- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.181
BENDE ÇALIŞIYORUM KIZLAR VE 2. BEBEĞİM KISMETSE ...eve gidiyorum birde 1.5 yaşındaki kızımla ilgileniyorum bitiş noktasındayım
canım bende aynı senin gibi hissediyorum bitek hamile benim ve o curcunanın içinde tekmişim gibi hissediyorum
hatta sabahları evden çıkarken baya baya kendime acıyarak çıkıyorum evden
10 dakika servisin geçiş noktasına yürüyorum
sonra servis bekle sonra trafiğe gir, anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyorum ve akşamları geri dönüyorum
malum tem de çalışma var trafik tam bir kabus
bu sabah servisi kaçırdım 1-2 dakika ile, mecbur otobüse bindim o yolu ayakta geldim
hem kendime kızdım zengin koca bulamadım diye hemde anneme kocamla evlenmeme izin verdi diye
halbuki adamın bir suçu da yok, mis gibi işi var maaşı da Allah bereket versin gayet iyi ama taktım bugün ikisine
selam güzel anneee adaylarıııııııııııı :79::79::79:
ayy kızlar bu sabaha dehşet birrr bogaz agrısıyla uyandım
resmen bi yumruk varr bogazımın sol tarafında öyle yanıyo ve şişmişkiiiiiii
inşallah fazla ilerlemezzz tuzlu su ile gargara falan yapıcam artık...
bu arada dünkü idrar durumumu doktoruma iletmiştim kızlar
tam idrar tahlili istemişti bugün yaptırdım.
bi sorun gözükmüyor dedi. bol su iç ancak devam ederse bana yine haber ver dedi.
çok çok gerekirse antibiyotige başlanıyomuş ancak şuanda gerek görmüyorum dedi.
neyseki sorun çıkmadı bol bol su içicezzz yanii her yolun sonu buna çıkıyorrrrrrrrrr
allahtan kurbaaa gibi insanım gluk gluk susuz yaşayamayannnnnnnn
bende bile oluyorsa bu durummmm
artık günde 2 değil 20 lt falan ancak yetecek bize
ah ah bir de iki kıta arasında mekik mi dokuyorsun? arada sırada metrobüse biniyorum köprüden önce iniyorum, o trafik nedir öyle Allah sabır versin. servis şoförünün telefonu vardır elbet, sana arada 1-2 dakikacık verse ölmez ya... toplu taşıma çekilir çile değil, sinir oluyor insan strese giriyor resmen.
kadın olmak çoook zor zanaat hanımlar!...
Merhaba canım
Kurumsal bir firma o açıdan şanslı ve rahatım çok şükür
Evimide evlenirken servis güzergahına göre aldım
Ama canım kurumsal olsun olmasın bu senin yasal hakkın, sen istersen 32. haftada çıkabilirsin ve bunun için kimse kovamaz seni çünkü buda ağır bir suç...
Hamile kadın kendi istemediği sürece işten çıkartılamaz
ben pazartesiden beri hastayım malesef. sürekli c vitamini ve limonlu ıhlamurla yaşıyorum. hep hapşuruyorum. bazen korkuyorumda. her yerde salgın var. Aman dikkat hanımlar
ben pazartesiden beri hastayım malesef. sürekli c vitamini ve limonlu ıhlamurla yaşıyorum. hep hapşuruyorum. bazen korkuyorumda. her yerde salgın var. Aman dikkat hanımlar
bir kere servisi arayıp 1 dakika beklemesini istemiştim o zaman servis sorumlusu; bir kereye mahsus tolere edilir ama bir daha olmasın diğer arkadaşlar örnek alıyorlar demişti
bende bidaha aramaya cesaret edemedim canım
hemde çooook
ayyy çoğunuz çalışıyorsunuzzz allah yardımcınız olsun kızlar.
birde tabi ikinci bebegi olanların işi ne zor..
ben 3 ay oldu işimden ayrılalı. bebişte bu ara dönemde denk geldi allahtan.
şimdi sizi dinledikçe diyorumkiii çalışıyo olaymışım vay halime zaten mızmızın tekiyim yanmıştık
gerçi benim işimde agır degildi masa başıydı ama o beyin yorgunlugu yokmu o yetiyor inanı çökertmeye.
ve tabi birde insanlara dert anlatmak varsa işin içinde eyvah eyvah.
rabbim gerçi sabrını veriyor illaaki.
inşallah aglıklı gebelikler geçiririzde bu süreç hepimiz için dahada zorlaşmaz,
zaten minnoşlar yeterince yokluyor bizi
çalışan bir anne adayısın benim gibi :) maalesef hayal gibi şimdiden doğum iznine ayrılacağım günler... aynı sıkıntılar bende de var, işe gidip gelirken toplu taşıma kullanmam gerekiyor ve yanı sıra günde yaklaşık 2-4 km yol yürüyorum... neyse ki işim sakin, ama işe geldiğimde ve eve ulaştığımda yorgunluktan bitmiş oluyorum. en güzeli eve varır varmaz ılık bir duş almak, günü unutmak ve sadece güzel şeyler düşünecek bol vakit bulmak :)
İnsanlara dert anlatmak mı? işte bu yüzden akşama pert oluyorrum.. İşim İnsan Kaynakları.. gelen giden düşünün artıkın.
Ben çalışırken aldım evimi.. işyerine yakın çok baktık fakat işyerinin etrafı çok pahalıydı gerçi evi aldığımız semt de pahalı.. Dedik ki çocuk olunca kim bakacak. kayınvalide.. o zaman kayınvalideye yakın olmalı dedik ve Anadolu yakasında oturmaya başladık.. hem ben seviyorum Kadıköyü
hayat zor arkadaşlar ama inanın bu konuştuklarımız ve dert ettiklerimizden daha da zor..
asker eşi asker kardeşiyim ve şuan içimdeki fırtına anlatılacak gibi değil..
biz dünyaya evlat getirmeye çalışırken yüzlerce ana evlat derdinde...
merhaba melek :) ben istanbul'da yaşıyorum. bir ekibin içinde bir kaç görev aldıktan sonra şimdi yönetici asistanlığı yapıyorum. patronumun olmadığı zamanlar ofis sakin oluyor bugün gibi :)
bu benim ikinci gebeliğim, ilki 4 sene önceydi ve düşük yaptım. 1,5 sene regl olamadım, tedavi olmama karşın... bunalımlı, bedenen ve ruhen sancı dolu bitmek bilmeyen bir dönemden sonra da yumurtalık kisti sorunum depreşti. ameliyattan ve kafaca da kendimi toparladıktan sonra 34 yaşımda bu gebelik kısmet oldu....
halsizlik konusuna gelince karnım tok olduğu sürece daha iyiyim, acıkmaya başlayıp bir de yorulunca mide ve vücudun geri kalanı isyana başlıyor :))
sen hangi şehirdesin, işin ağır mı? dinlenecek vakit bulabiliyor musun arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?