2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende çalışan anneyim zor işimiz halsizlikten zor çalışıyorum.. ama sen çok yürüyormuşsun.. hangi ildesin? nerdesin? ne iş yapıyorsun? ilk çocuk mu?

Yaaa kızlar listede benim adım yok beni de eklermisiniz????

sat 17 ağustos - tahmini doğum - 24 mayıs- ilk gebelik - yaş 29

bende çalışan anneyim zor işimiz halsizlikten zor çalışıyorum.. ama sen çok yürüyormuşsun.. hangi ildesin? nerdesin? ne iş yapıyorsun? ilk çocuk mu?

merhaba melek :) ben istanbul'da yaşıyorum. bir ekibin içinde bir kaç görev aldıktan sonra şimdi yönetici asistanlığı yapıyorum. patronumun olmadığı zamanlar ofis sakin oluyor bugün gibi :)

bu benim ikinci gebeliğim, ilki 4 sene önceydi ve düşük yaptım. 1,5 sene regl olamadım, tedavi olmama karşın... bunalımlı, bedenen ve ruhen sancı dolu bitmek bilmeyen bir dönemden sonra da yumurtalık kisti sorunum depreşti. ameliyattan ve kafaca da kendimi toparladıktan sonra 34 yaşımda bu gebelik kısmet oldu....

halsizlik konusuna gelince karnım tok olduğu sürece daha iyiyim, acıkmaya başlayıp bir de yorulunca mide ve vücudun geri kalanı isyana başlıyor :))

sen hangi şehirdesin, işin ağır mı? dinlenecek vakit bulabiliyor musun arada?

bende çalışan anneyim , çalışırken vakit çok çabuk geçiyor ama sabah erken kalkmak ve bir saat yolculuk yapmak çok zor geliyor malesef.

Bende çalışıyorumm ...Servisim var ve işimle evim arası 15-20 dakika şükürler olsun

ve Rabbim kısmet ederde bir aksilik olmazsa, doktorda izin verirse 37. haftaya kadarda çalışmak isterim.(Ki o 2 ayı doğumdan sonraya alabileyim). Şuan gayet iyiyim ve enerjiyim,uyku sorunum yok aksine erken kalkıyorum-ki gece 5-6 kere uyanıp bir wc bir mutfak mekik dokusamda-

bende çalışan anneyim , çalışırken vakit çok çabuk geçiyor ama sabah erken kalkmak ve bir saat yolculuk yapmak çok zor geliyor malesef.

nedense yollarda koştururken hep tek hamile ve işe giden kendimmişim gibi geliyor... herhalde hamileliğin ilk zamanlarının zorluğu ve kalabalık içinde sıkışmak biraraya gelince yalnız hissetmeye başlıyorum. zaman konusunda haklısın, ama birşey söylemem lazım: hamileliğimi hissettiğimden beri her sabah ezandan önce uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. saatin alarmı çalarken azıcık daldığımı anlıyorum nasıl zor geliyor yeni bir günün koşuşturması. akşam 10 buçuk gibi iptal zaten :))

ne güzel :)
sabah yataktan kalkar kalkmaz ayılmak için kendimi duşa atıyorum
ve yinede öğlen gibi yani şuan olduğu gibi uyukluyorum :)

tünaydın hanımlar..
kahvaltı hazırla evi toparla bu saat oldu :)
dün gittik çok şükür miniğimi gördüm vajinal bakacağı için eşimi ve kızımı almadı içeriye yani kociş göremedi kızdı biraz..
kalbi pıtır pıtır atıyo öyle sevindimki
eve geldikten sonra kabus başladı gece yatana kadar içim dışıma çıktı elim ayağım tutmuyodu artık
bulantı hapıda işe yaramıyor resmen mideme sancılar giriyodu, hiç bişey yemeden yattım kilo alacağıma 1,200 gram vermişim allahtan bebişin gelişimi normal
hiç bişey yapmaya halim yok kızımda kendi kendine oynamaya çalışıyor..vileda yapıcam

merhaba pekbicici :) sanırım kurumsal bir işyerinde çalışıyorsun, evinin yakın olması da çok iyiymiş. doğum izni konusunda doğru düşünmüşsün. ben senden iki hafta daha fazla çalışmayı planlıyorum. benim çalıştığım işyeri kurumsal bir yapı değil, bazı endişelerim oluyor haliyle. fırsatım olursa iki haftayı doğum sonrasında kullanabilirim belki. ama bunlar hep gücümün yetmesi ve doktorun onayıyla olacak...

ne güzel :)
sabah yataktan kalkar kalkmaz ayılmak için kendimi duşa atıyorum
ve yinede öğlen gibi yani şuan olduğu gibi uyukluyorum :)

Oyyy kıyamamm tez vakittee geçer umarım bu uyku halidee, hamileleğin keyfini çıkarırsınnn
Benimde belli olmaz daha erken diyorlar, başlar diyorlar bakalımm olacak mıı?
Ama Rabbim sağlıklı nasip etsinde bunlarda çekilir, geçeeerr gideeer inşAllahhh

benim başlarda hamilelikten dolayı ani bırakılan ilaçlar falan sorun yaratmıştı
ama asıl gebelik sıkıntılarım 8. hafta ile başlamıştı
ama beterin beteri var diyorum :)
en büyüğü şimdilik uyku onuda haftada bir vaye iki kez akşam yemeğinden sonra hemen uyuyarak çözüyodum
ama bu hafta kayınvalidem ile kaynım bizde ve malesef uykusuzum :)

canım bende aynı senin gibi hissediyorum bitek hamile benim ve o curcunanın içinde tekmişim gibi hissediyorum
hatta sabahları evden çıkarken baya baya kendime acıyarak çıkıyorum evden
10 dakika servisin geçiş noktasına yürüyorum
sonra servis bekle sonra trafiğe gir, anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyorum ve akşamları geri dönüyorum
malum tem de çalışma var trafik tam bir kabus
bu sabah servisi kaçırdım 1-2 dakika ile, mecbur otobüse bindim o yolu ayakta geldim
hem kendime kızdım zengin koca bulamadım diye hemde anneme kocamla evlenmeme izin verdi diye

halbuki adamın bir suçu da yok, mis gibi işi var maaşı da Allah bereket versin gayet iyi ama taktım bugün ikisine

canım kıymetini bil işinin

bizimde işimiz keşke öyle yakın olsa, ama bebişten sonra Inşallah işimi değiştirmeyi düşünüyorum

Merhaba canım
Kurumsal bir firma o açıdan şanslı ve rahatım çok şükür
Evimide evlenirken servis güzergahına göre aldım
Ama canım kurumsal olsun olmasın bu senin yasal hakkın, sen istersen 32. haftada çıkabilirsin ve bunun için kimse kovamaz seni çünkü buda ağır bir suç...
Hamile kadın kendi istemediği sürece işten çıkartılamaz

BENDE ÇALIŞIYORUM KIZLAR VE 2. BEBEĞİM KISMETSE ...eve gidiyorum birde 1.5 yaşındaki kızımla ilgileniyorum bitiş noktasındayım

canım kanunen en geç 37inci haftada ayrılman gerekiyor
bazı hastanelerde doktorlar gebelik haftasını farklı yazıyorlarmış gebenin durumu iyiyse ve risk yoksa
ama o da şans işi

bende Allah ve doktorum izin verirse 37inci haftaya kadar çalışıp izine ayrılmak istiyorum ki bebişle daha uzun süre kalayım
bayramda şirkette birleştirecekler günleri ben reddettim 2 günümün kesilmesini istemiyorum ben gelip çalışacağım diye dilekce verdim
benim içim şimdi yarım gün bile kıymetli

Hııııı 8. hafta mııı
Bende içindeyim
Ama seninde misafirin varmış canım uykusuzluktan gelen bir uyku halidir
Yinede her anın keyfini çıkarma taraftarıyım ben, hattaa ara ara midem bulanıyorr benimde konuşuyorum bebişimle 'annecim midemi bulandırırsan ben yemek yiyemem sende beslenemezsin oyüzden uslu dur bakiiimmm ' diyorumm Eşim ve işyerindeki mutfaktaki abla kafayı yediğimi düşünüyor ama benim kuzucum dinliyor sözümü

Bende İstanbuldayım.. Avrupa yakasında çalışıyor, Anadolu yakasında oturuyorum.. sabahları erken kalkamadığım için servisi kaçırıp 3 araç ile işyerine gelebiliyorum... Şubat 2009 doğumlu bir oğlum var. Bende Şubat 1981 doğumluyum.. :) İşim ağır mı sorusuna gelince kafa yorgunluğu sanırım vücut yorgunlugundan daha fazla yoruyor.. Oturarak çalışıyorum fakat akşam eve gittiğimde kafamı kaldıramıyorum çok yoğun çünkü işim.. bugün pek bir çalışasım yok buralardayım :)

Zorlu bir süreç sonrası hamile kalmışsın. Umarım karşılığını görür ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın..
Hangi hastane ve doktora gidiyorsun?

Yollarda yanlız değilsiniz arkadaşlar:)
benim gün boyunca çok uykum geliyor. akşam yemeğnden sonra zaten hiç kalkamıyorum. biz bebişimle uyumayı çok seviyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…