef uykusuzum :)
BENDE ÇALIŞIYORUM KIZLAR VE 2. BEBEĞİM KISMETSE ...eve gidiyorum birde 1.5 yaşındaki kızımla ilgileniyorum bitiş noktasındayım
merhaba melek :) ben istanbul'da yaşıyorum. bir ekibin içinde bir kaç görev aldıktan sonra şimdi yönetici asistanlığı yapıyorum. patronumun olmadığı zamanlar ofis sakin oluyor bugün gibi :)
bu benim ikinci gebeliğim, ilki 4 sene önceydi ve düşük yaptım. 1,5 sene regl olamadım, tedavi olmama karşın... bunalımlı, bedenen ve ruhen sancı dolu bitmek bilmeyen bir dönemden sonra da yumurtalık kisti sorunum depreşti. ameliyattan ve kafaca da kendimi toparladıktan sonra 34 yaşımda bu gebelik kısmet oldu....
halsizlik konusuna gelince karnım tok olduğu sürece daha iyiyim, acıkmaya başlayıp bir de yorulunca mide ve vücudun geri kalanı isyana başlıyor :))
sen hangi şehirdesin, işin ağır mı? dinlenecek vakit bulabiliyor musun arada?
nedense yollarda koştururken hep tek hamile ve işe giden kendimmişim gibi geliyor... herhalde hamileliğin ilk zamanlarının zorluğu ve kalabalık içinde sıkışmak biraraya gelince yalnız hissetmeye başlıyorum. zaman konusunda haklısın, ama birşey söylemem lazım: hamileliğimi hissettiğimden beri her sabah ezandan önce uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. saatin alarmı çalarken azıcık daldığımı anlıyorum nasıl zor geliyor yeni bir günün koşuşturması. akşam 10 buçuk gibi iptal zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?